Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας μανούλες!!!

Χρόνια πολλά και καλή χρονιά να έχουμε (δεν τα έχουμε πει...), να χαιρόμαστε τις οικογένειές μας και τα βλασταράκια μας!

Μακράν ήταν τα καλύτερα Χριστούγεννα και η καλύτερη πρωτοχρονιά που κάναμε ποτέ ως ζευγάρι...πολύ συγκινητικές στιγμές...για μέρες έκλαιγα εκεί που καθόμουν και μόνο που σκεφτόμουν πως έχω αγκαλιά το κοριτσάκι μου :)

Επιστρέψαμε εχθές από τας εξοχάς που περάσαμε πολύ όμορφα! Ξεκουραστήκαμε, αλλάξαμε παραστάσεις και γεμίσαμε μπαταρίες.

Το μόνο μελανό σημείο ήταν ότι κάτι μου άρπαξε η Βικτώρια και ανήμερα πρωτοχρονιάς ξύπνησε με έντονο φλεγματικό βήχα! Επικοινώνησα με την παιδίατρο και μας έδωσε εισπνοές γιατί είχε και βράσιμο στο στήθος. Ήρθε και ο παιδίατρος του χωριού και συμφώνησε με την γνωμάτευση, και χαλαρώσαμε λίγο. Κάναμε ευλαβικά τη μάσκα, βράσαμε και μπόλικο ευκάλιπτο και συνήλθε το κοριτσάκι μας που η αλήθεια είναι πως μας κατατρόμαξε!!

Σήμερα ήρθε και η παιδίατρος από εδώ την ακροάστηκε και είναι σούπερ ;) Το ξεπέρασε πλήρως! Έφτασε 8900γρ, 74εκ. ύψος και 44εκ περίμετρο κεφαλής, η γιατρός είναι πολύ ευχαριστημένη. Μας έδωσε και οδηγίες για να ξεκινήσουμε στερεές και σήμερα φάγαμε το πρώτο μας αχλαδάκι! Της το άλεσα με λίγο ζεστό νεράκι.

Κορίτσια το τσάκισε όλο λέμε!!!!! Λες και έτρωγε από πάντα το παιδί!!! Πάθαμε πλάκα...ούτε λερώθηκε, ούτε πνίγηκε, τίποτα, τίποτα. Έγλυψε το πιάτο...αφού όταν το πήρα μακριά της έκλαιγε με φωνές. Της έδωσα το ποτηράκι του νερού να ξεχαστεί και ήπιε και 35-40γρ. νερό!! Φτου μη το ματιάσω το νινάκι μου!! (πάλι κλάμματα εγώ από τη συγκίνηση...τι μ' έχει πιάσει;;;)

Κατά τα άλλα έχει αλλάξει πολύ...έχει γίνει ανθρωπάκι. Γελάει σε όλο τον κόσμο, όταν δεν την κοιτάμε μας φωνάζει εεεεεεε :P :p , θέλει να στέκεται όρθια, πιάνεται από τα κάγκελα του κρεββατιού και σηκώνεται, λέει λογάκια δικά της, παίζει με τα παιχνίδια της όμορφα κι ωραία και γενικώς έχει ηρεμήσει...νομίζω πως πλέον συννενοούμαστε πλήρως ;)

Δεν σας έχω διαβάσει ακόμη, από αύριο θα επανέλθω, φτάνει αυτό το σεντονάκι προς ώρας, χεχεχε

Σας φιλώ όλες γλυκά....μου λείψατε :)

Στα μπεμπάκια στέλνω την αγάπη μου!

Καλό βράδυ

Mopep2.png1LxNp2.png

Ρενεζακι μου θα χαρω πολυ να σε δω και απο κοντα οταν θα κατεβεις και εσυ με την φιλη σου!!!

Σημερα εφαγε ολη την κρεμα και ειμαστε πολυ καλες!!!

Φλωρουκο καλως ηρθατε, σου εχω στειλει και μειλ, περαστικα σας βρε δεν ηταν τιποτα τελικα αγυριστα να ειναι!!! Φαγατε ολο τον αχλαδι σας, μπραβο βρε!! Να σου πω εδωσες και νερακι? το εβρασες πρωτα? εγω δεν εχω δωσει ακομα, σημερα αφου το εφαγε ολο συμπληρωσα με θηλασμο χτες και προχτες εδωσα μετα απο καμια ωρα γαλα.

8900 ε? σουπερ!!! πανυως εχει δικιο εγιναν ανθρωπακια, μεγαλη εξελιξη ο 6ος μηνας... εμενα μου φαινετε πολυ αλλιωτικη..

ε αυτα δεν γινονται.. πηγα να σκεπασω το πλασμα και κοιταω τα ειχε κανει...

και πολλα μαλιστα!!!! γεματος ο τοπος!

την αλλαξα, ξυπνησε φυσικα αφου επρεπε και να την πλυνω και τωρα καμαρωνει και κοιταει το μομπιλ..

καλε εσφιξαν τα κακα μας!!!! χχαχχαχχα!!

