Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Μαρακι εδω !

''Θα τυπωσουμε σουπλα με φραουλες επανω και θα γραψουμε το ονομα και διπλα απο το πιατο θα βαλω βαζακια με μαρμελαδα φραουλα και κοκκινο καρο πανακι με πρασινη κορδελιτσα και καρτελακι που θα λεει "ευχαριστω Εφη"

στο τραπεζι ευχων θα βαλω καφασακι με φρεσκιες φραουλες και ζαχαρωτα φραουλα και γυαλα με βρυσακι με λικερ φραουλα μεσα να παιρνει ο κοσμος.''

μαρακι εδω διαβαζοντας το μου φαινεται πολυ εντονα η φραουλα ! μπορει να ειναι ομροφο δεν αμφιβαλλω καθολου απλα στο διαβασμα ερχεται κ δειχνει πολυ φορτωμενο ! δεν ξερω τι θα αφαιρουσα απο ολα αυτα !!!!

Μπλουμπλουδακι μου να σας ζησει ! περιμενουμε νεακια ε ?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ναι ισως να εχεις δικιο, στο διαβασμα φαινεται πολυ αλλα σκεψου οτι το τραπεζι ευχων θα ειναι στην εισοδο και τα τραπεζια των καλεσμενων θα εχουν ουσιαστικα ενα μπανερ, το βαζο στο κεντρο και το σουπλα που θα ειναι λευκο με καποια κοκκινη λεπτομερεια φραουλας και το βαζακι.

Παντως θα στησω ενα τραπεζι οταν μαζεψω τα υλικα και θα το δουμε.. Το ειχα κανει και στο γαμο μου αυτο, ειχα βαλει το μαγαζι να μου στησει ενα για να δω πως θα εβγαινε.

Παντως ευχαριστω, δεν νομιζω να βγαλω κατι, αλλα θα το δουμε..

Μαρη μηπως σου φαινεται πολλες οι φραουλες επειδη γραψα πολλες φορες την λεξη???? χαχαχαχαχαχ!!!!

εισαι και σουργελακι εσυ..!

αααα κατερινακανεις πλακα τωρα για οσα εγιναν στη βαφτιση !

αν μου ειχε τυχει κ μενα θα ειχα βαρεσει 140567823706023875492 εγκεφαλικα !!! χαχαχαχα!!!!

Ολα τα χρωσταω στον αντρα μου που κράτησε την ψυχραιμια του και ετρεξε πολυ και τα κατάφερε. Σας λέω ήταν μια περιπέτεια. Αλλο να σας το λεω και άλλο να το ζείτε!!

Λοιπον, Μαρία! Εγώ θέλω Ελένη στη μαμα μου. Η πεθερά ειναι Αγγελική... Aν δεν την πουμε Ελένη, τοτε ειμαι αναμεσα στο Αρτεμις και στο Ιρις!

Ειχα σκεφτει το Αγγελινα (Αγγελικη-Ελένη), αλλα πάλι ετσι ακουγεται παραπανω το Αγγελικη, οποτε δεν εχει νοημα.

Ακουω ιδεες!

cEyXp3.png

q61sp3.png

Ελενη και να της λες Ελενα, το Αγγελικη δεν υπαρχει λογος να βγει κατα την γνωμη μου αφου φανταζομαι οτι το Γιαννης ειναι του πεθερου σου.

Εσυ δεν θα τιμησεις τους γονεις σου? ετσι σκεφτηκαμε και εμεις και επειδη ο αντρουλης θελει να βγαλει τον μπαμπα του θα κανει υπομονη για το δευτερο αν βγει αγορακι αλλιως θα βγει η πεθερα μου, Ελενη και αυτη.

Διαφημίσεις

χαχαχαχαχαχαχχαχα κοριτσακια εχετε πολυ γελιο.....:lol: :lol::lol: :lol:

βιργινακι μαζι με το ροζ πηγαινει πολυ και το λαχανι λογω οτι ειναι το χρωμα της τινκι....εγω θα εβαζα και πρασσινο του γρασιδιου και λιγο κιτρινο (χρωματα τινκερμπελ) αν δεν χρησιμοποιησεις ροζ αλλη πολυ ωραια ενναλακτικη ειναι το λιλα που ειπες και εσυ.

σκουρο πρασ.και το κιτρινο θα τα χρησιμοποιουσα σαν βοηθητικα χρωματα δηλ κορδελες και λεπτομερειες...επεισης πολυ ωραια θα ηταν να ντυσεις την μπεμπουλα τινκι λιγο τρελουτσικο αλλα θα ηταν τελειο για σκεψου το!!!

μαρακι μου δεν θα ειναι υπερβολικο μαλλον το βιργινακι μπουκωσε απο την διατυπωση χαχαχαχαχαχα,εαν χρησιμοποιησεις και λευκο και πρασσινακι οπως λες θα ειναι τελειο!!!

