Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Κατερίνα μου είμαι δείγμα απο άνθρωπο, οπότε η κοιλιά μου πετάχτηκε νωρίς, στο γιο μου έκανε γύρω απο το αφαλό, τελευταία βδομάδα πριν γεννήσω, αλλά μετά από 2 μήνες περίπου δεν φαινόταν τίποτα, γιατί μαζεύτηκε ο αφαλός οπότε κρύφτηκαν, αυτή τη φορά νομίζω ότι θα κάνω περισσότερες.

Κρεμούλα βάζω ήδη στην κοιλίτσα, το είχα αναφέρει σε ποστ πριν κανά δυο βδομάδας, θα το βρω να σας το βάλω.

dYU4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγω παστωνομαι με βαζελινη συνεχεια.. φυτικη!!

δεν λερωνονται τα ρουχα σου?

και οταν λες φυτικη? απο που την πηρες?

Κατερινα και Μαρια μου,αν σας παρηγορει οι εμμετοι συνεχιζουν κανονικα και ας μπηκα στον 5ο.απλα αντι για 15 τη μερα κανω 5(προοδος ε?)

μας παρηγορησες κοριτσακι μου..

εγω δεν εχω καθημερινους εμετους αλλα η αναγουλα και η ξινιλα μου φτανει...

κουραγιο, θα περασει....

εμενα η κοιλια τωρα αρχιζει να φαινεται.απο κιλα ειμαι στα -3 προς το παρον

εγω ειμουν -2 τα Χριστουγεννα, αυριο θα δουμε.. δεν θελω να ζυγιζομαι σε αλλη ζυγαρια εκτος του γιατρου.

ο Αγιος Βασιλης μου εφερε δωρακι τις κλωτσιες στην κοιλιτσα την πρωτοχρονια και απο τοτε εχουμε συστηματικα ραντεβου:P

μπραβο στο μωρουλινι!!!!!

Titina μου το μωρουλάκι έκανε την εμφάνιση του, από δω και πέρα θα μας κρατάνε συντροφιά.

Κατερίνα τι βαζελίνη φυτική είναι, απο πουτην παίρνεις;Τότε έπαιρνα την τζονσον ή προδέρμ.

dYU4p3.png

Α, τι ωραια που εισαι λεπτουλα, αρα κανεις μονο κοιλιτσα, δεν παιρνεις αλλου, μακαρι να ημουν κι εγω ετσι.. Αν και σας ειπα τι μου λενε ολοι, εκτος απο μερικους μερικους..:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Τιτινα, καλησπερα και χρονια πολλα!! Πωπω, πολλοι εμετοι.. Περαστικα ευχομαι!!:D

IAL5p2.png

u83tp3.png

Διαφημίσεις

Μαρία μου όντως λερώνει η βαζελίνη, οπώς και αυτή που έχω της neal yard remediew, τι βάζω βράδυ και φοράω φανελάκι λευκό αυτά τα μινέρβα βαμβακεριά που έχει ο μπαμπάς μου ;) κια ειμαι μια χαρά, πάντως η κοιλίτσα, την νιώθεις απαλή κια την άλλη μέρα.

dYU4p3.png

Σαν να έχω καταπιεί μπάλα του μπάσκετ, ένα τέτοιο πράγμα και κάτι ποδαράκια δείγμα, μόνο κοιλιά. Πάντως του γιου του έκανε εντυπωση σήμερα, που λέει μεγάλωσε η κοιλίτσα σου, το μωρό μας μεγαλώνει.

dYU4p3.png

Διαφημίσεις

Πάντως του γιου του έκανε εντυπωση σήμερα, που λέει μεγάλωσε η κοιλίτσα σου, το μωρό μας μεγαλώνει.

αχ!! ο καλουλης σου.... ειναι γλυκουλης..

του αρεσει που ειναι κοριτσι?

Κοριτσάκια μου σας καληνυχτίζω, καλή ήταν η παρεούλα, αλλά ο αντρούλης μου θέλει να μπει skype να μιλήσει με τον αδελφό του.

Σας φιλώ, καλό βράδυ.

dYU4p3.png

Αραγε γενναει καμια κοπελα απο εδω στο μητερα; Εσεις δεν ειστε αθηνα απο ο,τι βλεπω.

Α, και κατι αλλο, γυμναστικη κανετε καθολου τωρα στην εκγυμοσυνη, εμενα ο γιατρος μου εχει πει μονο περπατημα και αυτο απο τον τεταρτο και μετα. Και μαλλον γι΄αυτο πηρα τοσο γρηγορα κιλα, γιατι πριν εκανα συνεχεια γυμναστικη και χορο, αυτη ειναι η δουλεια μου. Να δω πως θα ξαναμπω σε φορμα μετα..

IAL5p2.png

u83tp3.png

Σας φιλώ, καλό βράδυ.

καληνυχτα κοριτσακι μου!!!!

Αραγε γενναει καμια κοπελα απο εδω στο μητερα; Εσεις δεν ειστε αθηνα απο ο,τι βλεπω.

Α, και κατι αλλο, γυμναστικη κανετε καθολου τωρα στην εκγυμοσυνη, εμενα ο γιατρος μου εχει πει μονο περπατημα και αυτο απο τον τεταρτο και μετα. Και μαλλον γι΄αυτο πηρα τοσο γρηγορα κιλα, γιατι πριν εκανα συνεχεια γυμναστικη και χορο, αυτη ειναι η δουλεια μου. Να δω πως θα ξαναμπω σε φορμα μετα..

εγω θα γεννησω στην Καλαματα, σε ιδιωτικη κλινικη που ειναι και ο γιατρος μου.

στο Μητερα δουλευει μια πολυ καλη μου φιλη.

ειχα κανει περσι λαπαροσκοπηση-υστεροσκοπηση και οσο περνουσε απο το χερι της με ειχε στα οπα-οπα.

εγω δεν εκανα εντατικα γυμναστικη, μονο περπατημα και λιγο ποδηλατο αλλα εσυ βρε θα επανελθεις αφου εισουν σε καλη φορμα πριν.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...