Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα κοριτσακια μου!!

τι μου κανετε??

εγω ειμαι μια χαρουλα, ολα καλα πηγαν στο ραντεβου με την κορη μας!!

καλα ε, φανταστικη ανακαλυψη ο υπερηχος..

την ειδαμε την κουκλα απο παντου και ηταν υπεροχη!!!

τα ποδαρακια της θα ειχε οκλαδων σαν να κανει γιογκα!

και τα χερακια της τα κουνουσε και μια τα ειχε πανω απο το κεφαλι της, μια επιανε το ματι της, καλα παθαμε πλακα!!

ειδαμε και ολα τα οργανακια της, φοβερη εικονα.

επισης ξαναπηρα τα 2 κιλακια που ειχα χασει, μου εγραψε και εξετασουλες να κανω και μου εδωσε σιδηρο και ασβεστιο αφου κανω τις εξετασεις.

θα κανω και εναν καρδιολογικο ελεγχο και ολα καλα!!

το καλυτερο απο ολα ειναι οτι σταματαω τα ουτροτζεσταν τα οποια μισω:P:p:p

αυτα, λοιπον τα νεα μου...

φιλακια τα λεμε το πρωι!!

Καλημερούδια εγκυούλες μου

Μαρία υπέροχα τα νέα σου. Δεν είναι απίθανη η στιγμή που χαζεύζεις το μωρό στον υπέρηχο? Το μεγαλείο της ζωής !!!!!!!! Πραγματικά πιστεύω ότι είναι η μεγαλύτερη ευλογία για μια γυναίκα το να τεκνοποιήσει αλλά και μετά να τα βλέπεις να μεγαλώνουν όταν ακούσεις για πρώτη φορά το "μαμα" είναι σίγουρα η πιο γλυκιά λέξη που έχεις ακούσει. Όλα πλέον περνάνε σε δεύτερη μοίρα δεν μετράει ούτε σύντροφος, ούτε χρήματα, ούτε καριέρα τίποτα άλλο πέρα από τα πλάσματά ΣΟΥ.

Συγνώμη για το ξέσπασμα αλλά οι ορμόνες μου σήμερα είναι σε φάση ευαισθησίας.

ttb5baa.aspx

Νικόλας 30/06/2005

Μάξιμος 27/01/2009

Η ζωή μου ολόκληρη

καλημερα καλη μου mama..

τι εχεις καλη μου? φυσικα ολα αυτα που γραφεις ειναι πολυ σωστα..

βεβαια εγω δεν το εχω ζησει ακομα, θα σου πω τον καλοκαιρι....

αλλα να σου πω, σιγουρα βαζουμε τα παιδακια μας πανω απο ολα?

και οταν αυτα μεγαλωσουν και φυγουν.. ο συντροφος δεν ειναι που μας μενει για συντροφια..

μηπως δεν πρεπει να τον παραμελουμε?

Υ.Γ δεν εχω πιει ακομα το κακαο μου...

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου καλησπέρα!! Έχω μέρες να μπώ αλλά διάβασα όλα τα νεάκια σας!

Να χαίρεστε όλους τους δικούς σας που γιορτάζανε!!

Από αυτά που διάβασα έχω να σχολιάσω:

1. Και εμένα το στήθος μου άρχισε να μεγαλώνει από τον 10 μήνα και ήδη είμαι στα 2 νούμερα μεγαλύτερο! Να δώ που θα πάμε..!

2. Αγγελική μου και εγώ γεννάω στο Γαία θα γεννήσω!

3. Μαράκι μου είδατε πάλι τη μπουμπού?? Πόσο ωραίο είναι να τα βλέπεις να κάνουν τέτοιες χαριτομενιές?? Και εγώ θα κλείσω ραντεβού την άλλη βδομάδα..! Εμένα από την αρχή της εγκυμοσύνης με βλέπει ανά μήνα..!

4. Κοιλίτσα πια φαίνεται κανονικά..! Και με πιο φαρδιά ρούχα πιο δύσκολα την κρύβω. Θέλω και εγώ να το νιώσω!!!!

