Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Οπότε κάθε 5 του μηνός θα αλλάζεις μήνα. Αρά, 5/10 μπαίνεις στον 2ο, 5/11 3ος, 5/12 4ος! Βέβαια ο υπέρηχος μπορεί να δέιξει +-2 μέρες!!!

Ελπίζω να σε βοήθησα και να σου ξεκαθάρισει λιγάκι το τοπίο!!!:P:p

cEyXp3.png

q61sp3.png

Μιας και μιλάτε για δωμάτια, σας βάζω το δικό μας, βέβαια τώρα έχει κάποιες αλλαγές στα έπιπλα, δηλαδή κρεβάτι μονό, ντουλάπα, βιβλιοθήκη

http://parents.org.gr/forum/showpost.php?p=651952&postcount=994

Τώρα πρέπει να αρχίσω να σκέφτομαι για την μπλουμπλού, προσανατολίζομαι σε μωβ λιλά, είμαι σε σκέψη.

Όσο για το φύλο, στο πρώτο ήθελα κορίτσι, αλλά όταν έμαθα για αγόρι δεν στεναχωρέθηκα κιόλας,σας πληροφορώ ότι είναι το μικρό μου αντράκι κια δεν το αλλάζω με τίποτα, είναι γλύκας, χαδιάρης, και πολύ καλός για αγοράκι, μαμά κουκουβάγια. Αφού τώρα που είνια κοριτσάκι μου φαίνεται λίγο παράξενο, πως θα είναι άραγε. Θα είναι έτσι γλυκουλίνι, ή θα μου βγει άγριο θηλυκό, θα δείξει. Γερά να είναι τα μωράκια μας και τίποτε άλλο.

dYU4p3.png

Διαφημίσεις

Κατερίνα μου ρίξε στο πάρενσ μια ματιά εδώ http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=20694, μου άρεσε πολύ για κοριτσάκι το δωμάτιο της φιλιώς ασημένιας, θα το βρείτε σε ποστ παρακάτω, κάτι τέτοιο σκέφτομαι.

dYU4p3.png

Ναι, τα εχω δει, ειναι υπεροχα ολα!! Ειδικα αυτα που λες ειναι μαγικα για κοριτσακια!! Αλλα, μωρε, μου φαινεται οτι πρεπει να δωσει κανεις μια περιουσια για να κανει τετοιο δωματιο.. :?

IAL5p2.png

u83tp3.png

bloublou θα κάνεις χωριστό δωμάτιο για το νεο μπεμπε??Εγώ προβληματίζομαι!

Αλήθεια πως θα μας ξεχωρίζετε?? Για πείτε καμια ιδέα...Ας λέμε την άλλη Κατερίνα "Κατερινάκι" μιας και θα γίνει πρώτη φορά ΜΑΜΑ.Εγω παλιά καραβάνα!!! χα χα

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

Oχι βρε, τα χρώματα μόνο, που θα τα κάνει ο άντρας μου, έπιπλα εμείς πήραμε μία κούνια και μία αλλαξιέρα συρταριέρα, απλά πράγματα, έτσι και αλλιώς ένα χρόνο τα χρησιμοποιήσαμε μετά πήγε σε κρεβατάκι , τον έπιανε κάτι στην κούνια. Μετά πήρα ρολό το αυτοκόλλητο γύρω γύρω και τα αυτοκόλλητα από το cosy corner, thats it.

Kαι για το καινούργιο μωρό κάπως έτσι θα πορευτώ, θα παίξω με τα χρώματα, αυτοκόλλητα, έπιπλα έχουμε απο το πρώτο και άντε ένα φωτιστικό, τέλος. Τα υπόλοιπα σιγά σιγά, ένα καδράκι, κάτι άλλο στην πορεία.

dYU4p3.png

Αχ, τι ωραια βρε κοριτσια, πολυ χαρουμενη ειμαι!!!!(αν εξαιρεσουμε τα κιλα..)

Ευχομαι να πανε ολα τελεια σε ολες μας!!

Παω για υπνο, κοριτσια, κλεινουν τα ματια μου, φιλακια πολλα, καληνυχτα!!:D

IAL5p2.png

u83tp3.png

Κατερίνα μου αφού υπάρχει το δεύτερο δωμάτιο θα τα έχω χώρια, ο μικρός έχει ήδη το δωματιό του είνια κρίμα να του το χαλάσω, δεν είναι και τα τεράστια δωμάτια, όπως βλέπετε και στς φωτογραφίες.

Αν δεν είχα θα τα έβαζα μαζί, αλλά αφού υπάρχει χώρια. Έτσι και αλλιώς το καινούργιο μωρό θα ξυπνάει, θα έχει τις ανυσηχίες του για το πρώτο χρο΄νο τουλάχιστο, είναι κρίμα να ξυπνάει και ο μικρούλης.

Θα μπει απο την αρχή στο δωμάτιο του έτσι είχα κάνει και με το μικρό, και για 4 μήνες κοιμόμουν στο μονό κρεβάτι μαζί του, μετά σιγά σιγά και αφού μπήκαμε σε ένα ρυθμό πήγα στον αντρούλη μου αυτό θα κάνω και τώρα. Είναι η κρεβατοκάμαρα μας πολύ μικρή και χώραγε την κούνια ίσα ίσα.

dYU4p3.png

Κοριτσάκια μου πάω και εγώ για ύπνο, ο αντρούλης έπεσε κιόλας πάω για αγκαλίτσες, αφού δεν κάνουμε τίποτε άλλο. Έυχομαι όνειρα γλυκά και θα τα πούμε αύριο.

Φιλάκια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dYU4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...