Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

καλη σας μερα κοριτσιααα...

τα μικρα μεγαλωσαν κ ειναι καλα...φυλο δεν μπορεσαμε ακομα...την επομενη φορα μας ειπε οπου θα ειναι μεσα γεναρη..

ειναι πολυ αισιοδοξος ο ντοκτορας...μου εξηγησε κ με λεπτομερειες το ποσο επικινδυνη ηταν η επεμβαση που καναμε κ εφριξα...

καλα που δεν τα ηξερα απο πριν...δεν προκειται να την εκανα...

αχ μαρακι μου πολυ χαιρομαι που ειναι ολα καλα...

καλεεεεεεεεεε ποσο ροζ τον κανατε τον πινακα?????????χαχαχαχαχαχα

να ειναι καλα τα μωρακια μας μωρε...να πανε ολα καλα για ολες μας...

σας ευχαριστω για το ενδιαφερον σας

2nTQp3.png

ziCWp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα, μανουλες!! :D

Μαρια μου, μπραβο, τελεια τα νεα σου, με το καλο τα μωρακια ολων!!

Καλα, ο πινακας εχει γινει ροζ!! Εγω απο την αρχη νιωθω οτι εχω αγορακι, ελπιζω αυριο να δουμε, και το βασικοτερο ελπιζω ολα να ειναι καλα!!

Μαριλου, βλεπω στο τικερακι σου οτι εχετε χασει ενα μωρακι, λυπαμαι πολυ.. Με το καλο να αγκαλιασετε συντομα τα μωρακια σας!!

IAL5p2.png

u83tp3.png

που εισαι εσυ κοριτσακι μου??

σε εχω συνεχεια στο μυαλο μου!

ολα καλα πανε ε?

μπραβο πολυ χαιρομαι...!!

και εμενα ρε κοριτσακι μου εφυγε ενα μεγαλο βαρος,τωρα νιωθω πολυ πιο ηρεμη για την υπολοιπη εγκυμοσυνη..

ας ειναι ολα τα μωρακια μας καλα, μονο αυτο σκεφτομαι.

εσυ τωρα πως εισαι, εισαι σε ακινησια? προσεχεις πολυ?

ναι κατερινακι μου εχουμε χασει ενα αγορακι...

γι'αυτο τα διδυμακια μας ειναι δωρο θεου...

μαρακι μου δεν κανω καμια δουλεια κ οσο γινεται ειμαι ξαπλα...καθομαι κ στην πολυθρονα ομως...αμεεε.....κ μου ειπε να παω κ μια φορα στο τοσο για ενα συντομο καφεδακι...αμεεεε...ακομα ομως δεν εχουν συνελθει τα μεσα μου κ το αισθανομαι...

αφηστε που κουραζομαι πολυ ευκολα...

απο κιλακια πως τα πατε??εγω τα χτυπησα τα 2

2nTQp3.png

ziCWp3.png

Διαφημίσεις

ειμαστε ροδακινο σημερα!!!!

να κατσεις σπιτακι σου οσο μπορεις κοριτσακι μου, και εγω μια απο τα ιδια, προσεχω αρκετα εχω και το ιστορικο, ποσο μαλλον και εσυ με δυο μωρουλινια!!!

τον Αυγουστο θα τα χορτασουμε βολτα τα μικρουλια μας!!!

απο κιλα εγω εχω χασει 2 αλλα σιγουρα τωρα θα εχω παρει γιατι τρωω λιγο καλυτερα αυτες τις μερες.

μια χαρουλα εισαι με 2 κιλακια για διδυμα, μια χαρα!

Κοριτσάρες τι κάνετε????

Σας διαβάζω αλλά δεν έχω καθόλου χρόνο..κλαψ κλαψ.

Σας στέλνω πολλά φιλιά και Marillou χαρηκα με τα ωραία νέα σου! Μπράβο κοπελα μου!

Θα ξαναμπώ με την πρώτη ευκαιρία!οκ???

cEyXp3.png

q61sp3.png

Αχ, μακαρι, μαρια μου.. και αν σου πω τι τρωω, κανω πολυ προσεκτικη διατροφη, εκτος απο τις κυριακες.. Τελοσπαντων, το μπεμπακι μου να ειναι καλα και χαλαλι, θα μπω σε προγραμμα μετα.. :mrgreen:

IAL5p2.png

u83tp3.png

Διαφημίσεις

Τι νέα κορίτσια μου??

Εγώ πάλι με αναγούλες. Μα είναι δυνατόν;; Ακόμα;; Ουφ!!!

Οι κοιλίτσες πετάχτηκαν;; Η δική μου ναι!! Σήμερα πρώτη φορά που στη δουλειά με ρώτησαν αν ειμαι έγκυος...! Οπότε πλέον..."καμαρώνω"!!!

Όσο για τα κιλά, καλε μη σκάτε. Θα τα χάσουμε!!! ΟΛΑ.! Για την ώρα ας απολαύσουμε την εγκυμοσύνη μας,ε;;;;

cEyXp3.png

q61sp3.png

Καλησπέρα και από εμένα!! Μαριλού μου βλέπω όλα καλά!! Πάει πέρασε το δύσκολο..νομίζω είναι γούρικη η παρείτσα μας!!

Για τα κιλά το αποφάσισα δεν πρέπει να σκάμε..! εγώ από 1η Νοέμβρη (το 1ο ραντεβού στο γιατρό) έχω πάρει 4 κιλά..!! Και ανηφορίζουμε!!!Μια χαρά...τα έχω πάρει πολύ στην πλάκα όλα!!

κοριτσακια μου, πως ειστε?

εγω ψιλοχαλια, εχω κανει 2 εμετους σημερα και το στομαχι μου χαλια..

τωρα τρωω κατι φρυγανιτσες, γιατι εγινα ετσι παλι δεν ξερω..

αλλαζω μηνα σημερα, λες να φταιει αυτο? το πιστευετε?

κοριτσια εχετε ανακοινωσει την εγκυμοσυνη σας στο περιβαλλον σας?

εγω το εκανα χτες, αφου πηρα τα αποτελεσματα των εξετασεων..

χαρηκαν πολυ ολοι..!

Έλα Μαράκι μου μη σε παίρνει απο κάτω, έτσι είναι έχει ξαμπανεβάσματα και εγω χθες και προχθές μες την ανακατωσουρα ήμουνα, μου μου είχε περάσει εδώ και 2 εβδομάδες,άσχετο εντελώς. Όσο για τις ανακοινώσεις εμένα το ξέρουν σχεδόν όλοι από το δεύτερο μήνα, καλά στην δουλειά δεν το συζητώ η κοιλιά μου κάνει μπαμ.

Μαριλού τα μικρούλια μεγαλώνουν μια χαρά, τώρα ηρεμία ξεκούρασει και σύντομα φαντάζομαι ότι θα μπορείς να βγαίνεις καιτις βόλτες σου.

Πέμπτη πάω γιατρό αλλάξαμε ραντεβού για 12.00 και έχω μία αγωνία. Κατά τα άλλα όλα καλά. Βγήκαμε βόλτα με το μικρό, είχαν Άγιο Βασίλη στην Πλατεία αλλά ο δικός μου απο απόσταση, εν τω μεταξύ δεν είναι και σε καλή διάθεση μού έχει απο χθες επιπεφυκίτιδα, από τι άγνωστο, του έδωσα ομοιοπαθητικό σήμερα κια περιμένω να δω αύριο, αλλιώς θα μιλήσω πάλι με την γιατρο.

Καλό βράδυ σε όλα τα κοριτσάκια θα τα πούμε αύριο.

dYU4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...