Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Και εγώ κάπνιζα 12 χρόνια και μπόλικο μάλιστα..γύρω στα 2 πακέτα την ημέρα! Μάλιστα το μεγάλο μου άγχος ήταν πως θα το κόψω γιατί ένιωθα απόλυτα εξαρτημένη...μάλιστα στην τσάντα μου δεν υπήρχε μόνο το πακέτο μου αλλά 2-3 ακόμα τουλάχιστον! Με το που είδα όμως το τεστ που έγραφε θετικό το έκοψα απευθείας..ούτε καν έκανα 2η σκέψη!!?Μάλιστα μαζί μου το έκοψε και ο άντρας μου για να μου είναι πιο εύκολο!!Όντως βοήθησε πολύ!

Ευάκι κυρίως εσύ που κάπνιζες πως το πήρες?? Είσαι εντάξει τώρα?? Πιστεύεις πως το έκοψες για πάντα??

Και εμεις ξεκινησαμε μαζι με τον αντρα μου, αλλα αυτος το ξαναξεκινησε σχεδον αμεσως, απλα σπιτι δεν καπνιζει σχεδον καθολου κ ουτε κ στο αυτοκινητο...προς το παρον με ενοχλει παρα πολυ η μυρωδια, δεν εχω δυσκολευτει μεχρι στιγμης καθολου!!!!Δεν ξερω εαν το εκοψα για παντα αλλα ελπιζω πως ναι, μου φαινετε πολυ ασχημη η εικονα μαμας με τσιγαρο, κ να πηγαινεις να φιλας το σπλαχνο σου κ να βρωμοκοπας τσιγαριλα!!!Θα δειξει!!!

Εαν κ εχω ζηλεψει κ φανταζομαι την στιγμη που θα πινω ενα ποτηρι δροσερη μπυρα κ να πινω γουλιες μεγαλες, να τρωω πατατακια χωρις τυψεις κ να κανω ενα τσιγαρο...

κοριτσακι γυρισες στην δουλιτσα και σε βλεπουμε καθε μερα, ετσι μπραβο ντε σε ειχαμε χασει.....!!!

και εγω καθε 28 του μηνα μετραω αλλα θελω πιο γρηγορα να περναει ο καιρος!!!!

Ναι Μαρακι μου!!!Μου ειχατε λειψει παρα πολυ!!!Εαν κ λεω απο βδομαδα να ξαναπαρω αδεια...

Εμένα πλέον και με φαρδια φαίνεται! χα χα. Σήμερα θα ζυγιστώ να σας πώ νέα.!Όσο για το στήθος...Πρίν 1,5 μήνα πήρα ένα σουτιέν το οποίο μου ήταν λιγάκι φαρδουλό, ακι τώρα ξεχιλίζει από παντου. 1,5 νούμερο πάνω είμαι. Ενώ στον μικρό πήρα σουτιέν στον 6ο μήνα και με αυτό πήγα μέχρι τη γέννα. Πω πω, τελείως διαφορετική εγκυμοσύνη!!!

Και σε μενα η κοιλια, ιδιως το βραδυ φαινετε με οποιοδηποτε ρουχο!!!και το βυζι επισης...σκετη παμελα εχω γινει!!!!χαχαχα!!!και εγω 1,5 νουμερο πανω κ το εχω παρει απο την αρχη ολο αυτο το στηθος!!!!Να δουμε που θα φτασει μεχρι το τελος!!!!

Τις ευχές μου στις μελλοντικές μανούλες!!!

yVNPp3.png

as1cJQiVM3D1220MjA2NzkyZHwzNTYyODkzZHxNeSBiYWJ5IGlzLi4u.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εύα μου ακριβώς της ίδιας άποψης είμαι και έχω πεί πως όσο το παιδάκι μας είναι μικρό (και δεν εννοώ μωρό) δεν θέλω να καπνίσω γιατί δεν μπορώ να φανταστώ να το αγκαλιάζουμε και να βρωμάμε τσιγαρίλα...! Αλλά από την άλλη υπάρχουν αυτές οι στιγμές που περιέγραψες και δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω πως δεν θα το ξαναζήσω ποτέ..! Αλλά από την άλλη πιστεύω μετά από τόσο καιρό να μου έχει φύγει το τόσο πολύ πια και να μη το θέλω! Μεγάλη ιστορία..!

