Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

κ γω κλεξαν κανω των 0.6,κ φυλλικο παιρνω κ μαγνησιο κ σιδηρο κ ασβεστιο κ τα αγαπημενα ουτροτζεσταν που δεν τα εχω κοψει δευτερολεπτο..

κ γω τα εχω νιωσει...ακριβως το ιδιο συναισθημα...

Ναι, κι αυτά...αλλά τα υπόλοιπα είναι για τα μωράκια μας, αυτονόητα...γι αυτό δεν τα ανέφερα.

Μαρία-Ελπίδα, κι εγώ έτσι έλεγα, πως είναι νωρίς και στην αρχή δεν το πίστευα...αλλά πλέον είμαι σίγουρη ;) Υπομονή θα έρθει και η ώρα σου :)

Και έχεις δίκιο σ' αυτό που λες με το άγχος. Εγώ εδώ και 2 εβδομάδες δεν έχω καθόλου συμπτώματα. Ξαφνικά, ένα πρωί κόπηκαν όλα μαχαίρι....εκεί να δεις τρέλα!!! Μετά από 2 μέρες πήγα στο γιατρό, κάναμε υπέρηχο και όλα καλά. Με καθησύχασε κιόλας και ηρέμησα.

Mopep2.png1LxNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλα απο φαρμακα και εγω παιρνω, μαγνησιο, φιλισιν και φυσικα ουτροτζεσταν.

εγω aobatsan εχω δυο αποβολες και μια βιοχημικη, οποτε καταλαβαινεις αγωνια.....

μακαρι να το ακουσω και εγω συντομα, εσυ το εχεις ξανανιωσει γι'αυτο και το καταλαβες.. τυχερουλα!!

πως νιωθεις που θα κανεις κοριτσακι?

Αχ, κοριτσάκι μου, τι έχεις τραβήξει κι εσύ...σε καταλαβαίνω απόλυτα...

Όσο αφορά στο κοριτσάκι....δεν ξέρω καθόλου πως νιώθω!

Το πρώτο μου ήταν αγοράκι και είχα προετοιμαστεί διαφορετικά. Εν τω μεταξύ έχω μεγαλώσει με 2 αδέρφια, αγόρια, πολύ μικρότερά μου. Ο περίγυρος μου, επίσης, φίλες, κουμπάρες, έχουν αγοράκια...οπότε ειλικρινά δεν ξέρω. Άσε που δεν το έχω πιστέψει ακόμη!!! Εν καιρώ, λοιπόν...

Mopep2.png1LxNp2.png

και εγω εχω δυο αγορια αδελφια μικροτερα μου αλλα ποτε δεν σκεφτηκα πως θα ειναι με το ενα ή με το αλλο φυλο.

θα δουμε εν καιρο...

κατα τα αλλα εχεις καλη εγκυμοσυνη απο εμετους, αναγουλες?

δουλευεις?

εγω εχω περασει πολυ χαλια απο εμετους και ευτυχως λογω ιστορικου εχω αδεια απο τοτε που εμαθα τα ευχαριστα.

Είχα τρομερούς ιλίγγους και μετεωρισμό στην αρχή. Όταν με έπιαναν δεν μπορούσα να σταθώ στα πόδια μου, έπρεπε να πιαστώ από κάπου και να κλείσω τα μάτια μέχρι να περάσει. Σαν να ήμουν μέσα σε σκούνα με 8 μποφόρ ένα πράγμα!! Αηδίαζα με μυρωδιές, λίγες αναγούλες, 2 φορές έκανα εμετό...αυτά. Νομίζω πως ήμουν από τις τυχερές :)

Α! και υπνηλία......γυρνούσα από τη δουλειά στις 17.10 μέχρι τις 18.00 είχα μαγειρέψει, στις 18.01 κοιμόμουν. Αν δεν με ξυπνούσε ο άντρας μου, χαλαρά μπορούσα να κοιμηθώ μέχρι το επόμενο πρωί. Αλλά πάει...έφυγε κι αυτό :P

Mopep2.png1LxNp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα και από εμένα!!!!

Καλέ πολύ ροζ το πινακάκι... χα χα!!!

aobatsan λυπάμαι για ότι σου συνέβη...Πραγματικά λυπάμαι. Εφτασες πολύ μακρια για να μάθεις ότι έχεις θέμα με θρομβοφιλία...Αλλά πλέον αφού το ξέρεις όλα θα πάνε καλά!! Εμένα λόγω άλλων γεγονότων, που θα σας τα πώ κάποια στιγμη, ανακαλύψαμε ότι ο μικρός μου έχει θρομβοφιλία. Εκάνα εγώ εξετάσεις και βρέθηκα καθαρή, αρα το κληρονόμισε από το μπαμπά του. Τον προηγούμενο Μάρτη όμως είχα και εγω μια παλλίνδρομη, και δεν σου κρύβω ότι το πρώτο πραγμα που σκέφτηκα-δεν είχα κάνει ακόμα τον έλεγχο-είναι ότι το έχασα γιατί έχω θρομβοφιλία. Τόσο σπουδαίο θέμα και πραγματικά κανένας δεν σε βάζει να το εξετάσεις παρα μόνο εαν κάνει 2-3 αποβολες...

κουκλιτσες μου πρέπει να ειμαστε αισιόδοξες!!!

Πολλές γυναίκες δεν ακούνε τα μωράκια μου μέχρι και την 20η εβδομάδα. Όποτε όσες δεν το καταλάβατε ακόμα μη σκάτε!!!Θα έρθει εκείνη η ώρα!!!!

