Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Σοβαρα? Απο αυτο ειναι δηλ η φαγουρα στο κεφαλακι του?

Το κουνελι και το κατσικι με ειπε και εμενα να τρωει! το κουνελι ειναι πολυ καθαρο ζωακι!!

ναι μπορει να φαει κατσικισιο τυρακι και προβειο γιαουρτι!

Και επειδη ειναι ξινο το γιαουρτι αμα δε το φαει, βαλε λιγο φρουτακι μεσα! Ετσι κανω εγω, και το τρωει!

http://www.morfat.gr/frontoffice/portal.asp?cpage=node&cnode=31

δες λιγο για το μορφατ που ειπες!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ζωίτσα όχι δεν είναι απο αυτο η φαγούρα,οι κοκκινιλες μαλλον ήταν αλλεργία,οποτε αποκλειουμε τους πιο πιθανους παράγοντες,αν και εμενα μου φαίνεται δύσκολο να εμφάνισε τωρα αλλεργία στα γαλακτοκομικα,τόσο καιρο ετρωγα!μαλλον η εισαγωγή στις στέρεες καπου δημιούργησε πρόβλημα!

Απο τη μορφατ κατάλαβα ότι έχει γάλα αλλα απαλό άρα παει και αυτη απο τη λίστα!χαχαχα

Φιλακια

5LOMp3.png

wkcLp3.png

Απαχο όχι απαλο!

Επισης μολις μου είπε ο άντρας μου ότι αν κανονισουμε πάλι καμία συνάντηση,μπορεί να έρθουμε και εμεις!χαχαχα!οποτε Μαρακι οποτε ξανάανεβετε Αθήνα να μας ενημερώσετε!φιλακια!

5LOMp3.png

wkcLp3.png

Ζωίτσα όχι δεν είναι απο αυτο η φαγούρα,οι κοκκινιλες μαλλον ήταν αλλεργία,οποτε αποκλειουμε τους πιο πιθανους παράγοντες,αν και εμενα μου φαίνεται δύσκολο να εμφάνισε τωρα αλλεργία στα γαλακτοκομικα,τόσο καιρο ετρωγα!μαλλον η εισαγωγή στις στέρεες καπου δημιούργησε πρόβλημα!

Απο τη μορφατ κατάλαβα ότι έχει γάλα αλλα απαλό άρα παει και αυτη απο τη λίστα!χαχαχα

Φιλακια

Δεν εχω παρακολουθησει τι είπατε πριν αλλα κατι τετοιο παθαμε και εμεις... Απο γάλα. Πχ απο το γάλα στο ρυζάλευρο...η από το γάλα που πίνω εγώ.

Εσεις τι πάθατε???

cEyXp3.png

q61sp3.png

Ευακι μου θα ανεβει ο αντρας μπυ την αλλη εβδομαδα αλλα εγω δεν θα μπορεσω, θα ειναι πολυ απασχολημενος και δεν θα εχει χρονο να κανουμε καμια βολτα. Ελπιζω καποια αλλη στιγμη.

Διαφημίσεις

καλημερα......

πως ειμαστε?????

εμεις βρηκαμε νεο παιχνιδι......γυριζουμε ολο το σαλονι κάνοντας βαρελακι...

και ολο γελαει η θκατουλα......μεγαλη αλλαγη την τελευταια εβδομαδα σε ολα της......αυριο εχουμε και παιδιατρο αν φυσικα σταματησει να βρεχει με το τουλουμι:confused::confused::confused:

φιλακια αγαπουλες;)

Καλημέρα κορίτσια!!ολες και όλοι καλα??εμεις μια χαρα!

Μαρακι να σου πω δεν περίμενα ότι θα ανεβαινατε τόσο σύντομα,δεν νομίζω ότι θα ερχομασταν και εμεις τωρα γιατι θα λείπει ο άντρας μου την Κυριακή!αν ανοίξει ο καιρός να κανονισουμε όμως!

Κατερινακι κοκκινιλες βγάλαμε ξαφνικά,μετα τη μπανάνα μια το πορτοκαλι,οποτε τα κοψαμε,απλα κοψαμε και τα γαλακτοκομικα απο δική μου προτροπή θα έλεγα!παντως οι κοκκινιλες έφυγαν προχωράμε και βλέπουμε!

Οζαλινα έχει κατηφορια στο σπίτι?χαχαχα!!πολυ πλάκα θα έχετε!παρτην ένα βίντεο να δούμε!!

Πολλά φιλακια!μουτς μουτς!αληθεια που γαργαλιουνται τα μωρα σας όταν τα φιλατε??εμεις ξεκαρδιζομαστε όταν τον τρώω στα πλευρά!χαχα!τα δεξιά όμως!

