Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

α κ κατι ακομα ! ευακι ουτε κ γω θα κανω τραπεζι το θεωρω εντελως περιττο γι ατην τσεπη μου τετοια εποχη, αλλα θα κανω στο σπιτι κατευθειαν μετα τη βαφτιση τα γενεθλια της !

παντως στην εκκλησια δεν θα βαλω τα συνηθισμενα γλυκακια !

θα βαλω μονο cupcakes κ τετοιου τυπου μπισκοτογλυκα !!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Βιργινακι μου τι να σου πω, ρωτα και την φιλη σου να το κοιταξει, αλλα η φιλη μοηυ μου ειπε οτι σιγουρα ειναι 18μηνο.

Τωρα τι να πω, αν παρεις στην επιθεωρηση εργασιας ισως σου ζητησουν τα στοιχεια σου και μετα ενημερωνουν την εργασια σου να το ξερεις.

οσο για το γλυκο της βαπτισης εγω δεν εχω ακομα αποφασισει για την εκκλησια, στο τραπεζι μαλλον ατομικα τζισκεικ φραουλα θα βαλουμε.

Γεια σας και πάλι!!

Βιργινακι και εμεις μαλλον θα κάνουμε πάρτυ το απόγευμα!σε ένα χώρο που έχει ο άντρας μου με κήπο γκαζόν,κούνιες για τα παιδάκια,οποτε ειμαστε μια χαρα!βεβαια πάλι αρκετοί μαζευομαστε αλλα δεν πειράζει,πιστεύω θα βγει πιο οικονομικά!τα cupcakes εσυ θα τα κανείς??

Μαρακι και στην εκκλησια που θα τα στεισεις!εννοω τα τραπέζια και όλα αυτα?σκεφτομαι και αυτα όλα πως θα τα κανω μονη μου?έχουμε χρόνο!χαχαχα!

Φιλακια πάω να ετοιμαστω εγω και ο γιος και να βγούμε βόλτα!ηταν έτοιμος να κοιμηθεί αλλα ηρθε η αδερφή μου και ξεσηκώθηκε ο ατιμος!χαχαχχα!

5LOMp3.png

wkcLp3.png

Σας ευχαριστώ ΟΛΕΣ για τον ενδιαφέρον!!!! ΟΛΕΣ!!!! Bloublou διάβασα προσεκτικά. Λες να ειναι η μπανάνα;;;;; Θα δοκιμάσω!

Σε λιγη ωρα μαλλον θα εχω κλείσει την εκκλησία για τα βαφτίσια. Λέμε για 9 Ιουνίου και μαζι να κανω και γενέθλια! Για τραπέζι ετσι όπως είμαστε τώρα, χλωμό! θα δουμε. Θα ηθαλα cettering εξω απο την εκκλησία αλλα δεν το επιτρέπουν.Το εκκλησάκι είναι δίπλα στη θάλασσα. Εκει θα καναμε και του Γιαννη, άλλα είχε τέτοια βροχή εκεινη τη μερα που οι παπάδες δεν μας άφησαν. Ελπίζουμε να γινει τώρα!

Αυτα, θα σας ενημερώσω!

Α! Βιργινία νομίζω ότι όλες μας έτσι κάνουμε!Βιαζομαστε να τα δουμε να μεγαλώνουν.. Ποσο χαίρομαι για τον Γιαννη που εγινε σχεδον 3 και ποσο μου λειπει το μικρο μου αγοράκι. Και ξέρεις, υπάρχουν πράγματα που δεν τα θυμαμαι και σκάω.... Αλλα ειναι τετοιοι οι ρυθμοί μας, ειδικά οταν παμε στη δουλειά, που δεν προλαβαίνουμε να χαρούμε τα παιδια μας!

cEyXp3.png

q61sp3.png

α κ κατι αλλο που το εχω απορια ρε κοριτσια !

