Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Αγγελικη περαστικα!! Εισαι καλυτερα τωρα?

παιδαρος ο μικρος!

Ρενεζακι καλο κουραγιο με το ξεστολισμα!

εμεις εχουμε παιδιατρο και εμβολιο την αλλη Παρασκευη!

Μπραβο Ελπιδα!! Κοπελάρα η μικρη!

Μωρε αυτο ειναι με τη γιατρο, να μην σκεφτεσαι τι να ρωτησεις! Ρενεζακι γιατι μωρε σκεφτεσαι να ρωτησεις? Ρωτα ! δεν καταλαβα, το παιδι σου βλεπει! αμα δεν τον αρεσει να τον ρωτανε να μην γινοταν γιατρος

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ρενεζακι μου ειμαι μια χαρα ευχαριστημενη απο την παιδιατρο, ειναι αρκετα πολυλογου και πολυ επεξηγηματικη.

Και με τον θηλασμο, αναγνωριζει οτι γνωριζω πολλα και θελω πολυ να θηλαζω και με ενθαρρυνει πολυ..

καθε φορα μου λεει οτι λαμπω!!

Αλλα δεν εχω θεμα οτι θελω την ρωταω και δεν κολλαω και τηλ. την παιρνω και αν δεν το σηκωσει με παιρνει εκεινη πισω.

ναι μωρε δεν εχω κολλημα να τον ρωταω αλλα ξερεις οταν περιμενουν εξω αλλα 20 παιδακια τον κραταω με το ζορι που λενε...αλλα δεν μασαω ειμαι και γαιδουρα σε κατι τετοια εγω....λεω απο μεσα μου δεν με νοιαζει το παιδι μου εχει τωρα κ τελος!!!απλα πρεπει εγω να ψαχνομαι καταλαβατε δεν με καθοδηγει αυτο ειναι το θεμα μου...

a66gp3.png

aaHup3.png

λοιπον μανουλες θεμα βαπτιση!!!

βασικα πραγματα στην διακοσμηση για να εχετε ενα τελειο αποτελεσμα ειναι

1.αρμονια χρωματων (σε ολα) (προσκλητηρια,μπομπονιερες,λουλουδακια(αν εχετε),ρανερ τραπεζιων,κορδελες,στολισμος στο κεντρο των τραπεζιων,στολισμος περιβαλλον χωρου,πιθανον δωρακια των καλεσμενων,τραπεζι ζαχαρωτων-ευχων κ.α)

2.να επιλεξετε δυο το πολυ τρια χρωματα και να ειστε αυστηρες σε αυτο (εκτος και αν επιλεξετε θεμα τσιρκο,η ζαχαρωτα,η ουρανιο τοξο οποτε η πολυχρωμια επιβαλεται!!!!!

3.θεμα βαπτισης!!!σημαντικο να ειναι ξεκαθαρο π.χ εαν επιλεξετε πεταλουδες να μην εχει και νεραιδες επειδη εχουν φτερα η να μην εχει και πριγκιπισσες επειδη εχουν στα μαλλια τους πεταλουδες (με καταλαβατε τι θελω να πω ε κοριτσακια μου????)

4.ο παγκος ζαχαρωτων μπορει να αποτελεσει το πιο εντυπωσιακο θεαμα στην βαπτιση εαν γινει σωστα (κοστιζει κατι παραπανω αλλα θα τον ευχαριστηθειτε ολοι μεγαλοι-μικροι).

5.πολυ καλη οργανωση απο νωρις!!!σημαντικο για να ειναι ολα οπως τα εχετε ονοιρευτει.

μανουλες θα επανελθω στο θεμα με θεματικες βαπτισεις και λεπτομερειες, αλλα το θυσαυρουλινι εχει φρικαρει και ο μπαμπακας μας δεν θα τα βγαλει περα μονος του χαχαχαχαχχα

φιλακια και καληνυχτα

a66gp3.png

aaHup3.png

ααα επεισης ηθελα να προσθεσω ενα τελευταιο για αποψε...σε αρμονια και τα βαπτιστικα της νονας σημαντικο και αυτο!!!(λαμπαδα,μαρτυρικα κ.α)

παω παω παω....θα με φανε οι αντρες μου!!!!χαχαχαχα

ζωιτσα μου ευχαριστω γαι την συμπαρασταση ουφ.... σημερα τα εχω παιξει!!!!

a66gp3.png

aaHup3.png

Διαφημίσεις

καλημερα αγαπουλες,

πως περασατε χτες?

