Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Καλημερα, κοριτσια, χρονια πολλα!! Πως ειστε; Μαρια μου, παλι δεν εισαι πολυ καλα, ε; Περαστικα σου. Εγω χτες ειχα μια σταγονα καφε στο εσωρουχο και μου ειπε ο γιατρος οτι δεν ειναι τιποτα αλλα να ξεκουραστω, οποτε σημερα ειμαι ξαπλα. Απο φαρμακα παιρνω σιδηρο και φυλλικο οξυ.

:):):)

IAL5p2.png

u83tp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εγω ειμαι εδω!!!

τι κανεις κατερινακι??

ειχα επισκεψεις τους γονεις μου και μια φιλη της μαμας μου και τωρα μπηκα..

τωρα ειμαι καλα, εφαγα κοιμηθηκα, αλλα τρομαξα πολυ με την λιποθυμια..

Μαράκι μου πως είσαι; Μάλλον επειδή δεν είχε φάει, γι' αυτό και λιποθύμησες, μην ανυσηχείς. Σίδηρο λόγικα σε λίγο θα πρέπει να σου δώσει. Ουτροτζεστάν παίρνεις ακόμα, ρε γ@μ@το, τα μισώ αυτά, μου δημιουργούσαν παρενέργειες, δηλαδή μου έκαναν πιο έντονα τα συπτώματα, δεν θα στα κόψει; τι σου είπε, Θα δεις μεγάλη διαφορά, όταν τα σταματήσεις, παίρνεις πολλά;

Κατερίνα μου δεν νομίζω να είναι κάτι, μην ανυσηχείς, απλά ξεκουράσου για λίγο.

Ο μικρός μου κοιμάται, δεν κοιμήθηκε μεσημέρι, το πρωί πήγαμε στο λιμάνι που ρίξανε το σταυρό και μετά για φυσικό χυμό στην πλατεία, είχαμε πάρει και το ποδήλατο κια το ευχαριστήθηκε ο μικρός, είχε και έναν ήλιο τέλεια ήταν.

Αύριο πάλι δουλειά, μια μέρα μόνο ευτυχώς, το απόγευμα επισκέψεις σε Γιάννηδες και το Σάββατο θα ξεστολίσω και το δεντράκι μας, δυστυχώς.

dYU4p3.png

κατερινακι τωρα ειδα το μην. για το καφε, μην φοβασαι βρε μια σταγονιτσα δεν ειναι τιποτα... περαστικουλια..

Μπλουμπλου μου, ετσι νομιζω και εγω για την λιποθυμια, η αφαγια εφταιγε μαλλον.

αυτα τα ουτρο τα μισω και εγω, δυο την ημερα παιρνω, δεν ξερω ποτε θα μου τα κοψει.

νομιζω πως μου χαλανε την γευση στο στομα, δεν τα θελω!!!

αυριο που θα παω πιστευω να μου πει και για τον σιδηρο, θα δουμε.

και εμεις πηγαμε παραλια σημερα, για καφεδακι ομως, στον σταυρο δεν πηγαμε για να μην στεκομαι ορθια.

ειχε πολυ καλο καιρο, τωρα καθομαστε στο τζακι..

Διαφημίσεις

Χαιρομαι που εισαι καλυτερα, μαρια μου!! Δεν εχω λιποθυμησει ποτε..:rolleyes:

Αυριο γιορταζει ο αντρουλης μου και θα ερθουν κατι φιλοι!!

Ασχετο, ενω ολοι μου λενε οτι δε μου φαινονται τα 8 κιλα που πηρα, η πεθερα μου οποτε με βλεπει που λεει οτι εχω αφρατεψει παντου!! :twisted:

Κοριτσια, το στηθος σας ποναει; Εμενα ποναει απο την πρωτη μερα και τις τελευταιες μερες οι θηλες μου με πονανε και με τρωνε πολυ.. Ειναι και δυο νουμερα μεγαλυτερο..

Κι εγω δουλευω αυριο, προτιμω να καθομαι.. :rolleyes::rolleyes:

IAL5p2.png

u83tp3.png

Κατερίνα μου μην την ακούς, εσύ πως νιώθεις, και λίγα παραπάνω να πάρεις, πίστεψε με, με καλή διατροφή θα τα χάσεις, έχω φίλη που πήρε 30 και αν την δεις δεν το πιστεύεις.

Όσο για το στήθος εμένα είναι σχεδόν το ίδιο, απλά έχει στρογγυλέψει λίγο και η θηλές μου ήταν το μόνο που με πονούσε και πονάει ακόμα, αλλά αυτό με την φαγούρα το έχω και εγώ εδώ και πολύ καιρό, δεν ξέρω γιατί, στο γιο μου δεν είχα φαγούρα.Θα ρωτήσω το γιατρό μου.

Γιορτούλα αύριο ο αντρούλης σου να το χαίρεσαι με το καλό να έρθει το μωράκι σας.

Η κοιλιά μου έχει γίνει τέντα, ο αφαλός μου έγινε σχεδόν επίπεδος, κλαψ, δεν τις γλιτώνω τις ραγαδούδες, που θα πάει η κοιλίτσα μου δεν ξέρω. Πάντως είμαι σαν 6 μηνών και όχι ότι έκλεισα τον 4ο. Ελπίζω να μείνει σταθερή κάποια στιγμή. Το μπλουμπλουκάκι μου κλωτσάει συνέχεια πλέον, ειδικά όταν χαλαρώνω το απολαμβάνω.

dYU4p3.png

Χαιρομαι που εισαι καλυτερα, μαρια μου!! Δεν εχω λιποθυμησει ποτε..:rolleyes:

ουτε και εγω ειχα ποτε, σαν ναρκωση ειναι... να μην το περασεις καλυτερα!