τωρα πια τα αλλαζετε σε καθε αλλαγη πανας ? δεν μιλαω γι ατα κακα που εννοειται, αλλα στα τσισακια ! εγω πια οχι, απλα την πλενω τοπικα με μια πετσετουλα !

αν τα πλενουμε εννοεις? ναι εγω την πλενω σε καθε αλλαγη και στα τσισα.

Μονο δεν εχουμε νερο λογω ηλιακου και αν ειναι νυχτα, αλλα ναι την πλενω.

Μαρακι και στην εκκλησια που θα τα στεισεις!εννοω τα τραπέζια και όλα αυτα?σκεφτομαι και αυτα όλα πως θα τα κανω μονη μου?έχουμε

Ευακι κοιτα τι εχω σκεφτει, την εκκλησια ακομα δεν την εχω δει απο κοντα, την κλεισαμε αλλα εχω πολλα χρονια να παω και δεν θυμαμαι καλα.

Δεν εχω σκοπο βεβαια να κανω πολλα-πολλα στην εκκλησια, θα βαλουμε μονο δυο φιογκους στην κολυμπηθρα και ισως κατι εξω απο την εισοδο του ναου.

Λευκο τραπεζομαντηλο και πρασινη γαζα στο τραπεζι με τις μπομπο οι οποιες θα ειναι πουγκακια φραουλας μεσα σε λευκα καφασακια και το γλυκο που δεν ξερω τι θα ειναι ακομα.

τα πιο πολλα θα τα κανω στο τραπεζι, το οποιο δεν εχουμε βρει ακομα.

Θα βαλω κοκκινη ή πρασινη γαζα σαν μπανερ και στο κεντρο γυαλα ψηλη με φρεσκιες φραουλες μεσα και κορδελα τυλιγμενη κοκκινη καρο ή πρασινη-κοκκινη.

Θα τυπωσουμε σουπλα με φραουλες επανω και θα γραψουμε το ονομα και διπλα απο το πιατο θα βαλω βαζακια με μαρμελαδα φραουλα και κοκκινο καρο πανακι με πρασινη κορδελιτσα και καρτελακι που θα λεει "ευχαριστω Εφη"

στο τραπεζι ευχων θα βαλω καφασακι με φρεσκιες φραουλες και ζαχαρωτα φραουλα και γυαλα με βρυσακι με λικερ φραουλα μεσα να παιρνει ο κοσμος.

Πως τα βλεπετε? καλα δεν ειναι? η γενικη γραμμη ειναι να ειναι λιτα, κομψα και απερριτα.

Για τα βαπτιστικα θα σας γραψω αλλη φορα.

Βιργινακι η φιλη μου πηρε στην επιθεωρηση, τελικα ειναι 18μηνο, το επιβαιβεωσαν και εκεινοι.

Διαφημίσεις

βιργινια και εγώ την πλένω σε κάθε αλλαγη της πάνας!

Λοιπον έκλεισα 9/6 εκκλησια για τα βαφτισια! ΕΙΣΤΑ ΟΛΕΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΕΣ ΜΟΥ, σας το λεω απο τώρα!!!!! :)

Μενει να αποφασίσουμε το όνομα!!!!

cEyXp3.png

q61sp3.png

Kατερινακι με το καλο!!! Πως θα το πειτε το κοριτσι καλε?:D

Εγω τον μπομπιρα τον πλενω με νερο και βαμβακι σε καθε αλλαγη πανας.

και μετα κεραλοιφη!

Αχ εχει πυρετουλι το μωρο μου, μπουκωσε και η μυτη! τον βαζω ορο!

κοριτσακια μου εχω να μπω μερες και ειχα πολλα να διαβασω!!!!

τι καλα που μιλαμε για βαφτισια!!!!ειναι τελεια πραγματικα και εγω τωρα ειμαι στην φαση που ξεκιναω να οργανωσω τα δικα μας,δεν εχω αποφασισει ακομα ακριβως τι θεμα....μου αρεσουν 3-4 και δεν αποφασιζω ουφ....

