Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Κατερινα μου, νομιζω οτι ενας μηνας ειναι 4 βδομαδες, οποτε 16η βδομαδα συν ειναι αρχες πεμπτου. Λες να εχω μπερδευτει; :confused:

Κατερινάκι μου είμαστε 10 μέρες πέρίπου πριν κλείσουμε και τον τέταρτο και μπούμε στον πέμπτο. Γιατί από τις 16 εβδομάδες αφαιρείς 2 που δεν υπήρχε κάτι, μετράνε από την ΤΗΠ τις εβδομάδες.

dYU4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Α!! Εμενα ο γιατρος μου ειπε οτι μετραμε απο πρωτη μερα τελευταιας περιοδου, οποτε στην ουσια ειναι δεκα μηνες.. Οντως κι εμενα μου φαινεται νωρις για πεμπτο ακομα.. Τελοσπαντων, τα μωρακια μας να ειναι καλα!! :D:D:D

IAL5p2.png

u83tp3.png

τι κανετε κοριτσακια?

εγω "εβαλα" τον αντρουλη μου για υπνο, η μαμα μου πηγε κομωτηριο και εγω μπηκα να δω τα νεα σας..

παντως και εγω δεν ειμαι σιγουρη πως μετραμε, δηλαδη,

ειχα τελευταια περιοδο 21/9, αρα 21/12 δεν ειμαι ακριβως 3 μηνων?

αλλα αν μετρησεις εβδομαδες 12w ειμουν στις 14/12.

αρα αφηστε τα!! καλα να ειμαστε και να μεγαλωνουν τα μωρακια μας!!!

νομιχω πως καλα τα λεει η μπλουμλπου παντως..

δεν μου ειπατε καμια ιδεα για δωρακι της μπουμπους μου...

τι να της παρω??

Α, ναι, τα υπολογισα και ετσι οπως τα λεω γενναω τελη δεκατου μηνα, οποτε σιγουρα μετραω λαθος..:rolleyes: Φτου σου, αρα πολλα κιλα εχω παρει!!!!!! (Αχ, τον καημο μου εγω..)

Μαρια μου, μπορεις να παρεις ενα στολιδι για το δεντρο σας που να συμβολιζει για εσας τον ερχομο της κορης σας και να το στολιζεις καθε χρονο και οταν μεγαλωσει αρκετα για να καταλαβαινει να της πειτε απο ποτε εχετε αυτο το στολιδι και με ποσο αγαπη την περιμενατε και ποσο ευτυχισμενους σας εχει κανει; Ε, ε;:D

IAL5p2.png

u83tp3.png

Διαφημίσεις

Χαχα, μαλλον βιαζομαστε!! Ανυπομονουμε, πως να το κανουμε!! Ο αντρας μου ειναι πολυ περηφανος που θα κανει γιο, απο τωρα μου λεει που θα πηγαινουν για μπασκετ!! Κι εγω που ονειρευομουν φιογκακια και μπαλετα και χορους, χαχα, τωρα θα τρεχω για μπασκετ και καρατε. :D Παντως απο την αρχη το ενιωθα οτι εχω γιο, και εγω και η μαμα μου. Ειδατε το ενστικτο της μανας; Φοβερο ειναι.

IAL5p2.png

u83tp3.png

αρα πολλα κιλα εχω παρει!!!!!! (Αχ, τον καημο μου εγω..)

μην στεναχωριεσαι βρε για τα κιλα.. θα φυγουν μετα οταν θα τρεχεις για καρατε και μπασκετ:tongue::tongue::tongue:

Μαρια μου, μπορεις να παρεις ενα στολιδι για το δεντρο σας που να συμβολιζει για εσας τον ερχομο της κορης σας και να το στολιζεις καθε χρονο και οταν μεγαλωσει αρκετα για να καταλαβαινει να της πειτε απο ποτε εχετε αυτο το στολιδι και με ποσο αγαπη την περιμενατε και ποσο ευτυχισμενους σας εχει κανει; Ε, ε;:D

ωραια ιδεα, σκεφτομουν μηπως της επαιρνα ενα ξυλινο ροζ καρουζελ ή καποιο διακοσμητικο για το παιδικο δωματιο, θα ριξω μια ματια και βλεπουμε..

