Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Καλημέρα!!! Τι κανετε? Εγω καλα! Εχτες ειχα και εγω 2 εκκενωσεις, δεν εχω παραπονο!!!! Επισης εχτες ξεστολισαμε, ξεσκονισαμε, σκουπισαμε...ψιλο κουραστηκα δηλαδη...αλλα ας ειναι καλα ο αντρας μου που εκανε τις πιο βαριες δουλειες!!!! Σημερα σπιτι...εκατσα να μαγειρεψω φασολακια! Παντως και εγω τα κορνφλεικς μου με το γαλα που τρωω, βαζω και λιγο κακαο. Εμενα ο γιατρος μαγνησιο δε μου εχει δωσει...να τον ρωτησω αν χρειαζεται? Τη Δευτερα στις 8μ.μ. εκλεισα ραντεβου να παμε.

Κατερινακι θετικη σκεψη για τον μπαμπα σου και ολα θα πανε καλα, το ευχομαι απο καρδιας!

Μαρια -Ελπιδα, νομιζω οτι καμμια βολτουλα δε βλαπτει...αρκει να μην κουραζεσαι!

Βερολινα καλωσηρθες!!!!! Ολα με το καλο σου ευχομαι...!!!!!!!

Αυτα τα νέα μου! Παω να κανω καμμια δουλεια...Φιλάκια!!!

GKvPp2.png

nN72p2.png

SoVDp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

τι κανεις Αγγελικουλα μου??αντε και του χρονου να ξαναστολισουμε παρεα με τα μπεμπε!!!

τις κανω τις βολτιτσες αλλα με μετρο αφου εχω τον αντρουλη να θελει να με προσεχει:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

φασολακια ε? εγω τι να φτιαξω σημερα??

ONOMA………........Τ.Π..........Π.Η.Τ......ΑΥΧΕΝΙΚΗ.. ...ΦΥΛΟ.......Β'ΕΠΙΠΕΔΟΥ

1.Τουριστρια......????????.........20/5/2011......................................................

2.titina (Χριστινα)..29/8/2010...5/6/2011…24/11/2010......MΠΕΜΠΑ......31/1/11

3.katerinars..........29/8/2010....5/6/2011.......................ΜΠΕΜΠΗΣ

4.bloublou……………..30/8/2010...5/6/2011..29/11/2010.......ΜΠΕΜΠΑ.....26/1/11

5.Katerina_s………....1/9/2010……8/6/2011...1/12/2010.......ΜΠΕΜΠΑ................

6.Εua_..................4/9/2010....9/6/2011....1/12/2010.......ΜΠΕΜΠΑ....................

7.SPORIDIO……………4/9/2010……11/6/2011…29/11/2010.................................

8.doratz…………………7/9/2010……12/6/2011….8/12/2010..................................

9.aspegoula…………..5/9/2010……13/6/2011…30/11/2010.................................

10.Gina_cfu……………...6/9/2010……14/6/2011….30/11/2010....ΜΠΕΜΠΗΣ

11.tzo28…………………..8/9/2010.....16/6/2011 ..29/11/2010.....ΜΠΕΜΠΗΣ

12.virgi…………………..13/9/2010....22/6/2011....11/12/2010...ΜΠΕΜΠΑ

13.aggeliki83..........13/9/2010....24/6/2011....10/12/2010...ΜΠΕΜΠΑ...17/2/11

14.μινουλα……….…….16/9/2010... 23/6/2011............................................

15.liana………………..…19/9/2010....26/6/2011..............................................

16.maria-elpida........21/9/2010...28/6/2011.....14/12/2010.......ΜΠΕΜΠΑ

17.aobatsan............21/9/2010...28/6/2011......17/12/2010......ΜΠΕΜΠΑ......24/02

18.kampoy………………..2/9/2010……29/6/2011……14/12/2010................................

19.Marilou85-Διδυμα..23/9/2010....30/6/2011....9/12/2010..................................

20.verolina...............23/9/2010....30/6/2011....21/12/2010...............................

21.titina37………...... 24/9/2010....30/6/2011.....17/12/2010......ΜΠΕΜΠΑ..............

22.Fani………………......09/10/2010....16/07/2011.....30/11/2010.............................

24.Mamatopolina......07/10/2010...30/06/2011......4/1/2011......8/2/2011(αμνιοπαρακεντηση)

ετοιμο verolina μου, πως εισαι σημερα? ολα καλα??

Καλησπέρα σε όλες σας!!

Μαράκι αβοκάντο???Όλα τα λεφτά!!! :lol:

Τα φασολάκια εγώ τώρα γιατί τα ζήλεψα τόσο πολύ?? Φασολάκια θα φτιάξω σήμερα αν και δεν αρέσουν στον αντρούλη ιδιαίτερα..! Δεν πειράζει αποτοξίνωση..!

