Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ευα

μου σε ζηλεύω, άδεια τι καλά, εδώ θα πάρω όταν θα λείψει η μαμά μου για λίγες μέρες, που θα κάνει αφαίρεσει θυροειδούς, μάλλον μέχρι τέλος του μήνα. Περιμένουμε τηλέφωνο απο το γιατρό.

Τι κανεις Μπλουμπλου μου???Ναι!ειχα αδειουλα, αυτην την εβδομαδα ηρθα στο γιατρο κ τωρα θα ξαναπαρω αναρρωτικη!!!Ευχομαι περαστικα στη μαμα σου κ γρηγορη αναρρωση!!!!

εγω σχεδον καλα, ξυπνησα το πρωι και πηγα διπλα εδω σε μια εκκλησια με την γειτονισσα μου και μετα απο κανα μισαωρο μου ηρθε μια ζαλαδα και λιποθυμησα.

ευτυχως συνηλθα αμεσως, μου εκαναν αερα και μου σηκωσαν τα ποδια ψηλα.

παλι καλα ολα ενταξει τωρα... δεν ειχα φαει καλα το βραδυ και τωρα το πρωι παλι δεν εφαγα κατι, ηταν και το λιβανι...

γεια σου Μπλουμλπου μου, παιρνω και εγω filicine, μαγνησιο και ουτροζτεσταν.

εγω εχω 32 αιματοκριτη λογω στιγματος αλλα δεν μου εχει δωσει ακομα σιδηρο, δεν ειναι απαραιτητο ακομα.

τωαρ θα ξανακανω εξετασεις οποτε θα μου δωσει μαλλον..

φιλια πολλα!!

Μαρακι μου να προσεχεις!!!Μην πεσεις κ χτυπησεις!!!!Παντως στην εκκλησια ειναι πολυ ευκολο να σου ερθει λιποθυμια κ ας μην εισαι εγκυος!!!

Και εγω αιματοκριτη οριακα τον ειχα κ ας μην εχω στιγμα...κ το σιδηρο κ ασβεστιο μου το ξεκινησε πριν μια εβδομαδα κ φυσικα φυλλικο οξυ απο την αρχη της εγκυμοσυνης!!!!

Εγω χτες ειχα μια σταγονα καφε στο εσωρουχο και μου ειπε ο γιατρος οτι δεν ειναι τιποτα αλλα να ξεκουραστω, οποτε σημερα ειμαι ξαπλα.

Κατερινα μου, προσεχε να μην κουραζεσαι!!!!

Αυριο γιορταζει ο αντρουλης μου και θα ερθουν κατι φιλοι!!

Ασχετο, ενω ολοι μου λενε οτι δε μου φαινονται τα 8 κιλα που πηρα, η πεθερα μου οποτε με βλεπει που λεει οτι εχω αφρατεψει παντου!! :twisted:

Κοριτσια, το στηθος σας ποναει; Εμενα ποναει απο την πρωτη μερα και τις τελευταιες μερες οι θηλες μου με πονανε και με τρωνε πολυ.. Ειναι και δυο νουμερα μεγαλυτερο..

Να τον χαιρεσαι τον αντρουλη σου...Χρονια του Πολλα κ ευτυχησμενα!!!

Μη σκας καθολου για τα κιλα, ας λεει η πεθερουλα σου...

Εναμιση μηνων ειχα παει ηδη στα 2 νουμερα παραπανω, τωρα πια δεν με ποναει πολυ το στηθος μου, αλλα κανα δυο φορες με ειχε μιασει τρελη φαγουρα στις θηλες μου...πολυ σπαστικο!!!

Α, και κατι αλλο, γυμναστικη κανετε καθολου τωρα στην εκγυμοσυνη, εμενα ο γιατρος μου εχει πει μονο περπατημα και αυτο απο τον τεταρτο και μετα. Και μαλλον γι΄αυτο πηρα τοσο γρηγορα κιλα, γιατι πριν εκανα συνεχεια γυμναστικη και χορο, αυτη ειναι η δουλεια μου. Να δω πως θα ξαναμπω σε φορμα μετα..

