Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

καλημερα μανουλες!!

Χρονια πολλα και καλη φωτιση σε ολους μας!!

Μπλουμπλουδακι καταρχην ζηλευω πολυ τα ψητα στα καρβουνα...!!

Ευακι τι κανετε καλη μου? Ολα καλα?

Λοιπον να σας πω τα νεα μας, φαγαμε αχλαδι!!

Την ειχα ταισει κατα τις 9 πριν παω εκκλησια, εμεινε με τον μπαμπα της μεχρι τις 10:30 και κατα τις 11 που ξυπνησε της ετοιμασαμε την κρεμα με την νονα της. Δεν εβαλα μεσα δικο μου γαλατακι αυριο θα βαλω ομως..

Την βαλαμε καθισματακι και τα σχετικα και μολις της εδωσα την πρωτη κουταλια εκανε σαν να της εβαλα σκ@τα στο στομα της!:tongue::tongue:

Χαχαχαχα, ειχε πολυ γελιο, δεν την ηθελε με τιποτα, μου γυρνουσε το κεφαλακι της στο πλαι.. Βεβαια δεν σταματησα, της εδωσα κανα 5-6 κουταλιες, δεν τις εφτυνε, μετα απο λιγη ωρα της καταπινε.

Αυριο παλι και βλεπουμε, νερο δεν εδωσα φυσικα, αφησα να περασει κανα 40λεπτο και μετα θηλασα για να μην το συνδιασει. Τωρα κοιμαται..

Καλα νιωθω πολυ παραξενα, αχ μωρε μεγαλωσαν τα ψυχουλακια μας!!

Κοριτσια μερικα βραδια τωρα με εχει ξετιναξει, ξυπναει καθε μια ωρα και θελει πιπιλα. Δεν γκρινιαζει απλα νιαουριζεο λιγο, παλι αλμα αναπτυξης ρε γμτ??? την ημερα ειναι καλη το βραδυ ομως...

Αυτα τα νεα μας!!

φιλακια!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γει'α σας κοριτσάκια.

εκλεψα λιγο τον υπολογιστη μου απο τον Θωμά με την δικαιολογια οτι θα του βαλω ταινία απο το γιουτουμπι και σας γραφω γρήγορα.

πρωτα από ολα θα σας πω κατι πολυ σημαντικό.

ΜΗΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑς ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ.

ΔΕΝ ειναι μηχανες ειναι ιδιαιτεροι μοναδικοι αυτονομοι οργανισμοι και το καθε ενα εχει διαφορετική εξελιξη.

λοιπόν να σας δώσω το πρόγραμμα μας.

το πρωι 9πμ (ολα στο περιπου) θηλαζουμε

11πμ φρουτόκρεμα δλδ μισο αχλαδι, μιση μπανανα, μια φετουλα μήλο και καμια φορά λιγο αβοκαντο ή χυμο μανταρίνι ή πορτοκαλι.

12πμ θηλαζουμε και νανι.

στις 2μμ φαγητό δλδ κοτοπουλο ή μοσχαρι ή χορτόσουπα.Πάντα όμως και στο κρεας βάζω σέλινο και λίγο καρότο ή σπανακι ή μπρόκολο ή φασολάκια και αναλογα ρυζι ή φιδέ ή πατάτα.Όταν τα λιώνω στο μούλτι βάζω μια κ.γ λαδι ελιάς.

στις 4μμ θηλάζουμε και νάνι.

στις 7 μμ κρέμα με δικό μου γάλα.δλδ τωρα δίνω νιφάδες βρώμης της holle ή μούλτι δημητριακά ή κεχρί......

evi2010 βάζω 100 ml γάλα και ΄καμιά φορά και λίγο χυμό μανταρίνι, της αρέσει πού έτσι.

στις 9μμ μπανιο θηλασμός και νάνι....την νυχτα θηλάζει 3-4 φορές μερικές φορές δεν ξερω πόσες......

δεν πιέζω με το φαγητό αλλα δεν σταματάω και με την πρωτη γκρίνια.θέλει υπομονή το άθλημα.....;)

Μαράκι καλή αρχή, τα καλύτερα έρχονται.....

Μπλουμπλου μου κ εμεις ψητά στο τζακι σήμερα.πήγαινε με το απιστευτο κρύο και την βροχή που έχει.....

τωρα ουρλιάζουν και τα δύο χαχαχαχαχα φιλια:D:D

καλησπερα ξανα κοριτσια!!!!

