Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

ρενεζακι μου εγω δεν ξερω για την βρωμη να βοηθησω δυστυχως!!! η μπλουμπλου νομιζω ξερει!

επισης τρωμε εδω κ εναμιση μηνα κ τα μεσημεριανα τρωμε ενα μηνα τωρα κ για καλη μου τυχη της αρεσει το φαι γλυφουμε μπολ γενικοτερα! θα στρωσετε κ σεις μωρε που θα παει! υπομονη θελει!

για το ντεκορ τωρα για δωσε καμια ιδεα περι νεραιδας, που θελω εγω !! αν εχεις κ κανα λινκ να βαλεις ακομα καλυτερα! δεν εισαι κ αθηνα γμτ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εεεεελα !!!!!!!!! ΕΙΣΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΑς ΛΕΜΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Τωρα θα σε ζαλιζουμε !!! αχαχαχ1 εγω προσωπικα σιγουρα μιας κ ειμαι εντελως ασχετη απο αυτο !

Καλα Ρενεζακι εισαι ο ανθρωπος μας οντως!!!!θα σε ζαλισουμε ετσι δεν σε πειραζει?????:tongue::tongue::tongue::D:D

Μαρακι είχαν έρθει τα πεθερικά μου στην Καλαμάτα το τριήμερο,λες να τους πετυχες πουθενά??

Κοπελια δεν μου το ειπες να εχω τον νου μου!!!:lol::lol::cool:

Εσυ ποτε θα κατηφορισεις?

Καλη επιτυχια για αυριο και οχι αγχος!!

Κοριτσια λοιπον φαγαμε την κρεμα μας με πολυ ορεξη, συμπληρωσα και με θηλασμο. Δεν την εφαγε ολη αφησε πολυ λιγη αλλα ηταν και αρκετη, η χαζη δεν την μετρησα να δω ποση ηταν.

Μετα ηπιε και νερακι, λιγο αλλα της εκανε εντυπωση το ποτηρακι..:rolleyes:

Τωρα κοιμηθηκε, παντως ειμαι καπως συγκινημενη αυτες τις μερες που αρχισαμε στερεες, ετσι εισασταν και εσεις?

κοριτσια δεν με ζαλιζετε καθολου!!!χαρα μου να σας βοηθησω ειλικρινα :)

νεραιδες ε??ασε με να το επεξεργαστω και θα σου πω συντομα πως μπορω να βαλω λινκ που μου λες???

a66gp3.png

aaHup3.png

Διαφημίσεις

ναι μωρε ειναι περιεργο συναισθημα.. ειδικα αν θηλαζεις,νιωθεις καπως γιατι τωρα κανεις και προετοιμασια ενω με το μητρικο παντα ετοιμο.

τωρα μου αρεσει που τρωει με το κουταλακι αλλα οταν θηλαζει και με κοιταει στα ματια ειναι αλλο πραγμα... Λιωνω..

Τωρα το απογευμα ειχαμε βγει βολτα και την χαζευα στο καροτσι.. ποσο μεγαλωνουν...

Τι μου κάνετε;

Αύριο έχω γυναικολόγο, για το καθιερωμένο έλεγχο μετά το εξάμηνο.

Ρενεζάκι μου θα σε χρειαστούμε όλες μου φαίνεται, η πεταλούδα μου ήταν πιο εύκολη σαν θέμα και βρίσκω πολλά πράγματα, τώρα για τα άλλα θα ψαχτό, όπως γοργόνα και γενικά θαλασσινό στοιχείο, ο γιος μου προτείνει λουλούδια και τα cupcakes ωραία ιδέα.

Βρώμη μετά τον 7ο , έχει η holle και επίσης σε μεγαζί με βιολογικά, βράζουμε με λίγο νεράκι και μπορούμε να προσθέσουμε με γάλα δικό μας και με κάποιο φρούτο για γεύση.

Εύα εμένα έχει κοκκινήσει πολύ το προσωπάκι της και σε διάφορα σημεία στο σώμα μας, σαν μπάφες είναι ένα πράγμα.

Μαράκι σταμάτησα μπαμπάνα προς το παρόν δίνω αχλάδι και μισό μήλο, σήμερα έδωσα και κάκα για μάγιερ να δούμε αν υπάρχει αίμα και μετά θα πάρω ομοιοπαθητικό. Εκεί που άρχισα και έτρωγα κανά πρόβειο γιαούρτι θα το κόψω και αυτό.

Νεράκι δίνω απο την αρχή με το ποτηράκι της nuk στην αρχή έδειχνε να πνίγεται, δεν την πίεζα, της πρόσφερα κάθε φορά με τις στέρεες τροφές και επιτέλους μετά απο ένα μήνα ήπιες αρκετή ποσότητα σήμερα.

