Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

κοριτσια πηγαμε στην γιατρο, δεν εχουμε τιποτα σοβαρο ουτε ακροαστικα ουτε τιποτα, μια μικρη ιωσουλα που την περναμε πολυ ελαφρια και αυτο λογω των αντισωματων απο το γαλατακι της μαμας οπως μας ειπε!!!:P

θα βαλουμε κανα δυο μερες ακομα οτριβιν και το βηχα θα τον εχουμε αλλα ολα οκ.

Μου ειπε οτι δεν εφταιγε η υγρασια του χωριου και οτι απο καπου την τσιμπησε κανα 2-3 μερες πριν εμφανισει συμπτωματα.

Η αληθεια ειναι οτι ειχα μια επισκεψη απο την μικρη μου ξαδελφη η οποια εβηχε πολυ..:mad:

Τεσπα ας ειναι μονο αυτο, ολα καλα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα αγαπουλες, σημερα γινομαστε 6 μηνων!!!

6 υπεροχοι μηνες με το πλασματακι να μας εχει παρει τα μυαλα!!!!

Σε αγαπαμε πολυ αγαπουλα!!!

Καλημέρα κορίτσια!!

Μαρακι να τα χιλιασετε!!!να ειναι πάντα γερή η μπεμπούλα σας!!!

Απίστευτο πως περνάει ο καιρός κορίτσια!!!

Εμείς αύριο γινόμαστε έξι μηνών και σκέφτομαι πως ήμουν περισυ!!απιστευτο!

Να είναι καλα τα μωράκια μας!!

Εμείς δεν ξέρω τι έχουμε πάθει, ξυπνάει κάθε μια ώρα όχι θα να φάει,τον παίρνω αγκάλιτσα και κοιμάται αμέσως!εμενα μου φαίνεται ότι τον πονάει η κοιλιτσα του αλλα δεν είμαι και σίγουρη!κακα παντως έκανε και σημερα το πρωί γεμισε η πάνα!φαση θα είναι και αυτή!!

Φιλακια!!

5LOMp3.png

wkcLp3.png

Ευακι ευχαριστουμε αγαπη μου, μωρε το αγχος αποχωρισμου θα ειναι, το περνανε γυρω στο 6μηνο.

και εμενα αυτες τις μερες που ειναι λιγο αρρωστουλα, ολο αγκαλια θελει!!

Διαφημίσεις

μανουλιτσες καλησπερα και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!

να χαιρομαστε τα αγγελουδακια μας που ηρθαν στην ζωη μας να την κανουνε μαγικη γεματη ατσεροσκονη και φωτακια που λαμπιριζουν (να εμενα τωρα θα με πιασουν τα ζουμια)τι καλα βρε κοριτσια και εγω ετσι ακριβως αισθανομαι....συγγνωμη που δεν σας εχω ευχηθει τοσες ημερες και δεν εχω δωσει το παρον αλλα περασαμε λιγο δυσκολα εγω επαθα γαστρεντεριτιδα ο θεος ξερει πως μιας και δεν παω πουθενα!!!!και ο θυσαυρουλης μετα απο το εμβολιο εκανε πυρετο:mad: :-x !!!!!!!!!!ελεος...εχει 2 ημερες 37,5-38,5 το μωρουλινακι μου και ειναι ολο παραπονα και ολο θελει να κοιμαται πανω μου....βεβαια μετα το 48ωρο ειναι πολυ καλυτερα αλλα δεν λεω τπτ μεχρι να ειμαι σιγουρη οτι εντελως καλα!!!!

μαρια μου ποια λες οτι ειναι τα απολυτως απαραιτητα εμβολια?

