Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

που ειστε αγαπουλες? ετοιμαζεστε να δεχτειτε το 12?

Εμεις μια χαρα περναμε εδω, χορτασαμε βολτες. Το πρωι βγηκαμε και πηραμε τα δωρα του αι-Βασιλη, στο γραμμα η μπεμπα ειχε ζητησει απο την μαμα μου την μινι που τραγουδαει, απο την αλλη γιαγια την σοφι την καμηλοπαρδαλη και απο εμας το σκυλακι της φισερ πραις.

Σημερα βεβαια της πηραμε και ρουχαλακια, αυτα απο εμας και οχι απο τον αγιο!!!!!!:tongue::tongue:

καναμε πολυ ωραια βολτα το πρωι στην αγορα, πηγαμε και στο νεξτ το μεσημερι και ειδα ρουχαλακια που φυσικα θα τα παραγγειλω απο Αγγλια γιατι με τις τιμες που ειχε εδω, αστα να πανε, :D:D!

Αν και μου ειπε η κοπελα οτι μετα τις γιορτες θα βαλουν για μια εβδομαδα -50%.Αν το παρω χαμπαρι θα στειλω την πεθερα μου να ψωνιασει απο εδω.

Αλλα δεν ξερω πως να το μαθω???:idea:

Λοιπον αγαπουλες, με το καλο να μας μπει το 2012, να εχουμε υγεια και παντα χαρουμενα και γερα μωρακια!!!!!!

Μαρία οι εκπτώσεις στα next αρχίζουν στις 9/1 μου ειπαν οι κοπελες στα εδω next και για αρχή θα βαλουν 50% κα μετα 70%. επιδη την πατησα με την Αγγλία περυσι στις εκπτωσεις παρε την πεθερα πήγαινε την εκεί και σημειωσε της τι θελεις να σου αγορασει και θα σωθείς.......φιλάκια.

αχ και να ημουν και εγω στην Πάτρα....ειναι και η αδερφούλα μου εκει.κλαψψψψψψψ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα φιλεναδιτσες!

καλη Χρονια να εχουμε και να καμαρωνουμε τα παιδακια μας!!!

Εμας μας βρηκε ο καινουριος χρονος εδω στο σπιτι οικογενειακα, ειχαμε ντυσει την μικρη αγιο βασιλη αλλα μολις μπηκε ο χρονος πεινασε και εκατσε να θηλασει ο αγιος, χιιχιχι!!

Εχουμε χορτασει βολτες, τοσες που το μικρο εχει χαλασει πληρως το προγραμμα της, το βραδυ κοιμηθηκε στις 2:cool:. Γενικα εχει κουραστει λιγο το πλασμα αλλα οκ θα επανελθουμε αυριο που θα γυρισουμε σπιτακι!

Σημερα το προγραμμα εχει καποια ψωνια εδω και μετα θα κατσουμε σπιτακι και θα ερθει και μια θεια να μας δει..

Πως τα περάσετε??εμεις κάναμε αλλαγή του χρόνου εδώ στο σπίτι μας!παρολιγο να αλλάξω χρόνο θηλαζοντας,χαχαχχα!ωραια θα ήταν!!!

Ωραια θα ηταν...:tongue::tongue: καλη χρονια να εχουμε Ευακι!

Σήμερα πήγαμε στο βουνό που είχε χιόνια δυστηχώς δεν φτιάξαμε χιονάνθρωπο το χιόνι είχε παγώσει και δεν μπορούσαμε ούτε καν να το πιάσουμε,

Σας φιλώ όλες, να έχουμε ένα καλό 2012 με υγεία κια χαρά. Κορίτσια άδειασε το καφέ μας, λόγω των ημερών φαντάζομαι. Αντε να μαζευόμαστε.

Φιλιά πολλά.

Μπλουμπλουδακι μου, καλη χρονια, αχ ωραια χιονια και κρυο, μου θυμιζουν τα φοιτητικα μου χρονια που τα περασα σε πολυ παγωμενο μερος και ο χιονανθρωπος ηταν μονιμα εξω απο το σπιτι να μας φυλαει..!

και εχεις δικιο αντε να μαζευομαστε... μην το ξεχναμε το καφενεδακι μας...