μαρακι μια χαρα πηγατε για πρωτη μερα!!την ειδα τη φωτο!χαχαχα!γιατι θα βαλεις και γαλα μεσα στα φρουτα?σου ειπε η γιατρος ή για αλλο λογο?εμεις τα τρωμε ετσι!κριμα βεβαια που εφυγε η μπανανα και το πορτοκαλι για αυτον το μηνα,αλλα τι να κανουμε!

οζαλινα πες μου οτι τα βγαζεις με τη μια τα 100 Ml να πεσω απο το παραθυρο και μενω και στον τριτο οροφο!χαχαχαχαχ!εγω 10 λεπτα το αφηνω το πολυ και βγαζω 50 και φτιαχνω μια κρεμουλα με το γαλα,μια με νερακι και τις ενωνω!θα μπορεσω να το κανω ετσι και με τη βρωμη και το κεχρι λες??επισης οταν λες δημητριακα στο multi ποια εννοεις?κια που τα βρισκεις?

αυτα τα ολοιγα παλι!σας φιλω και καληνυχτα!!!

5LOMp3.png

wkcLp3.png

καλησπερα, μονες στο σπιτι..

ο μπαμπας μας δουλευει, καναμε εμεις τα μπανακια μας και τωρα χαλαρωνουμε, η μια στο παρκο και η αλλη στο λαπτοπ.

Οζαλινακι μου τελειο το προγραμα σας, συμφωνω απολυτως οτι δεν πρεπει να συγκρινουμε τα παιδακια μας..

Ευακι μου λεω αυριο να βαλω λιγο γαλατακι για να ειναι πιο οικεια η γευση, μηπως και της αρεσει πιο πολυ, αν και για πρωτη φορα ειμαι πολυ ευχαριστημενη..

καλησπερα ξανα κοριτσια!!!!

οζαλινα πες μου οτι τα βγαζεις με τη μια τα 100 Ml να πεσω απο το παραθυρο και μενω και στον τριτο οροφο!χαχαχαχαχ!εγω 10 λεπτα το αφηνω το πολυ και βγαζω 50 και φτιαχνω μια κρεμουλα με το γαλα,μια με νερακι και τις ενωνω!θα μπορεσω να το κανω ετσι και με τη βρωμη και το κεχρι λες??επισης οταν λες δημητριακα στο multi ποια εννοεις?κια που τα βρισκεις?

αυτα τα ολοιγα παλι!σας φιλω και καληνυχτα!!!

ναι καλό μου με τη μια τα βγάζω.....'εχω κόλπο.

όταν ξυπνήσει η μικρή μου το πρωί την βάζω στο στήθος και θηλάζει και στο αλλο το θήλαστρο..τρεχει το γαλατακι ανετα.μόλις βγαλω 100 σταματαω.

επίσης μην φτιαχνεις δυο διαφορετικές κρεμες.βαλε 50 γαλα και 50 νερό μαζι στο πιατακι και φτιαξε μια κ εξω την κρεμα.γιατί κάνεις την ζωή σου δύσκολη????????

οταν λέω μουλτι δημητριακα είναι η συσκευασία που εχω αγορασει....multi grains..δες εδω

http://www.ulula.co.uk/shop/baby-food-listing.php?CatID=105 αυτές είναι οι κρεμούλες μας;)

maria-elpida ακόμα δεν κοιμήθηκε το πλάσμα???????

Διαφημίσεις

Οζαλινακι μου ακομα δεν εχει κοιμηθει το πλασμα...

αχ τι κανω, τωρα ξαναπαιζαμε εδω αγκαλιτσα και τωρα την εχω στην κουνια και μουρμουραει, ειναι νυχτοπουλι!!!

καλημερα μανουλες! η μπουμπου κοιμαται ακομη, δεν ξυπνησε καθολου το βραδυ , θα ξεκουρδιστηκε φαινεται το παιδι μου ! αχαχα!!! μιλησα με γιατρο δεν πιστευει οτι ειναι ουρολοιμωξη αλλα επειδη βγαζει μονο στις στερρες πρωι κ απογευμα μειωνουμε το φρουτο απο 200 σε 100 κ συνεχιζω με γαλα, κ το απογευμα αλλαζω την κρεμα κ δινω βιολογικη ! κ βλεπουμε ! βαρος εχει βαλει 300+γραμμαρια που την ελεγξα !

μπλουμπλουδακι μου τι ειπες τωρα ! αν αλλαξα κατι στο φαι ε ? ωχ γμτ ! 2 μερες της ειχα βαλει ροδι λιγο χυμο δλδ, χωρις να ρωτησω την παιδιατρο κ επειδη κοκκινησε κ το πιπι της δεν της ξαναδωσα ! λες να πειραχτηκε το στομαχι της απο αυτο ? αντε τωρα αν το πω αυτο στην παιδιατρο θα ουρλιαζει που εκανα του κεφαλιου μου ! πραγματι μετα απο αυτο ξεκινησαν οι εμετοι ! μολις σταματησα το ροδι ! ωχ τωρα ! ειμαι ηλ%θι@ κανω του κεφαλιου μου !