Κοριτσάκια μου θέλω να σας κάνω μια άσχετη ερώτηση..μια κοπέλα από εδώ μάλλον (όρκο δεν παίρνω) είχε προτείνει ένα site με ήδη μπεμπέ και κυρίως επιπλάκια και προίκα Ισπανικό αν δεν κάνω λάθος..μήπως καμία ξέρει κάτι?? Μου άρεσε πάρα πολύ αλλά μετά από ένα format στον υπολογιστή το έχασα...!:?

Γεια σας, κοριτσια, βλεπω οτι ειστε καλα ολες και χαιρομαι!! Μεγαλωνουν τα μωρακια μας και ειναι τελεια!!!!!

Σας ευχαριστω παρα πολυ ολες για τα καλα και ενθαρρυντικα σας λογια για τον μπαμπα μου, την πεμπτη εχει παλι αξονικες για να δουμε τι εχει γινει, φοβομαστε για μετασταση.. Τελοσπαντων, θετικη σκεψη!!

Αυριο εχω γιατρο και ανυπομονω!! Πηγα σε φαρμακοποιο για τα σπυρακια, μου ειπε να μην ανησυχω, μπορει και να μην ειναι απο το σιδηρο, αλλα σιγουρα δεν ειναι κατι κακο. Να δουμε τι θα μου πει και ο γιατρος.

Α, επισης, το πονεμενο μου θεμα, ειμαι ηδη συν 9 κιλα και ειμαι ακριβως στη μεση, παμε για τα 20 δηλαδη..:confused::confused::confused: Εχει να πεσει γυμναστικη μετα..

Και κατι αλλο, εσεις κουραζεστε πιο ευκολα τωρα; Εγω λιγο περπαταω και κουραζομαι, απο εκει που εκανα 10 ωρες τη μερα χορο και γυμναστικη..:rolleyes:

IAL5p2.png

u83tp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου θέλω να σας κάνω μια άσχετη ερώτηση..μια κοπέλα από εδώ μάλλον (όρκο δεν παίρνω) είχε προτείνει ένα site με ήδη μπεμπέ και κυρίως επιπλάκια και προίκα Ισπανικό αν δεν κάνω λάθος..μήπως καμία ξέρει κάτι?? Μου άρεσε πάρα πολύ αλλά μετά από ένα format στον υπολογιστή το έχασα...!:?

Τιτιανακι μου, δεν θυμαμαι να εχω διαβασει κατι τετοιο..

αν το βρεις πες το και σε εμας, τρελαινομαι να χαζευω τετοια site..

Αυριο εχω γιατρο και ανυπομονω!! Πηγα σε φαρμακοποιο για τα σπυρακια, μου ειπε να μην ανησυχω, μπορει και να μην ειναι απο το σιδηρο, αλλα σιγουρα δεν ειναι κατι κακο. Να δουμε τι θα μου πει και ο γιατρος.

Α, επισης, το πονεμενο μου θεμα, ειμαι ηδη συν 9 κιλα και ειμαι ακριβως στη μεση, παμε για τα 20 δηλαδη..:confused::confused::confused: Εχει να πεσει γυμναστικη μετα..

Και κατι αλλο, εσεις κουραζεστε πιο ευκολα τωρα; Εγω λιγο περπαταω και κουραζομαι, απο εκει που εκανα 10 ωρες τη μερα χορο και γυμναστικη..:rolleyes:

Κατερινακι μου, ακομα εχεις σπυρακια? ρωτα και τον γιατρο σου αφου θα πας αυριο..

αχ! τυχερη, θα δεις τον μπεμπιτο αυριο!!!

εγω σας ειπα, τα πηρα τα 2 κιλα που ειχα χασει.

ενταξει δεν θελω να βαλω και πολλα αλλα δεν αγχωνομαι κιολας.

παντως μην το σκεφτεσαι συνεχεια, ειναι και ψυχολογικο να ξερεις.

ε, δεν περνας και λιγα, μην στεναχωριεσαι και για τα κιλα.

και εγω κουραζομαι λιγο πιο ευκολα τωρα αν και δεν κανω και τιποτα κουραστικο.:mrgreen::mrgreen:

Κατερινάκι μου απλά μην σκέφτεσαι καθόλου το θέμα κιλών...απ'ότι φαίνεται δεν μπορείς να κάνεις και πολλά!! Ίσως φταίει και το γεγονός ότι ήσουν δραστήριος άνθρωπος με το χορό και τώρα που κάθεσαι να του φαίνεται κάπως..οργανισμός είναι και αυτός τι να κάνει??

Μαράκι πάλι αυπνίες?? Δεν μπορούμε να πιούμε και πολλούς καφέδες...!

Αυτό το site είναι απίστευτο!! Είχε καταπληκτικές τιμές, ελάχιστα μεταφορικά και πράγματα που στην Ελλάδα τα πληρώνεις κανονικά μια περιουσία..! Που θα πάει θα το ξαναβρώ και θα ενημερώσω!

Ναι, εχω ακομα:(, ευτυχως οχι περισοοτερα, τα ιδια και λιγο καλυτερα ισως. Θα δουμε.

