Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

μωρε ειναι σιγουρα καλα?

βρε Χριστινακι, περα απο τους εμετους εχω και πολυ αγχος..

δεν ξερω ποτε θα μου φυγει, μαλλον κατα τον ιουνιο που πρωτα ο θεος θα την κρατησω αγκαλιτσα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ειναι πολυ φυσιολογικο να εχεις αγχος,ειδικα με ολες τις ταλαιπωριες που εχεις περασει.εφοσον ομως ολα πηγαν καλα μεχρι τωρα θα πανε μεχρι το τελος.(και σου μιλαω εγω που μετα την αποβολη ημουν ο ορισμος του αγχους στην κορη μου).και τωρα ανησυχω για διαφορα αλλα προσπαθω να το καταπολεμω

οσο για τους εμμετους σιγουρα σημαινει οτι ολα προχωρανε καλα.οχι οτι θα με χαλουσε βεβαια να "ακουω" το μωρο και να μην τα βγαζω ολα για να ειμαι σιγουρη οτι ειναι γερο;)

6ze1tak0qlrac6sy.pngas1cJNlVM3D1200NjM4NTJkYnw2MDhiZHxteSBsaXR0bGUgYmFieSBpcw.gifan1cEZgJmf-1200MjA5ZHw1NDU1ODc5ZGF8bXkgYmlnIGxvdmUgaXM.gif

Υπομονή βρε κορίτσια...πιστευω οτι όπου να ΄ναι θα περάσουν οι εμετοί...

Εγώ ανήκω στις τυχερές που δεν είχα καθόλου...απο ζαλάδες όμως άλλο τίποτα.

Τιτίνα εγώ είμαι Θεσσαλονίκη.Γιατρό έχω την Βάτση Θωμαή και είναι απίστευτη.Μάλλον στο Γαληνό θα γεννήσω..έχω ακούσει τα καλύτερα και είναι και πάρα πολύ οικονομικό σε σχέση με τα υπόλοιπα απ ότι μου έχουν πει...

καλημερα κοριτσακια!!

πως ξυπνησατε σημερα?

εγω καλα, μπηκα να δω τα νεα σας και πιο μετα θα κανω βασιλοπιτα και λιγες δουλιτσες στο σπιτι. (μην μας βρει το 2011 ανω-κατω!!)

χριστινακι, το ξερω πως δεν πρεπει να εχουμε αγχος και προσπαθω αλλα.... παντα κατι λιγο μενει...

Καλημερα, κοριτσια, ευχομαι να περασουν γρηγορα οι εμετοι και να νιωσετε καλυτερα.. Εγω ειμαι απο τις τυχερες που δεν ειχα καθολου, για αυτο αλλωστε και τα πολλα κιλα που εχω παρει.

Λεω κι εγω να επιχειρησω να φτιαξω βασιλοπιτα σημερα.. :rolleyes:

Πολλα φιλια!!!!!!!

IAL5p2.png

u83tp3.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστω, ελπιζω να τρωγεται, για καλο και για κακο εχω παρει και μια πιο μικρουλα ετοιμη.. Και φετος θα κοψουμε κομματι και για τον μπεμπη μας!!!! Τι ωραια!!!!! :D

IAL5p2.png

u83tp3.png

και εμεις θα κοψουμε για την καραμελιτσα μας!!

πηρες κανα δωρακι για τον μικρο σου?

εγω γυρισα ολη την Καλαματα να της παρω ενα ροζ καρουζελ αλλα δεν βρηκα....

περιμενω να φερει ενα μαγαζι που μου ειπε οτι θα εχει σε λιγες μερες.

επισης δεν πηρα ετοιμη βασιλοπιτα γιατι μου πετυχαινει καθε χρονο οποτε και φετος θα γινει καλη!

μην μου πεις ομως να κανω μελομακαρονα ή κουραμπιεδες.... (αποτυχια)

Διαφημίσεις

Με κραταει ο αντρας μου μεχρι να βεβαιωθουμε οτι ειναι οντως μπεμπης, γιατι ο γιατρος μας το ειπε 90 τα εκατο. Μα του εξηγω εγω οτι το ξερω οτι ειναι μπεμπης, κατσε να σιγουρευτουμε μου λεει.. Ανυπομονω!! Παντως γυριζω τα μαγαζια και σκεφτομαι συνεχεια τι θα του ψωνισω..:)

Κριμα που δεν βρηκες το καρουζελ που ηθελες, ελπιζω να το φερουν συντομα!!

Οσο για τη βασιλοπιτα, εγω πρωτη φορα θα κανω, να δουμε..

IAL5p2.png

u83tp3.png

και εγω δεν ηθελα να της παρω τιποτα μεχρι να βεβαιωθουμε οτι ειναι ολα καλα με τον τροφοβλαστη.

ακομα και τωρα ομως δεν πολυθελω να ψωνιζω, μου φαινεται λιγο νωρις βρε Κατερινακι..

απλα θα της παρω τωρα το καρουζελ επειδη ειναι γιορτες!!!!

παντως αν το νιωθεις πως ειναι αγορι, αγορι θα ειναι...

εγω και περσυ που απεβαλα ελεγα οτι ηταν αγορι και ηταναφου καναμε καρυοτυπο και τωρα το ελεγα οτι ειναι κοριτσι!

το ενστικτο της μανας αγαπη μου, δεν κανει λαθος!

Μην ανυσηχεις, αυτη τη φορα ολα θα πανε μια χαρα, αυτη η μπεμπουλα ηρθε για να μεινει και να σας γεμισει χαρα!!

Ειναι νωρις οντως, αλλα αφου το θελουμε ας ψωνισουμε ετσι δυο τρια πραγματακια για τα μπεμπακια μας, νομιζω οτι θα χαρουν. :)

IAL5p2.png

u83tp3.png

Κοριτσάκια μου καλημέρα και από εμένα

Τι ωραία εσεις που δεν δουλεύτε σας ζηλεύω κάθεστε σπιτάκι σας φτιάχνετε τα γλυκάκια σας (σνιφ.... σνιφ....) έτσι ήμουν στην πρώτη μου εγκυμοσύνη τώρα όμως με το μαγαζί δεν έχω αυτή την πολυτέλεια. Έχω όμως ένα φίλο ζαχαροπλάστη που φτιάχνει θεικές βασιλόπιτες οπότε αντιλαμβάνεστε ότι θα την τιμήσω δεόντως. Όσον αφορά το δωράκι εγώ μόλις άκουσα καρδούλα δεν κρατήθηκα (παρότι τρίτο) και πήρα μια κουδουνίστρα. Τώρα απόψε που θα πάω να ψωνίσω τα δώρα για τα μπουμπούνια πάλι κάτι μικρό με βλέπω να αγοράζω για να μπεί κάτω από το δέντρο. Για το καλό ρε παιδί μου!!!!!!!!

ttb5baa.aspx

Νικόλας 30/06/2005

Μάξιμος 27/01/2009

Η ζωή μου ολόκληρη

Κοριτσάκια μου καλημέρα και Χρόνια πολλά!!

Βασιλόπιτα θα φτιάξω και εγώ σήμερα - έτσι λέω τουλάχιστον γιατί κάθε μέρα με το που γυρνάω σπίτι νιώθω ένα ράκος και συνήθως με παίρνει ο ύπνος..!

Αλλά πρέπει να κάνω και δουλειές να καθαρίσω το σπίτι γιατί αύριο έχει ετοιμασίες καθώς θα κάνουμε ρεβεγιόν στο σπίτι μας!

Εσείς?Τι θα κάνετε, που θα πάτε?? Από αντοχές πως είστε??

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...