Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια!

Μπράβο Κατεριναρς! Πολύ χαίρομαι με τη χαρά σας! Μπράβο στον μπεμπέκο σας, έτσι να μεγαλώνει για να βγει μεγάλο μωράκι.

Όσο για τα ψώνια, η καθεμία, όπως αισθάνεται...Εγώ τα είχα αφήσει για το τέλος, αν και ο πειρασμός ήταν μεγάλος... και ακόμα είναι όλα τα καταστήματα με είδη μπεμπέ και παιχνίδια...

Καλή σας νύχτα κοριτσάκια, έξω οι αϋπνίες και τα ταραγμένα στομαχάκια!

9XBrp3.pngGv5Vp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Για ψώνια έχω αρχίσει και κοιτάω και παίρνω ιδέες και φυσικές συλλέγω τιμές αλλά λέω να μην πάρω τίποτα από τώρα...είναι πολύ νωρίς!! Αλλά νομίζω πως είναι απλώς προκατάληψη...όποια το νιώθει μπορεί να το κάνει από τώρα!!!

Τιτινακι μου, και εγω θελω αντο αφησω για λιγο αργοτερα, τουλαχιστον να κανουμε και την β επιπεδου.

ισως να ειναι και λιγο προκαταληψη, αλλα νωρις δεν ειναι ακομα?

Εκανε κατι ναζακια, ηταν πολυ ωραια!! Κι εμεις εχουμε κανει μια ερευνα αγορας και σκεφτομαι οτι συμφερει τωρα εφοσον θελουμε να κανουμε πολλες αγορες. Θα δουμε, εμεις ουτε σπιτι δεν εχουμε ακομα, να δω που θα τα βαλουμε τα πραγματα. Δεν πειραζει, ειμαστε πολυ χαρουμενοι!!

Κοριτσια, με το καλο ολες μας να αγκαλιασουμε τα μωρακια μας και το σεπτεμβριο να κανονισουμε μια συναντηση για να γνωριστουν τα μωρακια μας!!;);)

Κατερινακι ολα ενταξει ο μαγκας ε???

μπραβο κοπελα μου, κατα τα αλλα ολα καλα σας βρηκε?

μακαρι να τα καταφερουμε να συναντηθουμε, ωραια θα ειναι!!!

Καλησπέρα κορίτσια!

Όσο για τα ψώνια, η καθεμία, όπως αισθάνεται...Εγώ τα είχα αφήσει για το τέλος, αν και ο πειρασμός ήταν μεγάλος... και ακόμα είναι όλα τα καταστήματα με είδη μπεμπέ και παιχνίδια...

Καλή σας νύχτα κοριτσάκια, έξω οι αϋπνίες και τα ταραγμένα στομαχάκια!

verolinaki, τι κανεις?

ολα καλα??

μακαρι σημερα να μην ξυπνησω. βαριεμαι να βλεπω τηλεμαρκετινγκ για λαχανοκοπτες!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Γεια σου, μαρια μου!! Ναι, μια χαρα ο μικρος μας πριγκηπας!! Ολα καλα, μου ειπε για τα σπυρακια να κοψω για λιγο το σιδηρο αλλα δεν τον ανησυχησε καθολου και μου εδωσε και μια κρεμα για τις θηλες που με ανακουφισε πολυ. Β επιπεδου εχουμε 1 φεβρουαριου.

Ελπιζω να κοιμηθεις καλυτερα σημερα και να μην ταλαιπωρηθεις..

Καλα, τωρα ο αντρας μου βλεπει τον αγωνα και οποτε φωναζει παει η σκυλιτσα μας και τον γλειφει και του κουναει την ουριτσα της σαν να του λεει ελα ηρεμησε..:-D

IAL5p2.png

u83tp3.png

ONOMA………........Τ.Π..........Π.Η.Τ......ΑΥΧΕΝΙΚΗ.. ...ΦΥΛΟ.......Β'ΕΠΙΠΕΔΟΥ

1.Τουριστρια......????????.........20/5/2011.............................................. ........

2.titina (Χριστινα)..29/8/2010...5/6/2011…24/11/2010......MΠΕΜΠΑ......31/1/11

3.katerinars..........29/8/2010....5/6/2011.......................ΜΠΕΜΠΗΣ.....1/02/2011

4.bloublou……………..30/8/2010...5/6/2011..29/11/2010.......ΜΠΕΜΠΑ.....26/1/11

5.Katerina_s………....1/9/2010……8/6/2011...1/12/2010.......ΜΠΕΜΠΑ................

6.Εua_..................4/9/2010....9/6/2011....1/12/2010.......ΜΠΕΜΠΑ....................

7.SPORIDIO……………4/9/2010……11/6/2011…29/11/2010.................................

8.doratz…………………7/9/2010……12/6/2011….8/12/2010..................................

9.aspegoula…………..5/9/2010……13/6/2011…30/11/2010.................................

