Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

εγω θα κανω ποδαρικο στην παρεα μας????

λοιπον κοριτσακια μου ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΗ!!!!!

να εχουμε ολες μας μια τελειομηνη και καλη εγκυμοσυνη και τον Ιουνιο να καμαρωνουμε τα γερα μωρακια μας!!!

απο την κορη μου και εμενα πολλα πολλα φιλια και ο,τι καλυτερο απο καρδιας για εσας και την οικογενεια σας!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσάκια μου γλυκά χρόνια πολλά και το 2011 με γερά μωράκια. Διαβάζω ότι όλες είστε καλά. Η βασιλοπιτα βγήκε πολυ καλύ ευτυχώς.Χθες το βράδυ ψήσαμε πίτσα και φάγαμε στη μαμά μου με θείους και ξαδέλφια, 12.30 μετά την αλλαγή τα γυναικόπαιδα πήγαν και ύπνο και οι άντρες έπαιζαν χαρτάκι μέχρι της 4.00, μιλάμε για τρελά ποσά 0,50, 1 και 2 Ευρώ ξεφραγκιάστηκαν πάλι. Σήμερα φάγαμε στην πεθερά μου, ο μικρός δεν κοιμήθηκε το μεσημέρι και ήδη έπεσε το καμάρι για νάνι απο τις 7.30 δεν πρόλαβα να τελειώσω το παραμύθι και είχε αποκοιμηθεί, σπάνιο αυτό. Το βιβλίο είναι ο Μάικ ο Φασολάκης της Μαρίς Κυριακού, είναι πάρα πολύ ωραίο, στο τέλος συγκινήθηκα σας το προτείνω, έχει επισης και cd με την αφήγηση του παραμυθιού.

Μπήκα να σας διαβάσω, να ευχυθώ ότι καλύτερο στις οικογένειες με υγεία και πάω να κάνω ένα μπανάκι να χαλαρώσω.

Σας φίλώ φιλεναδίτσες μου καλό 2011.

1857125fnvi3dyrwz.gif

dYU4p3.png

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ & ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!!

Μας ευχομαι ολες μας να ειμαστε υγιεις εμεις κ ολοι οσοι αγαπαμε κ να φερουμε με το καλο κ με ενα πονο τα γλυκα μωρακια μας στον κοσμο!!!!

Μου λειψατε ολες παρα πολυ!!!!

Ευχομαι ολες μας να ειναι καλα!!!!

Τις ευχές μου στις μελλοντικές μανούλες!!!

yVNPp3.png

as1cJQiVM3D1220MjA2NzkyZHwzNTYyODkzZHxNeSBiYWJ5IGlzLi4u.gif

καλησπερα κοριτσακια μου,

τι μου κανετε?

Ευακι μου, που χαθηκες εσυ? ολα καλα? η μπουμπου εκανε αισθητη την παρουσια της?

εγω ειμαι παλι χαλια, απο το πρωι εμετους και ενα στομαχι σκ@τα..

μου φαινεται κοριτσια πως ειμαι η μοναδικη απο την παρεα μας που θα μου κανουν συντροφια οι αναγουλες για πολυ καιρο ακομα...

τι μου κανετε?

Ευακι μου, που χαθηκες εσυ? ολα καλα? η μπουμπου εκανε αισθητη την παρουσια της?

μου φαινεται κοριτσια πως ειμαι η μοναδικη απο την παρεα μας που θα μου κανουν συντροφια οι αναγουλες για πολυ καιρο ακομα...

Καλή μου φιλενάδα...βάλε και εμένα στην παρέα σου. Ποτέ δεν μου πέρασαν-απλά υποχώρησαν. Αλλά σήμερα ειμαι και πάλι χάλια...:(

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια...χρόνια πολλά και καλά!!!