Χαχα, μαλλον βιαζομαστε!! Ανυπομονουμε, πως να το κανουμε!! Ο αντρας μου ειναι πολυ περηφανος που θα κανει γιο, απο τωρα μου λεει που θα πηγαινουν για μπασκετ!! Κι εγω που ονειρευομουν φιογκακια και μπαλετα και χορους, χαχα, τωρα θα τρεχω για μπασκετ και καρατε. :D Παντως απο την αρχη το ενιωθα οτι εχω γιο, και εγω και η μαμα μου. Ειδατε το ενστικτο της μανας; Φοβερο ειναι.

αχ! και εμενα ηθελε αγορι για να του παρει τηλεκατευθυνομενο ελικοπτερο και να παιζουν αλλα τωρα θα παιζει με κουκλες..

και εγω το ενιωθα πως εχω κοριτσι, ειμουν σιγουρη και περσι που ειχα αποβολη και ειμουν σιγουρη πως ηταν αγορι τελικα ηταν.

το ενστικτο Κατερινακι μου... δεν κανει λαθος!

εγω για δυο λογους ηθελα αγορι, για να το βγαλουμε Στεφανο (πεθερος) και για να του φτιαξουμε παιδικο δωματιο "μικρος πριγκηπας"

Εμενα ανεκαθεν με φανταζομουν με κορη αλλα απο την αρχη της εγκυμοσυμης που νιωθω οτι ειναι αγορι τον εχω λατρεψει τον μπομπιρακο!!!!!!! Κι εγω σκεφτομουν για παιδικο δωματιο τον μικρο πριγκηπα, αλλα ο αντρας μου θελει σουπερμαν, τι να τον κανω;; Εμεις θα τον βγαλουμε δημητρη απο τον μπαμπα μου.. :D

IAL5p2.png

u83tp3.png

προτιμω με χιλια μικρο πριγκηπα, ο σουπερμαν ειναι για πιο μεγαλα παιδακια πιστευω.

μου αρεσει το Δημητρης.

εμεις δεν το εχουμε σκεφτει ακομα, μαλλον δεν θα βγαλουμε τις γιαγιαδες, δεν μας πολυ αρεσουν.

εγω θελω να εχει μεσα το γραμμα 'λ' μου φαινονται πολυ ευηχα αυτα τα ονοματα.

θα δουμε..

Καλησπερα κοριτσάκια μου! Τι κανετε? Εγω μια χαρα... Βλεπω λετε για ονοματακια κ δωματιακια!!!!!!!Τι ωραιααααα!!! Εγω φτιαχνω καριοκες!!! Καλα να περνατε!!!! Φιλάκια!!!!!!!

GKvPp2.png

nN72p2.png

SoVDp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάρες λοιπόν:

Εστω ΤΕΡ 01/09/2010(η δική μου). Αλλάζω μήνα κάθε 8 δήλ 8/10, 8/11, 8/12. Δηλ προσθέτουμε 7 μέρες στην τελευταία μας περίοδο. ΟΚ? Εμείς που είμαστε 16+ εβδομάδων είμαστε στα μέσα του 4ου μήνα, δηλ 3μηνων και κάτι ημερών!

Εγώ στον μικρό μου δεν έβαλα κάποιο ιδιαίτερο ήρωα. Το έβαψα ανοιχτό λαχανί-μπλε και πορτοκαλί, χρώματα που ηρεμούν τα παιδια. Μόλις μεγαλώσει θα του κάνω κάποιο θέμα στο δωμάτιό του!

Εγώ έχω την αίσθηση ότι και πάλι είναι αγόρι, αν και μια φίλη μου π\μμου έκανε το"τεστ" με το ψαλίδι και το μαχαίρι και βγήκε 'κορίτσι". Δευτέρα πάω γιατρό και ελπίζω να δούμε!!!!

Μωρέ κορίτσια ακόμα να ηρεμίσω με τις αναγούλες...Ημαρτον!!!

Α Κατερινα μου και ο δικός μου πριν καν γεννηθεί ο μικρός, ο άντρας μου ονειρευόταν πως θα πηγαίνουν για κολύμπι μαζί! χα χα! Κακά τα ψέματα, θέλουν το πρώτο να είναι αγοράκι!!!!

cEyXp3.png

q61sp3.png

εγω τωρα που ειμαι 13w και 2 λεω οτι εχω κλεισει τον τριτο και ειμαι στον τεταρτο, μηπως βιαζομαστε κατερινακι μου????

Περίπου στην 14η μπαίνεις στον τέταρτο. Πότε είχες ΤΕΡ???

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...