10.Gina_cfu……………...6/9/2010……14/6/2011….30/11/2010....ΜΠΕΜΠΗΣ

11.tzo28…………………..8/9/2010.....16/6/2011 ..29/11/2010.....ΜΠΕΜΠΗΣ

12.virgi…………………..13/9/2010....22/6/2011....11/12/2010...ΜΠΕΜΠΑ

13.aggeliki83..........13/9/2010....24/6/2011....10/12/2010...ΜΠΕΜΠΑ...17/2/11

14.μινουλα……….…….16/9/2010... 23/6/2011............................................

15.liana………………..…19/9/2010....26/6/2011..............................................

16.maria-elpida........21/9/2010...28/6/2011.....14/12/2010.......ΜΠΕΜΠΑ

17.aobatsan............21/9/2010...28/6/2011......17/12/2010......ΜΠΕΜΠΑ......24/02/2011

18.kampoy………………..2/9/2010……29/6/2011……14/12/2010................................

19.Marilou85-Διδυμα..23/9/2010....30/6/2011....9/12/2010..................................

20.verolina...............23/9/2010....30/6/2011....21/12/2010...............................

21.titina37………...... 24/9/2010....30/6/2011.....17/12/2010......ΜΠΕΜΠΑ..............

22.Fani………………......09/10/2010....16/07/2011.....30/11/2010.............................

24.Mamatopolina......07/10/2010...30/06/2011......4/1/2011......8/2/2011(αμνιοπαρακεντηση)

Διαφημίσεις

Τώρα που μπήκα εγώ έφυγε το Κατερινάκι, δεν πειράζει, καλό βράδυ να έχεις μπράβο στο αντράκι μου που μεγαλώνει.

Να καλώς ορίσω τη Βερολίνα, να σου ζήσει η μπουμπού σου κια με καλό να υποδεχθείς το νέο μωράκι, και να τα λέμε απο εδώ.

Μαράκι πως τα πας, ακόμα συνεχίζονται οι ρημαδοεμετοί, πότε θα φύγουν επιτέλους, να σε αφήσουν να απολαύσεις την εγκυμοσύνη σου, γιατί καταλαβαίνω ότι σου ρίχνουν την διάθεση και με το δίκιο σου.

Σας ψιλοδιάβασα, όλα τα κοριτσάκια είστε καλά, και βλέπω ότι κάνετε έρευνες αγοράς, ότι χρειαστείτε κορίτσια εδώ είμαστε. Εγώ το μόνο που ψάχνω είναι για χρώματα και διακόσμηση για το δωμάτιο, τα υπόλοιπα τα έχουμε.

Αύριο η μανούλα μου φεύγει για Πάτρα και πρώτα ο θεός την Παρασκευή το πρωί θα μπει για εγχειρηση θυροειδούς, είμαι αισιόδοξη ότι όλα θα πάμε καλά, απ' ότι μας είπαν δεν είναι τίποτα, μια - δυο μέρες θα κάτσει μέσα και μετά επιστροφή σπιτάκι της. Θα ανέβει ο αδελφός μου με την γυναίκα του και ο μπαμπάς μου. Ετσι είμαι σε άδεια μέχρι και τη Δευτέρα και κάτσω σπίτι με το μικρούλη μου.

Κατά τα άλλα είμαι καλά, η μπλουμπλούκα μας κλωτσάει αλλά είναι ήσυχη σε σχέση με το μικρό,θα δω στη συνέχεια βέβαια γιατί είναι πολύ νωρίς ακόμα.

Σεντόνι πάλι έγραψα,

dYU4p3.png

καλησπερα κοριτσακι μου,

καλη επιτυχια στην μαμα σου και περαστικα να ειναι συντομα!!

κλοτσαει το κοριτσακι σου ε?

εμενα τιποτα ακομα, μου ειπε ο γιατρος τελος του γεναρη να την περιμενω.

ασε για τους εμετους, φανταζομαι οτι δεν θα μου περασουν ποτε...

τι να κανω, κανω υπομονη..

εσυ εχεις αδειουλα, ωραια θα ξεκουραστεις και θα χαρεις και λιγο το ζουζουνακι σου.

εγω ψιλοβαριεμαι στο σπιτι, πεθυμησα και λιγο την δουλεια..

Καλημέρα σε όλες τις μέλλουσες!

Κατερινακι μου είδες τον παίδαρό σου ε; Μπραβο! Αχ και εγώ στις 24 έχω ραντεβού και δεν μπορώ να περιμένω!

Σήμερα ξύπνησα καλά! Μαρια-ελπίδα το ίδιο εύχομαι και για σένα!!!

Φιλάκια, γυρίζω πίσω στη δουλειά μου!!!!!!

cEyXp3.png

q61sp3.png

καλημερα γλυκουλες μου!!!

πως ειστε σημερα??

μπαινω τωρα γιατι δεν θα μπορεσω αργοτερα να μπω γιατι περιμενω 2 φιλες μου να μου κανουν παρεακι...

μπραβο στο κατερινα μας που πηγαν ολα καλα...ωραια θα οσυ μπει ο μηνας...