5LOMp3.png

wkcLp3.png

εμεις πάλι στην κοιλίτσα, χα χα χα!!!!

Ας μην επαναλάβω εδω αυτα που έγραψα στο face. τα ξέρετε όλες..

Σε γενικες γραμμες μεγαλώνουμε ήσυχα...Πολυ ήσυχα, χα χα!

Δείχνει οτι ειναι ενα μωρο λιγο τεμπέλικο και γενικά νιώθω οτι θα αργήσει να κανει πολλά πράγματα. Ίσως φταίω και εγώ που απο την αρχή για πρακτικους λόγους, δες Γιάννης, την ειχα πολυ ξάπλα, πολύ στο ριλαξ και γενικα δεν της έδινα πολλά κίνητρα. Μετανιώνω για αυτο, αλλα στη δεδομένη στιγμη δεν μπορουσα να κάνω κάτι άλλο. Τώρα, οσοκαι να τρέχω δεν φτάνω.

Φαινεται περιεργο μωρο και ειδικά οταν ειναι αγκαλια θέλει να τα δει όλα. Αλλα δεν θέλει να δοκιμάσει κατι καινουργιο. Οποτε την βλέπω να περπατάει μετα τα 2 χα χα χα!

Αυτα καλες μου. Για βαφτισια λέμε τον Ιουνη, αναλόγως των οικονομικων(πάλι την ριχνω σε σχέση με τον Γιάννη). Δυδτυχως δεν εχω διαθεση να δώ πολλά πράγματα γιατι ακομα δεν ξέρω πως θα τα κάνω. Αυτα!

Φιλάκια (καλε πολυ γκρίνια σημερα εχω ε;;;)

cEyXp3.png

q61sp3.png

Καλημερα μανουλες ! Καιρο εχω να εμφανιστω εδω κ δεν εχω διαβασει τιποτα ! ζητω συγνωμη ειναι που η μιρκη μεγαλωνει κ με τρεχει ολο κ πιο συχνα !

ΕΥακι τι καλα !!!! Θελουμε πολυ να σε γνωρισουμε !!!Αλλεργια ο μικρουλης σωστα καταλαβα ? τωρα το αντιμετωπιζετε ομως ε ?

Μαρακι ελα ρε συ δεν θα ερθεις ? κριμα !!!!! την επομενη ομως απαραιτητα !

Κατερινακι σου εγραψα κ διπλα ! Οσο για τη μικρη ελα γλυκεια μου μια χαρα ειναι το παιδι, γιατι συγκρινεις με το γιαννη ? ειπαμε καθε παιδι εχει τη δικια του αναπτυξη, θα τα κανει ολα η ψυχουλα μη στεναχωριεσαι !

Χθες μιλουσα με τη μαρια στο τηλ, κ κεινη την ωρα η μικρη της προσπαθουσε να σηκωθει στο παρκο !!!!!

Καθως κλεισαμε το σκεφτομουν κ λεω κοιτα η μικρουλα τι γρηγορα !Οπως κ της μινας !

Σκεφτομουν λοιπον ποσο βιαζομουν απο νωρις να δω τη μικρη μου να κανει πραγματα !

καθοταν στη μεση απο 3 μηνων αλλα ατσαλα πολυ, ! μα φυσικα κ δεν ηταν η ωρα της αλλα εγω αγωνιουσα να σταθει σωστα ! ε σταθηκε αργοτερα !

μετα ελεγα μα ποτε θα μπουσουλησει ?????? ε θα το κανει κ αυτο , τι βιαζομαι κ δεν απολαμβανω το καθε λεπτο του παιδιου μου , που περναει κ δεν θα ξαναγυρισει ???

Ας ζησουμε λοιπον οτι μα οτι κανουν τωρα γιατι αυτες οι στιγμες δεν θα ξαναρθουν κ μενα ενω μου αρεσει που μεγαλωνει μελαγχολω ταυτοχρονα για το πριν...που ηταν τοσο δα μωρακι τρυφερο.....

Θα ερθει η ωρα θα μιλησουν θα μπουσουλησουν θα περπατησουν !! Ολα θ ατα κανουν κ εσυ αυτο το ξερεις καλυτερα αφου εισαι δευτερομανουλα !!!!!!!

Διαφημίσεις

Koριτσάκια μου είστε όλες καλά διαβάζω, σε γενικές γραμμές και αυτό έχει σημασία.

Εμείς καλά, περάσαμε μάλλον ιωσούλα, αλλά ευτυχώς στο πόδι και τα δύο μόνο με μύξα η μικρή, τώρα είνια μια χαρά.