Γεια σας, κοριτσια, τι κανετε;

Μαρια μου, τελεια τα νεα σου!!!!!!!! :):):)

Νιωθω πολυ κουρασμενη, νομιζω πως θα κοιμαμαι ολη μερα..:rolleyes:

κατερινακι φανταζομαι θα κοιμασαι τωρα, καλα κανεις καλη μου..

ελεγα σε μια φιλη που εχει μωρακι 12μηνων οτι βαρεθηκα να κοιμαμαι και μου ειπε να κοιμηθω μεχρι τον Ιουνιο οσο μπορω γιατι μετα...

1. Και εμένα το στήθος μου άρχισε να μεγαλώνει από τον 10 μήνα και ήδη είμαι στα 2 νούμερα μεγαλύτερο! Να δώ που θα πάμε..!

2. Αγγελική μου και εγώ γεννάω στο Γαία θα γεννήσω!

3. Μαράκι μου είδατε πάλι τη μπουμπού?? Πόσο ωραίο είναι να τα βλέπεις να κάνουν τέτοιες χαριτομενιές?? Και εγώ θα κλείσω ραντεβού την άλλη βδομάδα..! Εμένα από την αρχή της εγκυμοσύνης με βλέπει ανά μήνα..!

4. Κοιλίτσα πια φαίνεται κανονικά..! Και με πιο φαρδιά ρούχα πιο δύσκολα την κρύβω. Θέλω και εγώ να το νιώσω!!!!

Τιτινακι μου, καλα εισαι??

και εγω απο δω και περα μαθε μηνα θα πηγαινω απλα μεχρι τωρα ειχαμε τα θεματακια με τους δυο σακους και επρεπε να το παρακολουθουμε.

αλλα δεν ξερω πως θα περναει ο καιρος.

επισης μου ειπε πως ειναι πολυ νωρις να το νιωσουμε ακομα,

γυρω στο τελος του 4ου με αρχες 5ου και θα ειναι ενα μικρο χτυπηματακι χαμηλα στην κοιλια, οχι κοντα στον αφαλο που εγω κατι ενιωθα.

Υπομονη, θα ερθει και αυτη η στιγμη...

Σημερα ειχα την μαμα μου για δουλιτσες στο σπιτι και το απογευμα θα ξεστολισουμε.

του χρονου παλι με την μπεμπα παρεα!!!!

Καλησπέρα και από εμένα!!!

Ευχομαι να ειστε όλες καλα! Εγώ πάλι με αναγουλοκαούρες... Αρχίζω να πιστεύω ότι δεν είναι από την εγκυμοσύνη, αλλά φοβάμαι μήπως έπαθε τίποτα το στομάχι μου..Τι να πώ..

Σήμερα είμαι σπίτι μιας και ο γιοκας μου γιορτάζει!!! Να τον χαίρομαι!!!!

katerinars Να χαίρεσαι τον άντρα σου!!!!!

Σας φιλώ, πάω να κοιμίσω το ζουζούνι μου και τα ξαναλέμε!!!!!

ΚΑΤΕΡΙΝΑ μου να χαίρεσαι το αγοράκι σου.

καλησπερα κοριτσακια μου!!

τι μου κανετε??

εγω ειμαι μια χαρουλα, ολα καλα πηγαν στο ραντεβου με την κορη μας!!

καλα ε, φανταστικη ανακαλυψη ο υπερηχος..

την ειδαμε την κουκλα απο παντου και ηταν υπεροχη!!!

τα ποδαρακια της θα ειχε οκλαδων σαν να κανει γιογκα!

και τα χερακια της τα κουνουσε και μια τα ειχε πανω απο το κεφαλι της, μια επιανε το ματι της, καλα παθαμε πλακα!!

ειδαμε και ολα τα οργανακια της, φοβερη εικονα.

επισης ξαναπηρα τα 2 κιλακια που ειχα χασει, μου εγραψε και εξετασουλες να κανω και μου εδωσε σιδηρο και ασβεστιο αφου κανω τις εξετασεις.

θα κανω και εναν καρδιολογικο ελεγχο και ολα καλα!!