οσο για τα ψωνια πιστευω ειναι καθαρα στο ζευγαρι...εμεις με αυτο που παθαμε την προηγουμενη φορα θα περιμενω να κλεισω τον 7ο...εχω κ αρκετα πραγματακια απο το 1ο αλλα τωρα μας προεκυψε κ 2ο οποτεεε...το δωματιο δεν με πολυ ανησυχει...

εξαλλου στην αρχη μαζι μας θα τα εχουμε στην ιδια κουνια...

μπλουμπλου καλη επιτυχια στη μανουλα σου ευχομαι...

εμεις ειμαστε καλα..εφαγα τα 2 μου τοστακια κ στανιαρα...χαχαχα

βρε κοριτσια κοιταω κ ξανακοιταω το πινακακι κ δεν πιστευω το ποσο ροζ ειναι....χαχαχα

καλε που ειναι τ'αγορια???

αντε να ερθει κ η δευτερα να μαθω κ γω...

σας φιλω ολες σας γλυκουλες μου..

να εχετε μια υπεροχη μερα

2nTQp3.png

ziCWp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα, ομορφες μανουλες!!

Μπλουμπλου, περαστικα στη μανουλα σου!!

Τι κανετε; Εμεις μια χαρα, σε ρυθμους διαιτας βεβαια. Πηρα και μια κρεμουλα για την κοιλια, τη fissan mama, αλλα δε μου φαινεται παρα πολυ ενυδατικη, θα δοκιμασω κι αλλες.

IAL5p2.png

u83tp3.png

Κοριτσάκια μου καλημέρα και από εμένα

blou blou καλή επιτυχία στη μανούλα σου

Μαριά μου κουράγιο και εγώ κάθε απόγευμα παρέα με τις αναγουλοκαούρες και τις ξινίλες είμαι

Κατερίνακι παίδαρος ο πρίγκηπας

marilou μην ανχώνεσαι όλα καλά θα πάνε μόνο θετική σκέψη

Βερολίνα καλώς ήρθες στην παρέα μας με το καλό το μωράκι σου

Όσο για τις πρωτομανούλες και για το άν θα προλάβουν να τα έχουν όλα έτοιμα είμαι σίγουρη ότι όταν θα φύγετε για το μαιευτήριο τα πάντα θα είναι στην εντέλεια. Εγώ θυμάμαι στο πρώτο βάψαμε το δωμάτιο στα μέσα του ένατου ένα Σάββατο βράδυ και αυτό γιατί μέχρι τις αρχές του ένατου ήμουν σε ακινησία (στο πατρικό μου) με αποκόλληση πλακούντα (μακριά από εμάς) από τον έκτο μήνα.

Κατά τα άλλα είμαστε καλά ξεκίνησαν τα ζουζούνια το νήπιο και το βρεφικό και τις άλλες δραστηριότητές τους και επανήλθαμε στους ρυθμούς μας. Το πρωί πήγα για τις μηνιαίες εξετάσεις (αίμα, ούρα, κολπικά) και ανάλογα τα αποτελέσματα από τα κολπικά θα κανονίσω επίσκεψη στο γιατρό την επόμενη εβδομάδα. Από την άλλη πλησιάζει ο καιρός της άμνιο και αρχίζω να το σκέπτομαι περισσότερο.

Α ξέχασα έκλεισα για β επιπέδου στις Μαρτίου.

ttb5baa.aspx

Νικόλας 30/06/2005

Μάξιμος 27/01/2009

Η ζωή μου ολόκληρη

εμεις ειμαστε καλα..εφαγα τα 2 μου τοστακια κ στανιαρα...χαχαχα

βρε κοριτσια κοιταω κ ξανακοιταω το πινακακι κ δεν πιστευω το ποσο ροζ ειναι....χαχαχα

καλε που ειναι τ'αγορια???

αντε να ερθει κ η δευτερα να μαθω κ γω...

λεμε μηπως τα αγορια μας τα φερεις εσυ μαζεμενα!!!!:-D:grin::-D

Πηρα και μια κρεμουλα για την κοιλια, τη fissan mama, αλλα δε μου φαινεται παρα πολυ ενυδατικη, θα δοκιμασω κι αλλες.

πρεπει να βαζουμε απο τωρα? εγω νιωθω την κοιλια μου πολυ μαλακη ακομα, δεν τεντωνεται, να παρω και εγω λετε?

Μαριά μου κουράγιο και εγώ κάθε απόγευμα παρέα με τις αναγουλοκαούρες και τις ξινίλες είμαι

Α ξέχασα έκλεισα για β επιπέδου στις Μαρτίου.

ασε κοριτσακι και σημερα χαλια ξυπνησα, μολις πηρα το πρωινο μου, κατευθειαν τουαλετα..

ασε χαλια ειμαι παλι, πως να ανεβει και η ψυχολογια μου?

ποτε η Β επιπεδου?

Μαρακι, ουτε εμενα τεντωνεται η κοιλια μου, απλα επειδη τις φοβαμαι πολυ τις ραγαδες, παστωνομαι απο την αρχη..

Παλι χαλια εσυ, ε; Περαστικα, βρε κοπελα μου, υπομονη.;)

IAL5p2.png

u83tp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...