το κοριτσάκι μου φωνάζει ασταμάτητα λες και ειναι μεντζο σοπράνο και όσο μας ακουει να γελάμε τόσο τσιρίζει...από φαγητό ακόμα δύσκολα αλλά η μαμα κανει το γυφτακι και έχει 3 φορές την μερα 45λεπτο προγραμμα ελαφρολαικο παιδικο τραγουδι να φαει η μουσού......

:D:D:Dκαλα γελασα πολυ Οζαλινακι μου!!!! ακου 45λεπτο προγραμμα!!!

Μαρία οι εκπτώσεις στα next αρχίζουν στις 9/1 μου ειπαν οι κοπελες στα εδω next και για αρχή θα βαλουν 50% κα μετα 70%. επιδη την πατησα με την Αγγλία περυσι στις εκπτωσεις παρε την πεθερα πήγαινε την εκεί και σημειωσε της τι θελεις να σου αγορασει και θα σωθείς.......φιλάκια.

αχ και να ημουν και εγω στην Πάτρα....ειναι και η αδερφούλα μου εκει.κλαψψψψψψψ

ευχαριστω πολυ για την πληροφορια, θα το κανω σιγουρα.

μακαρι να εισουν Πατρα φιλεναδα, θα πειναμε τωρα ενα καφεδακι στην αγ. Νικολαου..

Καλημερα και απο εδω!

Αντε Ελπιδακι με το καλο να γυρισετε σπιτι σας..

Καλα οζαλινακι..μερικες φορες πιανω και εγω το τραγουδι!

Απλα το δικο μου ειναι λιγο ροκ..πειραζει?

:lol::lol::lol:

Θες να κανουμε ντουετο?

:D:D:Dμανουλιτσες μου τι κανετε?????ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ ΤΟ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΟ 2012!!!!!

εμεις δεν μπορω να πω πως περασαμε καλα γιατι ο θυσαυρουλινος ηταν αρρωστουλης (ψηθηκε στον πυρετο το παιδακι μου)...:-(:-(:-(

ειχαμε τσακωσει μια ιωσουλα η οποια ακομα ηταν στην αρχη της και ο γιατρος μας εκανε εμβολιο!!!ελεος....πια τελος με το νεο ετος θα παρθουν νεες αποφασεις (για το γνωστο θεμα που σας εχω πρηξει)δεν θα κανω πλεον τυφλα οτι μου λεει το (εθνικο συστημα υγειας):mad::mad::mad: θα το ψαχνω παααρααα πολυυυ!!!

μαρια μου σε ευχαριστω για το αρθρο με τα εμβολια.

ζωιτσα ειχε ανεβει η κολλητη μου με την οικογενεια της θεσσαλονικη(ζηλεψααααα......δεν σου λεω ποσο!!!!)περασανε τελεια!!!ααχχχ αντε να δουμε ποτε θα παρουμε τον θυσαυρουλινο να ανεβουμε και εμεις καμια βολτα σαλλονικη!!!

βρε κοριτσια εσεις με τα δοντακια τι κανετε?? εχει σκασει κανενα στα μπαρμπουνακια σας??

επισης με τις τροφουλες στην αρχη ποσες κουταλιες τρωτε???δινετε μετα και συμπληρωμα γαλατακι???σορυ για τις πολλες ερωτησεις αλλα πελαγωνω...

φιλακιαααα σε ολες σας:-):-):-)

a66gp3.png

aaHup3.png

Διαφημίσεις

Καλη χρονια και στο αγαπημενο μας φορουμ!!!!!!!!!!!!!!!!! Ευχομαι να εχουμε μια ομορφη χρονια αγκαλια με τα ζουζουνακια μας!!!!!!!!!!!! Ελπιζω να μαζευομαστε σιγα σιγα και να τα λεμε και απο δω!!!!!! Σας φιλωωωωωω!!!!

GKvPp2.png

nN72p2.png

SoVDp2.png

Καλησπερα μανουλες !! πολυ τρεξιμο !!!!