Καλή χρονιά σε όλες μας ξεχωριστά και τις οικογένειές μας :)

Ο νέος χρόνος να μας φέρει υγεία, χαρούμενες στιγμές, οικογενειακή γαλήνη και φυσικά πολλά πολλά μωράκια :D :D :D

Το δικό μου κοριτσάκι έχει κάνει πια πλήρως αισθητή την παρουσία της!!! Κάθε απόγευμα, κατά τις 6,30, τρώω μια νουαζέτα και ξαπλώνω στον καναπέ για να πιάσουμε κουβέντα!!! Και είναι πάντα πιστή στο ραντεβού της η άτιμη! Μόλις την σκουντήσω λίγο, τσουπ...να 'σου τη, γουργουρίζει μέσα στην κοιλίτσα μου.

Πολύ της αρέσουν και τα ζεστά χέρια...Ζεσταίνω τις παλάμες μου μεταξύ τους αρκετή ώρα και τις πιέζω ελαφρά πάνω στη κοιλιά μου κι αμέσως αρχίζει τα κλωθογυρίσματα!!!

Αχ, Παναγίτσα μου, τέτοια χαρά δεν πίστευα πως θα ξανανιώσω...κάνε να πάνε όλα κατ' ευχήν, μέχρι τέλους...

Κατερίνα και Μαρία...υπομονή με τις ανακατωσούρες και τους εμετούς. Ξέρω πως είναι εξαιρετικά δύσκολο αλλά σκεφτείτε πως είναι για τα μωράκια σας...στο τέλος θα τα πάρετε αγκαλίτσα και θα περάσουν όλα :D

Καλημέρες ;)

Mopep2.png1LxNp2.png

Καλημερα φιλεναδιτσες μου!!!!

τι μου κανετε?

Μαρακι μου, ειχα παρει ενα μηνα αναρρωτικη κ στο σπιτι δεν εχω δικτυο, εμπαινα ομως οσο μπορουσα απο το γραφειο που εχουμε με τον αντρα μου, απλα δεν πηγαινα πολυ συχνα, αλλα τελευταια δεν πηγαινα καθολου γιατι μαθαμε ξαφνικα για την μανουλα μου κατι σοβαρο κ ημουνα σε μαυρα χαλια απο την στεναχωρια μου...τωρα ειμαι λιγο καλυτερα κ ευελπιστω κ η μανουλα μου!!!Όπου κ την πρωτη φορα που καταλαβα την μπουμπου μου ηταν τοτε, θα τα ειχε δει ολα η μικρουλα μου...και απο τοτε την ξανακαταλαβα χθες για αρκετη ωρα το πρωι κ περαστασιακα το απογευμα κ βραδακι!!!Ειναι υπεροχο!!!!Ανυπομονουσα απιστευτα γι'αυτην την επικοινωνια!!!!Σε γενικες γραμμες ειμαι καλα, απλα με τουμπανιαζει κ με τραβαει η κοιλια καθως περναει η μερα ή εαν στεναχωριεμαι, μηλαμε για απιστευτη διαφορα κοιλιας οταν ξυπναω με το πριν κοιμηθω τουλαχιστον διπλασια!!!Εσεις κοριτσια το εχετε αυτο??? Γιατι οσες μανουλες ξερω καμια δεν το ειχε!!!

Μαρακι μου κ οσα αλλα κοριτσια εχετε ακομα αναγουλες, υπομονη καλες μου!!!!Ευχομαι να απαλαχτειτε απ'αυτες συντομα!!!

Εσεις τα καταλαβατε τα μωρακια σας???

yVNPp3.png

Γεια σας, μανουλες!! Χρονια πολλα σε ολες, καλη χρονια να εχουμε με υγεια και ευτυχια και με το καλο να αγκαλιασουμε τα μωρακια μας!!

Μαρια και Κατερινα, περαστικα, ελπιζω να περασουν συντομα οι αναγουλες. Εγω τσιμπησα αλλο ενα κιλο..:rolleyes: Εχω σηκωσει τα χερια ψηλα, τι να πω..

Ευα, ευχομαι να ειναι περαστικα με τη μαμα σου.. Κι εγω εχω τον μπαμπα μου αρρωστο και ευελπιστουμε σε ενα θαυμα, αλλα μη σας στεναχωρω τωρα..

Αυτο με την κοιλια κι εγω το εχω, το πρωι ειναι πιο μικρη απο οσο ειναι το βραδυ..