Φλώρα μου το καταβροχθήσατε το αχλάδι, μπράβο το κορίτσι, καλά για την ανάπτυξη τι να πω, δεν παίζεστε. Φτού σας. Όσο για την ιωσούλα περαστικά να είναι. Το θηρίο σηκώνεται και από τα κάγκελα, η δικιά μου ούτε που το σκέφτεται απο την ξάπλα τα κοιτάζει, όλη μέρα μουρμουρίζει, μαμά, μπαμπα, γιαγιά, παπα και όλα αυτά τα περιέργα, βγάζει και καμιά στριγγλιά για να μην ξεχνιόμαστε. Θα σου στείλω μέιλ με φώτο, θα το κάνω αύριο.

Μαράκι και εσείς με το αχλαδάκι μια χαρά, νερό και μείς πίνουμε πολύ λίγο. Όσο για τα φρούτα τι να πω, μια σύγχιση την έχω με το θέμα, προς το παρόν έκοψα μπαμπάνα που θεωρείται αλλεργιογόνα κια βλέπω πως θα πάει.

Κορίτσια άσχετο άλλά έριχνα μια ματιά για βάφτιση, και ΄΄εχω κο΄λλήσει με το θέμα έλεγα πεταλούδα, άλλα μου λένε ότι έχει πολυφορεθεί, μετά πέταξε ιδέα ο άντρας μου για γοργόνα, επειδή θα έιναι καλοκαίρι, το βρίσκω λίγο δύσκολο να βρω πράγματα. Τι ψάχνω και εγώ τώρα, ακόμα έχουμε χειμώνα. Τέλος πάντων, κάθε ιδέα δεκτή. Φιλούρες, Καλό βράδυ να έχουμε.

dYU4p3.png

Διαφημίσεις

καλημερα μανουλες!!!

bloublou τι κανει το μωρο???μιλαει???θα τρελαθω χαχαχαχχα το καλο μου ειδες για να ειναι γυναικα βιαζεται να μιλησει χαχαχχαχα.

μαρακι ναι τα κακα δεν ειναι παντα μουσταρδιτσες!!!κανουμε και κανα σφιχτουλι χιχιχι

φλωρα εσεις και αν εχετε προοδο!!!ρε παιδια εμενα ο μπεμπακος απλα λεει αγκου αγκι αγκα και δεν το συζητω δεν καθομαστε στον κωλαρακο μας και με τις κρεμουλες δεν πολυθελουμε αλλα το παλευουμε.....ποσο ειναι καλα να τρωει σε καθε γευμα σε ml μηπως ξερετε??

a66gp3.png

aaHup3.png

καλημερα φιλεναδες!!!

Πως κοιμηθηκατε? εμεις καλα, ξυπνησε μια φορα στις 3 και μια στις 7, τωρα την περιμενω να ξυπνησει και να φαμε την κρεμα μας!..

Ρενεζακι μου, και εμενα η μικρη αγκου και μπαμπα λεει, και καθισε τωρα την Πρωτοχρονια, της αρεσει να στεκεται ορθια αλλα δεν το κανει μονη της, δν ξερω και αν κανει, θα ρωτησω αυριο την παιδιατρο.

Δεν ξερω ποσο πρεπει να τρωνε, μαλλον 200μλ ειναι καλα...

Μην ανυσηχεις καθε παιδακι εχει την δικη του αναπτυξη, η Βικτωρια ειναι και πολυ αναπτυγμενη, γεννηθηκε και μεγαλη.

Μπλουμπλου μου ρωτησες τον ομοιο να σου πει για τα φρουτα? και τωρα τι της δινεις? Το νερακι πως το πινει? βρασμενο, σε μπουκαλι ή ποτηρι?

Ρενεζακι εχεις πμ.

μαρακι ευχαριστω απαντησα ουτε καν ηξερα τι ειναι πμ χαχαχαχαχαχ ελεος που θα παει θα το πιασω το θεμα.

bloubloudenia το να κοιτας για βαπτιση δεν ειναι καθολου νωρις οσο πιο νωρις ψαχνεις τοσο πιο ωραια θα το οργανωσεις χωρις να αγχωθεις καθολου!!!εμενα ειναι η δουλεια μου αυτη και στο λεω εκ πειρας.εγω εχω αρχισει εδω και καιρο και κοιταω για την δικη μας βαπτιση :wink: ;-)

ιδεες πολλες!!!ορεξη να εχεις να τα λεμε χαχαχαχαχχα

a66gp3.png

aaHup3.png

Οταν λες δουλεια σου??

α! ξεχασα να απαντησω στην Μπλουμπλου, και εγω πιστευω πως η πεταλουδα ειναι πολυ συνηθισμενη. Εγω σκεφτομαι την φραουλα κυριως επειδη δεν μου αρεσει το ροζ.

Μπορεις να κανεις θεμα μαγειρικα σκευη εχει πολλα να κανεις, ροζ πουα ή κοκκινο πουα, θεμα γοργονες ειναι πολυ ωραιο και ταιριαζει με το νησι.