το καλυτερο απο ολα ειναι οτι σταματαω τα ουτροτζεσταν τα οποια μισω:P:p:p

αυτα, λοιπον τα νεα μου...

φιλακια τα λεμε το πρωι!!

Μαράκι είδες η καραμελίτσα σου μια χαρά μεγαλώνει, τρελή ανακάλυψη το υπέρηχο, περιμένω με αγωνία β. επιπέδου.

Χθες ξεστόλισαμε και του χρόνου να είμαστε καλά κορίτσια, και σήμερα όλο το πρωί έκανα καθαριότητα, γιατί το είχα παραμελήσει λίγο.

Ο μικρός μου θα κοιμηθεί νωρίς όπως το πάει, δεν κοιμήθηκε μεσημέρι, βγήκε΄βόλτα με τη γιαγιά και τον παππού, και λέμε με τον άντρουλη μου να βγούμε.

dYU4p3.png

Γεια σας μανουλες ! Καλη χρονια σε ολες κ καλη λευτερια να εχουμε !!

Εξαφανιστηκα γιατι πρωτον εχω παθει αποκολληση παραμονη Χριστουγεννων ειχα τρελλη αιμοραγια......νομιζαμε το χασαμε το μωρο αλλα τελικα η μπεμπα μια χαρα ! η μαμα ομως χαλια.....εχω πολυ χαμηλα τον πλακουντα....κ αυτο μπορει να σημαινει κ πρωρος τοκετος απο 7ο μηνα κ μετα γιατι η αποκολληση ηταν στον πλακουντα !

Σημερα ειναι η τριτη συνεχομενη ημερα που δεν εχω αιμα οποτε ολα καλα ξεκινησα να σηκωνομαι...κ την Πεμπτη εχω γιατρο !!!!!

Επισης δεν εχω ιντερνετ ακομα στο νεο σπιτι αλλα καταφερα να κλεψω απο καπου !!! χαχαχαχ!!!

Φιλια σε ολες !!!

Βιργινια μου, περαστικα, ευτυχως που ειναι η μπεμπουλα καλα!! Ευχομαι να πανε ολα καλα, σιγουρα ο γιατρος σου θα σε καθοδηγησει τι να κανεις για να αποφυγεις τον πρωορο τοκετο. Προσοχη και καθολου κουραση και ολα καλα θα πανε!!

IAL5p2.png

u83tp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια μου..

πως ειστε? εγω σηκωθηκα πριν λιγο αλλα περασα ενα πολυ δυσκολο βραδυ με τρελη αναγουλα και εμετο στις 5 το πρωι.

ασε χαλια, το πρωι ξανακοιμηθηκα.

σημερα θα πατε καμια βολτουλα?

Εξαφανιστηκα γιατι πρωτον εχω παθει αποκολληση παραμονη Χριστουγεννων ειχα τρελλη αιμοραγια......νομιζαμε το χασαμε το μωρο αλλα τελικα η μπεμπα μια χαρα ! η μαμα ομως χαλια.....εχω πολυ χαμηλα τον πλακουντα....κ αυτο μπορει να σημαινει κ πρωρος τοκετος απο 7ο μηνα κ μετα γιατι η αποκολληση ηταν στον πλακουντα !

Σημερα ειναι η τριτη συνεχομενη ημερα που δεν εχω αιμα οποτε ολα καλα ξεκινησα να σηκωνομαι...κ την Πεμπτη εχω γιατρο !!!!!

Επισης δεν εχω ιντερνετ ακομα στο νεο σπιτι αλλα καταφερα να κλεψω απο καπου !!! χαχαχαχ!!!

περαστικα βρε κοριτσακι μου, τι επαθες στα καλα καθουμενα??

να εισαι πολυ προσεκτικη και αισιοδοξη, ολα καλα θα πανε αρκει να εισαι ηρεμη.

να μην κανεις τιποτα...

ολα καλα με το καινουριο σπιτι?

φιλακια!!!

Ευχαριστω κοριτσακια μου....τωρα πιστευω ειναι ολα ενταξει κ θα προσεχω παραπανω..πιεστηκα ψυχολογικα με το σπιτι γιατι δεν με αφηναν να κανω τιποτα κ τρελλαινομουν αλλα οκ τωρα ! Θελει πολλες δουλειες ακομα αλλα σιγα σιγα !!!!

