Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κ πολυ καλα εκανες...χιχιχι...κ μενα μου αρεσουν πολυυυυ...

εγω κ εξω που βγαινω μια φορα την εβδομαδα ππινω ντεκαφεινε ειτε φρεντο,ειτε καπουτσινο ειτε γαλλικο..

εμενα εδω κ πολυυυυ καιρο μου εχουν κολλησει στο μυαλο τα τονοσαντουιτσακια που εφτιαχνα κδεν μπορω να τα φαω αλλα για 1 φορα 8α την κανω την παρασπονδια μου

2nTQp3.png

ziCWp3.png

καλεεε γιατι κρατιεσαι κ δεν τρως πραγματακια που κανουν κιολας??

πιτσουλα εφαγα την προηγουμενη εβδομαδα σπιτικη...μιαμ..μιαμ...

ναι δεν κανει οπως κ ο ξιφιας..

2nTQp3.png

ziCWp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα Κορίτσια!

Μαρία-Ελπίδα ευχαριστώ για το πινακάκι! Χαίρομαι που ακούω ότι τα μωράκια σας είναι καλά! Μακάρι έτσι να πορευόμαστε!

Εγώ δεν το έχω νιώσει το μωράκι ακόμα, :confused:

Μαριλου85 χωρίς να θέλω να σε αγχώσω νομίζω ότι ο τόνος δεν επιτρέπεται όπως και όλα τα κονσερβοποιημένα ψάρια αλλά και τα τυριά Roquefort, camembert και brie. Αχ, κι εγώ ώρες-ώρες θέλω να τρώω απαγορευμένα...

Καφέ πίνω έναν την ημέρα, ένα γαλλικό το πρωί. Γάλα δεν με πειράζει. Όσο για τα γλυκά μέχρι τώρα δεν είχα καθόλου όρεξη, ήθελα μόνο αλμυρά, αλλά εδώ και καμια βδομαδούλα είναι κι αυτά ευπρόσδεκτα, αν και φοβάμαι το ζάχαρο.....:mad:

Κοριτσάκια να είμαστε όλες καλά, ήρεμες και αισιόδοξες!

9XBrp3.pngGv5Vp3.png

Κρατιεμαι γιατι εχω ηδη παρει 9 κιλα, και αυτα με πολλη προσοχη, αυτο ελεγα και πριν στα κοριτσια και γκρινιαζω συνεχεια..:rolleyes:

Ο μπεμπης μου εδω και τρεις βδομαδες περιπου μου κανει που και που κατι φτερουγισματακια, νομιζω οτι αυτος ειναι. Εσυ τα μωρακια σου τα εχεις νιωσει; Ο γιατρος μου ειπε βεβαια οτι απο τον εκτο μηνα θα τον νιωθω κανονικα.

IAL5p2.png

u83tp3.png

βερολινα ακριβως αυτο λεω κ γω πως απαγορευεται ο τονος..

κατερινα μου ναι τα εχω νιωσω εδω κ πολυυ καιρο αυτο το φτερουγισμα που λες..

ειναι κ 2η εγκυμοσυνη κ ετσι ημουν ψιλιασμενη

κουραγιο με τα κιλακια...γιατι δεν πας σε εναν διατροφολογο?

2nTQp3.png

ziCWp3.png

Το σκεφτομαι, αλλα επειδη ξερω απο σωστη διατροφη, γιατι ειμαι δασκαλα χορου οποτε παντα με διατροφη ασχολουμαι, κανω ακριβως αυτο που πρεπει, το εχω κανει παρα πολλες φορες και παντα εχανα αλλα τωρα παιρνω. Δεν ξερω, δεν μπορω να καταλαβω γιατι παιρνω ετσι..

IAL5p2.png

u83tp3.png

μμμ...μαλλον επειδη καθεσαι πια κ δεν κινεισαι..

δεν πειραζει βρε καρδουλα μου...

κ αλλα τοσα να παρεις δεν βαριεσαι..

εχεις δοκιμασει να τρως σχεδον οτι θες??μπορει να μην παιρνεις παραπανω κιλα κ ετσι θα το ευχαριστιεσαι κιολας...

ετσι για να ευθημησουμε λιγακι...

ωραια δουλεια κανεις...λατρευω το ταγκο...χορεψα στον γαμο μου ομως δεν εχω παραπανω

2nTQp3.png

ziCWp3.png

Διαφημίσεις

Χαχα, καλα, πιστευω οτι αν ετρωγα ο,τι ηθελα θα ειχα παρει ηδη 20!:rolleyes::rolleyes::rolleyes: Καμια φορα που κανω καμια παρασπονδια, την επομενη μερα εχω παρει αμεσως.. Χαλια μεταβολισμος.. Εσυ ποσα εχεις παρει;

Ασχετο, ειναι και η κουμπαρα μου εγκυος με διδυμακια!!:D

Βερολινα μου, μην αγχωνεσαι που δεν εχεις νιωσει το μωρακι ακομα, ειναι νωρις νομιζω.

IAL5p2.png

u83tp3.png

μα τοσο χαλια μεταβολισμο??μου κανει τρομερη εντυπωση..δλδ στα κανονικα σου στερησε συνεχως??

εγω μεχρι στιγμης εχω παρει 3.5 κιλακια...δεν πολυ προσεχω...κοιταω να τρωω υγειινα αλλα απο ποσοτητα δεν μετραω

αληθειααα??ποσων εβδομαδων ειναι εκεινη??με εξωσωματικη??

2nTQp3.png

ziCWp3.png

Τελεια ειναι τα 3.5!! Ναι, στερουμαι συνεχεια και αν καποια στιγμη θελω να φαω κατι παραπανω, μετα κανω διπλασια γυμναστικη.. Τι να κανουμε, δεν πειραζει, μικρο το προβλημα, ας ειναι μονο τετοια τα προβληματα ειλικρινα..

Η κουμπαρα μου ειναι στη δεκατη βδομαδα, απο εξωσωματικη και αυτη, η τριτη τους προσπαθεια ηταν αυτη.

IAL5p2.png

u83tp3.png

αχ σε καταλαβαινω..ετσι ειναι κ η μαμα μου με τον μεταβολισμο της...

οπως τα λες...μονο τετοια να ειναι τα προβληματα μας...

μπραβο που τα καταφερε η κουμπαρα..πολυ χαιρομαι οταν ακουω για ζευγαρια

που εχουν επιτυχιες με τις εξωσωματικες.

ευχομαι να της πανε ολα καλα της κοπελας..

πωω πω θα ξεκινησουν σιγα σιγα κ οι β' επιπεδου...

2nTQp3.png

ziCWp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...