Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Γεια σας, κοριτσια, πως ειστε;

Μαρια μου, παλι χαλια, ε; Κουραγιο, βρε κοπελα μου, θα περασει..

Εγω δεν ειμαι πολυ καλα, επαθα μαλλον αλλεργια στα χαπακια του σιδηρου και γεμισα σπυρακια σε ολο μου το σωμα.. :( Τα σταματησα και περιμενω την τεταρτη που εχω γατρο να του το πω.

Επισης ηθελα να μοιραστω εναν προβληματισμο μου. Περναω μεγαλη στεναχωρια με τον μπαμπα μου και φοβαμαι για το χειροτερο και αναρωτιεμαι αν ολο αυτο επηρεαζει τον μπεμπη μου. Δεν ξερω τι να κανω..

καλησπερα κατερινακι μου, τι κανεις?

εγω σημερα δεν πηγα πουθενα, δεν ηθελα να κανω τιποτα, ολη μερα καναπε και τζακι, καλα περασαμε με τον αντρουλη.

τωρα το βραδυ ηθελε κρεπες το μαναρι μου και του εκανα, εφαγα και εγω μια μονο με τυρακι και γαλοπουλα, ελπιζω να μην με πειραξει.

σε πειραξαν τα χαπακια ε? ειναι σιγουρο οτι φταινε αυτα? ποια πηρες?

εγω εχω παρει πολυ σιδηρο κατα καιρους στην ζωη μου, δεν με εχει πειραξει ποτε, τωρα θα ξεκινησω την Τριτη, θα δουμε, αμπουλες μου εδωσε εμενα.

Λογικο ειναι να στεναχωριεσαι για τον μπαμπα σου, βρε κοριτσακι μου,

μην φοβασαι για τον μπεμπη, δεν του κανεις κακο.

ενταξει παιζει ρολο η ψυχολογια μας αλλα δεν φανταζομαι να μπορεις να μην σκεφτεσαι τον μπαμπα σου.

Ισως αν προσπαθουσες να σκεφτεσαι θετικα και να το λες και συνεχεια στον μπαμπα σου, ισως να βοηθουσε στην ψυχολογια σου αν εβλεπες και εκεινον καλυτερα..

ελπιζω και ευχομαι να πανε ολα καλα...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Προσπαθω να σκεφτομαι θετικα αλλα εχουμε περασει τοσα πολλα σαν οικογενεια και τωρα ο καρκινος ηταν πραγματικα το τελειωτικο χτυπημα.. Τι να πω, δεν ξερω, σκεφτομαι τη μαμα μου ποσο εχει κουραστει και φοβαμαι μην καταρρευσει κι εκεινη. Η αληθεια ειναι πως εχει ανεβει πολυ ψυχολογικα ο μπαμπας μου με την εγκυμοσυνη, οποτε καλο ειναι αυτο. Και ολο αυτο ξεκινησε μολις τρεις μηνες αφου πεθανε ο παππους μου, ο μπαμπας της μαμας μου, οποτε η καημενη ειναι συνεχεια στα νοσοκομεια. Αχ, συγγνωμη, δε θελω να σας στεναχωρω, ουτε να σκεφτομαι αρνητικα, απλα με πιανει μερικες φορες..

Σιδηρο παιρνω το feofol, νομιζω οτι ειναι απο αυτο, μου ειπε η μαμα μου οτι ειχε παθει ακριβως το ιδιο οταν ηταν εγκυος. Λες να ειναι τιποτα αλλο; Μπορει να ειναι και αλλεργια στα μαλλινα γιατι κανω τη βλακεια εγω και τα φοραω κατασαρκα χωρις μπλουζακι απο μεσα, αλλα ποτε δεν ειχα προβλημα.

Αχ, κρεπουλες.. Τι ωραια..:rolleyes:

IAL5p2.png

u83tp3.png

τι να σου ρε Κατερινακι, οι αλλεργιες ειναι αλλο πραγμα, δεν τις πιανεις πουθενα..

ελεγα μηπως εφαγες τιποτα και μπορει να σε πειραξε.

