Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Καλημερα, τι κανετε; Νομιζω οτι σημερα μπαινω επισημα στον πεμπτο μηνα!!:D Και ειμαι ηδη συν 8 κιλα.. Κοριτσια, δεν ξερω που θα φτασω, εχω απογοητευτει πολυ, και δεν τρωω, ειλικρινα προσεχω παρα πολυ!! :cry:

Τελοσπαντων, εσεις τι κανετε;

Καλημερα Κατερινα μου!!!Ειδες τελικα ποσο γρηγορα περναει ο καιρος????Φτασαμε στον 5ο μηνα, εγω μπαινω σε 4μερουλες!!!

Πηρες 8 κιλα, ε???τα ατιμα!!!Ειναι παρα πολλες που λενε πως τα κιλα στην εγκυμοσυνη μπαινουν χωρις να το καταλαβουν κ ας προσεχουνε, ετσι ητανε κ η αδερφη μου, ειχε παρει 28 κιλα στο πρωτο της παιδακι κ καμια 20 στο δευτερο, αλλα ευτυχως ιδιως στο πρωτο τα εχασε σε χρονο ρεκορ, σαν να μην τα ειχε παρει ποτε!!!Ετσι θα τα χασεις κ εσυ Κατερινα μου, κ μπορει να μην παρεις κ πολλα ακομα κιλα!!!

Παντως εγω εχω παρει μεχρι στιγμης γυρω στα 2-2,5 κιλα αλλα νομιζω πως τωρα τελευταια σαν να μου εχει ανοιξει η ορεξη λιγο παραπανω, ιδιως για σοκολατα κ πορτοκαλια!!!!οτι να'ναι!!!

Μην ανησυχεις παντως!!!Τι να κανουμε μανουλες θα γινουμε κ δεν ειναι ολοι οι οργανισμοι κ τα σωματοτυπα ιδια!!!!

Γενικα πως εισαι σημερα????

Τις ευχές μου στις μελλοντικές μανούλες!!!

yVNPp3.png

as1cJQiVM3D1220MjA2NzkyZHwzNTYyODkzZHxNeSBiYWJ5IGlzLi4u.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα φιλεναδιτσες!!!!

πως ειστε εσεις??? εγω τα ιδια, δεν κοιμηθηκα καλα, και ξυπνησα με την γνωστη παρεα...αναγουλα και φυσικα εμετος...

τελος παντων τι να πεις!!

Κατερινακι μου, καλοριζικος ο πεμπτος μηνας!!! αυτο να σκεφτεσαι και οχι τα κιλα καλη μου, μαλλον ειναι ο οργανισμος σου.

Μαλλον θα κανεις κατακρατηση υγρων.

να σου πω μετρας τους μηνες καθε που περνανε 4 εβδομαδες ή καθε 5 του μηνα που εχεις ΠΗΤ?

Καλημερα Μαρακι μου!!!

Εγω μετραω τον μηνα καθε 9 που ειναι ΠΗΤ, παντως!!!

yVNPp3.png

Κι εγω μετραω καθε 5 που εχω ΠΗΤ. Εσεις μου το μαθατε γιατι μετραγα ο,τι να΄ναι πριν.. :tongue:

Μαρακι, ελπιζω να φυγουν αυτες οι αναγουλες, σε εχουν ταλαιπωρησει πολυ.

Αχ, δεν ξερω με τα κιλα ειλικρινα, σκεφτειτε οτι βραδυ δεν τρωω φαγητο, μονο φρουτο και μεσα στη μερα προσεχω πολυ.. Αναρωτιεμαι αν θα καταφερω να παρω αλλα 8 μονο να φτασω τα 16 τουλαχιστον και οχι τα 20..

Γενικα καλα ειμαι, ψαχνουμε να βρουμε σπιτι και δεν τα εχουμε καταφερει ακομα, σε αυτο που ειμαστε τωρα εχει ενα υπνοδωματιο μονο, ευτυχως μεγαλο.