Κοριτσια, να ρωτησω κατι; Συγγνωμη για την ερωτηση:oops:, αλλα δεν εχω ποιον αλλο να ρωτησω περα απο το γιατρο και τον εχω ηδη πρηξει.. Υγρα εχετε; Πως ειναι, ειναι παντα ασπρα;

IAL5p2.png

u83tp3.png

Εαν κ εχω ζηλεψει κ φανταζομαι την στιγμη που θα πινω ενα ποτηρι δροσερη μπυρα κ να πινω γουλιες μεγαλες, να τρωω πατατακια χωρις τυψεις κ να κανω ενα τσιγαρο...

ετσι οπως το περιγραφεις ξανακαπνιζω και εγω μετα την γεννα και ας εχουν περασει 4 χρονια!!!!

Ναι Μαρακι μου!!!Μου ειχατε λειψει παρα πολυ!!!Εαν κ λεω απο βδομαδα να ξαναπαρω αδεια...

να βαλεις ιντερνετ στο σπιτι.....:P:p

Και σε μενα η κοιλια, ιδιως το βραδυ φαινετε με οποιοδηποτε ρουχο!!!και το βυζι επισης...σκετη παμελα εχω γινει!!!!χαχαχα!!!και εγω 1,5 νουμερο πανω κ το εχω παρει απο την αρχη ολο αυτο το στηθος!!!!Να δουμε που θα φτασει μεχρι το τελος!!!!

και εμενα φαινεται το βραδυ πολυ περισσοτερο και το στηθος τουμπανο κοριτσια!!!

εχω αλλαξει σουτιεν απο αρχες δεκεμβρη.

Κοριτσια, να ρωτησω κατι; Συγγνωμη για την ερωτηση:oops:, αλλα δεν εχω ποιον αλλο να ρωτησω περα απο το γιατρο και τον εχω ηδη πρηξει.. Υγρα εχετε; Πως ειναι, ειναι παντα ασπρα;

εγω εχω καποια υγρα αλλα δεν ειναι ασπρα.

μου εχει πει ο γιατρος οτι ειναι φυσιολογικο αρκει να μην ειναι παρα πολλα.

μου εχει πει επισης να μην φοραω συνεχεια σερβιετακι για να αφηνω την περιοχη να αναπνεει.

εσεις φορατε?

Διαφημίσεις

Εγω δε φοραω σερβιετακι, νομιζω κι εγω οτι δεν κανει. Εχω αρκετα υγρα κυριως ασπρα, αλλα καμια φορα (μια φορα το μηνα περιπου) εχω στο εσωρουχο μια σταγονιτσα λιγο πιο μπεζ. Δε μυριζουν καθολου. Εχει να κανει με το οτι αλλαζω μηνα; Αγχωνομαι πολυ γιατι το δευτερο μηνα ειχα μια μικρη αποκολληση.

IAL5p2.png

u83tp3.png

τωρα που ειπες για μυρωδια..

εμενα δεν μυριζει το εσωρουχο αλλα τα ουρα μου πολυ.

μου ειπε η μαμα μου που ειναι νοσοκομα οτι καμια φορα μυριζουν απο τα φαρμακα..

για το μπεζ που λες δεν φανταζομαι μωρε να ειναι κατι, αν κραταει και λιγο οπως λες.

ρωτα παντως τον γιατρο, ισως να ειναι η αλλαγη του μηνα.

Ναι, ειναι μονο μια σταγονα. Το ξαναειχα και μαλιστα ηταν και πιο καφε τις αλλες φορες αλλα με ειχε καθησυχασει ο γιατρος λεγοντας μου οτι δεν ειναι τιποτα. Ισως ειναι οντως η αλλαγη του μηνα.

Για τη μυρωδια που λες δεν ξερω, αλλα αφου η μαμα σου ξερει και λεει οτι ειναι φυσιολογικο, τοτε σιγουρα δεν υπαρχει προβλημα.