Στις παρενεργειες του φαρμακου εγραφε τιποτα για αλλεργια?

παντως καλο ειναι να στο αλλαξει το χαπακι και να ησυχασεις!

εχεις δικιο οτι ειναι στεναχωρο για την μαμα σου.

αυτος ο παλιοκαρκινος!!!!

εσε καταλαβαινω εν μερη γιατι για δυο χρονια η μαμα μου επασχε απο μια φλεγμονη στο περικαρδιο και επαιρνε κορτιζονη και ηταν χαλια απο ψυχολογια.

και ειμασταν και ολοι ετσι...ποσο μαλλον αν υπαρχει κατι πολυ σοβαροτερο.

μην χανετε την πιστη σας κοριτσακι μου, ολα για τους ανθρωπους ειναι..

εγω πιστευω πως δινει δυναμη ο θεος στις δοκιμασιες που μας στελνει..

αχ!σορυ για τις κρεπες, δεν ηθελα νασε ταραξω!!!(χαχα!)

αν εισουν κοντα εχω και αλλες, θα τσακιζαμε μια γλυκουλα παρεα..

Ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια, η αληθεια ειναι πως δεν μπορω να κανω τιποτα περα απο το να ειμαι αισιοδοξη..

Τα χαπακια λενε οτι σπανια προκαλειται αλλεργικη αντιδραση..:confused: Η μαμα μου παντως λεει σιγουρα αυτο ειναι. Βεβαια γιατρος δεν ειναι αλλα εχει σχεδον παντα δικιο αυτη η γυναικα.. Ελπιζω να μην ειναι τιποτα κακο για το μωρο, ε; Αγχωθηκα τωρα, ημουν σιγουρη οτι ειναι απλως αλλεργια γιατι βγηκαν σχεδον παντου αλλα δεν εξαπλωθηκαν, φαινεται να υποχωρουν τωρα.

Αχ, η κρεπουλα τελεια ακουγεται, αλλα ειπαμε διαιτα για μενα γιατι φωναζει ο γιατρος..

IAL5p2.png

u83tp3.png

Τα χαπακια λενε οτι σπανια προκαλειται αλλεργικη αντιδραση..:confused: Η μαμα μου παντως λεει σιγουρα αυτο ειναι. Βεβαια γιατρος δεν ειναι αλλα εχει σχεδον παντα δικιο αυτη η γυναικα.. Ελπιζω να μην ειναι τιποτα κακο για το μωρο, ε; Αγχωθηκα τωρα, ημουν σιγουρη οτι ειναι απλως αλλεργια γιατι βγηκαν σχεδον παντου αλλα δεν εξαπλωθηκαν, φαινεται να υποχωρουν τωρα.

Αχ, η κρεπουλα τελεια ακουγεται, αλλα ειπαμε διαιτα για μενα γιατι φωναζει ο γιατρος..

συγνωμη, εγραψα κατι που σε αγχωσε??

εγραψα οτι μπορει να σε πειραξε κατι που εφαγες και εννοουσα οτι μπορει να ειναι απο φαγητο η αλλεργα..

συγνωμη,σε τρομαξα??

αχ! στεναχωρηθηκα τωρα...

το μωρο δεν παθαινει τιποτα βρε, μην ανυσηχεις..

και εγω που λοποθυμησα μου ειπε ο γιατρος οτι δεν παθαινει τιποτα η μπεμπα...

Διαφημίσεις

Οχι, οχι, δε φταις εσυ, μονη μου τα σκεφτομαι, επειδη ειναι και ολες αυτες οι αρρωστιες οι επικινδυνες για την εγκυμοσυνη, γι΄αυτο αγχωθηκα, αλλα δεν εχω τιποτα αλλο εκτος απο αυτα τα σπυρακια. Απο φαγητο δε νομιζω να ειναι, αλλα και παλι δεν ξερω γιατι ο οργανισμος ειναι πολυ πιο ευαισθητος αυτην την περιοδο.