Νομιζω κι εγω πως ο μικρος μου παιζει μεσα στην κοιλια μου, αλλοτε ειναι σαν γουργουρητο, αλλοτε σαν φτερουγισμα και αλλοτε σαν πολυ ελαφρυ χτυπημα. :D

IAL5p2.png

u83tp3.png

Γεια σας, μανουλες!! Χρονια πολλα σε ολες, καλη χρονια να εχουμε με υγεια και ευτυχια και με το καλο να αγκαλιασουμε τα μωρακια μας!!

Μαρια και Κατερινα, περαστικα, ελπιζω να περασουν συντομα οι αναγουλες. Εγω τσιμπησα αλλο ενα κιλο..:rolleyes: Εχω σηκωσει τα χερια ψηλα, τι να πω..

Ευα, ευχομαι να ειναι περαστικα με τη μαμα σου.. Κι εγω εχω τον μπαμπα . :D

xa xa xa!!! Α ρε Κατερινάκι με τα κιλάκια σου!!!

Ευα περαστικά σας κοριτσάκι μου. Ευχομαι όλα να περασουν γρήγορα!

Αυτό με την κοιλιά...Τώρα που το λέτε το έχω και εγώ. Το βράδυ μοιάζω με 6 μηνών και το πρωί με 5! Πάντως φαίνομαι για τα καλά πλέον! Όσο για κιλά, δεν κάνω το λάθος να ζυγιστώ...χα χα!

Φιλιάααα

cEyXp3.png

q61sp3.png

Κοριτσάκια μου καλημέρα και από εμένα

Καλή χρονιά να έχουμε με υγεία αγάπη ευτυχία να χαιρόμαστε τις οικογένειές μας και με το καλό να υποδεχθούμε τα μωράκια μας.

Εμείς αλλάξαμε το χρόνο Λευκάδα με τους δικούς μου και τον αδερφό μου και την νύφη μου που ήρθαν από Αθήνα και ανήμερα Πρωτοχρονιά πήγαμε Γιάννενα στην πεθερά μου. Κορίτσια ΘΕΑ η γυναίκα, δυο μέρες δεν με άφησε να σηκωθώ από τον καναπέ μέχρι και το τσάι μου έφτιαχνε. Απίστευτη!!!!!!!!

Και τώρα περνάμε στα ευχάριστα. Σήμερα το πρωί έκανα επιτέλους την αυχενική. Απίστευτο συναίσθημα το μωράκι είναι καλά 1,6 αυχενική και ορατό ρινικό οστό. Κούναγε ποδαράκια, χαιρέταγε με το δεξί χέρι ενώ το αριστερό το είχε μόνιμα πίσω από το κεφάλι,έτριβε τα ματάκια (βέβαια 8,30 το πρωί το ξυπνήσαμε το έμβρυο!!). Μέχρι στιγμής είναι μια χαρά. Αύριο θα επαναλάβω την εξέταση για το ουρεόπλασμα και ο Θεός βοηθός.

Αυτά προς το παρών και από εμένα σας εύχομαι μια καλή καλή χρονιά και φιλιά πολλά.

ttb5baa.aspx

Νικόλας 30/06/2005

Μάξιμος 27/01/2009

Η ζωή μου ολόκληρη

Διαφημίσεις

Καλή μου φιλενάδα...βάλε και εμένα στην παρέα σου. Ποτέ δεν μου πέρασαν-απλά υποχώρησαν. Αλλά σήμερα ειμαι και πάλι χάλια...:(

Κατερινακι μου αστα χαλια καθε μερα εχω παρειτσα εναν εμετο και σιγουρα αναγουλα το πρωι.

πεφτω και ψυχολογικα ρε γαμωτο...

και ο γιατρος λεει υπομονη και συχνα γευματα.

ε! υπομονη να κανω, αλλα να τρωω συνεχεια δεν μπορω...:mad:

Ευακι μου καλημερα,

περαστικα ευχομαι για την μαμα σου...