οι διακοσμησεις θελουν και λιγο υπερβολη κοριτσια αλλιως δεν δειχνουν ολοκληρωμενες,δειχνουν οτι κατι τους λειπει......δηλ και τα υφασματα πρεπει να δειχνουν πλουσια,και οι κορδελες πολλες ειναι δυο οικονομικα πραγματα αλλα το αποτελεσμα δειχει επαγγελματικο μονο και μονο απο αυτα. :wink:

φιλακια πολλα :) :) :)

a66gp3.png

aaHup3.png

Εσυ δεν θα τιμησεις τους γονεις σου?

επιδη η πεθερα μου ειναι ατιμη την νεραιδα θα την λεμε Νεφελη κατι που ειχα αποφασισει σπο το 2004 οταν ημουν εγκυος στο Θωμα και μου ειπαν οτι ειναι κοριτσι:rolleyes::rolleyes:

Βαφτιση στις 23/6 στην Ρόδο σε ενα εξωκληση πολυ λιτα αλλα ολα με τι αλλο??????νεραιδες......οταν αρχισω να τα φτιαχνω θα ας τα δείξω....μετα θα πάμε στην Λινδο ή στην παλια πόλη για φαγητο και να κοψουμε και την τουρτα......ειναι η ημερα των γεννεθλιων της........φυσικα ολες καλεσμενες και πολυ θα χαρω να σας δω εκει;);)

ορθια κοιμαμαι αλλα πειναει το παιδι.τι να κανω?:tongue:

Καλημερα και απο εδω!!

Αχ ολες μαζι οι βαπτισεις!! Τι ωραια! Εμεις βαπτιστηκαμε στις 28/08/2011.

Το Γιωργος ειναι του μπαμπα μου, ο πεθερος το εχει ακουσει το ονομα,αλλα δεν μπορω να πω κιολας, δεν ειπαν τιποτα, ισα ισα ειπαν βαλτε το!

εμεις θεμα, δεν καναμε κοριτσια! Στα γαλαζια, με ναυτακια!

Τραπεζι δεν καναμε, λεφτα γιοκ, η πεθερα στου ανδρα μου το σπιτι (πριν μετακομισουν) ειχε ενα τεραστιο σαλονι, μαζευτηκαμε γυρω στα 25 ατομα και φαγαμε και περασαμε ωραια!

Με το καλο, σε ολα τα μωρακια μας να ακουσουν το ονοματακι τους!!!:D:D:D

χαχαχαχα ΜΑρακι μπορει να μπουκωσα διαβαζοντας κ μονο τη φραουλα τοσες φορες !

Δεν ξερω !! Για να λεει η διακοσμητρια μας ομως οτι ειναι οκ θα ειναι φανταζομαι ! αχαχαχαχ!!!!!!! ωραια ιδεα να το ετοιμασεις κ να το δεις !!! εξυπνη !

ρενεζακι μου, δεν ηθελα να μπερδεψω κ παρα πολλα χρωματα ! Θα δουμε κ γενικα το πρασινο κ το κιτρινο δεν ειναι κ τα αγαπημενα μου ! το λαχανι βεβαια ναι μου αρεσει καθως ροζ λαχανι ειναι κ το δωματιο της αλλα θα δουμε ! θα δουμε !

εχω στα υποψιν μου κ τι ςμπομπο καμια σχεση με χειροποιητες απλα ηθελα να ειναι νεραιδες ! ειναι γυρω στα 2.5 η μια ! θα σας τη βαλω φωτο στο φεις να τη δειτε !

καλε να ντυσω το μωρο νεραιδα ???? να σκασω μυτη στην εκκλησια δλδ με μια μπεμπα ντυμενη σε πρασινογαλαζολιλα????????????? ΣΟΚ !!!!

Τελος κατερινακι συμφωνω κ με Μαρια, αν εχει ακουστει απο τη μερια του αντρα σου θα πρεπει να ακουστει κ η δικια σου πλευρα τωρα !

εγω αυτα τα ειχα συμφωνημενα πολλα χρονια πριν ! το κοριτσι δικο μου το αγορι του αντρα μου με οποια σειρα κ αν ερχοταν το μωρο !

βεβαια εγω βγαζω τον μπαμπα μου καθως εχω λιγη παραπανω αδυναμια αλλα κ δεν μου αρεσει κ το αλεξια που λενε τη μαμα μου ! χαχαχχα!!!!! δεν της παει κ τη ςμπεμπας βεβαια αυτο το ονομα ! λολ !

εμεις θα την βγαλουμε βασιλικη !

καλημερα αγαπουλες, τι κανετε εμεις καλα, ειχαμε παλι ξυπνηματα το βραδυ, στις 11:30 και κοιμηθηκε κατα τις 2 στο κρεβατι μας και στις 5 ξυπνησε για φαι και την πηγα στην κουνια.

Μετα ξυπνησε στις 10, πεινουσε πολυ, κρεμα εφαγε λιγο καλυτερα αλλα οτι και τιποτα σπουδαιο..

Κατα τα αλλα ολα καλα σπιτακι σημερα, βαριομαστε να βγουμε!

Οζαλινακι μου Ροδο ε? πως και εκει, ειναι ο αντρουλης σου Ροδιτης?

εχω ζησει στην ροδο και εχω παει και αρκετες φορες, ειναι πολυ ωραια και η Λινδος απιθανη! θα το κανεις απογευμα? Η Λινδος ειναι τρελα το βραδυ!!