Να σας πω ότι της τελευταίες μέρες με έχει εντελώς στο φτύσιμο, τι εννοώ; ότι μέσα στη μέρα ζήτημα αν θα κάτσει στήθος το πολύ δύο φορές ,ενώ το βράδυ από της 8.30 που θα κοιμηθεί μέχρι το πρωί με αρμέγει. Τι να πω. Εν τω μεταξύ απογευματινό δεν της είχα δώσει τίποτα ακόμα. Αφού είδα αυτές τις μέρες ότι μετά το μεσημεριανό της 1 δεν θέλει να θηλάσει, είπα να της δώσω. Οπότε έφτιαξε με το ζουμάκι απο το μεσημεριανό κοτόπουλο κεχρί με λίγη γλυκοπατάτα και κολοκύθα κια το έκανε να με το συμπάθειο. Τι της συμβαίνει άγνωστο, θα δείξει.

Βιργινάκι καλά τα λες, πρέπει να απολαύσουμε τι κάθε στιγμή, όλα τα τα κάνουν τα μωράκια μας, το καθένα αναπτύσεται διαφορετικά. Δυο παιδιά και ήδη βλέπω διαφορές. Όσο για σένα Κατερίνα μου κάνεις το καλύτερο κια για τα δυο τους. Η κόρη σου μου θυμίζει το γιο μου, τεμπελούδικο τον έλεγα, είχα πολυ χρόνο μαζί του και κίνητρα του έδινα, αλλά το παιδί δεν γούσταρε, μόνο όποτε ήθελε και ένιωθε έτοιμος αυτός. Οπότε μη νιώθεις ενοχές, πολύ πιθανό να μην είνια έτοιμη να κάνει πράγματα. Αν είναι να σου βγει ταρζάν το παιδί θα το κάνει και δεμένο να το έχεις, πίστεψε με. Ο μιικρός μου μπουσούλισε το πολύ 10 μέρες μέχρι τότε όπου τον έβαζες καθόταν δεν κουνιόταν λέμε, εκεί με τα παιχνιδάκια του πασάς, το μόνο που κάναμε ήταν να τον στρατεύουμε εγώ και οι γιαγιάδες, οπότε 11 μηνών περπάτησα, από κουβέντες δε, ένα άγχος το περάσαμε, τι του μιλάγαμε, τι δεν κάναμε, τίποτα αυτός, μας κοίταζε με απάθεια, ε σε πληροφορώ μας έχει κουρλάνει τώρα, γλώσσα δεν βάζει μέσα του. Αυτές τις μέρες επίσης έφτιαξε και το ρ απο μόνος του. Πάει και αυτό.

Επίσης για το εκζεματάκι επειδή είμαστε παθούσες. Η δικιά μου έχει στο κλείσιμο της μασχάλης, του αγκώνα και των αστραγάλλων, επίσης κια το πουλάκι της. Στο τελευταίο ευτυχώς έφυγε, στα άλλα, μπόρώ να πω ότι έχουν αρχίσει και στρίβουν. Σταμάτησα να την κάνω μπάνιο κάθε μέρα, μόνο τοπικά κολαράκι, πουλάκι, χεράκια μουτράκια. Στη μπανιέρα 2 φορές την εβδομάδα, της έκοψα μπανάνα, είχε επίσης ξεκινήσει και στα μουτράκια, καθάρισε και αυτό, και απο κρεμούλα, βάζω κηραλοιφή κια bepanthol, η exomega aderma, δεν μας έκανε τίποτα, για να μη σου πω ότι τα έβλεπα πιο έντονα, έχει βρώμη και νομίζω την πείραζε. Η trixera ths avene επίσης καλή. Αν μπόρείς κάνε ένα περιορισμό στα γαλακτοκομικά σου για κάμποσο καιρό.

Επειδή σε άγχωσε ο γιατρό σου να σου πω ότι ο γιος μου παρουσίασε ατοπική δερματίτιδα στο εσωτερικό των γονάτων 18 μηνών, οπότε και μετά απο εξετάσεις ανακαλύψαμε αλλεργία σε ασπράδι αυγού, πορτοκάλι και γάλα σε μικρό βαθμό. Τώρα πλέον τρώει απ' όλα δεν έχει κανένα πρόβλημα, δεν ξέρω αν στο μέλλον εμφανίσει κάτι άλλο, προς το παρόν όμως είναι πολύ καλά, στο διάστημα εκείνο κάναμε και ομοιπαθητική, θεωρώ ότι βοηθήθηκε αρκετά.