αν δεν μπορεσω να μπω συντομα ευχομαι σε ολες

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ

ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΩΡΑΙΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΓΑΙ ΟΛΕΣ ΜΑΣ!!!!!:lol: :lol: :lol: :lol:

a66gp3.png

aaHup3.png

Κοριτσάκια μου χάθηκα, αλλά με τα ζουζούνια τρέχουμε λίγο, λίγο να φάνε, λίγο να παίξουμε, λίγο το σπίτι, πέρασε η μέρα. Είμαστε όλοι καλά, με τα φαγητά τα φρούτα το πρωί, τα κουτσοτρώμε, όχι με πολύ χαρά αλλά τρώμε το μισό και λίγο παραπάνω. Το μεσημεριανό το καλύτερο της, τώρα που μπήκε και το κοτόπουλο το τσακίζει, ανόιγει το στόμα της και περιμένει την επόμενη κουταλιά. Απογευματινό απο τον άλλο μήνα. Απο κάκα είμαστε 1-2 φορές τη μέρα, πηχτά πλέον, και όπως είπε η Βιργινία δεν λερώνετε το κωλή μας. Γενικά είνια πολύ ήρεμη τις τελευταίες μέρες κάθετε αρκετή ώρα κάτω με τα παιχνιδάκια της και τα περνάει όλα μα όλα απο το στόμα της, χαζεύει τον αδελφό της και γελάει. Απο θηλασμούς δεν θα έλεγα ότι έχουμε μειώσει, το πόσους βέβαια δεν έχω μετρήσει, πρέπει να το κάνω έτσι απο περιέργεια, πάντως εγώ της προσφέρω δεν πολυζητάει, είναι στη φάση να κοιτάζει τα πάντα, μη και τυχόν της ξεφύγει τίποτα, αφού όταν θηλάζει αν ακούσει κάποιο θόρυβο γυρνάει το κεφάλι της να δει, τι γίνεται. Κουτσομπόλα απο τώρα:lol:

Γενικά για το θηλασμό να έχετε υπόψη σας, ότι από τώρα μέχρι και το χρόνο περίπου, καλό είναι να προσφέρουμε γιατί το ξεχνάμε με το παιχνίδι, και αν θέλουν καλώς, αλλιώς τα αφήνουμε. Μετά το χρόνο μην ανυσηχείτε και θα έρχονται μόνα τους :tongue:

Μαράκι μου μια χαρά η μικρούλα συνήλθε γρήγορα. Είναι αλήθεια πάντως ότι όταν είναι αρρωστούλια κολλάνε στο στήθος, και τρώνε λιγότερο φαγητό, θα το δείτε και στη πορεία όταν κάποιες μέρες τρώνε λίγο φαγητό κάτι περνάνε και ζητάνε τσιτσίο για αντισώματα και ανακούφιση.

Πάλι σεντονάκι άπλωσα.

Ρενεζάκι για τα εμβόλια που ρώτησες αυτά προτείνει ο mercolα και συμφωνούν και οι παιδιάτροι μου.

In summary, this is a vaccination schedule that I would recommend:

1.No vaccinations until a child is two years old.

2.No vaccines that contain thimerosal (mercury).

3.No live virus vaccines (except for smallpox, should it recur).

4.These vaccines should be given one at a time, every six months, beginning at age 2:

◦A) Pertussis (acellular, not whole cell)

B) Diphtheria

◦C) Tetanus

◦D) Polio (the Salk vaccine, cultured in human cells)

Σας φιλώ, πάω να χαλαρώσω λίγο κια μετά νάνι.

dYU4p3.png

καλησπερα κοριτσια,

το κλεισαμε το καφε μας σημερα??

σας γραφω απο Πατρα, ηρθαμε το απογευμα, εβρεχε στο δρομο αλλα ενταξει η μπεμπα ηταν οπως παντα κυρια!:D

Τωρα την εχει περιλαβει η γιαγια της και παιζουν στο κρεβατι..

Αυριο το προγραμμα εχει βολτες και ψωνια πατρινα!!!

Ελπιζω μονο να κανει καλο καιρο και να μην βρεχει, η μυτουλα μας τρεχει λιγο ακομα αλλα ενταξει το παλευουμε..

Τελικα ρε παιδια ολοκληρη μετακομιση καναμε για να ερθουμε, το πορτ-παγκαζ ηταν φισκα.

Μπλουμπλουδακι μου οντως εχει κολλησει στο τσιτσιο, μερα νυχτα!

ρενεζακι σε χασαμε, ολα καλα???

Διαφημίσεις

που ειστε αγαπουλες? ετοιμαζεστε να δεχτειτε το 12?

Εμεις μια χαρα περναμε εδω, χορτασαμε βολτες. Το πρωι βγηκαμε και πηραμε τα δωρα του αι-Βασιλη, στο γραμμα η μπεμπα ειχε ζητησει απο την μαμα μου την μινι που τραγουδαει, απο την αλλη γιαγια την σοφι την καμηλοπαρδαλη και απο εμας το σκυλακι της φισερ πραις.

