Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ηρθα κι εγω!!!!!;)

Λοιπον, πριν πηρα και ενα πολυ ωραιο σακβουαγιαζ με το μικυ για να το εχω για το μαιευτηριο και μετα για τα ταξιδακια με τον μπεμπη.:-D

:D:D αχ ωραία αίσθηση το "πρωτη φορα μαμα". Εγώ σαν παλια, ασχολούμαι λιγοτερο...:(

cEyXp3.png

q61sp3.png

Ναι, ειναι τελεια, βεβαια ειναι και αγνωστο ολο αυτο, ενω σε εσενα ειναι πολυ πιο γνωριμο.. Συνεχεια σκεφτομαι αν θα τα εχω ολα ετοιμα και αν θα τα κανω ολα σωστα..

IAL5p2.png

u83tp3.png

καλημερα κοριτσακια μου απο την βροχερη Καλαματα!

πως ειστε? εγω τα ιδια, εμετο τον βραδυ στις 11, και ξυπνημα στις 4:30 το πρωι με φοβερη καουρα και ξανακοιμηθηκα στις 6.

τι να κανω, δεν ξερω..

παλι καλα που δεν δουλευω και μπορω να κοιμαμαι το πρωι.

εσεις τι κανετε?

Κατερινακι μου, μην αχγωνεσαι, θα τα καταφερουμε εμεις οι πρωτομανουλες οπως και ολες οι μανουλες του κοσμου.

Θα μας βοηθουν και οι μανουλες της παρεας μας, πολυ καλα!!

Διαφημίσεις

Καλημερα, ομορφες μανουλες!!

Αχ, βρε μαρια μου, παλι εμετο, ε; Πανω που λεγαμε οτι περασαν. Κουραγιο και περαστικα..;)

Το μεσημερι εχω ραντεβου με τον αντρα της ζωης μου!!

IAL5p2.png

u83tp3.png

γεια σου Κατερινακι,

ασε εχω ενα στομαχι σκ@τα!

τι ωρα θα πας στο ραντεβου??

μην αργησεις να μπεις να μας πεις τα νεα του παιδαρου!!!

Καλησπέρα κοριτσούδια!! Μαρία μου και εδώ βρέχει πολύ αλλά δεν μου αρέσει! Αυτός ο καιρός είναι για ΣΚ για χουχούλες στο σπίτι!

Αυτό το άγχος για το αν θα τα έχω όλα έτοιμα, σωστά κλπ κλπ το έχω και εγώ! Ήδη έχω αρχίσει να σκέφτομαι τι αγορές πρέπει να κάνω! Εσείς από πότε θα αρχίσετε να ψωνίζετε?Εγώ λέω να αρχίσω γύρω στον 6ο όσο θα είμαι ακόμα σε θέση να τρέχω, να ψάχνω κλπ κλπ!!

Κατερινιώ περιμένουμε νέα!!Άντε την άλλη βδομάδα θα το ξαναδώ και εγώ!

maria-elpida και εγω μαζί σου. Πάλι το στομάχι σκ@τα. εχω και πονοκέφαλο. δν μπορώ άλλο

Κατερινα περιμένουμε νέα σου!!!

Για τις αγορες μην σκάτε από τώρα. Εχετε καιρό!!! και θα τα κάνετε όλα super! Θα βοηθήσουμε και εμεις έτσι?? χα χα

Φιλάκιαααα

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

Τιτινακι μου, τι κανεις?

για μενα δεν εχει διαφορα ο καιρος, ολο σπιτι ειμαι..

σημερα δεν ειμαι πολυ στα πανω μου, εχω ταλαιπωρηθει το βραδυ και ειμαι ψιλοχαλια.

και εγω τοτε λεω να ξεκινησω σιγα-σιγα.

