Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

καλησπερα φιλεναδιτσες, πως ειστε?

εγω τωρα ξυπνησα και περιμενω τον αντρουλη να σηκωθει και αυτος να πιουμε καφε εκεινος και κακαο εγω..

Μαριλου μου, δεν σε προλαβα μεσα, καλα εισαι?

χαρηκα για τα νεα σου, μια χαρουλα πας!!

λες να ειναι αγορακια για να ισοσταθμισουμε λιγο το πινακακι???:tongue::tongue::tongue:

δεν το ηξερα για τον τονο, εφαγα μια φορα στις αρχες αλλα τωρα δνε τον θελω καθολου, καλα για τον ξιφια τον ηξερα.

μια χαρα ειναι τα κιλακια σου για διδυμακια.

katerinars να τρως πιτσα, δεν πειραζει, ειδικα να ειναι σπιτικη εχει τις μισες θερμιδες, εγω την κανω πολυ ωραια αλλα τωρα δεν την θελω καθολου, γενικα δεν θελω καθολου junk food.

verolina και εγω θελω να τα προσεχω τα γλυκα.

πριν την εγκυμοσυνη τα αλμυρα μου αρεσαν πιο πολυ, τωρα θελω γλυκα..

τι σου κανουν οι ορμονες!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

οσο για τα γλυκα πριν τα τσακιζα σε καθημερινη βαση...τωρα δεν τα θελω καθολου κ τρωω μονο αλμυρα...

μολις τσακισα κ εναν ντακο που εφτιαξα με καπαρη κιολας απο πανω...οτι να'ναι

2nTQp3.png

ziCWp3.png

κοριτσακι μου, ξερεις την αδυναμια που σου εχω (λογω διδυμων)!!!

το κακαο το κανω με νερο και το βραζω μαζι κακαο-νερο.

μερικες φορες βαζω και μια κουταλια μικρη ζαχαρουχο γαλα.

παντως καλυτερα να τρως αλμυρα παρα γλυκα.

ενταξει και τα δυο παχαινουν αλλα τα γλυκα εχουν και ζαχαρο!!

κατα τα αλλα εισαι καλα? πως περνας την μερα σου?

κ αν με γνωρισεις παλι θα ειμαι η αδυναμια σου...χαχαχαχα...μετριοφροσυνη πανω απ'ολα...

κοιτα να δεις γενικοτερα την πιο σημαντικη κ ευτυχισμενη περιοδο για μια γυναικα που ειναι η εγκυμοσυνη η αληθεια ειναι πως εγω δεν την χαιρομαι..

περναω πολλα ψυχολογικα σκαμπανεβασματα..οσο περναει ο καιρος τρεμω ολο κ πιο πολυ μην μου ξανασυμβει το ιδιο...

ο καιρος δεν πολυ περναει κ δυστυχως κανει πολλες φορες αρνητικες σκεψεις...

απο την αλλη σκεφτομαι κ τα δυσκολα που περασα κ παιρνω κ λιγο κουραγιο

ειμαι κλεισμενη μεσα στο σπιτι κ βγαινω μια φορα την εβδομαδα για ενα καφεδακι

2nTQp3.png

ziCWp3.png

Διαφημίσεις

βεβαια για να μην τα παρουσιαζω κ μαυρα τα πραγματα ειμαι ευγνωμων για τα θαυματακια που μεγαλωνουν μεσα μου κ ξερω πως οταν θα ερθει η μαγικη στιγμη να τα

κρατησω αγκαλια ολα θα σβηστουν...

απλα τωρα ολα μου φαινονται καπως..μου την εχουν δωσει στα νευρα κ η καθημερινες ενεσεις...

τι να πεις..

χαλαλι τους...

2nTQp3.png

ziCWp3.png

σε καταλαβαινω βρε κοριτσακι,

να σου πω και εγω δεν την πολυχαιρομαι με την εγκυμοσυνη γιατι εχω και εγω αγχος.

ειχα πολυ με τον τροφοβλαστη και τωρα εχω με την αναπτυξη.

πανε ολα καλα???

εσυ εχεις πολυ δικιο να φοβασαι αλλα προσπαθησε αν εισαι ηρεμη.

ο θεουλης σου εστειλε δυο μωρακια για να απαλυνει τον πονο σου και να εχεις διπλη χαρα!!!!

το ξερω πως με καταλαβαινεις..

δεν εχει τελειωμο ομως το αγχος αυτο..