εμεις καλα, πηγαμε σε κατι φιλους μας και η μικρη τους επαιζε με την μικρη μας και της εκανε κουπεπε-κουπεπε, χαχαχα!!

Λοιπον το απογευμα χτες αρχισε να κοκκινιζει το ενα μαγουλο της μικρης και το αυτι της. Νομιζα οτι κοιμηθηκε ετσι και κοκκινισε αλλα περασε η ωρα και δεν εφτιαχνε. Τελικα πηρα την παιδιατρο και θα με παρει πισω να μου πει. Μαλλον ειναι απο το εμβολιο, το κοιταξα και το νετ.

Κατα τα αλλα ηταν λιγο ανυσηχη και γκρινιαρα και δεν κοιμηθηκε ολο το απογευμα, 12:30 μας πηγε για να κοιμηθει επιτελους!

Ολο το βραδυ ξεραθηκε και στις 6 ηπιε γαλα και ακομα κοιμαται. Τωρα μολις σηκωθει να φαει κρεμα.

Εγω βεβαια ξυπνησα κατα τις 8 και ειμουν μουσκεμα απο γαλα, τουμπανο το τσιτσιο, εβγαλα με το θηλαστρο και χαλαρωσα.

Τελικα εχει και σημερα ρεπο ο αντρουλης και μολις φαμε θα παμε βολτα να κοιταξω για παπουτσια..

φιλακια σε ολες!!!

Καλησπέρα κορίτσια!πως είστε??

Αγγελικουλς περαστικα!!μαλλον ζοριστηκες ε??

Μαρακι η μικρούλα σου??

Renezaki ευχαριστούμε για τις πληροφορίες!

Και εγω είχα παει στο γυναίκολογο στις 30 και την προηγούμενη είχα δει στον ύπνο μου ότι ήμουν έγκυος,αλλα τελικα δεν ήμουν!χαχαχ!

Έχω να ανακοινώσω ότι επιτέλους τελείωσα με το μεταπτυχιακό,παρουσιασα και πέρασα με 10!το παιδι μου όσο έλειπα,έφαγε λίγο καροτακι με πατατουλα!αλλα όχι πολυ!και το γάλα δεν το ηπιε!τζαμπα εβγαζα!μολις γύρισα τον θηλασα και όλα καλα!,!

Εμεις αύριο θα ξανά πάμε στον παιδιατρο γιατι τα σπυθουρακια δεν έφυγαν τελείως και το παιδι ξυνεται!!

Σας φιλω!!

5LOMp3.png

wkcLp3.png

Μπραβο Ευη! Συγχαρητηρια!!

Ρενεζακι καλα κανεις!!

Τι εγινε με το βηχα?

Εμεις πηγαμε μαρκετ και τον βαλαμε για πρωτη φορα στην θεση για τα μωρα που εχουν τα καροτσια! κοιτουσε απορημενα!:D

κοριτσακια μου οι πληροφοριες θα συνεχιστουν ντε τι με τοσα λιγα θα σας ξεπεταγα αλλα να βρω λιγο χρονο χαχαχαχαχαχα :D :D :D

ζωιτσα μου σημερα πηγαμε στον γιατρο μας και μας ειπε οτι ο μπεμπακος ειναι οκ το πουλακι μια χαρα αλλα του φενεται να ειναι αλλεργικης φυσης το βηχακι δεν ειναι καθολου ανυσηχητικο μου ειπε μας εδωσε ενα σιροπακι σε περιπτωση που βηξει πανω απο 10 φορες μεσα στην ημερα...πηρα και τον ομοιπαθητικο μας και θα μας δει το σαββατο με το καλο οποτε θα σας πω νεοτερα....

ευακι συγχαρητηρια!!!!!!εισαι αξια και μανουλα και μεταπτυχιακο!!!μπραβο σου!!!καλη σταδιοδρομια.

φιλακια μανουλιτσες μου καληνυχτιζω γιατι εχουμε γκρινιτσα :rolleyes: :rolleyes:

a66gp3.png

aaHup3.png

καλημερα και απο μενα, πρωινη-πρωινη,

το πλασμα ειναι απο την τριτη το απογευμα ανυσηχο και χτες εδινε ρεστα!