εγω δεν νομιζω να εχω καταλαβει ακομα τιποτα στην κοιλια μου.

σε ενα σημειο πιανω κατι πιο σκληρο αλλα δεν ξερω αν κουνιεται μπεμπουλα μου...

κοριτσια και εμενα η κοιλια εχει αρχισει να ψιλοφαινεται πιο στρογγυλη.

απο κιλα τα Χριστουγεννα που ζυγιστηκα δεν ειχα παρει τιποτα.

τωρα την Παρασκευη που θα παω στον γιατρο θα.... δουμε:oops:

να σας πω τι επαθα χτες το βραδυ, πεσαμε για υπνο γυρω στις 12:30 και κατα τις 4 το πρωι με επιασε μια κρυαδα που ετρεμα κυριολεκτικα...

ειπα του αντρα μου να ανοιξει το air και ζεσταθηκα λιγο.

καλα να σας πω οτι φοβηθηκα παρα πολυ και ειμουν και καλα ντυμενη.

τι ηταν αυτο τωρα ξαφνικα???

Και τώρα περνάμε στα ευχάριστα. Σήμερα το πρωί έκανα επιτέλους την αυχενική. Απίστευτο συναίσθημα το μωράκι είναι καλά 1,6 αυχενική και ορατό ρινικό οστό. Κούναγε ποδαράκια, χαιρέταγε με το δεξί χέρι ενώ το αριστερό το είχε μόνιμα πίσω από το κεφάλι,έτριβε τα ματάκια (βέβαια 8,30 το πρωί το ξυπνήσαμε το έμβρυο!!). Μέχρι στιγμής είναι μια χαρά. Αύριο θα επαναλάβω την εξέταση για το ουρεόπλασμα και ο Θεός βοηθός.

Αυτά προς το παρών και από εμένα σας εύχομαι μια καλή καλή χρονιά και φιλιά πολλά.

καλημερα κοριτσακι! καλη χρονια και σε εσενα...

τι ωραια που τα λες!!!

κανα νεο απο για το φυλο δεν μαθαμε??

Γεια σας, μανουλες!! Χρονια πολλα σε ολες, καλη χρονια να εχουμε με υγεια και ευτυχια και με το καλο να αγκαλιασουμε τα μωρακια μας!! Εγω τσιμπησα αλλο ενα κιλο..:rolleyes: Εχω σηκωσει τα χερια ψηλα, τι να πω..

Ευα, ευχομαι να ειναι περαστικα με τη μαμα σου.. Κι εγω εχω τον μπαμπα μου αρρωστο και ευελπιστουμε σε ενα θαυμα, αλλα μη σας στεναχωρω τωρα..Αυτο με την κοιλια κι εγω το εχω, το πρωι ειναι πιο μικρη απο οσο ειναι το βραδυ..Νομιζω κι εγω πως ο μικρος μου παιζει μεσα στην κοιλια μου, αλλοτε ειναι σαν γουργουρητο, αλλοτε σαν φτερουγισμα και αλλοτε σαν πολυ ελαφρυ χτυπημα. :D

Χρονια πολλα κ καλη χρονια Κατερινα μου!!!!Υγεια πανω απ'ολα κ με το καλο τα μωρακια μας!!!!Απο εδω κ περα λενε πως τα κιλακια μπαινουν χωρις να το καταλαβουμε...:confused:!Εγω μεχρι στιγμης εχω παρει 2 κιλα, πολυ καλα δηλαδη, αλλα η αληθεια ειναι πως παρατηρω μια αυξηση στην ορεξη μου!!!!:rolleyes:!Θελει ρε γμτ πολυ προσοχη!!!

Σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να γινει αυτο το θαυμα για τον μπαμπακα σου!!!Να τους εχουμε γερους κ ευτυχησμενους, τους αξιζουν τα καλυτερα!!!Να ειναι καλα ολες οι μανουλες κ οι μπαμπουλιδες ολου του κοσμου!!!!

Σε μενα μηλαμε για τεραστια διαφορα το πρωι με το βραδυ, τα βραδια ειναι τσιτα, με τραβαει απο παντου κ με βαραινει κ με δυσκολευει στις κινησεις μου!!!