Αυριο γιορταζει ο αντρουλης μου και θα ερθουν κατι φιλοι!!

να το χαιρεσαι, θα τα πουμε και αυριο!!!

να εισαι προσεκτικη, δεν ειμαστε τωρα για παιχνιδια!

Ασχετο, ενω ολοι μου λενε οτι δε μου φαινονται τα 8 κιλα που πηρα, η πεθερα μου οποτε με βλεπει που λεει οτι εχω αφρατεψει παντου!! :twisted:

περιμενεις καλη κουβεντα καλη μου απο αυτα τα οντα???

Κοριτσια, το στηθος σας ποναει; Εμενα ποναει απο την πρωτη μερα και τις τελευταιες μερες οι θηλες μου με πονανε και με τρωνε πολυ.. Ειναι και δυο νουμερα μεγαλυτερο..

εμενα εχει μεγαλωσει, πηρα ενα νουμερο παραπανω σουτιεν ηδη, αλλα ευτυχως δεν ποναει...

Κι εγω δουλευω αυριο, προτιμω να καθομαι.. :rolleyes::rolleyes:

κριμα:-(:-(:-(

.........

Το μπλουμπλουκάκι μου κλωτσάει συνέχεια πλέον, ειδικά όταν χαλαρώνω το απολαμβάνω.

εγω δεν την εχω νιωσει ακομα, αλλα το βραδυ που χαλαρωνω, πιανω κατι σκληρο σε ενα σημειο της κοιλιας μου και μερικες φορες, νιωθω κατι να πηγαινει περα-δωθε..

λετε να ειναι η καραμελιτσα???

Μαράκι μου πολύ πιθανό να είναι η καραμελίτσα σου, νωρίς είναι ακόμα, απο την προηγούμενη βδομάδα είναι που την ακούω, οπότε φαντάζομαι σε καμιά βδομάδα θα νιώθεις πιο έντονα κάποιες κινήσεις.

dYU4p3.png

Διαφημίσεις

Μαρακι, ειναι σιγουρα η ζουζουνα σου!!

Μπλουμπλου, τι ωραια που την νιωθεις συνεχεια!! Εγω τον μπομπιρα τον νιωθω που και που, οχι συχνα, αλλα σιγουρα μια δυο φορες τη μερα!!

Ως εκ θαυματος χτες και σημερα μου εχει κοπει η ορεξη, κι ετσι ευτυχως εχω φαει πολυ λιγο..

IAL5p2.png

u83tp3.png

Μπλουμπλου, στο γιο σου εκανες ραγαδες; Ο αφαλος γινεται επιπεδος;; Ωχ.. Εμενα δεν ειναι τσιτα ακομη η κοιλιτσα.. Αλλα φοβαμαι κι εγω για ραγαδες πολυ, εχω ακουσει οτι γινονται μεσα σε μια νυχτα, ισχυει γενικα αραγε;

IAL5p2.png

u83tp3.png

μηπως πρεπει να αρχισουμε να βαζουμε κατι για τις ραγαδες??

ή ειναι νωρις.

εμενα παντως η κοιλια μου επειδη ειχα λιγη και απο πριν, δεν ειναι τσιτα απλα ειναι πιο στρογγυλη και πλεον δεν την ρουφαω(χαχαχα)

γεια σας κι απο μενα.τι κανετε συγκαστρουλες?ηρθαν τα πεθερικα μου κ μεχρι να τους συνηθισει η μικρη και να ξεκολλησει απο πανω μας(γιατι κανονικα την προσεχει η μαμα μου)δεν εχω πολυ χρονο.Κατερινα και Μαρια μου,αν σας παρηγορει οι εμμετοι συνεχιζουν κανονικα και ας μπηκα στον 5ο.απλα αντι για 15 τη μερα κανω 5(προοδος ε?)

εμενα η κοιλια τωρα αρχιζει να φαινεται.απο κιλα ειμαι στα -3 προς το παρον

ο Αγιος Βασιλης μου εφερε δωρακι τις κλωτσιες στην κοιλιτσα την πρωτοχρονια και απο τοτε εχουμε συστηματικα ραντεβου:P

σημερα βγαλαμε βολτιτσα τη μικρη αλλα πολυ νεκρα βρε παιδι μου.Θεσσαλονικη μου και παλι Θεσσαλονικη

αυτα.τα ειπα μαζεμενα γιατι δεν ξερω ποτε θα μορεσω να ξαναγραψω.φιλια σε ολες και στα μωρακια σας.ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ σας ειπα/τι γαιδουρα που ειμαι!!!!!με το καλο ο νεος χρονος αν μας φερει μονο χαρες και κυριως γερα μωρακια

6ze1tak0qlrac6sy.pngas1cJNlVM3D1200NjM4NTJkYnw2MDhiZHxteSBsaXR0bGUgYmFieSBpcw.gifan1cEZgJmf-1200MjA5ZHw1NDU1ODc5ZGF8bXkgYmlnIGxvdmUgaXM.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...