Ουφ, τι αγχος..

IAL5p2.png

u83tp3.png

Κατερινα μου και εγώ έχω υγρά. Ειναι φυσιολογικό. Εμένα είναι άσπρα και κάποιες φορές παχύρευστα. Στον μικρό φορούσα σερβιετάκι, τώρα όχι. Πάντως να μην ντρέπεσαι να ρωτάς τον γιατρό σου.Είναι ο καλύτερος να σου απαντήσει!

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστω!!

Καλα, το ζουζουνι στη φωτογραφια ειναι ο γιος σου φανταζομαι. Γλυκας ειναι, να τον χαιρεσαι!! :D:D

:P:p Ναι το ζουζούνι μου είναι!!! Σε ευχαριστώ πολύ! Και σε σένα εύχομαι τα καλύτερα και ένα μπέμπη...σκέτη γλύκα!!!!:P

ΥΓ: Ειμαι στη δουλειά και ΒΑΡΙΕΜΑΙΙΙΙΙΙ:rolleyes:

cEyXp3.png

q61sp3.png

Και εγω εχω υγρα κ ειναι απολυτως φυσιολογικα, ειναι η αμυνα του οργανισμου για να μην κολλαμε ευκολα μικροβια στην εγκυμοσυνη!!!

Σερβιετακι φοραω που κ που, ψιλοσπανια θα ελεγα, νιωθω πιο καθαρη κ αναλαφρη χωρις σερβιετακι, δεν ξερω εαν κανει κακο παντως εαν ειναι βαμβακερο σερβιετακι δεν νομιζω να πειραζει!

εγω εχω καποια υγρα αλλα δεν ειναι ασπρα.

μου εχει πει ο γιατρος οτι ειναι φυσιολογικο αρκει να μην ειναι παρα πολλα.

μου εχει πει επισης να μην φοραω συνεχεια σερβιετακι για να αφηνω την περιοχη να αναπνεει.

εσεις φορατε?

τωρα που ειπες για μυρωδια..

εμενα δεν μυριζει το εσωρουχο αλλα τα ουρα μου πολυ.

μου ειπε η μαμα μου που ειναι νοσοκομα οτι καμια φορα μυριζουν απο τα φαρμακα..

Μη σε παρασειρω στην αμαρτωλη αυτη συνηθεια...χαχαχαχα!!!!

Ειναι να μετακομισουμε σε κανα 2μηνες κ σ'αυτο το σπιτι που μενουμε δεν εχουμε ουτε σταθερο, αλλα σ'αυτο που θα παμε θα βαλουμε σιγουρα ιντερνετ, ειναι δυνατον να την παλεψω τοσο καιρο σπιτι χωρις εσας φιλεναδιτσες μου!!!????

:P:p Ναι το ζουζούνι μου είναι!!! Σε ευχαριστώ πολύ! Και σε σένα εύχομαι τα καλύτερα και ένα μπέμπη...σκέτη γλύκα!!!!:P

ΥΓ: Ειμαι στη δουλειά και ΒΑΡΙΕΜΑΙΙΙΙΙΙ:rolleyes:

Να σου ζησει ο πριγκηπας σου!!!Ειναι ενας κουκλος!!!!

Και εγω βαριεμαι ατελειωτα στη δουλεια κ δεν μπορω αλλο...κουραστηκα παρα πολυ...θελω να παω σπιτιιιιιιι!!!!

Κοριτσαρες μου αυριο αργια!!!Οποτε δεν θα τα πουμε!!!Ραντεβου ξανα την Παρασκευη!!!!

Χρονια Πολλα σε οσους γιορταζουν!!!

Φιλακια πολλα πολλα!!!!

Τις ευχές μου στις μελλοντικές μανούλες!!!

yVNPp3.png

as1cJQiVM3D1220MjA2NzkyZHwzNTYyODkzZHxNeSBiYWJ5IGlzLi4u.gif

Κοριτσάκια μου γλυκά τι κάνετε; Απ' ότι διαβάζω όλες καλά.