Εκανα λιγες βλακειες οπως οτι ηταν κρατημενο το ασανσερ κ αντι να περιμενω ανεβηκα μεχρι τον 5ο οροφο με τα ποδια περπατησα ισως παραπανω κ κουραστηκα κ γενικα απο την αρχη της εγκυμοσυνης εσκυβα σα να μην τρεχει τιποτα ! Ατσουμπαλα ! Ε μαλλον αυτα πληρωσα...... αλλα τωρα πανε παρασαν τα δυσκολα ! Την Πεμπτη εχω γιατρο κ ανυπομονω να δω το παιδι μου !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Την καλημερα μου σε ολες !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ευχαριστω κοριτσακια μου....τωρα πιστευω ειναι ολα ενταξει κ θα προσεχω παραπανω..πιεστηκα ψυχολογικα με το σπιτι γιατι δεν με αφηναν να κανω τιποτα κ τρελλαινομουν αλλα οκ τωρα ! Θελει πολλες δουλειες ακομα αλλα σιγα σιγα !!!!

Εκανα λιγες βλακειες οπως οτι ηταν κρατημενο το ασανσερ κ αντι να περιμενω ανεβηκα μεχρι τον 5ο οροφο με τα ποδια περπατησα ισως παραπανω κ κουραστηκα κ γενικα απο την αρχη της εγκυμοσυνης εσκυβα σα να μην τρεχει τιποτα ! Ατσουμπαλα ! Ε μαλλον αυτα πληρωσα...... αλλα τωρα πανε παρασαν τα δυσκολα ! Την Πεμπτη εχω γιατρο κ ανυπομονω να δω το παιδι μου !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

να μην αγχωνεσαι για το σπιτι, εγω τωρα πριν λιγες μερες ξεκινησα να κανω καμια δουλιτσα σιγα-σιγα και να μαγειρευω κανα φαγακι γιατι πια δεν μου μυριζουν ολα τοσο ασχημα.

απο δουλειες δεν κανω καμια βαρια, ερχεται η μαμα μου αλλα και εν δεν μπορεσει, δεν στεναχωριεμαι, η μπεμπουλα και εγω να ειμαι καλα!

κουραστηκες βρε κοριτσακι, να σκεφτεις οτι μου ειπε η μαμα μου οτι και οι αναγουλες και η κοπωση, ο εμετος και ολα αυτα τα ασχημα που νιωθουμε στην εγκυμοσυνη ειναι αμυνα του οργανισμου μας για να προσεχουμε περισσοτερο.

για τους εμετους που λες μακαρι να τελειωσουν συντομα...

καλα τωρα που γινανε τα μωρακια κανονικα ανθρωπακια ειναι τρελλα οι υπερηχοι!!

θα ειναι τελεια την Πεμπτη!!!

Γεια σας, κοριτσια, πως ειστε;

Μαρια μου, παλι χαλια, ε; Κουραγιο, βρε κοπελα μου, θα περασει..

Βιργινια, ελπιζω να ξεκουραζεσαι.. Το ξερω πως ειναι σπαστικο να μην μπορεις να κανεις τιποτα και να βαζεις τους αλλους να τα κανουν για σενα, αλλα ετσι πρεπει τωρα.. Δεν πειραζει, ας το απολαυσουμε.. :D

Εγω δεν ειμαι πολυ καλα, επαθα μαλλον αλλεργια στα χαπακια του σιδηρου και γεμισα σπυρακια σε ολο μου το σωμα.. :( Τα σταματησα και περιμενω την τεταρτη που εχω γατρο να του το πω.

Επισης ηθελα να μοιραστω εναν προβληματισμο μου. Περναω μεγαλη στεναχωρια με τον μπαμπα μου και φοβαμαι για το χειροτερο και αναρωτιεμαι αν ολο αυτο επηρεαζει τον μπεμπη μου. Δεν ξερω τι να κανω..

IAL5p2.png

u83tp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...