μεχρι στιγμης ολα πανε καλα αλλα τα πολυ δυσκολα δεν εχουν ερθει ακομα..

θελω να πιστευω πως ξερει ο θεουλης τι κανει γι'αυτο μου εστειλε 2 μωρακια..

αααα....τωρα το ειδαααα...σε λιγες μερες θα ειμαστε κ μεις εναα αβοκαντο???

χαχαχαχα...πολυ καλο το τικερακι σου

2nTQp3.png

ziCWp3.png

το πιο ωραιο τικερ που ειχα δει εδω μεσα ηταν αυτο, περιμενα πως και πως να το φτιαξω!!!

φιλεναδιτσα ολα καλα θα πανε.

εχω μια φιλη που γνωρισα εδω στο forum απο Καλαματα και εχει και αυτη διδυμουλες απο εξωσωματικη, εκανε περιδεση πριν κανα μηνα λογω ανεπαρκειας τραχηλου και τωρα ειναι αθηνα για παρακολουθηση.

την αλλη εβδομαδα μπαινει στον μηνα της και θα κατεβει καλαματα να γεννησει.

της εχουν παει ολα καλα, ετσι θα ειναι και για εμας!!!!

κριμαι πολυ κριμα που εισαι μακρια...θα καναμε καλο παρεακι εαν ησουν αθηνα..

δεν βαριεσαι...παλι καλα που εχουμε κ το ιντερνετ..

αχ ποσο με ανεβαζουν τετοιες ιστοριες!!!!!!

μπορουμε κ μεις να ειμαστε μια με αυτες με το αισιως τελος??!!!!

να σου πω πως πριν 2 χρονια ειχαμε ερθει καλαματα κ εγινε ενα απο τα πιο αγαπημενα μου μερη...

εαν ειχαμε λεφτα ψηνομασταν για εξοχικουλη..

2nTQp3.png

ziCWp3.png

Διαφημίσεις

ειναι ωραια η Καλαματα γιατι εχει την θαλασσα μες στην πολη.

μακαρι να εισουν κοντα, πλακα πλακα με πολλες κοπελες θα ηθελα να ειμασταν κοντα.

ξερεις τι μου ειπε ενας φιλος οταν περιμενα ακομα τα αποτελεσματα του τροφοβλαστη?

μου ειπε οτι εμενα μου εχουν ερθει τα στραβα και αρα τωρα ειναι η ωρα για να ερθουν τα καλα...

αυτο λεω και σε εσενα τωρα..

που θα παει ολα σε εμας θα συμβαινουν??

αχ βρε φιλεναδα αυτο λεω κ γω για να παρηγοριεμαι..

ολες οι γκαντεμιες σε μας??περασαμε πολλα κ νομιζω πως το δικιο ειναι τα ασχημα να σταματησουν εδω κ η συνεχεια να εχει μονο ευχαριστες στιγμες...

αληθεια τι ζωδιο εισαι?εγω καρκινος

2nTQp3.png

ziCWp3.png

εγω ζυγος αλλα δεν ασχολουμαι και παρα πολυ.

εσυ το ξερεις πως τα διδυμακια σου θα ειναι και διδυμοι στο ζωδιο??

λοιπον πρεπει να σε αφησω γιατι ο αντρουλης θα με παει βολτουλα στην πλατεια και πρεπει να ετοιμαστω.

να σε ρωτησω, τι ωρες μπαινεις περιπου για να σε πετυχαινω μεσα??

πολλα φιλια φιλεναδιτσα, τα λεμε αυριο!

Ηρθα κι εγω!!!!!;)

Πηγα με τον αντρουλη μου μια ωριτσα για χαλαρο περπατημα και νομιζω οτι μου εκανε πολυ καλο!

Μαρακι και μαριλου μου, ολα θα πανε καλα, κοριτσια μου γλυκα, αυτο να σκεφτεστε συνεχεια, πανε τα ασχημα, περασαν!! Μονο θετικη σκεψη, να χαιδευετε συχνα την κοιλιτσα και να μιλατε στα μωρακια σας να νιωθουν ποσο πολυ τα αγαπατε και με ποση λαχταρα τα περιμενετε!!

Λοιπον, πριν πηρα και ενα πολυ ωραιο σακβουαγιαζ με το μικυ για να το εχω για το μαιευτηριο και μετα για τα ταξιδακια με τον μπεμπη.:-D

Μαριλου, που θα γεννησεις εσυ; Εγω στο μητερα.

IAL5p2.png

u83tp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...