εχω την τυχη να κανουμε παρεα με ενα ζευγαρι που εχει μια κορουλα 1 χρονου και πιστευω θα μας βοηθησουν αρκετα.

maria-elpida και εγω μαζί σου. Πάλι το στομάχι σκ@τα. εχω και πονοκέφαλο. δν μπορώ άλλο

ασε Κατερινακι μου εχω αρχισει να πιστευω πως δεν θα μας περασουν ποτε.

καλα για τον πονοκεφαλο, δεν σου λεω, καθε βραδυ ειμαι χαλια.

τουλαχιστον να ειναι καλα τα μπεμπε!

Γεια σας, μανουλες!!

Λοιπον, εχουμε εναν μπεμπαρο ψηλο με μεγαλο πουλακι!!:mrgreen::mrgreen: Ειναι μια χαρα, 20 εκατοστα και 300 γραμμαρια και μας ειπε ο γιατρος οτι ειναι μεγαλο παιδακι, φαινεται και τρεις μερες μεγαλυτερος. Ολα μια χαρα, ειμαστε πολυ χαρουμενοι!!

Μαρια και Κατερινα μου, περαστικα σας ευχομαι, ελπιζω να νιωθετε καλυτερα τωρα.

Α, για τα κιλα σημερα μου ειπε οτι ειμαι μια χαρα ενω την προηγουμενη φορα μου την ειπε.. Μου ειπε να προσπαθησω να παρω αλλα τρια:confused:.. Καλα του λεω..:rolleyes:

Κατα τα αλλα τι κανετε;

Για τα ψωνια εγω σκεφτομαι μηπως ψωνισω τωρα που εχει και εκπτωσεις. Εσεις τι λετε;

IAL5p2.png

u83tp3.png

Γεια σας, μανουλες!!

Λοιπον, εχουμε εναν μπεμπαρο ψηλο με μεγαλο πουλακι!!:mrgreen::mrgreen: Ειναι μια χαρα, 20 εκατοστα και 300 γραμμαρια και μας ειπε ο γιατρος οτι ειναι μεγαλο παιδακι, φαινεται και τρεις μερες μεγαλυτερος. Ολα μια χαρα, ειμαστε πολυ χαρουμενοι!!

Μαρια και Κατερινα μου, περαστικα σας ευχομαι, ελπιζω να νιωθετε καλυτερα τωρα.

Α, για τα κιλα σημερα μου ειπε οτι ειμαι μια χαρα ενω την προηγουμενη φορα μου την ειπε.. Μου ειπε να προσπαθησω να παρω αλλα τρια:confused:.. Καλα του λεω..:rolleyes:

Κατα τα αλλα τι κανετε;

Για τα ψωνια εγω σκεφτομαι μηπως ψωνισω τωρα που εχει και εκπτωσεις. Εσεις τι λετε;

Κατερινιώ να σου ζήσει ο άντρακλας!! Το καμάρι του πατέρα!!!!! Φτού φτου μη το ματιάσω!! Έκανε τίποτα ζουζουνιές??

Για ψώνια έχω αρχίσει και κοιτάω και παίρνω ιδέες και φυσικές συλλέγω τιμές αλλά λέω να μην πάρω τίποτα από τώρα...είναι πολύ νωρίς!! Αλλά νομίζω πως είναι απλώς προκατάληψη...όποια το νιώθει μπορεί να το κάνει από τώρα!!!

Εκανε κατι ναζακια, ηταν πολυ ωραια!! Κι εμεις εχουμε κανει μια ερευνα αγορας και σκεφτομαι οτι συμφερει τωρα εφοσον θελουμε να κανουμε πολλες αγορες. Θα δουμε, εμεις ουτε σπιτι δεν εχουμε ακομα, να δω που θα τα βαλουμε τα πραγματα. Δεν πειραζει, ειμαστε πολυ χαρουμενοι!!

Κοριτσια, με το καλο ολες μας να αγκαλιασουμε τα μωρακια μας και το σεπτεμβριο να κανονισουμε μια συναντηση για να γνωριστουν τα μωρακια μας!!;);)

IAL5p2.png

u83tp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...