Επισης μπορεις να κανεις στρουμφακια ή καποιο παραμυθι, Χιονατη ας πουμε..

μαρακι εννοω οτι κανω διακοσμησεις σε βαπτισια και γαμους,βιτρινες και παρτυ!!!

η φραουλα οντως ειναι τελειο θεμα οπωε επισης και το μανιταρι εχει πολλες δυνατοτητες. τα cupkakes ειναι τελειο θεμα για κοριτσακι ζαχαρωτα και cupkakes.

υπαρχουν τοοσοο τελεια θεματα μην κανεις πεταλουδιτσα ειναι πολυφορεμενη...

a66gp3.png

aaHup3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κ απο μας ! τα λεω κ απο δω κοριτσια στα γρηγορα, μιαμιση μερα απεσυρα τις στερεες κ θηλαζα αποκλειστικα κ το αποτελεσμα ηταν οτι ναι μεν σταματησαν οι εμετοι αλλα εχασε σε 2 μερες 200γραμμαρια !

θα τρελλαθω σας λεω !

κατα τα αλλα ειναι ωρα σιγα σιγα να ψαχνομαστε για την βαφτιση ! ρενεζακι τι εννοεις εισαι της δουλειας? γι απες για πες ! εγω σκεφτομαι να εχω θεμα τις νεραιδες παντως !

φλωρουκο με συγκινεις με οσα εγραψες ! καλη χρονια με υγεια ! κ περαστικα στο πλασματακι!!!!!!!!!!!!!!!!

μαρακι εννοω οτι κανω διακοσμησεις σε βαπτισια και γαμους,βιτρινες και παρτυ!!!

η φραουλα οντως ειναι τελειο θεμα οπωε επισης και το μανιταρι εχει πολλες δυνατοτητες. τα cupkakes ειναι τελειο θεμα για κοριτσακι ζαχαρωτα και cupkakes.

υπαρχουν τοοσοο τελεια θεματα μην κανεις πεταλουδιτσα ειναι πολυφορεμενη...

εεεεελα !!!!!!!!! ΕΙΣΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΑς ΛΕΜΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Τωρα θα σε ζαλιζουμε !!! αχαχαχ1 εγω προσωπικα σιγουρα μιας κ ειμαι εντελως ασχετη απο αυτο !

βιργινακι δεν εχω κανενα προβλημα!!!δεν με ζαλιζετε καθολου ευχαριστηση μου να σας βοηθησω γιατι το εχω μεγαααλοο μερακι!!!την λατερυω αυτη την δουλεια οποτε μπορω να μιλαω ατελειωτα!!!μεχρι να με βαρεθειτε!!!! χαχαχαχαχχα

μην αγχωνεσαι μωρε με το μωρο απλα μπορει να μην πηρε καλα τις τροφουλες...εγω ενα εχω να πω δεν πρεπει να αγχωνομαστε με τις στερρες γιατι και εγω ετσι σκαω αλλα μωρε τ μωρακια μας θελουν τον χρονο τους και εμεις καμια 15 αρια μερες εχουμε μπει στερεες και ακομα καταφερνουμε να φαμε 4-7 κουταλιες στην καλυτερη!!!

ελπιζω να γινει γρηγορα καλα η μπεμπουλα μας!!!

a66gp3.png

aaHup3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!ειμαστε πολυ καλα βλέπω!,

Βιργινακι μην αγχωνεσαι,μήπως χάνει η ζυγαριά???καλυτερα μιλά με το γιατρό!

Μπλουμπλου εμεις έχουμε σαν κοκκινιλες,σαν σπυθουρακια στο κορμακι στο λαιμό και πίσω απο τα γόνατα,όχι στο πρόσωπο,παντως ακόμα έχει λίγο πεσμένα βεβαια!θα ξαναπ΄αρω το γιατρο!επισης που θα βρω και εγω κεχρι??

Καμία ιδέα τι θα μπορούσα να δώσω σε δημητριακά με δικό μου γάλα το απόγευμα??ξερω για τις κρέμες της holle αλλα επειδή ο γιατρός μου είπε όχι βιολογικές είπα να τον ακούσω!αληθεια βρωμη απο ποτέ μπορούμε να δώσουμε??ειναι δημητριακο έτσι δεν είναι??εμενα μου είπε ότι όλα τα δημητριακά επιτρέπονται!που θα βρω όμως??

Renezki είσαι ο άνθρωπος μας!χαχαχαχα!δεν σε ξέραμε και για το γάμο βρε παιδί μου!!

Μαρακι είχαν έρθει τα πεθερικά μου στην Καλαμάτα το τριήμερο,λες να τους πετυχες πουθενά??

Αχ κορίτσια αύριο παρουσιάζω τη διπλωματική μου και αγχωθηκα που θα αφήσω το παιδι!!του έχω γάλα βεβαια αν και δεν ξερω πόσο θα πιει με το ποτηράκι,και θα φάει και καροτακι με λίγο πατατουλα!ελπιζω να πανε όλα καλα!ουφ!

Σας φιλω!Θα τα ξαναπούμε?

5LOMp3.png

wkcLp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...