Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Τώρα απόψε που θα πάω να ψωνίσω τα δώρα για τα μπουμπούνια πάλι κάτι μικρό με βλέπω να αγοράζω για να μπεί κάτω από το δέντρο. Για το καλό ρε παιδί μου!!!!!!!!

εχεις γιο που τον λενε ΜΑΞΙΜΟ???

λατρευω αυτο το ονομα.....

να χαιρεσαι και τα δυο σου βλασταρακια!!!

Κοριτσάκια μου καλημέρα και Χρόνια πολλά!!

Βασιλόπιτα θα φτιάξω και εγώ σήμερα - έτσι λέω τουλάχιστον γιατί κάθε μέρα με το που γυρνάω σπίτι νιώθω ένα ράκος και συνήθως με παίρνει ο ύπνος..!

Αλλά πρέπει να κάνω και δουλειές να καθαρίσω το σπίτι γιατί αύριο έχει ετοιμασίες καθώς θα κάνουμε ρεβεγιόν στο σπίτι μας!

Εσείς?Τι θα κάνετε, που θα πάτε?? Από αντοχές πως είστε??

Τιτινακι, αν εισαι κουρασμενη να μην κανεις δουλιτσες...

το μωρακι θελει ξεκουραση..

εγω απο το πρωι που κανω κατι ψιλοπραγματα, τα κανω χαλαρα....

κανω μια δουλιτσα, καθομαι λιγο κανω κατι αλλο, ξανακαθομαι...

ας φυλαμε τα ρουχα μας, καλυτερα!!!

και εμεις θα αλλαξουμε τον χρονο στο σπιτι μας με τους γονεις μου και τα αδελφια μου.

φυσικα η μαμα θα κανει ολη την προετοιμασια....

εγω μονο βασιλοπιτα...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαράκι έχεις απόλυτο δίκιο αλλά δυστυχώς δεν έχω επιλογές..! Η μαμά μου λόγω κάποιου προβλήματος υγείας δεν περπατάει και έτσι δεν μπορώ να ζητήσω τίποτα από εκεί (αν και έχει τον ακράτητο κάθεται στην καρεκλίτσα της και τα κάνει όλα -είναι άνθρωπος που βοηθάει πολύ αλλά επειδή ταλαιπωρείται πολύ δεν θέλω να την κουράσω) και ο άντρας μου είναι σε μαγαζί με ρούχα και δουλεύει 09:00-21:00..! Άρα έμεινα μόνη μου!!Εμείς θα μαζευτούμε 12 άτομα στο σπίτι..!

Βέβαια και εγώ τις δουλειές τις κάνω όπως εσύ, ξεκινάω κάτι...κάθομαι λίγο και μετά πηγαίνω στο άλλο..!Ελπίζω να βγεί το αυριανό και να μην κοιμηθώ όρθια το βράδυ..!

Καλή επιτυχία με τη βασιλόπιτα!! *Πώς την κάνεις τσουρεκένια ή κέικ??*

μακαρι να μπορουσα να την κανω τσουρεκενια αλλα δεν τα καταφερνω..

φτιαχνω εδω και χρονια ενα κεικ με πορτοκαλι και μου γινεται πολυ καλη....

καλα κανεις και δεν αφηνεις την μανουλα σου να κουραζεται και εσυ ομως να προσεχεις...

Όντως αυτή η τσουρεκένια είναι ένα θέμα..! Οι παλιές πως τα είχανε όλα τόσο εύκολα??

Τέσπα..!Άντε φτιάξτην να μας πείς πως βγήκε..! Την κάνω και εγώ σιγά σιγά να πάω να ξεκινήσω!

Μαρία μου ο μεγάλος είναι Νικόλαος(από τον πεθερό μου) - Απόστολος(λόγο γενεθλίων και δύσκολου τοκετού παραλίγο να χαθούμε και οι δύο) και ο μικρός είναι Αθανάσιος(ο μπαμπάς μου) - Μάξιμος(λόγο Ιταλικών ριζών και δεκαετή παραμονή στην Ιταλία).

ttb5baa.aspx

Νικόλας 30/06/2005

Μάξιμος 27/01/2009

Η ζωή μου ολόκληρη

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου τι κάνουνε οι κοιλίτσες, διαβάζω δόξα το θεό όλα καλα, τα Μαράκι μας μόνο παιδεύεται ακομα, υπομονη Μαράκι μου.

Αύριο δεν δουλεύω, επιτέλους, θα μαγειρέψω το πρωί μακαρόνια με τόνο και μετά θα πάρω το μικρό να βγουμε βόλτα, το απόγευμα θα φτιάξω τι βασιλόπιτα μου συνταγή παρλιάρου, πολύ ωραία την είχα κάνει και πέρισυ.

Δουλειές σκούπισα μόνο σήμερα και άλλαξα σεντόνια στα κρεβάτια και η μανουλα μου έκανε το μπάνιο, ευτυχώς.