IAL5p2.png

u83tp3.png

κοιτα θα σε δει και ο γιατρος, αφου υποχωρουν τα σπυρακια δεν ειναι τιποτα... θα ζησεις.... (πλακα, κανω φυσικα)

το πολυ πολυ να σε στειλει και σε δερματολογο, εμενα πριν κανα μηνα με πονουσε πολυ ενα σημειο κατω απο το στηθος και φοβηθηκε ο γιατρος για χολη, με εστειλε κατευθειαν σε γαστρεντερολογο.

κοριτσκακι μου θα σε αφησω τωρα, με εχει πιασει ενας πονοκεφαλος, με πιανει συχνα ρε γαμωτο καμια βδομαδα τωρα, θα παω να ξαπλωσω.

τα λεμε αυριο, καλη μου, καληνυχτα και ευχαριστω για την παρεα!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα μανούλες του Ιουνίου!

Είμαι καινούργια στο forum σας και ελπίζω να είμαι ευπρόσδεκτη!

Αρχικά να ευχηθώ σε όλες σας καλή χρονιά, υγεία, ό,τι καλύτερο για τις οικογένειες και τον κόσμο γενικότερα... και τελειόμηνες εγκυμοσύνες με γερά μωράκια! Μακάρι να πάνε για όλες όλα καλά!

Διάβασα τα νέα σας και χαίρομαι που σας βρήκα. Εμένα είναι η δεύτερη εγκυμοσύνη μου, έχω ένα αγοράκι 15 μηνών καθώς βλέπετε. Έχω όμως περισσότερες φοβίες και απορίες από την πρώτη, μη με ρωτάτε γιατί...

Βασικά δεν έχω σχεδόν καθόλου συμπτώματα, κάποιες αναγουλίτσες που είχα το βράδυ έχουν περάσει και αυτό με ανησυχεί, επίσης ώρες, ώρες...

Να σας ρωτήσω, εάν θέλετε απαντάτε, εάν ο γιατρός σας σας συνέστησε να κάνετε αμνιοκέντηση; Ξέρω ότι αυτό εξαρτάται και από την ηλικία. Εσείς τι έχετε αποφασίσει;

Κατεριναρσ εύχομαι περαστικά να είναι τα σπυράκια σου. Άλλαξε τον σίδηρο να δεις. Η μητέρα μου υποφέρει κι αυτή από ένα τέτοιου είδους αλλεργία το τελευταίο εξάμηνο, έχει κάνει εξετάσεις, δεν μπορεί να βρει τι είναι, της είπαν οι γιατροί ίσως είναι και ψυχολογικό, γιατί και αυτή είχε στρεσαριστεί και γενικά της φουντώνουν όταν αγχώνεται ή στεναχωριέται. Προσπάθησε να σκέφτεσαι θετικά, μακάρι να είναι όλα καλά και για τον μπαμπά σου! Αναφέροντας το περιστατικό της μαμάς μου δεν θέλω να σου κάνω τον γιατρό, πιθανώς οι δύο περιπτώσεις να μην σχετίζονται, αλλά πολλά και διάφορα παίζουν ρόλο στις αλλεργίες, απ΄ότι μας λένε οι γιατροί.

Αυτά για την ώρα!

Να είστε όλες καλά! Και ελπίζω να τα λέμε!

9XBrp3.pngGv5Vp3.png

Καλημερα, verolina. Να χαιρεσαι το αγορακι σου και με το καλο το δευτερο μωρακι σου.

Δε νομιζω οτι υπαρχει λογος να ανησυχεις για τα συμπτωματα, γιατι πολλες εγκυμοσυνες ειναι χωρις κανενα συμπτωμα. Εφοσον το μωρακι σου το βλεπεις στον υπερηχο οτι μεγαλωνει, τοτε ολα ειναι μια χαρα.

Για αμνιοκεντηση δεν ξερω να σου πω, γιατι δεν εχει συζητηθει κατι τετοιο με το γιατρο μου.

Ευχαριστω για τις ευχες σου για το μπαμπα μου. Μπορει τα σπυρακια να ειναι και απο αγχος και στεναχωρια τωρα που το λες, θα δουμε..

IAL5p2.png

u83tp3.png

Καλημέρα μανούλες του Ιουνίου!