Βιργινία μου τι έπαθες, γιάτί αγχώθηκες για τα 200 γραμμάρια; Σκέψου ότι έκανε σύνέχεια εμετούς, λογικό είναι, μια χαρά θα τα πάρει πίσω :tongue:

dYU4p3.png

Καλημερα κοριτσια μου!!

Μπλουμπλου μου με το θυμησες! Πρεπει και εγω να κλεισω ραντεβου,αλλα πρωτα να αδιαθετησω και μετα!

Η μικρη απο τι εχει κοκκινιλες στο προσωπακι??

Αλλεργια?

Ελπιδακι τον θηλασα 15 μερες, ειναι αλλο συναισθημα, να σε αγκαλιαζει και να σε κοιταει! :D:D:D Εχεις δικιο!

καλημερα αγαπουλες!

πως ξημερωθηκατε? εμεις μια χαρα με τον μπαμπα μας παρεα, δεν δουλευει σημερα.

Η μικρη κοιμηθηκε κατα τις 11, γαλα στις 3 και μετα στις 8, τωρα την περιμενω για να κανουμε μαμ την κρεμα!!!:D

Αργοτερα εχουμε και παιδιατρο, για παπ θα παω και εγω αυτη την εβδομαδα και γιατρουλι:P

Μπλουμπλουδακι δεν ξερω και πολλα απο αλλεργιες αλλλα γιατι λες οτι θα κοψεις και παλι το γιαουρτι? Οταν εχουμε σε κατι αλλεργια δεν την εχουμε για παντα? εννοω περνανε οι αλλεργιες?

Ζωιτσα μου ναι ο θηλασμος ειναι εδω δωρο θεου..

Καλησπερα και απο εμας!!! Τι κανετε??? Εμεις δεν ειμασταν και τοοοοοσο καλα! Λοιπον τα νεα μας... την Παρασκευη εκανα τελικα τραπεζι και ηταν ολα πολυ ομορφα και ο μικρος ευτυχως απυρετος! Το Σαββατο το πρωι δουλεια, μετα τζαμπο και μετα πηγαμε στα παιδια που μενουν απο πανω μας που γιορταζε ο συζυγος και η ωρα ξεκουρασης μου πηγε 3! Την Κυριακη πηγαμε μαιευτηριο να δουμε την ξαδερφουλα μας και το νινακι! Αλλα δυστυχως το νινακι ηταν ακομα στη μεθ γιατι λογω καισαρικης λεει δεν ειχαν καθαρισει καλα οι πνευμονες απο τις βλεννες και δυστυχως παραμενει ακομα, αν και η ξαδερφουλα βγηκε. Και μετα ειπαμε να παμε μια βολτα στα golden hall και εκει κατερρευσα... ηρθαμε σπιτι και να κανω εμετους και να ψημομαι στο πυρετο!!!! Τι ναπω... ευτυχως απο τη Δευτερα το μεσημερι και μετα ειμαι καλα!!!! Ο μικρος εχει μυξουλες και βηχαλακι. Κανουμε πολεμο για να βγαλουμε τις μυξουλες. Και υγρο μαντηλακι να ακουμπησω εξωτερικα κλαιει και ουρλιαζει!!!!Πηγαμε παιδιατρο και μας βρηκε μια χαρα. Πηραμε 220γρ (7220γρ στο συνολο) και 1 ολοκληρο ποντο:tongue::tongue::tongue: 68,5 δηλαδη! Σημερα ξεκιναμε μεσημεριανο. Και καναμε και εμβολιακι και τραβηξε και το πετσακι απο το πουλακι του που ειχε κλεισει και πλανταξε το ζουζουνακι μου... δοντι δεν εχουμε βγαλει ακομα αλλα συνεχιζουμε να υποφερουμε και ο γιατρος ειπε οτι εχουμε που σκληρα ουλα και πρησμενα! Και τελος να πω οτι τελευταια κοιμομαστε πολυ κατα τη διαρκεια της ημερας... τη νυχτα εξαρταται... αυτα! Σας φιλω και ελπιζω απο δω και περα να ειναι ολα τα μωρακια μας υγιεστατα!!!!!!!!!!!!

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ! ξεχασα.... εμεις θεμα βαπτισης λεμε να ειναι τα στρουμφακια!

οποια βοηθεια-δεκτη!!!!!!! σμουτς!!!!!!!!!!