IAL5p2.png

u83tp3.png

Καλημερούδια!!! Τι καλά που είστε πρωινές σήμερα??

Κατερίνα μου μην αγχώνεσαι με τα κιλά..όντως στην εγκυμοσύνη γίνεται ό,τι θέλεις..!Βάζεις κιλά και ας μην τρώς, άλλες κοπέλες χάνουνε χωρίς να το καταλάβουνε..!Όσο παράξενο και αν φαίνεται η κουμπάρα μου και στις 2 γέννες άρχισε να χάνει στον 8ο & 9ο..αν είναι δυνατόν!

Μαράκι και σήμερα έτσι σηκώθηκες?? Που θα πάει θα έρθει η ώρα που θα τα έχεις απλά σαν ανάμνηση!

Εύα μου μόνο 2,5κ ???Εγώ μάλλον γύρω στα 5..και εις ανώτερα! Βασικά εγώ γλυκά ήθελα πολύ στην αρχή αλλά τώρα τα έχω κόψει..τώρα θέλω πολύ φαί..δεν ελέγχω την πείνα μου! Τα κιλά όμως πιστεύω τα πήρα όχι λόγω εγκυμοσύνης αλλά λόγω κοψίματος τσιγάρου!!

Διαφημίσεις

Κι εγω μετραω καθε 5 που εχω ΠΗΤ. Εσεις μου το μαθατε γιατι μετραγα ο,τι να΄ναι πριν.. :tongue:

Πρέπει να ρωτήσω και εγώ για την αλλαγή μήνα..! Εγώ έχω ΠΗΤ 30/06, άρα αλλάζω μήνα κάθε 30 του μήνα?? Έτσι πάει κανονικά?? Στο τικεράκι μου έλεγε πως στις 22/12 (που πέρασε τέλειωσε το 1ο τρίμηνο και μπήκα στο 2ο...τότε και καλά δεν μπήκα στον 4ο??) Μπερδεύτηκα τώρα!

Καλημερα, τιτινα, μπραβο που εκοψες το τσιγαρο. Ειναι και η κουμπαρα μου εγκυος με διδυμα μαλιστα και δεν το εχει κοψει.. Και αγχωνομαι εγω γιατι εχει και ασχημο ιστορικο με εγκυμοσυνες..

Αχ, μακαρι να χανω κι εγω απο τον 8ο, αλλα δε με βλεπω. Τουλαχιστον δεν παιρνω τοσο γρηγορα οσο επαιρνα στην αρχη..

IAL5p2.png

u83tp3.png

Πρέπει να ρωτήσω και εγώ για την αλλαγή μήνα..! Εγώ έχω ΠΗΤ 30/06, άρα αλλάζω μήνα κάθε 30 του μήνα?? Έτσι πάει κανονικά?? Στο τικεράκι μου έλεγε πως στις 22/12 (που πέρασε τέλειωσε το 1ο τρίμηνο και μπήκα στο 2ο...τότε και καλά δεν μπήκα στον 4ο??) Μπερδεύτηκα τώρα!

Τι κανει Τιτινακι μου???

Ο γιατρος μου, μου ειπε πως για να κανω ευκολο υπολογισμο κ για να ξερω περιπου, να εχω στο μυαλο μου πως αλλαζω μηνα καθε 9, αρα κ εσυ για να μην χανεις τον μπουσουλα υπολογιζε πως αλλαζεις μηνα καθε 30!!!

yVNPp3.png

Λοιπον, θα σου πω εγω που ειχα μπερδευτει κι εγω παρα πολυ και τα κοριτσια με ξεμπερδεψαν. Οι 40 βδομαδες ειναι 10 μηνες γεματοι. Αλλα οι 4 βδομαδες που μετραμε τον καθε μηνα συμφωνα με αυτες τις 40 βδομαδες μας βγαζουν οτι ο καθε μηνας εχει 28 μερες, που δεν ισχυει αυτο. Οποτε το πιο ευκολο ειναι να μετρας συμφωνα με την ΠΗΤ γιατι αυτην την ημερομηνια ειναι που κλεινουμε ολες το εννιαμηνο. Οποτε την ημερομηνια που εχεις ΠΗΤ καθε μηνα αλλαζεις μηνα.