Πάλι άπλωσα σεντόνι, μη με μαλώσετε.

dYU4p3.png

καλησπερα φιλεναδιτσες, θα τα πω γρηγορα για να παω για υπνακο, ο αντρουλης εχει πεσει ηδη ενω η μπεμπα καμαρωνει με το κουνελακι της στην κουνια και λεει τα-τα-τα θα κοιμηθει πιστευω.

Σημερα περασαμε πολυ ωραια, βγηκαμε και χαζεψαμε τα μαγαζια με την νονα και την μπεμπα. Τελικα ψωνισαμε της μπεμπας παπουτσακια και μια φορμιτσα..

α! πηραμε και εμεις φορμες, θελουμε να γινουμε φιτ τρομαρα μας!!! χαχαχα!!

Μετα πηγαμε για περπατημα και μετα το απογευμα για χορο, την κρατησε ο αντρουλης αρκετα την μικρη και εγω χαλαρωσα με τις δραστηριοτητες...

Κατα τα αλλα να προσθεσω οτι σημερα ξαναπροσπαθουσε να σηκωθει αλλα μετα απο λιγο εκλαιγε, ενω αν την κραταμε εμεις απο τα χερια και σηκωθει γελαει, λετε να φοβαται οταν προσπαθει μονη της?

Εχει βεβαια απολυτο δικιο η Βιργινουλα, ολα στην ωρα τους και να μην βιαζομαστε.. και εγω απολαμβανω καθε ωρα της μικρης, προσπαθω να της μαθω πραγματακια και απο κει και περα ολα θα γινουν..

Κατερινακι μην εχεις τυψεις, ειμαι σιγουρη οτι αγαπας με την ιδια δυναμη και τα δυο σου παιδακια και οτι κανεις το καλυτερο.. οσο για την δερματιτιδα οπως σου εγραψε και η Μπλουμπλου δεν ειναι τιποτα, θα περασει, πολλα παιδακια το εχουν μαζι και η δικη μου, σταματα τα πολλα νερα και μην βαζεις μαλακτικο στα ρουχα και οχι πολυ ζεστο νερο.

Πως πανε οι ερευνες για την βαπτιση? Κατερινακι ο,τι χρειαστεις εδω ειμαστε.. Μια φιλη μου που εχει γεννησει Μαιο θα κανει θεμα την hello kitty.

Α! τωρα που το θυμηθηκα η ιδια φιλη μου ειπε οτι εψαξαν τον νομο με τον αντρα της, ειναι δικηγορος και απο τον Αυγουστο εχει ψηφιστει οτι μετα απο 18 μηνες απο την ημερομηνια τοκετου μπορει ο εργοδοτης να σε απολυσει.

Βιργινακι θα κοιταξω να βρω τον νομο και θα σας βαλω λινκ.

Λοιπον αρκετα για σημερα, τα λεμε παλι αυριο.. μου αρεσει πολυ εδω να το ξερετε, να μην το ξεχναμε το καφενεδακι μας...

Καλημέρα μανουλες!!πως είστε??κοιμαται ο μπεμπουλης και είπα να σας διαβάσω!!και να γράψω!

Μπλουμπλου τι κόλπα κάνει η μικρη??

Εμενα χθες δεν έφαγε σχεδόν καθόλου τα λαχανικα,και το απόγευμα πήγα να του ξανά δώσω λαχανικα και ουτε πάλι τα έφαγε!τι λέτε να έπαθε?λετα να βαρέθηκε πατάτα,καροτο συνέχεια??σημερα θα δοκιμάσω αργότερα απο το γάλα μήπως και δεν πεινουσε!Επισης ξυπνάει το βράδυ δυο τρεις φορές αλλα τον παίρνω αγκαλια και κοιμάται,δεν κλαίει,άρα δεν πειναει έτσι δεν είναι??μια φορά τον ταΐζω βεβαια απο μονη μου,δεν ξερω αν κανω καλα αλλα φοβάμαι μην μειωθούν οι θηλασμοι!

Απο βαφτίσια εμεις ψάχνουμε εκκλησία κοντά σε θάλασσα αλλα και σε κοντινή απόσταση!επισης σκέφτομαι πως να μεταφέρω τα γλυκά,γιατι σκέφτομαι να έχω διάφορα γλυκάκια μιας και δεν θα κάνουμε μετα τραπέζι!

Εσυ Μαρία θα βάλεις κάποιο άλλο άτομο να σου τα οργανώσει που θα πας και μακριά??

Φιλακια!

5LOMp3.png

wkcLp3.png

καλημερα φιλεναδες!!!