η μπεμπα εκανε κ το απογυεμα επισης εμετο ! αντε να δω τι θα δω ευχομαι σημερα να ειναι περδικακι !

μαρακι καλη αρχη στα φαγητα ειδες που μεγαλωνουν ? τελευατια ολο αυτο λεμε με τον αντρα μου ! την βλεπουμε που στεκεται στο κωλι τςη κ παιζει κ μας φαινεται απιστευτο !

κανει κ ναζια !

οσο για το γαλα στα φρουτα δικη μου γνωμη ειναι να την αφησεις να μαθει τις γευσεις οπως ειναι ! μην την μπερδεψεις ! κ γω το ειχα κανει αλλα μονο μια φορα ! απλα μαλακωσαν οι γυεσεις μη νομιζεις τρελλη διαφορα !

ευακι ελπιζω να μην ειναι τιποτα τα σπιθουρακια κ να βαλετε κανονικα τα φρουτα κ παλι στην κρεμα σας !!!!

κοριτσια βγαινω τωρα, γιατι ξυπνησε ο αντρουλης να του κανω λιγη παρεα πριν παει για δουλεια ! τα λεμε παλι μετα

καλημερα κοριτσια!!!

παλευει ο αντρας μου να δωσει τη φρουτοκρεμα,με μενα δεν ηθελε πολυ!χαχαχαχ!

βιργινακι καλυτερα ειναι η μπουμπου σου??

οζαλινα το εχω δοκιμασει το κολπο αλλα ο κανακαρης μου κλωτσαει το θηλαστρο και επισης μεσα στα 5 λεπτα που τρωει παλι δεν βγαζω 100!οποτε τρωει και μετα πιανω το θηλαστρο εγω!

φιλακια!

5LOMp3.png

wkcLp3.png

καλημερα, σηεμρα εχουμε λιγο ηλιο και σταματησε και η βροχη οποτε οταν φαμε το αχλαδακι μας θα βγουμε βολτα!

Βιργινακι μου λες να φταιει το ροδι? θα σου ελεγα να το πεις στην παιδιατρο γιατι και εκεινη πρεπει να εχει σωστην εικονα για την διατροφη του παιδιου. Εγω θα το ελεγα..

Οσο για το γαλατακι θα δω πως να φαει σημερα και βλεπουμε, ισως δοκιμασω, θα σας πω μετα..

Ευακι μου εφαγε ο μικρος σου?

εγω εχω τον αντρουλη με πυρετο...

Διαφημίσεις

καλο απογευμα κοριτσια, εβαλα αντρουλη και μπεμπαρα για υπνο και ετοιμαζομαι να σιδερωσω.

Λοιπον δευτερη μερα αχλαδιου και μπορω να πω οτι δεν ειχαμε και σπουδαια προοδο, χιχιχιχι!!!

εφαγε περιπου 7-8 κουταλιες, δεν τις εφτυνε αλλα δεν ηθελε το κουταλι στα χειλη της. Μολις το ακουμπουσα γυρνουσε το κεφαλακι, καλα πολυ γελιο. Ομως την καταπινε την κρεμουλα και εδειχνε να την δεχετε μια χαρα..

Δεν την πιεσα, την αφησα λιγη ωρα και μετα θηλασε.

αυριο θα της δοκιμασω αλλη ποικιλια αχλαδιου και βλεπουμε, γαλα δεν εβαλα ειναι πολυ ζουμερο το αχλαδι και θα νερουλιασει πολυ αν βαλω και γαλα.

Βγηκαμε και βολτα και ολα καλα.

Βιργινακι τι κανει η μικρη?

Maρία μου μια χαρά η μικρή με το αχλάδι, γάλα θα έλεγα να μην βάλεις, να μάθει να το τρώει όπως είναι, και η δικιά μου γυρνάει τα μουτράκια της αλλού, αλλά την κουτσοτρώει με λίγη υπομονή κια παιχνίδι.

Βιργινία μου μπορεί να την πείραξε το ρόδι, πές στο στο γιατρό, μου κάνει εντύπωση που βγάζει μόνο τις στέρεες, τι να πω, βρε παιδί μου.