Ελπιζω να τα ειπα καλα.. Εε;; :D

IAL5p2.png

u83tp3.png

Καλημερα, τιτινα, μπραβο που εκοψες το τσιγαρο. Ειναι και η κουμπαρα μου εγκυος με διδυμα μαλιστα και δεν το εχει κοψει.. Και αγχωνομαι εγω γιατι εχει και ασχημο ιστορικο με εγκυμοσυνες..

Αχ, μακαρι να χανω κι εγω απο τον 8ο, αλλα δε με βλεπω. Τουλαχιστον δεν παιρνω τοσο γρηγορα οσο επαιρνα στην αρχη..

Εννοειτε πως το τσιγαρο πρεπει κοβεται ΜΑΧΑΙΡΙ οταν περιμενουμε παιδακι!!!Εγω καπνιζα 15 χρονια κ το εκοψα (κ οχι μονο το τσιγαρο) οταν αρχισαμε τις προσπαθειες για να μην ζησει το μωρακι μου ουτε μια μερα σε μολυσμενο περιβαλλον!!!

Και εγω εχω μια φιλη που ηταν εγκυος κ καπνιζε 10 τσιγαρα την ημερα, οσο κ αν φωναζαμε ολοι γυρω της αυτην σαν μωρο παιδι αντιδρουσε, παλι καλα γεννησε ενα πανεμορφο κ υγιεστατο αντρακι!!!

yVNPp3.png

Διαφημίσεις

Μου λύσατε μια μεγάλη απορία!! Τώρα λοιπόν ξέρω κάθε πότε αλλάζω μήνα!

Και εγώ κάπνιζα 12 χρόνια και μπόλικο μάλιστα..γύρω στα 2 πακέτα την ημέρα! Μάλιστα το μεγάλο μου άγχος ήταν πως θα το κόψω γιατί ένιωθα απόλυτα εξαρτημένη...μάλιστα στην τσάντα μου δεν υπήρχε μόνο το πακέτο μου αλλά 2-3 ακόμα τουλάχιστον! Με το που είδα όμως το τεστ που έγραφε θετικό το έκοψα απευθείας..ούτε καν έκανα 2η σκέψη!!?Μάλιστα μαζί μου το έκοψε και ο άντρας μου για να μου είναι πιο εύκολο!!Όντως βοήθησε πολύ!

Ευάκι κυρίως εσύ που κάπνιζες πως το πήρες?? Είσαι εντάξει τώρα?? Πιστεύεις πως το έκοψες για πάντα??

Καλημερα Μαρακι μου!!!

Εγω μετραω τον μηνα καθε 9 που ειναι ΠΗΤ, παντως!!!

κοριτσακι γυρισες στην δουλιτσα και σε βλεπουμε καθε μερα, ετσι μπραβο ντε σε ειχαμε χασει.....!!!

και εγω καθε 28 του μηνα μετραω αλλα θελω πιο γρηγορα να περναει ο καιρος!!!!

Αχ, δεν ξερω με τα κιλα ειλικρινα, σκεφτειτε οτι βραδυ δεν τρωω φαγητο, μονο φρουτο και μεσα στη μερα προσεχω πολυ.. Αναρωτιεμαι αν θα καταφερω να παρω αλλα 8 μονο να φτασω τα 16 τουλαχιστον και οχι τα 20..

Γενικα καλα ειμαι, ψαχνουμε να βρουμε σπιτι και δεν τα εχουμε καταφερει ακομα, σε αυτο που ειμαστε τωρα εχει ενα υπνοδωματιο μονο, ευτυχως μεγαλο.

Κατερινακι καλα φαινεται οτι τρως, μαλλον θα ειναι ο οργανισμος σου βρε κοριτσακι.. μην το πολυσκεφτεσαι, γιατι ψυχολογικα μπορει να σε επηρρεαζει..