Καταφεραμε και την κοιμησαμε κατα τις 9 και στις 11:30 ξυπνησε και καμαρωνε...

Ευτυχως δεν γκρινιαζε, ηταν καλουλα.. Καταφερε και κοιμηθηκε καμια ωρα μετα και ετσι ξεραθηκαμε και εμεις..:D

Ευακι μου συγχαρητηρια για το πτυχιο σου!!!!

Ζωιτσα καθησε ο μικρος ε? μπραβο του μωρε!

Ρενεζακι θελουμε και αλλες απο τις υπεροχες ιδεες σου!!!

Διαφημίσεις

μανουλες τι κανετε???

εγω ειμαι χαλια με τον λαιμο μου προσπαθω και την παλεψω ομοιπαθητικα ελπιζω να μην χρειαστει συμβατικη ιατρικη (αντιβιωση) παντως ειμαι χαααλιιααα.

ο θυσαυρουλινος εχει βηχακι και σημερα και μας ειπε και ο ομοιπαθητικος να παρουμε το σιροπακι και θα μας δει το σαβ.οποτε ολα οκ.

θα του δωσω το βραδακι.ευτυχως δεν ειναι πολυ βηχας αλλα ξηρος και αραια διαστηματα αλλα το καλο μου εκει που κοιμαται βηχει και φρικαρει....το μωρακι μου μωρε....ελπιζω με το σιροπακι να γινουμε καλυτερα....

αυτα κοριτσακια θα τα πουμε φιλακια πολλα

a66gp3.png

aaHup3.png

καλημερα μανουλες!

τι κανετε? εμεις μια χαρα σημερα,

Εχει ενα κρυο αλλο πραγμα αλλα εχει και ηλιο οποτε μολις ξυπνησουμε θα βγουμε για βολτιτσα..

Τα νεα τα εγραψα διπλα, σημερα ειμαστε καλυτερα και ευτυχως δεν ποναει ο κωλαρικος!

Ετσι θα πιει μονο μαμαδομιλκ η μικρη και θα ισιωσει. Απο δευτερα βλεπουμε με τα φρουτακια.

Δεν εχει αναγκη μου ειπε η γιατρος, αφου εχουμε γαλατακι δεν πειραζει και αν δεν φαει φρουτα.

Ρενεζακι περαστικα σας βρε.. κυκλοφωρει πολυ ιωση βρε παιδι μου, απο που να φυλακτεις??

Λοιπον τα λεμε και μετα, παω να κανω καμια δουλιτσα, θελω να μαζεψω τα ρουχα αλλα κανει κρυο ρε γμτ....

Καλησπέρα κορίτσια!τι κάνετε?

Μαρακι δεν διάβασα δίπλα,τι πάθατε με τη μικρη??

Εμεις πήγαμε χθες στο γιατρο,και μας έδωσε φάρμακα κι για δυο τρεις μέρες και κάτι κρεμουλες,για τα σπυθουρακια,αλλα σημερα το πρωι το έκανε εμετό!κριμα το μωρο μου!ελπιζω να γίνει καλυτερα!!!!!επισης κόβω τα γαλακτοκομικά για λίγο καιρό και βλέπουμε!!!

Σας καληνυχτω!!φιλακια!

5LOMp3.png

wkcLp3.png

καλημερα!!

τι κανετε?

Ευακι μου η μικρη στουμπωσε απο το μηλο και την Πεμπτη εκανε 5 φορες κακα τις 3 πολυ σκληρα και 2 πιο μαλακα, μιλαμε υπερεφε το πλασματακι..:(

Κοψαμε την φρουτοκρεμα για 3 μερες και θα δουμε απο Δευτερα.

Αλλα εγω πιστευω οτι και κατι αλλο εχει, δοντια για π.χ

Χτες μας αλλαξε τα φωτα, ηταν πολυ ανυσηχη και γκρινιαρα απο το απογευμα κυριως και μετα.

Δεν ηθελε να κατσει πουθενα, κοιμηθηκε με πολυ κοπο και γκρινια κατα τις 12.

Ηταν και οι γονεις μου εδω και ευτυχως ο μπαμπας μου της εκανε διαφορα παιχνιδια και εκει καπως γελουσε η ψυχουλα μου.

Κατα τα αλλα αν ειναι καλυτερα σημερα θα βγουμε καμια βολτα στην πλατεια.

φιλακια τα λεμε!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...