Η αληθεια ειναι οτι κοντευω να σκασω απο τη στεναχωρια μου, ειναι και δυσκολα τα οικονομικα των γονιων μου, γιατι μια τετοια αρρωστια σε γονατιζει και η μαμα μου δε δουλευε ποτε. Ειλικρινα, συγγνωμη που μιλαω για τοσο ασχημα θεματα, αλλα μου κανει καλο.

Λοιπον, ναι, αυριο εχω ραντεβου με το αγορακι μου το ομορφο!!!!!!!

Μαρακι, γιατι εχεις αυπνιες;; Τουλαχιστον καλυτερα αυτο παρα ανακατωσουρες..

Κοριτσια, προφανως με τα κιλα δε γινεται τιποτα γιατι ειλικρινα κανω ο,τι καλυτερο μπορω, μιλαμε για μεγαλη στερηση..

Να σας πω, καφε και κοκα κολα πινετε; Κανει; Εγω τα εχω κοψει αλλα και τι δε θα εδινα για ενα καφεδακι..

IAL5p2.png

u83tp3.png

Κατερινιώ εγώ καφεδάκι πίνω..βασικά τον ξεκίνησα εδώ και κανά 2βδομαδο (πριν δεν μπορούσα να πιώ γιατί με αναγούλιαζε) αλλά τώρα μπορώ να πιώ γαλλικό. Και αναψυκτικά πίνω που και που αλλά όχι συχνά! Ο γιατρός μου δεν μου έχει απαγορέψει τίποτα..είναι πολύ κουλ!! Μου έχει πεί πως μπορώ να τρώω και να πίνω τα πάντα με μέτρο αλλά ήτανε κάθετος στο θέμε ΑΛΚΟΟΛ και ΤΣΙΓΑΡΟ!!

Η αληθεια ειναι οτι κι εμενα δε μου εχει απαγορεψει τιποτα, απο μονη μου το κανω. Εννοειται αλκοολ οχι, και ευτυχως δεν καπνιζω εδω και πολλα χρονια. Κανα δυο φορες εχω πιει απο τον αντρα μου δυο γουλιτσες κρασακι και κοκα κολα και ηταν πολυ ωραια..:D Λετε να πιω ενα ελαφρυ καφεδακι;;

IAL5p2.png

u83tp3.png

Διαφημίσεις

κατερινακι για τον καφε δεν λεει οχι ο δικος μου ο γιατρος, με αφηνει να πινω εναν γαλλικο ή ελληνικο την ημερα.

δεν πινω βεβαια καθε μερα αλλα που και που οταν παμε εξω.

φυσικα δεν πινω το βραδυ οποτε δεν ξερω και απο που οι αυπνιες..

αλλα απο τις αναγουλες καλυτερα!!!

μην στεναχωριεσαι που μας λες για τον μπαμπα σου, εμενα δεν με ενοχλει..

αφου σε κανει εσενα να νιωθεις καλυτερα να μας γραφεις, ολα μεσα στην ζωη ειναι.

Τιτινακι να το βρεις το site, βαλε τα δυνατα σου!!

καλα δεν λεμε για τσιγαρο εννοειτε πως ειναι καθετος!!

για αλκοολ με αφηνει μονο μπυρα και κρασι.

στις γιορτες ηπια λιγακι κρασακι.

γεια σας κοριτσακια κ μπεμπακια ομορφαααα!!!

τι μου κανετε??

εμεις ειμαστε καλα...μεγαλωνουμε κ ελπιζουμε ολα να πηγαινουν καλα...

την δευτερα εχουμε ραντεβου επιτελους με τον γιατρο οπου εαν το θελουν κ τα μικρα θα δουμε κ τι κρυβουν αναμεσα στα ποδαρακια τους...εγω νομιζω 2 αγορια αλλα δεν φημιζομαι κ πολυ για το ενστικτο μου...

αληθεια ποιες αλλες κοπελες ειχαν πει πως θα εκαναν περιδεση??δεν θυμαμαι..

οσο για την διατροφη κ μενα λασκα με εχει αφησει απλα στο θεμα τσιγαρο δεν ειναι απλα καθετος μου εχει πει πως δεν θα με αναλαβει...

κοριτσια παντως τωρα τελευταια πινω λιγη κοκα κολα κ ειναι σαν να ανακαλυψα τον παραδεισο...

χαιρομαι που ειστε ολες καλα...

να στειλω μια αγκαλια στην κατερινα κ να της δωσει ο θεουλης πολυ κουραγιο κ δυναμη γιατι ειναι δυσκολη η κατασταση με το μπαμπα..

2nTQp3.png

ziCWp3.png

Γεια σου, μαριλου μου!! Καλα εισαι εσυ και τα μπεμπακια σου, ε;:D Εγω παντως απο την αρχη ελεγα πως εχω αγορι και οντως αγορι ειναι. Για να δουμε και τα δικα σου.

Σε ευχαριστω κι εσενα πολυ για τα καλα σου λογια!!

Αχ, μολις ηπια μισο καφε και ηταν πολυ ωραια!!

IAL5p2.png

u83tp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...