Είχαμε δουλίτσα αυτές τις μέρες και δεν έμπαινα, μόλις σας διάβασα στα γρήγορα.

Εμείς είμαστε δόξα το θεό καλά, ο μικρός κοιμάται και επιτέλους μπήκα.

Λέτε για κοιλίτσες, λοιπόν αν με δείτε είμαι σαν 6 μηνών, φίλη μου που είναι στο έκτο δεν φαίνεται έτσι, δεν ξέρω που θα φτάσει. Φαίνομαι και πολύ μάλιστα, απο κιλά μόνο 3 ακόμα, αλλά απο όρεξη άλλο τίποτα. Μήνα άλλαξα επίσημα σήμερα κια μπήκα στο πέμπτο, αλλάζω κάθε 5 που είναι και η ΠΗΤ. Πως παιρνάει ο καιρός έτσι.

Όσο για τα υγρά που αναφέρατε έχω λίγα και είναι άσπρα, αυτό είναι καλό μην ανυσηχείτε, σερβιετάκι δεν φοράω, απλά αλλάζω εσώρουχο συχνά.

Ευα

μου σε ζηλεύω, άδεια τι καλά, εδώ θα πάρω όταν θα λείψει η μαμά μου για λίγες μέρες, που θα κάνει αφαίρεσει θυροειδούς, μάλλον μέχρι τέλος του μήνα. Περιμένουμε τηλέφωνο απο το γιατρό.

Κατερινάκι μου μην αγχώνεσαι για τα κιλά, θα φύγουμε και δεν θα το καταλάβεις, και είδικα αν είναι προσεγμένη η διατροφή, που απ ότι βλέπω είναι.

Βρε Κατερινάκια πως θα σας ξεχωρίζουμε, μήπως η katerinars να είναι Κατερίνα με μικρά γράμματα και η katerina_s με κεφαλαία ΚΑΤΕΡΙΝΑ;

Μαράκι μου τι φάρμακα παίρνεις; Εγώ παίρνω filicine, ασβέστιο bodycalci και froradix σίδηρο είναι φυτικό, το είπα του ντόκτορ και μου είπε εφόσον δεν έχω πρόβλημα με αιματοκρίτη είναι στο 38 να το παίρνω, στο γιο μου έπαιρνα το fysiofol, το ριμάδι μου έπεφτε βαρύ και είνια μέσα στο παραμπέν, οπότε είπα να το αποφύγω.

Σας φιλώ να έχετε καλό βράδυ, ελπίζω να καταφέρω να μπω αύριο.

dYU4p3.png

καλημερα κοριτσακια μου και Χρονια Πολλα!

πως ειστε?

εγω σχεδον καλα, ξυπνησα το πρωι και πηγα διπλα εδω σε μια εκκλησια με την γειτονισσα μου και μετα απο κανα μισαωρο μου ηρθε μια ζαλαδα και λιποθυμησα.

ευτυχως συνηλθα αμεσως, μου εκαναν αερα και μου σηκωσαν τα ποδια ψηλα.

παλι καλα ολα ενταξει τωρα... δεν ειχα φαει καλα το βραδυ και τωρα το πρωι παλι δεν εφαγα κατι, ηταν και το λιβανι...

Μαράκι μου τι φάρμακα παίρνεις; Εγώ παίρνω filicine, ασβέστιο bodycalci και froradix σίδηρο είναι φυτικό, το είπα του ντόκτορ και μου είπε εφόσον δεν έχω πρόβλημα με αιματοκρίτη είναι στο 38 να το παίρνω, στο γιο μου έπαιρνα το fysiofol, το ριμάδι μου έπεφτε βαρύ και είνια μέσα στο παραμπέν, οπότε είπα να το αποφύγω.

γεια σου Μπλουμλπου μου, παιρνω και εγω filicine, μαγνησιο και ουτροζτεσταν.

εγω εχω 32 αιματοκριτη λογω στιγματος αλλα δεν μου εχει δωσει ακομα σιδηρο, δεν ειναι απαραιτητο ακομα.

τωαρ θα ξανακανω εξετασεις οποτε θα μου δωσει μαλλον..

φιλια πολλα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...