μαρακι ειναι τελειος ο στολισμος που εχεις σκεφτει παρα πολυ καλος και πολυ ωραια θα τα φτιαξεις!!!με το καλο αντε και στις υπολοιπες...το site που σας εβαλα σας αρεσε????δεν εχει πολυ καλες ιδεες???

κοριτσια μην τα ξαναλεω οποια θελει να με ρωτησει κατι και μπορω να βοηθησω εδω ειμαι......φιλακια πολλα σε ολες σας μανουλες :) :) :) :)

a66gp3.png

aaHup3.png

Καλησπέρα κορίτσια!!

Με το καλο και εσείς Κατερίνα!άντε να βρείτε και το όνομα!τι ωραια που θα είναι αυτη η διαδικασία!εμεις τα είχαμε κανονισμενα πριν ακόμα μείνω έγκυος!χαχαχα!

Επισης δεν είχα καταλάβει ότι αντιμετωπίζετε τωρα και εσείς πρόβλημα αλλεργίες,νόμιζα ότι το καροτο σας δημιούργησε κάποιο πρόβλημα και ότι το κοψατε!τωρα τι πάθατε??δεν έχω και πολυ χρόνο να διαβάσω δίπλα!τελοσπαντων περαστικα και υπομονή εύχομαι μεχρι να βρούμε τι τα πειράζει!

Τι εννοείς ότι δεν σας άφησαν οι παπάδες??και που το βαφτισατε τελικα το παιδι??

Ζωίτσα περαστικα και σε εσάς!

Μαρακι τέλεια τα περιέγραψες,και μαλλον θα είναι ακόμα πιο τέλεια live!

Εμεις σημερα το γλείψαμε το πιάτο με τα λαχανικα,έβαλα και λίγο σέλινο σήμερα!μαλλον του άνοιξε η όρεξη απο τη βόλτα που πήγαμε!χα!

Σας καληνυχτω!!

5LOMp3.png

wkcLp3.png

ευη μου με την καλη εννοια. Δεν μας άφησαν γιατι η εκκλησια ειναι ουσιαστικα εξωκλήσι και ειναι με γκαζον, Εριχνε μια βδομαδα τοσο νερο που δεν θα μπορουσαμε ουτε απο την πορτα της αυλης να περάσουμε. Ηταν απιστευτα αγριο το σκηνικο. Τα βαγρισια ηταν απογευμα. Απο το πρωι τρεχαμε να αλλάξουμε εκκλησια, να βρουμε αλλο κεντρο, γιατι ειχαμε κανονισει beach party, και να ενημερώσουμε ολους τους καλεσμενους....

Την επομενη μερα, Κυριακη ο καιρος ηταν ΥΠΕΡΟΧΟΣ!

Ετσι, ελπίζουμε στη μικρή να τα καταφέρουμε!

Οσο για την αλλεργια, τι να σου πω. Εγώ παντως ακομα πιστευω οτι το καροτο την επιδεινώνει. Τωρα ειμαστε με κορτιζονη, οποτε παμε καλυτερα!!!!

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!περιμενω να ξυπνήσει ο γιος μου να φάμε φρουτάκια!

Κατερινακι αν μου τύχαινε εμενα αυτο με τη βάφτιση,θα είχα πάθει κρίση πανικού!χαχαχ!ο άντρας μου θα με ειχε στραγγαλισει και όλα καλα!χαχαχα!

Δεν το σταματήσετε το καροτο??τον ρώτησα και εγω το γιατρο για το καροτο επηρεασμένη απο εσένα και μου είπε ο είναι πολυ σπάνια η αλλεργία στο καροτο!για αυτο δεν το σταματησαμε!

Αχ θα ξαναμπώ,ξύπνησε!

5LOMp3.png

wkcLp3.png

Καλημερα μανουλες ! αν κ ξυπνησε το μικρακι μου κ ειναι μεσα στην τρελλη χαρα, ευακι θα δω αν θα τα φταιξω εγω, ακομα ψαχνομαι εχω ομως συνταγη γι αν ατα κανω !