Εαν σας επιτρεπει ο γιατρος καλη γυμναστικη για την εγκυμοσυνη ειναι η γιογκα ειδικη για εγκυους!!!Ηθελα να ξεκινησω αλλα μ'αυτο που μας ετυχε με την μαμα μου δεν εχω χρονο για τετοια...παντως ειμαι ολη μερα στο ποδι κ στο τρεξιμο τοσο οσο δεν αντεχει ο οργανισμος αλλο!!!Και εγω Κατερινα μου που δεν ειμαι της δουλειας...πριν την εγκυμοσυνη ολο χορευα κ γυμναζομουνα κ της προαλλες ειχα βγει εξω με κατι φιλους κ δεν αντεξα...μια salsa την εριξα, αλλα βεβαια στο πιο χαλαρο της κ με ζαλιζανε περισσοτερο οι στροφες...!!!Καμια σχεση οι αντοχες, αλλα κ αυτο με εκανε να αισθανθω ωραια...

Αλλα αφου εχεις την υποδομη, το σωμα σου θα επανελθει που γρηγορα!!!

Τις ευχές μου στις μελλοντικές μανούλες!!!

yVNPp3.png

as1cJQiVM3D1220MjA2NzkyZHwzNTYyODkzZHxNeSBiYWJ5IGlzLi4u.gif

καλημερα φιλεναδιτσες!!

Χρονια πολλα στις Ιωαννες και τους Γιαννηδες που σημερα γιορταζουν..

Κατερινακι μου να χαιρεσαι τον αντρουλη σου.. να τον καμαρωνεις και να ειναι παντα γερος και δυνατος!!

εγω ξυπνησα και μια απο τα ιδια με την "πρωινη αδιαθεσια" που λεει και ο καλος γιατρουλης μου:mrgreen::mrgreen:

δεν ειναι τιποτα μου λεει θα περασει...

ναι, αλλα ΠΟΤΕ?????

δεν βαριεσαι, κοντευω να συνηθισω τωρα....

παντως κοριτσια αν μπορειτε να κανετε γυμναστικη, πολυ καλα θα κανετε..

εγω φοβαμαι ρε γμτ.. με τοσα που εχω περασει προτιμω να καθομαι ησυχη.

katerinars πως εισαι με τα καφε??

Διαφημίσεις

Καλημερα, κοριτσια, ευχαριστω για τις ευχες σας!! Εφτιαξα ενα μωσαικο για τον αντρα μου τελειο, να δω πως θα κρατηθω να μη φαω, ειναι το αγαπημενο μου..:rolleyes::rolleyes:

Ευα μου, οντως, οι αντοχες ειναι υπο του μηδενος. Κι εγω στα μαθηματα μου, λιγο σηκωνομαι να δειξω κατι περπατητα και κουραζομαι.

Καφε δεν εχω καθολου, μονο μια σταγονιτσα ειχα προχτες, μου ειπε ο γιατρος οτι δεν ηταν τιποτα.

Μαρια μου, παλι αδιαθεσια, ε; Που θα παει, θα περασει καποια στιγμη, υπομονη..

IAL5p2.png

u83tp3.png

Κοριτσάκια μου καλημέρα και από εμένα

katerinars να χαίρεσαι τον αντρούλη σου και με το καλό να υποδεχθείτε το bebe σας εγώ θα γεννήσω Αθήνα αλλά στο Έλενα

Όσο για τα φάρμακα εγώ παίρνω το πρωί 1 αμπούλα legofer (σίδηρο), 2 trofocard (μαγνήσιο), 1 filicine (φυλλικό οξύ) και 1 buscopan το μεσημέρι 1 legofer και 2 trofocard και το βράδυ μία γύρα από τα πρωίνα. Ασβέστιο δεν παίρνω λόγο ιστορικού συσπάσεων στη δεύτερη εγκυμοσύνη . Πάντως εγώ ξεκίνησα την εγκυμοσύνη με 31 αιματοκρίτη 9 σίδηρο και 3 φερριτίνη και όχι δεν έχω στίγμα