GKvPp2.png

nN72p2.png

SoVDp2.png

Διαφημίσεις

μανουλες γεια σας!!!!:D :D :D

aggeliki83 περαστικα σας μωρε...ελπιζω να εισαστε καλυτερα οταν τα νινακια ειναι αρρωστα ειναι αστα βραστα...... και εμεις την πρωτοχρονια ημασταν χαλια ο μπεμπακος ειχε πυρετο πολυ και ιωση και καπακι το εμβολιο και εγινε χαλια το μωρο...αλλα ευτυχως το ξεπερασαμε γρηγορα.

bloublou μου σε ευχαριστω πολυ για την πληροφορια :D ,οσο αναφορα το μωρακι μηπως εχετε παρει προσφατα αντιβιωση???γιατι εμενα ο παιδιατρος μου ειπε οτι μετα απο αντιβιωση για 3-4 μερες μπορει να βγαλει εξανθηματα.

κοριτσακια μου για τις βαπτισεις τωρα θα σας γραψω μερικα γενικα πραγματα οσο αναφορα την διακοσμηση και εσεις μετα ρωτηστε με ελευθερα οτι θελετε οκ???:-D :grin: :-D :grin: :-D :grin:

a66gp3.png

aaHup3.png

γεια σας κοριτσακια!

τι διαβαζω, αρρωστησες βρε αγγελικουλα? περαστικα σου μωρε, θα κουραστηκες κιολας βαλε και τις ιωσεις που κυκλοφορουν..

Ρενεζακι ευχαριστουμε πολυ προκαταβολικα για τις ιδεες...!

Τα νεα μας τωρα απο την γιατρινα μας,

Λοιπον πηραμε 540γρ φτασαμε δηλαδη 8140γρ και 2 ποντους 75.5εκ δηλαδη!

Παρα πολυ ευχαριστημενη απο το βαρος η γιατρος.

θα φαμε φρουτοκρεμα ολη αυτην την εβδομαδα και την δευτερα θα ξεκινησουμε και χορτοσουπα, πατατα, καροτο και λιγο σελινο ολα μαζι με λιγο λαδακι, αυτο για μια εβδομαδα και μετα και μοσχαρι και μετα απο μια εβδομαδα κοτοπουλο και μετα 4η εβδομαδα δηλαδη 2 μερες κοτοπουλο και 2 μερες μοσχαρι.

Για απογευματινο γαλατακι της μαμας!!

Μας βρηκε παρα πολυ καλες απο θεμα κοινωνικοτητας, αναπτυξης, μας ειπε οτι δεν το βλεπει να μπουσουλαμε και οτι μαλλον θα περπατησουμε κατευθειαν:lol:.. και οτι ειναι πολυ ηρεμη και αποφασιστικη.

Επισης οτι μπορω να την βαζω να στεκεται εφοσον δειχνει ετοιμη.

Για το νερο μου ειπε με κουταλακι ή μπουκαλι ή ποτηρι, ο,τι θελω και οπωσδηποτε να το βραζω πριν.

Για την αποστειρωση που λεγαμε στο θηλαστρο μου ειπε να κανω.

Αυτα τα νεα μας, ολα καλα λοιπον!

α! την σημερινη κρεμα την εδωσε ο μπαμπας την μιση και ετρωγε αλλα αφησε 50γρ απο τα 150γρ μαλλον δεν πεινουσε πολυ.

Επισης μου ειπε να συμπληρωνω με γαλα μετα απο καθε γευμα αλλα οχι αμεσως.

Τελος με επαινεσε αλλα μια φορα για το θηλασμο και μου ειπε οτι τα εχω καταφερει ετσι επειδη το ηθελα πολυ και ειμαι και πολυ ηρεμη..

οχι αγχος δηλαδη, για τιποτα, ολα πανε καλα!

Της ειπα οτι μια μερα μου ειπε η μαμα μου οτι "ζηλευει" που θηλαζω και μου απαντησε οτι και εκεινη θα ηθελε να κανει τριτο μονο και μονο για να θηλασει αλλα οχι να ξαναπερασει τα του σχολειου!!:lol::lol:

Γενικα με ανεβασε παρα πολυ για το θεμα του θηλασμου και ειμαι πολυ χαρουμενη γι'αυτο.

Λοιπον αγαπουλες το πλασμα κοιμηθηκε και παω και εγω... φιλακια!!!

μαρακι τι καλα!!!και τι καλη γιατρο που εχετε!!!σας τα λεει ολα αναλυτικοτατα εμας δεν μπορω να πω το ιδιο ουφ.... πια αυτο ειναι το κακο της επαρχιας λιγες...ελαχιστες επιλογες....

ο γιατρος μας εμας ειναι παλαιας σχολης δηλ. 30 χρονια παιδιατρος...και τις λεπτομερειες πρεπει να τις ρωταω εγω και εγω να σκεφτομαι το ενα και το αλλο.....ωωωχ σταματαω την γκρινια και επανερχομαι το βραδυ με θεμα βαπτιση!!!:wink: ;-)

ματς μουτς φιλακια :lol: :lol: :lol:

a66gp3.png

aaHup3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...