Σας φιλω γλυκά!!!

cEyXp3.png

q61sp3.png

aobatsan καλως ήρθες στο όμορφο παρεάκι μας!!Λυπάμαι για ό,τι έγινε αλλά νομίζω πως από δω και πέρα πρέπει να κάνουμε μόνο θετικές & χαρούμενες σκέψεις για το νέο μωράκι!!

Ούτε εγώ το έχω νιώσει αν και νομίζω πως και να νιώσω κάτι (τουλάχιστον τις πρώτες φορές) δεν θα καταλάβω ότι είναι αυτό! Αυτό που νιώθω τώρα (συνήθως όταν είμαι ξαπλωμένη) είναι κάτι σαν γαργαλητό/άδειασμα..πραγματικά δεν ξέρω πως να το περιγράψω!

Αχ, μολις μια φιλη μου μου εφερε το πρωτο δωρο για τον μπεμπακο μας!! Δυο φορμακια, τοσο μικρα.. Μα ποσο μικρουλια ειναι τα μωρακια οταν γεννιουνται.. Ανυπομονω!! :P

IAL5p2.png

u83tp3.png

aobatsan καλώς ήρθες στην παρέα μας, και το 2011 να φέρει υγιή και χαρούμενα μωράκια, μην στενοχωριέσαι όλα θα πάμε μια χαρά, θετική σκέψη και τίποτε άλλο.

Κοριτσάκια μου γλυκά, σας έχασα είμαι χωρίς ιντερνετ γραφείο από χθες, ο μικρός μου κοιμήθηκε νωρίς σήμερα και κατάφερα να μπω.

Είμαστε καλά περάσαμε χριστούγεννα με παππουδογιαγιάδες και ξαδέλφια, πολύ όμορφα ήταν, μας έφερε και ο Άγιος Βασίλης τα δώρα μας και εκεί να δείτε χαρά.

Εδώ και δυο τρεις μέρες νιώθω το μωράκι χαμηλά, όπως το γιο μου, εκείνο που σας έλεγα τότε μάλλον κάτι άλλο ήταν, δεν εξηγείται διαφορετικά. Η κοιλίτσα μεγαλώνει και νιώθω πολύ καλά, φαντάζομαι και εσείς τώρα που μπαίνεται στο δεύτερο τρίμηνο, καμία σχέση με την κούραση του πρώτου, τα είχα παίξει μιλάμε, δεν άντεχα, τώρα πετάω.

Κατερινάκι σκίζεις με τα τικεράκια, μπράβο.

Κατερίνα μου ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό με το μικρό, απλά φαντάζομαι ότι θα το παρακολουθείται γενικώς. Σας είπαν κάτι άλλο οι γιατροί;

Μαρία μου σε λίγο καιρό θα αρχίσεις να το νιώθεις και εσύ, και πραγματικά θα είνια τέλειο.

Πόυ έχουν χαθεί τα άλλα κορίτσια, άντε να μαζευόμαστε έχουμε δρόμο μπροστά μας.

Φιλιά πολλά σε όλες σας και ελπίζω αυρίο να έχω ίντερνετ.

dYU4p3.png

Διαφημίσεις

Αχ, μολις μια φιλη μου μου εφερε το πρωτο δωρο για τον μπεμπακο μας!! Δυο φορμακια, τοσο μικρα.. Μα ποσο μικρουλια ειναι τα μωρακια οταν γεννιουνται.. Ανυπομονω!! :P

Αχ Κατερινάκι μου είδες πόσο μικρά είναι, απίστευτο, κοίταζα προχθές του γιου μου τα πρώτα ρουχαλάκια και δεν το πίστευα κια τώρα είναι ολόκληρο αντράκι.

dYU4p3.png

Κορίτσια μου δεν είναι κάτι σοβαρό με πια έννοια: Αν το ξέρεις είσαι μια χαρά. Αν τύχει να κάνει επέμβαση, απλα θα το ξέρον οι γιατροί για να του δώσουν αντιθρομβωτικά. Πίζει το αίμα γρηγορότερα από το κανονικό. Αυτό είναι. Στις γυναίκες ειναι πιο δύσκολο γιατί οπως και η νέα φίλη μας, ο οργανισμος δημιουργεί θρομβώσεις και έτσι σε περίοδο εγκυμοσύνης ειναι σημαντικο να το ξέρεις για να κάνεις ενέσεις. Το πως το μάθαμε είναι άλλη ιστορία, για γερά νεύρα, και τώρα που περιμένετε το μωράκια σας δεν είναι στιγμη να σας το πω!!!

cEyXp3.png

q61sp3.png

Α, καταλαβα! Ωραια, αφου το ξερετε δε θα υπαρχει προβλημα. :) Πολυ υπουλη μου ακουγεται αυτη η θρομβοφιλια..

Εγω κλασσικα ανυπομονω για το επομενο ραντεβου σε 15 μερες.. Μα δε θα ηρεμησω ποτε;; :rolleyes:

Κιλα ομως δεν εχω παρει αλλα προς το παρον, παλι καλα..

IAL5p2.png

u83tp3.png

καλημερα κοριτσακια!!!

τι μου κανετε σημερα?

εγω καλα ειμαι αν εξαιρεσετε οτι χτες το βραδυ ειχα εμετους και ειμουν χαλια, δεν ξερω πως κοιμηθηκα....

καλα δεν θα περασουν ποτε?

κατερινακι μου αφου το μαθατε για την θρομβοφιλια, ολα καλα θα πανε...

καλα δεν το συζητω για τα μικρα ρουχαλακια που χωρανε σε αυτα τα κορμακια... ειναι μια τρελα!!!

μπλουμλπου μου μια χαρουλα περασατε, μπραβο μπραβο και του χρονου με την μπουμπου σου!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...