ξυπνησα και εγω, το πλασμα ακομα κοιμαται, πιστευω μολις ξυπνησει να πειναει καινα φαει τα φρουτακια της..

Το βραδυ ξυπνησε 2 φορες, 2 και 4 στις 2 την ταισα αλλα στις 4 εβαλα πιπιλα και ξανακοιμηθηκε, αρα δεν πεινουσε..

Μετα ξαναεφαγε στις 7 παρα οποτε πιστευω να πειναει κατα στις 10:30, για να δουμε!

Ευακι κοιτα τωρα, εγω εχω τα πεθερικα μου στην πατρα και ο,τι χρειαστω θα με βοηθησουν.

Τα γλυκα που θα δωσουμε με την μπομπονιερα θα τα εχω παραγγειλει σε ζαχαροπλαστειο και θα τα παραλαβω εκεινη την μερα.

Το γλυκο που θα δωσουμε μετα το φαγητο θα το παει το ζαχαροπλαστειο στο μαγαζι.

Εγω θα κανα και βαζακια με μαρμελαδα με ευχαριστηριο ταμπελακι και θα το στολισω το τραπεζι.

Μετα απο ιδεα μια κοπελας εδω ισως βαλω και γυαλα με βρυσακι με λικερ φραουλα στο τραπεζι ευχων στην εισοδο.

Κοιτα να δεις τα πιο πολλα θα τα κανω εγω εδω στην καλαματα και θα τα κουβαλησω στην Πατρα.

Και τον στολισμο εγω θα τον κανω με την βοηθεια του μαγαζιου ελπιζω..

Κοιτα δεν θα κανω και παπαδες, ενα απλο λιτο στολισμο θα εχουμε..

λοιπον αγαπουλες τα ξαναλεμε!!!

Kαλημερα μανουλες !!!!!

Κατερινακι σου ειπα κ διπλα, μια χαρα τα κανεις ολα οπως λεει κ το μπλουδακι μην σκας για τετοια θεματα ! λες να μην κατσει η να μην περπατησει η μικρουλα σου μωρε ? γιατι φορτωνεις το μυαλουδακι σου ετσι ? Το παιδι αλλωστε ειναι αστερι φαινεται ! Εχει τυπο ! θα τα κανει ολα οταν γουσταρει !

Μαρακι καλα κ μενα οταν την κρατας απο τα χερια κ την εχεις ορθια ξετρελλαινεται απο τη χαρα της η ψυχη μου ! αλλα να κανει βημα μπρος ουτε λογος !!!!!

εντωμεταξυ ξεχασα να σου πω κ στο τηλ, αυτο το 18μηνο απολυσης ηταν κ παλια βρε μπας κ εχουν ακομα στο μυαλο τους τα παιδια που στο ειπαν ? εχω μια κοπελα εδωσ το φορουμ που ειναι δικηγορος ! σημερα θα της στειλω μνμ να τη ρωτησω, αλλιως να παρω λες κ στην επιθεωρηση εργασιας να ρωτησω ? ας ειμαστε ενημερωμενες κ καλυμενες απο ολες τις πλευρες !

ευακι οντως ισως να ναι τυχαιο, αποκλειεται να βαρεθηκε κιολας ποσο καιρο τα δινεις ? πιθανον ηταν χορτατος !

το βραδυ καλα κανεις παντως, 1-2 φορες αν θηλαζουμε ειναι οκ πιστευω !

κ γω ειμαι αυτες τις μερες σε μεταβατικο σταδιο με το μωρο που την εχω μεταφερει στην κουνι ατης, πια δεν ξυπναει συνεχεια κ τη μια απο αυτες που θα ξυπνησει κ γω θα την κουνησω κ δεν θα την ταισω ! αυτο συμβαινει κυριως οταν ξυπναει μιση ωρα απο την ωρα που πεφτει!

α μπλουμπλουδακι ειδες η τσαουσα απο τωρα δεν θελει ε ??? που να καλο μπει κ το απογευματινο της !

βρε λες να κανω αδικα αντλησεις κ μαζευω με κοπο το γαλα οχι τιποτα αλλο ! χαχαχα!!!

καλημερα κ φιλακια σε ολες !

το πλασμα μολις ξυπνησε ! αλλαγμα κ παιχνιδι τωρα !

α κ κατι αλλο που το εχω απορια ρε κοριτσια !

τωρα πια τα αλλαζετε σε καθε αλλαγη πανας ? δεν μιλαω γι ατα κακα που εννοειται, αλλα στα τσισακια ! εγω πια οχι, απλα την πλενω τοπικα με μια πετσετουλα !

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...