ttb5baa.aspx

Νικόλας 30/06/2005

Μάξιμος 27/01/2009

Η ζωή μου ολόκληρη

Καλημέρα! Καλή χρονιά να εχουμε! Χρονια πολλα στους εορταζοντες και στις εορταζοντες!!! Τι κάνετε? Εγω ελειπα...ειχαμε παει στη λιμνη πλαστηρα! Ωραια ηταν...αν δεν ειχα και κατι ημικρανιες που με ταλαιπωρουσαν θα ηταν καλυτερα...!!! Πολλα νεα... ωραια!!! Καποια μωρακια αρχισαν να κουνιουνται εντονα...ετσι και το δικο μου!!!Απιστευτο αισθημα!!!! Κοριτσια και εμενα το στηθος μου εχει μεγαλωσει πολυ και καποιες μερες με ποναει και εχω και φαγουρα στις θηλες...σουπερ!!! Οσον αφορα την κοιλιτσα μου, τωρα δεν κρυβεται...φουσκωσε για τα καλα!!! Αντε να περασουν οι μερες να παω στο γιατρο να δουμε το μωρακι μας και να δουμε αν θα καταφερουμε να ξεκαθαρισουμε αν ειναι αγορακι ή κοριτσακι!!!! Α! εγω στο Γαια θα γεννησω που ειναι στο Ερρικος Ντυναν...καμμια άλλη????? Καλά να περνάτε και να προσεχετε!!!!! Φιλάκιααααααα!!!!!!!!!!!

GKvPp2.png

nN72p2.png

SoVDp2.png

Όσο για τα φάρμακα εγώ παίρνω το πρωί 1 αμπούλα legofer (σίδηρο), 2 trofocard (μαγνήσιο), 1 filicine (φυλλικό οξύ) και 1 buscopan το μεσημέρι 1 legofer και 2 trofocard και το βράδυ μία γύρα από τα πρωίνα. Ασβέστιο δεν παίρνω λόγο ιστορικού συσπάσεων στη δεύτερη εγκυμοσύνη . Πάντως εγώ ξεκίνησα την εγκυμοσύνη με 31 αιματοκρίτη 9 σίδηρο και 3 φερριτίνη και όχι δεν έχω στίγμα

καλημερα κοριτσακι!!

καλε εσυ παιρνεις πολλα.. αλλα αφου ειναι για καλο δεν πειραζει..

εχεις 31 αιματοκριτη? εγω με στιγμα εχω 32 και παραπονιεμαι κιολας... Α!! μια χαρα ειμαι..

Κατερινακι μια χαρουλα με το μωσαικο σου... δεν τα λενε αυτα κοπελια πρωι-πρωι σε εγκυουλες!!!:-D:grin:

Καλημερα, κοριτσια, ευχαριστω κι εσας για τις ευχες, κι εσεις με το καλο τα μωρακια σας!!

Χαχα, εχεις δικιο, μαρια, εγω ομως που θα το εχω μπροστα μου και δε θα μπορω να το φαω.. :(

Κι εγω τελευταια φορα ειχα 32 αιματοκριτη, μου ειπε ο γιατρος οτι πεφτει πολυ στην εγκυμοσυνη.

IAL5p2.png

u83tp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Καλή χρονιά να εχουμε! Χρονια πολλα στους εορταζοντες και στις εορταζοντες!!! Τι κάνετε? Εγω ελειπα...ειχαμε παει στη λιμνη πλαστηρα! Ωραια ηταν...αν δεν ειχα και κατι ημικρανιες που με ταλαιπωρουσαν θα ηταν καλυτερα...!!! Πολλα νεα... ωραια!!! Καποια μωρακια αρχισαν να κουνιουνται εντονα...ετσι και το δικο μου!!!Απιστευτο αισθημα!!!! Κοριτσια και εμενα το στηθος μου εχει μεγαλωσει πολυ και καποιες μερες με ποναει και εχω και φαγουρα στις θηλες...σουπερ!!! Οσον αφορα την κοιλιτσα μου, τωρα δεν κρυβεται...φουσκωσε για τα καλα!!! Αντε να περασουν οι μερες να παω στο γιατρο να δουμε το μωρακι μας και να δουμε αν θα καταφερουμε να ξεκαθαρισουμε αν ειναι αγορακι ή κοριτσακι!!!! Α! εγω στο Γαια θα γεννησω που ειναι στο Ερρικος Ντυναν...καμμια άλλη????? Καλά να περνάτε και να προσεχετε!!!!! Φιλάκιααααααα!!!!!!!!!!!

γεια σου Αγγελικουλα!!

ωραια στην λιμνη ε?