Τι θα κανεις μονη σου? για ριξε καμια ιδεα!

Οσο για το ονομα, αυτα ειναι οπως νιωθει ο καθενας, εμεις ειχαμε πει ενα σε μενα ενα στον αντρουλη.

Εμενα παντως μου αρεσουν τα παραδοσιακα και μου αρεσει να τιμουμε τους γονεις μας, αν και δεν τρελενομαι για το Εφη εχει κανει τοσα η μαμα μου για εμας που αυτο και μονο με κανει να το αγαπησω πιο πολυ το ονομα.

Επισης Βιργινακι και εγω ηθελα να βγαλω τον μπαμπα μου αλλα σκεφτηκα οτι θα το κανουν τα αδελφια μου αν κανουν αγορια οποτε ειπα να μην εχουμε ολοι το ιδιο ονομα!

Μετα απο διαλλειμα για να φαει η μπεμπα, η οποια τσακισε το κοτοπουλακι, σας αφηνω και θα τα πουμε αργοτερα!

Διαφημίσεις

:lol: :lol: :lol: χαχαχαχαχα βιργινακι επαθες με την ιδεα νεραιδομωρο ε??χαχαχχαχαχαχαχα

καλα θα δεις μωρε πανω απο ολα ειναι τι σου αρεσει εσενα ολα τα αλλα ειναι απλα θεωρια....

για να μην σου πω να φοραγες και εσυ κανενα νεραιδοφτερο χαχαχαχαχαχαχα!!!!! :tongue: :tongue: :tongue:

a66gp3.png

aaHup3.png

Κοριτσια μου το θεμα ειναι το εξης: Γιαννης ο πεθερος, Γιαννης και ο μπαμπας μου. Μονο που ο δικος μου μπαμπας δεν ζει, και το όνομα το "χαιρεται" ο πεθερος μου!

Επιπλέον, η μαμα μου πραγματικα μας εχει προσφέρει παρα πολλα. ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ. Οποτε την χρειαζόμαστε ερχεται. Και μενει 450 χλ μακρια.

Επισης η δική μου η μαμα δεν υπάρχει περιπτωσηξ να ακουσει το όμομα. Η πεθερα μου ειχε την δυνατότητα απο την κορη της, αλλα εκεινη επέλεξε το όνομα της γιαγιας της. Τι φταιω εγώ;;;;

Νομιζω οτι πρέπει να την πουμε Ελενη. Αλλα αν δεν την πουμε Ελενη, τοτε θελω ασχετο όνομα, οπως Αρτεμις!

Τωρα για τη βάφτιση...Εγω δεν ειχα σκοπο να κανω καποιο θεμα, αλλα η νονα της εχει ενθουσιαστει οπότε μας βλέπω να ψαχνουμε κατι. Μου ήρθε και εμενα στο μυαλό η νεράιδα, αλλα ακομα δεν ξέρω! θα δουμε!!!

cEyXp3.png

q61sp3.png

Κατερινακι μου δεν εχει σημασια ποιος το χαιρεται το ονομα, και ο μπαμπας σου το χαιρεται να το ξερεις.

Τωρα οσο για την μαμα καλα τα λες και εχεις και δικιο, οπως νιωθεται καλυτερα, ο αντρας σου διαφωνει?

Τωρα για το θεμα, νεραιδες θελει η νονα? και αλλη νεραιδοβαφτιση!!

ναι μωρε κανε ενα θαματακι πιο ευκολο θα σου ειναι!

Να σου πω κανα ευκολο? κανε θεμα τον ροζ φιογκο ή ροζ-καφε πουα ή μανιταρια ή μαργαριτες...

καλησπέρα!!!

ωραια που μιλαμε για βαφτισεις.....τρεχει ο χρονος ε?

Στην Ροδο ειναι ο κουμπαρος μας και νονος του Θωμα και θα συνδιασουμε και διακοπες μαζί.Ετσι ηθελε ο αντρας μου μακρια για να μην εχουμε παλι τα πανυγηρια που ειχαμε στην βαφτιση του Θωμα.(λιποθυμουσε η μητερα και τραβουσε τα μαλια της γιατι ο νονος απο λαθος ειπε πρωτα Αλεξανδρος και μετα Θωμας).Οποτε οι καλεσμενοι μας θα ειναι μονο οι Ροδιτες φιλοι μας.;)Ηταν εκει φανταρος ο αντρας μου και απο το 98 εως το 04 πηγαιναμε καθε καλοκαιρι....οποτε νιωθω λιγο σαν να γυριζω σπιτι.

Εκλεισα 7μμ για να εχει καλο φως για τις φωτο....

μονη μου θα κανω μπομπονιερες μαρτυρικα, τον στολισμο της λαμπαδας και της κολυμπιθρας.....νονα θα ειναι η αδερφη μου οποτε σχεδον ολα θα τα διαλεξω εγω και τα φανταζομαι ολα ασπρα λιτα αγνα και αθωα οπως ειναι το μωρακι μου...

Και ναι η Λινδος το βραδυ ειναι ονειρο.;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...