Ευά μου που σου έβγαλε σπιθουράκια ο μικρός; έχει και η δικιά μου στα μούτρα της και σκέφτηκα να σταματήσω για λίγες μέρες τη φρουτόκρεμα, να δω πως θα πάει κια να το πάμε πάλι απο την αρχή, έχω την αίσθηση ότι κάτι απο τα τρία την πειράζει, μήλο, αχλάδι, μπαμπάνα. Τραχανά γιατί να μη φάει, πρόβειο γάλα έχει και σιμιγδάλι, αν τον ξεκινήσεις μετά τον 8ο.

Οζαλινάκι μου καλές απο γεύση η HOLLE; Ελεγα να πάρω κανονικό κεχρί και να το βράζω με ζουμάκι απο το μεσημεριανό. Από τον άλλο μήνα βέβαια, προς το παρόν συνεχίζουμε και αυτό το μήνα με δύο γεύματα.

Χρόνια πολλα σε Γιάννηδες Ιωάννες.

Ολοι κοιμούνται και μπήκα να σερφάρω ευκαιρία βρήκα, το απόγευμα θα πάμε σε μία φίλη που γιορτάζει, να παίξουν τα πιτσιρίκια.

dYU4p3.png

καλημερα Μανουλες!

Καλη Κυριακη να εχουμε, αχ πανε και οι γιορτες, σημερα εχουμε ξεστολισμα..

τα λεμε πιο μετα ηρθαν οι δικοι μου..

καλησπερα κοριτσια!

τι κανετε? εμεις μια χαρα, ειμαστε ολη μερα βολτα και δουλιτσες.

Το πρωι ξεστολισαμε και μετα βγηκαμε γαι φαγητο και βολτα για καφε..

Φαγαμε και ολη την κρεμα σημερα. Την ταισε η μαμα μου κατα τις 11, ειχε να φαει απο τις 7 και εφαγε ολο το αχλαδι..

Ανοιγε το στοματακι της και γλυφοταν, αυριο εχουμε και μηλο παρεα!

Κατα τα αλλα το βραδυ κοιμηθηκε ολη νυχτα, ευτυχως..

εσεις τι κανετε?

Μπλουμπλουδακι μου, πολυ γνωστος παιδιατρος εδω συστησε στην ξαδελφη μου να βαλει μηλο-αχλαδι-μπαμπανα ολα μαζι γιατι λεει ειναι της ιδιας ομαδας φρουτα και αν κανουν αλεργια την κανουν και τρια μαζι το ιδιο. Τι να πω, ισως να εχει και δικιο.

μανουλιτσες χαθηκα!!!!

χρονια πολλα καλα να ειμαστε και εμεις και τα αγγελουδακια μας!!!:D :D

τι κανετε???εγω ειχα πελαγωσει μεχρι να ξαναμπουμε στους ρυθμους μας, μετα την ιωσουλα λιγο εχουμε χασει τα αυγα και τα καλαθια αλλα που θα παει ο θυσαυρακος ειναι συνεργασιμος το καλο μου....

τα μωρουλινακια σας ολα καλα????βιργινια μου υπαρχει περιπτωση το μωρακι να κανει εμετο απο τις κρεμουλες ???μην μου λες τετοια και δεν τις θελουμε καθολου...

ααα επεισης να πω οτι το αρθρο με τα εμβολια μου το εδωσε η bloublou σορυ κοριτσια αλλα μπερδευομαι ακομα θα σας μαθω σιγα σιγα που θα μου παει!!!!:lol: :lol: :lol:

μαρακι!!!εμαθα εχουμε κοινους γνωστους ε???χαχαχαχα με την βελουδιτσα ειμαστε κολλητες φιλες απο το νηπιο!!!μου ειπε οτι μιλουσατε προχθες!!!!μικρος που ειναι ο κοσμος ε???μακαρι να κατεβει καλαματα να ερχομαστε και εμεις πιο συχνα χχιχιχιχιχι

ασε μαρακι με τις κρεμουλες εχουμε και εμεις μεγααααλοοο θεμα!!!!αλλα οπως λενε και οι πιο παλιες θελει υπομονη...θα δειξει και εμενα ετσι κανει λες και τρωει δεν ξερω τι χαχαχαχαχα εχει πολυ πλακα...νευριαζει κιολας μετα την 4 κουταλια....

ζωιτσα μου να ζησετε!!!!!σαν τα ψηλα βουνα...μεγαλωνουνε τα ψιχουλακια μας μωρε....

οζαλινακι τα δημητριακα αυτα που λες τα τρωει ανετα η μπεμπουλα σου???εσυ πιο ακριβως δινεις απο ολα αυτα της holle?ειναι γενικα καλα προιοντα τα εχεις δοκιμασει? γιατι και εγω βιολογικα του δινω.

κοριτισα μου ξερετε απο ποτε μπορουμε να δωσουμε κουακερ (βρωμη)???

a66gp3.png

aaHup3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...