μακαρι να βρειτε και σπιτακι συντομα σου ευχομαι...

Μαράκι και σήμερα έτσι σηκώθηκες?? Που θα πάει θα έρθει η ώρα που θα τα έχεις απλά σαν ανάμνηση!

Εύα μου μόνο 2,5κ ???Εγώ μάλλον γύρω στα 5..και εις ανώτερα! Βασικά εγώ γλυκά ήθελα πολύ στην αρχή αλλά τώρα τα έχω κόψει..τώρα θέλω πολύ φαί..δεν ελέγχω την πείνα μου! Τα κιλά όμως πιστεύω τα πήρα όχι λόγω εγκυμοσύνης αλλά λόγω κοψίματος τσιγάρου!!

Τιτινακι μου, αυτην την μερα περιμενω και εγω αλλα θα αργησει μου φαινεται..

καλα εγω εχω κοψει το τσιγαρο εδω και 4 χρονια αλλα να καπνιζεις και στην εγκυμοσυνη??? Ελεος ρε κοριτσια... πως μπορουν και το κανουν αυτο???

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!

Ξύπνησα χάλια το πρωί, αλλά τώρα είμαι μια χαρα!!!!

Καλημερα, τι κανετε; Νομιζω οτι σημερα μπαινω επισημα στον πεμπτο μηνα!!:D Και ειμαι ηδη συν 8 κιλα.. Κοριτσια, δεν ξερω που θα φτασω, εχω απογοητευτει πολυ, και δεν τρωω, ειλικρινα προσεχω παρα πολυ!! :cry:

Τελοσπαντων, εσεις τι κανετε;

Κατερινάκι αστα παιδί μου τα κιλά! Θα τα χάσεις μετά. Με πόσα ξεκίνησες???

Ναι κάθε 30 θα αλλάζεις μήνα! Αρα πριν λίγες μέρες μπήκες στον 4ο.! Αντε με το καλό.

Εγώ επίσημα αλλάζω κάθε 8 του μήνα, αλλά η ημ/νια ΠΗΤ εχει πάει στις 6/6 οπότε αύριο μπαίνω στον 5ο. Κορίτσια φαίνονται οι κοιλίτσες σας;; Η δικιά μου φαίνεται για τα καλά. Λένε ότι στη δεύτερη εγκυμοσύνη φουσκώνεις περισσότερο...:rolleyes:

cEyXp3.png

q61sp3.png

Καλημερα, κατερινα μου!! Περαστικα και σε σενα!!

Ξεκινησα 61 και ειμαι 69 τωρα.. Υψος εχω 1.68. Παντως σε οσους το λεω οτι εχω παρει τοσα κιλα μου λενε οτι δε φαινεται, και ο αντρας μου που με βλεπει και γυμνη μου λεει οτι μονο σε κοιλια και στηθος εχω παρει και πολυ λιγο στα μπουτια. Η κοιλιτσα και μενα φαινεται με στενα ρουχα, μικρουλα ειναι ακομα.

Κατα τα αλλα πως εισαι; Ο γιος σου καλα;

IAL5p2.png

u83tp3.png

Μια χαρά εισαι κοριτσάκι μου! Μην μου σκας, οκ??

Εμένα πλέον και με φαρδια φαίνεται! χα χα. Σήμερα θα ζυγιστώ να σας πώ νέα.!Όσο για το στήθος...Πρίν 1,5 μήνα πήρα ένα σουτιέν το οποίο μου ήταν λιγάκι φαρδουλό, ακι τώρα ξεχιλίζει από παντου. 1,5 νούμερο πάνω είμαι. Ενώ στον μικρό πήρα σουτιέν στον 6ο μήνα και με αυτό πήγα μέχρι τη γέννα. Πω πω, τελείως διαφορετική εγκυμοσύνη!!!

Ο μικρός μου είναι μια χαρά!!!! Πολύ καλά. Ζωηρός και ζουζούνος...Αχ τα αγοράκια...Τρέλα είναι!!!

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...