δεν εχω παει ποτε!

ποτε θα ξαναπας στον γιατρο? δεν μπορει να το δει το φυλο ακομα??

κρυβεται το μπεμπε???

Κι εγω τελευταια φορα ειχα 32 αιματοκριτη, μου ειπε ο γιατρος οτι πεφτει πολυ στην εγκυμοσυνη.

αληθεια πεφτει, το ξερω και εγω..

παντως δεν αγχωνομαι πολυ γιατι ο γιατρος μου ειναι υπερ των εξετασεων και δεν θα με αφησει ετσι, με προσεχει πολυ!

γεια σου Αγγελικουλα!!

ωραια στην λιμνη ε?

δεν εχω παει ποτε!

ποτε θα ξαναπας στον γιατρο? δεν μπορει να το δει το φυλο ακομα??

κρυβεται το μπεμπε???

Στις 17 θα παω στο γιατρο! Κρυβεται...μας κανει κολπα απο τωρα...!!!!

GKvPp2.png

nN72p2.png

SoVDp2.png

Kοριτσάκια μου καλημερούδια βλέπω όλες καλά.

Δεν είχα ίντερνετ από το πρωί ευτυχώς το αποκαταστήσαμε.

Κατερίνα μου να χαίρεσαι τον αντρούλη σου, αχ αυτό το μωσαικό, μας κόλασες.

Μαμάτοπολίνα, όντως ο αιματοκρίτης πέφτει αρκετά στην εγκυμοσύνη, γι' αυτό και το σίδηρο, αν σας πω ότι ένα χρόνο αφότου γέννησα είχα αιματοκρίτη 42,βέβαια αδιαθέτησα 13 μήνες μετά λόγω θηλασμού ,οπότε αυτό μπορεί να βοήθησε, δεν είχα απώλεια αίματος.

Αγγελικούλα τέλεια διακοπούλες, λίμνη Πλαστήρα, δεν έχω πάει αλλά έχουν πει ότι είναι πολύ ωραία. Όσο για το φύλο ελπίζω να μην σας κάνει κολπάκια και να το δείτε. Περιμένω με αγωνία και εγώ της 26 για β' επιπέδου, να δούμε πως μεγαλώνει και να δούμε και το μουτράκι του, θα φαίνεται αρκετά καθαρά.

Εύα μου τέλεια η αδειούλα σου, πάρε όσο μπορείς και απόλαυσε το, μοναδικές στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης.

Μαράκι με ρώταγες χθες και δεν πρόλαβα να σου απαντήσω, τι λέει ο μικρός μου για το μωρό που είναι κορίτσάκι, δεν νομίζω ότι τον νόίαζει ιδιαίτερα, είναι ενθουσιασμενος γενικός με την ιδέα και γενικώς είναι τρυφερός με άλλα μωράκια και με τα κουκλάκια, ο τρόπος που τους μιλάει είναι να λιώνεις. Είναι γλυκουλίνος το μωρό μου.

dYU4p3.png

Καλησπέρα και από εμένα!!!

Ευχομαι να ειστε όλες καλα! Εγώ πάλι με αναγουλοκαούρες... Αρχίζω να πιστεύω ότι δεν είναι από την εγκυμοσύνη, αλλά φοβάμαι μήπως έπαθε τίποτα το στομάχι μου..Τι να πώ..

Σήμερα είμαι σπίτι μιας και ο γιοκας μου γιορτάζει!!! Να τον χαίρομαι!!!!

katerinars Να χαίρεσαι τον άντρα σου!!!!!

Σας φιλώ, πάω να κοιμίσω το ζουζούνι μου και τα ξαναλέμε!!!!!

cEyXp3.png

q61sp3.png

να τον χαιρεσαι κατερινακι μου!!!

να τον καμαρωνεις παντα!!!

εμενα ηρθε ο αντρουλης απο την δουλιτσα, φαγαμε και τωρα θα παμε για υπνακο.

το απογευμα εχουμε ραντεβου με την μπεμπα μας!!!!!

καλα δεν σου λεω για τις αναγουλοκαουρες, και εγω τα ιδια, καλα το στομαχι μου πιστευω πως το εχω καταστρεψει.

φιλακια κοριτσακια, θα τα πουμε το απογευμα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...