ρενεζακι μου εμενα στην αρχη ετρωγε 3-4 κουταλιτσες (αυτο για 3-4 μερες δλδ) κ γρηφορα πηρε τα πανω της κ ετρωγε 200μλ !!!! ειναι στο παιδι ομως ! εμενα τουλαχιστον τα δεχτηκε ολα πολυ ευκολα δοξα το θεο !!!! το προβλημα ειναι η απογυεματινη κρεμα που δεν γουσταρει πια καθολου της ερχεται να κανει εμετο κ ετσι δεν την πιεζω την θηλαζω !

ναι συνηθως μετα το φαγητο που κ που συμπληρωνω θηλασμο ! ειναι αναλογα τις ορεξεις της !!!!! περαστικα στο μικρουλη σου μωρε! αυτοι οι παιδιατροι ωρες ωρες θελουν τρελλα μπινελικια ! γγγκκκρρρρ!!!!!!!

οσο για την παραθεση αν θες να δωσεις μια μονο απαντηση πατας το quote αν ομως θες να δωσεις περισσοτερες πατας το διπλα κουμπι < " > που ειναι το multi quote οι πολλαπλες δλδ απαντησεις !!!!

αυτο βρισκεται οπως κοιτας την οθονη κ ενα μας μνμ κατω δλδ απο τα τικερακια μας στα δεξια !!!!! ελπιζω να μην σε μπερδεψα !!!

Καλησπέρα κορίτσια!!!τι κάνετε?μην χανόμαστε!!χαχαχ!

Ο μικρός μας θα μας τρελανει!ολο γελάει!!χαχαχα!και θέλει να παίζουμε κάτω αλλα θέλει να ναι και όρθιος!επισης αν τον κρατάς απο τους όμως κάνει βήματακια τρέχοντας να έρθει κοντά μου!χαχχα! Και ναι μαλλον έρχεται το τρίτο δόντι μας το πάνω αριστερά,γιατι άσπρο σε το όυλο!

Αύριο θα πάμε στον παιδιατρο έχουμε εμβόλιο και μαλλον θα μας βάλει το μεσημεριανο!

Εγω προς το παρόν τις τροφές τις δίνω ανάμεσα απο τα γευματαβθηλασμου, δηλαδή θηλαζα αφήνω να περάσει καμία ωριτσα η και παραπάνω τρωμε μετα περνάει πάλι κάποια ώρα και μετα θηλαζει όσο θέλει,τωρα πόσο πίνει αυτός μονο ξέρει!!χαχαχα!αχ κορίτσια δεν θελω να τελειώσει ο θηλασμος!!!!ειναι τραγικό αυτο που λέω??

Σας φιλω!και καληνύχτα!

5LOMp3.png

wkcLp3.png

καλημερα μανουλες !!!

ευακι καθολου τραγικο δεν ειναι βρε !!! τα ιδι ανιωθω κ γω κ σκεφτομαι οτι τωρα που σε δυο μηνες γυριζω για δουλεια πως θα προσαρμοσω τους θηλασμους? τι θα τρωει το παιδι ενδιαμεσα αοπ τα τα φαγητα αν πειναει ???? εχω πολυ πολυ αγχος !!!

επισης ειμαστε χαλια κακοδιαθετη, η θελει να ειναι αγκαλια κ να την κουναω η να την θηλαζω ! δεν εχει ορεξη για κουβεντες κ παιχνιδια, εχει κανει 2 εμετους απο χθες πολυ μεγαλους πυρετο δεν εχει , αλλα εχει ελαφρυ βηχαλακι !!! για να δουμε !

βιργινια μου σε ευχαριστω για την απαντηση οχι δεν με μπερδεψες καθολου :confused: :confused: θα το βρω σιγα σιγα που θα παει χαχαχαχαχαχα!!!! περαστικα σας μωρε οταν ειναι αρρωστουλικα τα μωρακια μας δεν εχω χειροτερο ασε ασε ευχομαι να εισαστε καλα!!!

με το φαι οντως εχουμε ενα θεματακι αλλα θεωρω οτι ειμαστε στην αρχη την δυσκολη για αυτο....θα παμε με υπομονη και θα δειξει...