Να σας πω ότι πλέον κάθε βράδυ ακούω τι μπλουμπλούκα μας, δίνει το παρόν όταν είμαι ξαπλωμένη.

Δωράκι δεν έχω πάρει για το μωράκι μας, αλλά μου έφερε η ξαδέλφη μου μία κουβερτούλα κια ένα λούτρινο ροζ ελεφαντάκι.

Σας φιλώ γλυκά, καλό βράδυ σε όλες και θα τα πούμε πάλι αύριο.

dYU4p3.png

καλημερα φιλεναδιτσες μου!!!

καλημερα και καλη πρωτοχρονια!!!!!

κοριτσια η βασιλοπιτα μου εγινε χαλια, δεν φουσκωσε καθολου... θα φτιαξω αλλη....

mamatopolina τωρα καταλαβα για το Μαξιμος-καλα φανταστικο-!!!

Μλπουμλπου μου καλη επιτυχια για την βασιλοπιτα σου..πραγματικα ταλαιπωρουμε ακομα αλλα ας ειναι η καραμελιτσα μου καλα και εγω θα κανω υπομονη...

την ακους την μπουμπου σου ε?

εγω δεν νομιζω πως καταλαβαινω κατι.

καλημερα γλυκουλες μου...

διαβαζω πως ολες ειστε καλα καθως κ τα μικρουλια σας κ χαιρομαι πολυυυυ...

μαρακι μου κανε συνταγη κεικ κ θα βγει λουκουμι...μην ταλαιπωρεισαι...

μπηκα να σας ευχηθω...

ευχομαι ο καινουργιος χρονος να μας φερει υγεια κ καλοτυχια...με το καλο να κρατησουμε τα αγγελουδια μας...

χρονια πολλα λοιπον κ με το καλο να ερθει ο νεος χρονος!!!

υ.γ σνιφ...σνιφ...παει δεν το κερδισα το τζοκερ...ελπιζουμε για το λαχειο σημερα...

θα μου πειτε ομως πως εμεις εχουμε πιασει τον πρωτο λαχνο με τα μωρακια μας κ θα θα εχετε δικιο

2nTQp3.png

ziCWp3.png

μαριλου μου καλημερα

κεικ εφτιαξα αλλα δεν φουσκωσε...

τωρα εστειλα τον αντρουλη να ξαναπαρει υλικα.

μονο μια βασιλοπιτα θα κανω, ολα τα αλλα θα τα κανει η μαμα, να μην κανω καλη?

δεν χρειαζομαστε εμεις κουκλα μου λαχεια, οπως ειπες το εχουμε το λαχειο στην κοιλια μας...

ποτε θα ξαναπας στον γιατρο?

απο κοιλιτσα πως πας? φουσκωσες?

αχ μωρε γιατι δεν φουσκωσε η ατιμη??

ετσι ειναι καρδουλα μου..τα λαχειακια ειναι μεσα μας...

εγω εχω φουσκωσει αρκετα...φαινομαι γκαστρουλινιιι....καταλαβαινω κ καποιες φορες κατι κινησεις περιεργες εκει κατω...τα μικρουλια ειναι...

μου φαινεται θα βγαλω μια φωτο να σας δειξω την κοιλιτσα μου..

μεσα γεναρη εχουμε το επομενο ραντεβου κ ανυπομονω..εσεις??

2nTQp3.png

ziCWp3.png

Διαφημίσεις

εγω θα παω μετα απο τα Φωτα.

αχ ανυπομονω πολυ, εχω να την δω απο τις 14/12 που εκανα τον τροφοβλαστη και τοτε δεν την ευχαριστηθηκα πολυ.

τι θα κανουμε μετα που θα πηγαινουμε μια φορα τον μηνα?

αχ σε καταλαβαινω μωρε...εχεις δικιο...εμεις επειδη η κυηση θεωρειται υψηλου κινδυνου με το που κλεισουμε τον 4ο θα μας βλεπει καθε 10ημερο η' καποιες φορες καθε 15μερο..

2nTQp3.png

ziCWp3.png

Γεια σας, κοριτσια, θελω να ευχηθω σε ολες καλη πρωτοχρονια, υγεια και ευτυχια και με το καλο να κρατησουμε τα μπουμπουκακια μας αγκαλια!! Ευχομαι να ειστε ολες καλα και να περασετε ομορφα με τις οικογενειες σας!!

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

IAL5p2.png

u83tp3.png

κοριτσακια μου πεσατε για υπνακο??

εφτιαξα δευτερη βασιλοπιτα μαζι με τον αντρουλη και οπτικα εγινε παρα πολυ καλη!!!

λοιπον να ευχηθω και εγω με την σειρα μου να μας βρει το 2011 με υγεια και να κρατησουμε τα μωρακια μας γερα και δυνατα στην αγκαλιτσα μας...

ευχομαι καθε καλο στην οικογενεια σας!!!!

θα τα ξαναπουμε φιλεναδιτσες!!!

φιλια πολλα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...