Ο μικρουλης σου ολο κολπακια ειναι απο τωρα!!!!

Ευα περαστικά σας κοριτσάκι μου. Ευχομαι όλα να περασουν γρήγορα!

Αυτό με την κοιλιά...Τώρα που το λέτε το έχω και εγώ. Το βράδυ μοιάζω με 6 μηνών και το πρωί με 5! Πάντως φαίνομαι για τα καλά πλέον! Όσο για κιλά, δεν κάνω το λάθος να ζυγιστώ...χα χα!

Φιλιάααα

Ευχαριστω πολυ Κατερινα μου!!!!

Τι να κανουμε, εγκυουλες ειμαστε κ θα παρουμε κ κανενα κιλακι παραπανω...χαχαχαχα!!!

Κοριτσάκια μου καλημέρα και από εμένα

Καλή χρονιά να έχουμε με υγεία αγάπη ευτυχία να χαιρόμαστε τις οικογένειές μας και με το καλό να υποδεχθούμε τα μωράκια μας.

Κορίτσια ΘΕΑ η γυναίκα, δυο μέρες δεν με άφησε να σηκωθώ από τον καναπέ μέχρι και το τσάι μου έφτιαχνε. Απίστευτη!!!!!!!!

mamatopolina Χρονια πολλα κ καλη χρονια καλη μου!!!

Καταπληκτικη την βρισκω την πεθερα σου!!!Απολαυσετο οσο μπορεις!!!

Συγχαρητηρια για την αυχενικη σας!!!!Μπραβο στο μωρακι σου!!!!Και με το καλο τα αποτελεσματα απο το ουρεόπλασμα!!!Πραγματικα, το φυλο δεν το ειδατε???

Ευακι μου καλημερα,

περαστικα ευχομαι για την μαμα σου...

εγω δεν νομιζω να εχω καταλαβει ακομα τιποτα στην κοιλια μου.

σε ενα σημειο πιανω κατι πιο σκληρο αλλα δεν ξερω αν κουνιεται μπεμπουλα μου...

κοριτσια και εμενα η κοιλια εχει αρχισει να ψιλοφαινεται πιο στρογγυλη.

απο κιλα τα Χριστουγεννα που ζυγιστηκα δεν ειχα παρει τιποτα.

τωρα την Παρασκευη που θα παω στον γιατρο θα.... δουμε:oops:

να σας πω τι επαθα χτες το βραδυ, πεσαμε για υπνο γυρω στις 12:30 και κατα τις 4 το πρωι με επιασε μια κρυαδα που ετρεμα κυριολεκτικα...

ειπα του αντρα μου να ανοιξει το air και ζεσταθηκα λιγο.

καλα να σας πω οτι φοβηθηκα παρα πολυ και ειμουν και καλα ντυμενη.

τι ηταν αυτο τωρα ξαφνικα???

Ευχαριστω πολυ Μαρακι μου!!!

Σε κανα δυο βδομαδες θα την καταλαβεις κ εσυ την μπεμπουλα σου!!!Εγω τωρα την καταλαβα στη 18η εβδομαδα!!!

Μην ανησυχεις καλη μου για την κρυαδα, δεν ειναι τπτ, αγκαλιτσα ηθελες κ εσυ κ η μπεμπουλα σου απο τον μπαμπακα της!!!!

yVNPp3.png

Ευχαριστω πολυ Μαρακι μου!!!

Σε κανα δυο βδομαδες θα την καταλαβεις κ εσυ την μπεμπουλα σου!!!Εγω τωρα την καταλαβα στη 18η εβδομαδα!!!

Μην ανησυχεις καλη μου για την κρυαδα, δεν ειναι τπτ, αγκαλιτσα ηθελες κ εσυ κ η μπεμπουλα σου απο τον μπαμπακα της!!!!

μαλλον κατι τετοιο χρειαζομουν:tongue::tongue::tongue::tongue:

τωρα στην δουλιτσα εισαι παλι Ευα??

δεν θα ξαναπαρεις αδεια?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...