επισης σκεφτομουν κ γω πολυ εντονα αυτες τις μερες μηπως ηταν καλυετρα το παρτυ μας να το καναμε το απογευμα κ οχι κατευθειαν μετα το μυστηριο ! ισως θα ημασταν κ μεις λιγο πιο φρι ! θα δουμε τωρα !!!! !!! ενω αν γινει μετα το μηστηριο θα ειμαστε στην τσιτα το σπιτι να ειναι στην εντελεια πριν φυγουμε να μαζεψουμε οτι κανουμε επιτοπου κτλ ! θα δω !

μαρακι ωραια τα κανονιζεις ολα ! τιγκα στη φραουλα θα ειστε ομως χαχαχαχα κανε κ κατι αλλο να σπασει λιγο βρε !!!

ρενεζακι μου εγω την τινκερμπελ εχω στο μυαλο μου, κ σκεφτομαι τι στολισμο να κανω στην εκλησια κ σε τι χρωματισμους ! σαφως κ θελω ροζ αλλα με τι μαζι ? ροζ μωβ ? ροζ κ κατι αλλο ??? θα δω ! γι απες κ συ ! φωτισε με λιγο !

καλημερα και απο μας!!

Ξυπνησαμε γελασαμε και τωρα περιεμνουμε να πεινασουμε για να φαμε τα φρουτακια μας!!

Το πλασμα το βραδυ ξυνπνησε στις 12 και κοιμηθηκε στις 2.. Τρομαξα οτι θα ειχαμε τα κυριακατικα αλλα τελικα κοιμηθηκε σχετικα ευκολα..

παλι καλα...

Επισης οι νονες εκλεισαν τον σταυρο, μου ειπαν πολυ ωραιος, αλλα θα τον δω στην εκκλησια, πραγμα που συμφωνω γιατι θελω να υπαρχει εκπληξη. Μονο που μου ειπαν οτι εχει διαμαντακι επανω και ειναι κιτρινος χρυσος. Αχ, θα ειναι πολυ ωραιος!

Και τα βαπτιστικα τους ζητησα να μη τα δω αλλα μου ειπαν οτι οταν τα διαλεξουν θα μου τα δειξουν.

Παντως δεν εχω αγωνια, αυτες ειναι δουλειες των νονων!!

Κατερινακι τι βαπτιση ηταν αυτη?? Τοσο τρεξιμο, πω-πω!!

Παντως τελος καλο-ολα καλα!!

Για την μικρη τι ονοματα σκεφτεσαι? Πες να σου πουμε και εμεις την γνωμη μας!

Ειναι καλυτερα σημερα?

Βιργινακι τωρα που τα ξαναδιαβασα εχεις δικιο, πολυ φραουλα.. αλλα δεν θα ειναι ετσι, θα υπαρχει και λευκο και πρασινο στην διακοσμηση.

Το εγραψες για πλακα? που εννοεις οτι ειναι πολυ η φραουλα? Πες γιατι με ενδιαφερει να μαζεψω ιδεες, σοβαρα μιλαω..

Καλημερούδια και από μας.

Δεν κοιμηθήκαμε και πολύ καλά σήμερα απο 2.30 με 3.30 ξύπνα, τι έχει πάθει, άγνωστο. Το πρωί σηκωθήκαμε, μαγειρέψαμε το κοτόπουλο, έφαγε και τα φρουτάκια της και περιμένω την κυρία να ψωνίσει, να κατεβούμε μια βόλτα. Για να έρθουμε να ρίξουμε και τη σουπίτσα μας.

Σας ΄΄εγραψα και στο φέισ απο το πρωί με έχουν πάρει τα ζουμιά, σε λίγες ώρες θα έχουν τον μπεμπούλη τους αγκαλιά. Τέλειο. Θα σας γράψω τα νέα.

Πάω γιατί ξύπνησε.

dYU4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...