ευακι οσο αναφορα τον θηλασμο μαζι σου!!!!μακαρι να ειχα μπορεσει και εγω να συνεχισω τον θηλασμο με τον θυσαυρουλινο μου

φιλακια σε ολες :-D

a66gp3.png

aaHup3.png

Διαφημίσεις

Ρενεζακι σιγα σιγα θα φαει απο ολα!!

κοριτσια και εγω το ιδιο, αμα πιασω δουλεια(μακαρι να βρω ) πως θα αφηνω το Γωγο μου?

Αυτο σκεφτομαι...

Εδω τον αφησαμε 3 φορες ολο και ολο και ...ολο τον σκεφτομουν, και ο κυριος μολις μας ειδε προχτες εκλαιγε για 15 λεπτα!

Καλησπερα κοριτσια, ειμαι πολυ κουρασμενη, εχω κανει σημερα παρα πολλες δουλειες εδω στο σπιτι και βγηκα και εξω για σουπερ και κατι αλλες μικροδουλιτσες.

Αυριο μετα την εκκλησια θα δωσουμε στην μικρη την πρωτη της φρουτοκρεμα..:D Μου φαινεται πολυ παραξενο που θα φαει το παιδι μου στερεες τροφες, θα φαει τωρα.. μια κουβεντα ειναι αυτη!! Πλακα θα εχει..

θα ερθει και η νονα της να την δει, απο πανω μενει οποτε θα την καμαρωσει να τρωει!!!!:tongue::tongue:

κατα τα αλλα περασαμε πολυ ωραια στην Πατρα, καναμε τις βολτες μας, τα ψωνια μας, ειδαμε πολλους φιλους μας και γενικα περασαμε ωραια.

Βγηκαμε με τον αντρουλη για ποτακι, αμε..

Το περδικακι μου ηταν λγο ανυσηχο, την πειραξε η αλλαγη περιβαλλοντος και ο πολυς κοσμος, εχει μαθει πιο ησυχα..

Θα συνελθει σημερα.

α! εκανα και βασιλοπιτα, αυριο θα την κοψουμε, στο πατρικο μου επεσε σε μενα!

Ρενεζακι μου, ειναι καλυτερα ο μικρουλης σου? εμενα συνηλθε απο το μπουκωματακι της. Οσο για τα δοντακια εμεις ακομα δεν εχουμε κανει αρχη..

Βιργινακι και εγω τον σκεφτομαι τον θηλασμο οταν θα παω για δουλεια.. αλλα σκεψου οτι προσαρμοζεται το στηθος και η παραγωγη και αν θελει η μικρη συνεχεια στηθος κανα αλμα αναπτυξης θα ειναι.

κοριτσια ποιος θα κραταει τα μικρα σας οταν θα πατε για δουλεια?

Ευακι μου φυσικα μονο αυτος ξερει ποσο πινει, χαχαχχα!!!

Λοιπον σας αφηνω, θα τα πουμε αυριο, με τα νεα απο το μεγαλο τσιμπουσι!!!!

φιλακια σε ολες!

Καλημέρα κορίτσια και χρόνια πολλά!!

Έχουμε κάποιον που να γιορτάζει???

Εμεις χθες πήγαμε στον παιδιατρο και κλάψουμε απίστευτα απο πολυ νωρίς!!

Μας έκοψε τη μπανάνα και το πορτοκάλι γιατι έβγαλε κάτι σπυθουρακια στην πλάτη που μαλλον είναι δερματιτιδα αλλα για να ειμαστε σίγουροι τα κοψαμε για αυτο το μήνα!επισης ξεκινάμε μεσημεριανο τα γνωστά,σημερα θα του δώσω λίγο καροτακι!

Με εκνευρισε απίστευτα γιατι μου είπε ότι με το μεσημεριανο να κοψω το μεσημεριανο γάλα!αμαν δηλαδη και πήγε να μου βάλει προγραμμα τύπου μονο πρωι βράδυ θηλασμος!δεν έδωσα σημασία!και στενοχωρηθηκα!επισης το απόγευμα μας ξανά έβαλε κρέμα δημητριακών τωρα αλλα ευτυχώς μου είπε ότι μπορώ να φτιάχνω με δικό μου γάλα κρέμα!

Τραχανα μου είπε μετα το χρόνο!!!:shock:

Τι να πω πάλι!