Είμαι καινούργια στο forum σας και ελπίζω να είμαι ευπρόσδεκτη!

Αρχικά να ευχηθώ σε όλες σας καλή χρονιά, υγεία, ό,τι καλύτερο για τις οικογένειες και τον κόσμο γενικότερα... και τελειόμηνες εγκυμοσύνες με γερά μωράκια! Μακάρι να πάνε για όλες όλα καλά!

Διάβασα τα νέα σας και χαίρομαι που σας βρήκα. Εμένα είναι η δεύτερη εγκυμοσύνη μου, έχω ένα αγοράκι 15 μηνών καθώς βλέπετε. Έχω όμως περισσότερες φοβίες και απορίες από την πρώτη, μη με ρωτάτε γιατί...

Βασικά δεν έχω σχεδόν καθόλου συμπτώματα, κάποιες αναγουλίτσες που είχα το βράδυ έχουν περάσει και αυτό με ανησυχεί, επίσης ώρες, ώρες...

Να σας ρωτήσω, εάν θέλετε απαντάτε, εάν ο γιατρός σας σας συνέστησε να κάνετε αμνιοκέντηση; Ξέρω ότι αυτό εξαρτάται και από την ηλικία. Εσείς τι έχετε αποφασίσει;

Κατεριναρσ εύχομαι περαστικά να είναι τα σπυράκια σου. Άλλαξε τον σίδηρο να δεις. Η μητέρα μου υποφέρει κι αυτή από ένα τέτοιου είδους αλλεργία το τελευταίο εξάμηνο, έχει κάνει εξετάσεις, δεν μπορεί να βρει τι είναι, της είπαν οι γιατροί ίσως είναι και ψυχολογικό, γιατί και αυτή είχε στρεσαριστεί και γενικά της φουντώνουν όταν αγχώνεται ή στεναχωριέται. Προσπάθησε να σκέφτεσαι θετικά, μακάρι να είναι όλα καλά και για τον μπαμπά σου! Αναφέροντας το περιστατικό της μαμάς μου δεν θέλω να σου κάνω τον γιατρό, πιθανώς οι δύο περιπτώσεις να μην σχετίζονται, αλλά πολλά και διάφορα παίζουν ρόλο στις αλλεργίες, απ΄ότι μας λένε οι γιατροί.

Αυτά για την ώρα!

Να είστε όλες καλά! Και ελπίζω να τα λέμε!

καλημερα verolina και καλως ηλθες στην παρεα μας!!

με το καλο και το δικο σου το μωρακι!!!

γραψε μας λιγο τις ημερομηνιες που θα γεννησεις, την τελευταια περιοδο,

την Β επιπεδου και το φυλο αν το ξερεις για να σε βαλουμε στο πινακακι μας.

Καλημερα!! Ναι, εβγαλα..:(

καλημερα Κατερινακι, πως εισαι σημερα??

εγω παλι ξυπνησα κατα τις 5 χωρις εμετο ευτυχως αλλα δεν μπορουσα να κοιμηθω, και τελικα ξυπνησα στις 10:30.

δεν εκανα και εμετο σημερα!!!!:-D:grin::-D:grin:

katerina_s

τι κανεις κοπελα μου???

πως πας εσυ με τις αναγουλες, αντε οι τελευταιες μειναμε!

παλι καλα που δεν ξυνεσαι κιολας!!

ρε κοριτσια να σας ρωτησω κατι, σας εχει πει ο γιατρος σας να μην περταπατε?

εμενα μου ειπε πριν καιρο να μην κανω μεγαλες πορειες αλλα ο αντρας μου δεν εννοει να το καταλαβει και δεν θελει να περπαταω σχεδον καθολου.

του ελεγα τις ημερες των γιορτων να παμε βολτα στα μαγαζια και μου ελεγε οχι, μονο στην πλατεια για καφε και οχι περπατημα. τι να κανω????

verolina μου, θα κανεις αμνιο?

εγω εκανα ληψη τροφοβλαστη λογω στιγματος που εχουμε με τον αντρα μου.

εσενα σου ειπε να κανεις?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...