Σημερα βεβαια της πηραμε και ρουχαλακια, αυτα απο εμας και οχι απο τον αγιο!!!!!!:tongue::tongue:

καναμε πολυ ωραια βολτα το πρωι στην αγορα, πηγαμε και στο νεξτ το μεσημερι και ειδα ρουχαλακια που φυσικα θα τα παραγγειλω απο Αγγλια γιατι με τις τιμες που ειχε εδω, αστα να πανε, :D:D!

Αν και μου ειπε η κοπελα οτι μετα τις γιορτες θα βαλουν για μια εβδομαδα -50%.Αν το παρω χαμπαρι θα στειλω την πεθερα μου να ψωνιασει απο εδω.

Αλλα δεν ξερω πως να το μαθω???:idea:

Λοιπον αγαπουλες, με το καλο να μας μπει το 2012, να εχουμε υγεια και παντα χαρουμενα και γερα μωρακια!!!!!!

Καλησπέρα κορίτσια!

Καλή χρόνια να έχουμε!με υγεία για εμάς και τα μωρα μας, και πολλή αγάπη και ευτυχία!!

Πως τα περάσετε??εμεις κάναμε αλλαγή του χρόνου εδώ στο σπίτι μας!παρολιγο να αλλάξω χρόνο θηλαζοντας,χαχαχχα!ωραια θα ήταν!!!

Φάγαμε πάλι του σκασμου χεχεχε!!

Σας φιλω!!

5LOMp3.png

wkcLp3.png

Χρόνια πολλά και από εμάς.

Μαράκι πολύ ωραία τα δώρα του Άγιου Βασίλη.

Εμείς μαζέψαμε δωράκια απο συγγενείς και φίλους, κούκλες αγκαλίτσες, ρούχα, τηλεκατευθυνόμενα αυτοκινήτακια, και πολλά άλλα. Χθες αλλάξαμε το χρόνο σπίτι με παππουδογιαγιάδες, η μικρή κοιμόταν, ο Κοσμάς έδωσε ρέστα μεχρι την αλλαγή, μετά για νάνι δεν άντεξε άλλο. Σήμερα πήγαμε στο βουνό που είχε χιόνια δυστηχώς δεν φτιάξαμε χιονάνθρωπο το χιόνι είχε παγώσει και δεν μπορούσαμε ούτε καν να το πιάσουμε, μετά στην πεθερά μου για φαγητό, και τώρα έπεσα και τα δύο για ύπνο απο της 7.30 σε λίγο την κάνω και εγώ, γιατί είμαι ψόφια. Σας φιλώ όλες, να έχουμε ένα καλό 2012 με υγεία κια χαρά. Κορίτσια άδειασε το καφέ μας, λόγω των ημερών φαντάζομαι. Αντε να μαζευόμαστε.

Φιλιά πολλά.

dYU4p3.png

Χρονια πολλα!! Καλη χρονια με υγεια και απο μενα!!!

Ειστε καλα??

Εμεις αλλαξαμε χρονο σπιτι μας, παρεα με την αδερφη μου και το μπαμπα μου!

Το μεσημερι σημερα πηγαμε στα πεθερικα!!

ναι μπλουμπλου μου, το καφε αδειασε..κλειστον λογω εορτων!!:D:D

Σιγα σιγα μαζευομαστε!!

καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλες μανουλίτσες.

Να έχουμε υγεία και δύναμη για να είμαστε δίπλα στα αγγελουδια μας;)

πολύυυυυυυυυ κουραση αυτές τις μέρες όμως περάσαμε όμορφα.

το κοριτσάκι μου φωνάζει ασταμάτητα λες και ειναι μεντζο σοπράνο και όσο μας ακουει να γελάμε τόσο τσιρίζει...από φαγητό ακόμα δύσκολα αλλά η μαμα κανει το γυφτακι και έχει 3 φορές την μερα 45λεπτο προγραμμα ελαφρολαικο παιδικο τραγουδι να φαει η μουσού......

καληνυχτα φιλενάδες πολλά φιλάκια.;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...