Μαρακι με το καλο να ξεκινήσετε!να μπεις να μας πεις εντυπώσεις!!

Renezaki και εσύ τα πηγές περίφημα με το θηλασμο,μην το σκέφτεσαι πλεον!!αλλα σε ευχαριστω για τα καλα σου λόγια!

Σας φιλω!!

5LOMp3.png

wkcLp3.png

Kαλημερούδια.

Εδώ έχει πολύ αέρα και μία μαυρίλα, από βροχή τίποτα ακόμα. Το μεσημέρι θα πάμε στη θεία μου για φαγητό, θα έχει ψητό στα κάρβουνα, τέλειο. Μόλις έβαλα και τα λαχανικά της μικρής, κοιμάται απο της 10.30 ελπίζω να συνεχίσει μέχρι της 12 μετά τσιτσίο, αλλά δεν θέλει πάντα και μετά θα φάει τη χορτόσουπα. Προχθές ξεκινήσαμε κατσικάκι και της αρέσει πολύ. Από μεσημεριανό γενικα΄τα πάμε σούπερ, μετά δεν θέλει να θηλάσει, το σκατούλι στουμπώνει.

Ευάκι μου δυστυχώς τα έχουμε ξαναπεί οι παιδίατροι πάμε βάση του μπουκαλιού, δεν έχουν και πολύ ιδέα απο θηλασμό. Εσύ πρόσφερε στο παιδάκι σου περίπου μια ώρα πριν και μια ώρα μετά το μεσημεριανό και το πρωινό ή ανάλογα με την διάθεση του και ότι θέλει αυτό. Εμείς από φρουτόκρεμα δεν τρελαινόμαστε, παρόλαυτα την φτιάχνω και όση θέλει, μετά της δίνω τσιτσίο αν θέλει και στο καπάκι κοιμάται. Το απόγευμα δεν της έχω ξεκινήσει τίποτα ακόμα, πρόχθες έκλεισε τον 7ο, εφόσον είμαι σπίτι προσφέρω στήθος, αφού κλείσει και τον 8ο θα ξεκινήσω με τραχανά, κεχρί , βρώμη και θα δα δω τι της κάνει κέφι.

Χθες είχαμε κουνουπίδι βραστό και είχε και γλυκοπατάτα ψητή στο αλουμινόχαρτό, λοιπόν της έδινα μικρά κομματάκια να πω ότι τρελάθηκε και με τα δύο, ούτε για στήθος δεν άνοιγει έτσι το στόμα της:lol: και τα μασουλούσε μια χαρά με τα ουλάκια της, πολύ γέλιο. Το βράδυ δε θηλάσει απο της 8.30 που κοιμάται τουλάχιστον 3-4 φορές μέχρι να ξυπνήσει κατά της 7.30.

Μαράκι καλή αρχή στα φρουτάκια σας, περιμένουμε εντυπώσεις.

Βιργινάκι μου πως είναι η μικρή απο τους εμετούς, μία κάποια ίωση αφού είχε κια πυρετό. Της έβαλες κάτι καινούργιο στο φαγητό; μήπως δεν τον δέχθηκε καλά.

Σας φιλώ, πάω για ντουζάκι.

dYU4p3.png

καλημερα μπλουμπλου!

εγω σκεφτομουν να του δωσω απο τωρα κρεμουλα με βρωμη!οπως κανει η οζαλινα,γιατι μου ειπε οτι ολα τα δημητριακα επιτρεπονται!καταλαβα λαθος???

ασε για τον τραχανα πολυ στενοχωρεθηκα!τον περιμενα πως και πως!τι να τον κανω μετα το χρονο κυριε??τοτε θα τρωει κανονικα το παιδι!αχαχαχχα!

νερακι πινετε?εμεις ναι με το εκπαιδευτικο ποτηρακι!δεν του δινω και παρα πολυ βεβαια γιατι το βλεπει σαν παιχνιδι!

καλα να περασετε στη θεια!!!

οζαλινα ενημερωσε με λιγο αν θες για τις νιφαδες βρωμης που παιρνεις στη μικρη σου!με ποσο γαλα τις φτιαχνεις??

πολλα φιλια σε ολες και παλι!

5LOMp3.png

wkcLp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...