Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μαρακι μου κριμα μωρε ταλαιπωρειται η ψυχουλα !!!! κ μενα τοσες μερες ειχε παλι μυξουλες !!!!! περαστικα σας ! ναι πετυχε κ το χοιρινο εγινε νοστιμοτατο !

ευακι μου ειχα κανει τη συνταγη που ειχε δειξει ο καλλιδης στη μενεγακη, να το βρω κ θα το βαλω !!! λεει πολλα αρεσε κ στον κουνιαδο μου που γενικα ειναι δυσκολος στα κρεατα !!!!

χοιρινο σπαλα θελει , κ βαζεις μεσα πολυ ριγανη, αλτι , πιπερι, ντοματα, πιπερια, κασερι σε κυβους, γιαουρτι (εγω εβαλα κ φετα), κ σκορδο !!!! μεσα στη λαδοκολλα ριχνω εννοειται και τις πατατες σε στρογγυλα κομματια και λαδακι !!! το ψηνω στους 200 βαθμους στον αερα κ στο ταψι ριχνω κ νερο για να μην κολλησουν οι λαδοκολλες ! στο τελος τις αφαιρω κ ψηνω κ λιγο ετσι ! εχει αρκετο ζουμι αλλα δε νομιζω η συνταγη αυτη να πηγαινει με πουρε !!!! εχει μεσα πατατες οποτε ειναι ολοκληρωμενο πιατο !

οσο για τα κακα, ξεχνα πια αυτα που ηξερες !!!!!τωρα σφιγκουν, κ δεν λερωνονται τα κωλακια τους τοσο !!!!!!!

επισης εμεις σηεμρα πρωτη μερα μοσχαρι κ ξετρελαθηκε μας αρεσει πολυ το μεσημεριανο τρωμε παραπανω απο αυτο που πρεπει ! η παιδιατρος μου ειχε γραψει 280 αλλα εμενα τρωει σιγουρα 210 !

ετσι λοιπον, εχουμ εφτασει να εχουμε 3 ολοκληρωμενα γευματα, κ αρα κοριτσακια θελοντας κ μη οι θηλασμοι μειωθηκαν πια εφοσον το στομαχακι γεμιζει ! ειδικα αν τα φαει κ τα τρια γευματα ολα, τοτε ειναι αισθητα λιγοτεροι οι θηλασμοι !!!!!

σημερα βεβαια εκανα μια προχειρη μετρηση....

θηλασα το βραδυ 2 φορες, μετα 8-1-5-8 κ οπου να ναι θα θηλασω παλι κ μεχρι τις 12 σιγουρα αλλη μια φορα αρα εχουμε 8 θηλασμους στο συνολο ενω εγω θηλαζα γυρω στις 12 φορες το 24ωρο !!!!

Ελπιδακι περαστικα στη μπουμπουκα!!

Βιργινια μπραβο το κοριτσι!!!

Ειδες? Τρωει απο ολα! Σε ευχομαι ετσι να ειναι παντα ! καλοφαγη!!:D

Ευη..και εγω το ιδιο! μεχρι να προσαρμοστει το εντερο...

Εγω τον βαζω πιο πολυ αχλαδι και λιγοτερο μηλο και μπανανα!

και τα λαχανικα αμα τρωει ..μπροκολο,κολοκυθακι βοηθανε πολυ στο εντερακι!

κοριτσακια μου ευχαριστω, ειναι καλυτερα η μικρη, δε ξαναεκανε πυρετο μονο 37.9 της εδωσα ντεπον και τωρα θα της κανουμε παλι ορακι, αχ μακαρι να περασει..

Βιργινακι μου σουπερ τα φαγητακια σας, μην φοβασαι για τους θηλασμους, δεν χανονται..

Ζωιτσα μου φιλακια!!

Διαφημίσεις

καλημερα φιλεναδες!

Ζωιτσα μου επιασε η ευχη σου, ειναι καλυτερα το περδικακι!

Δεν εκανε πυρετο το βραδυ και η μυτουλα ειναι καλυτερα.

Κοιμηθηκαμε και αγκαλιτσα, της εριξα και γαλατακι στην μυτουλα, ελπιζω να γινει γρηγορα καλα.

αυριο θα παμε να την δει και η γιατρος.

Κατα τα αλλα κανει πολυ κρυο, εχω αναψει τζακι και παω να κανω και τις αλλες μου δουλιτσες!!

Καλημέρα κορίτσια!!ειμαστε απο τις έξι στο πόδι!!ποπο!

Μπραβο Μαρακι,είστε καλύτερα!!!

Ζωίτσα και εγω ελπίζω να μπούνε τα λαχανικα και να φτιάξει το εντερακι,αν τα τρώει βεβαια!!εγω βεβαια όσο ήμουν έγκυος και μετα τα τσακιζα τα κολοκυθάκια και το μπρόκολο,να δούμε αυτός!χαχαχα

Βιργινακι μια χαρα μου φαίνονται οι θηλασμοι!αν και εγω τους έβγαλα επτά!χαχαχαχ!

Εμείς εννιά κάναμε,και εννιά κάνουμε και τωρα,χωρίς μεσημεριανο βεβαια ακόμα,και περισσότερο απο δική μου προτροπή θα έλεγα!αν περίμενα να κλαψει σωθηκα!χαχαχαχ βεβαια δεν τρώει πάντα με την ίδια όρεξη αλλα δεν πειράζει,φαντάζομαι αυτο είναι το φυσιολογικό!!

Σας φιλω!

5LOMp3.png

wkcLp3.png

Εμείς εννιά κάναμε,και εννιά κάνουμε και τωρα,χωρίς μεσημεριανο βεβαια ακόμα,και περισσότερο απο δική μου προτροπή θα έλεγα!αν περίμενα να κλαψει σωθηκα!χαχαχαχ βεβαια δεν τρώει πάντα με την ίδια όρεξη αλλα δεν πειράζει,φαντάζομαι αυτο είναι το φυσιολογικό!!

Καλημερα Ευακι, απο τις εξΙ??? τι ηθελε το καμαρι μας?

ναι ευτυχως ειμαστε καλυτερα.

Κοριτσια εγω δεν ξερω ποσες φορες τρωει, τωρα που ειναι χαλια τρωει πολλες φορες, τον υπολοιπο καιρο πρεπει να κανει 7-8.

Παντως και εμενα καλοι μου φαινονται οι θηλασμοι και οι δικοι σου και της Βιργινιας.

Καλημερα και απο εδω!! Ωραια Ελπιδακι!! Μια χαρα!!

6 το πρωι??? Μαλλον ηθελε να δει την ανατολη το παιδι!!:D:D

κοριτσια εμεις κοιμηθηκαμε και οι 3 μαζι! ο γατουλης εκλαιγε στο κρεββατι!

Τι παθαινει αμα τον αφηνουμε δε ξερω!

Βιργινια τελικα μια χαρα καταλαβαινουν ποτε λειπουμε και τους λειπουμε! Ειναι σιγουρο! ο δικος μου 3 φορες ολο και ολο τον εχουμε αφησει να παμε ειτε για ψωνια ειτε στο γαμο(δεν τον πηραμε γιατι ειχε πολυ κοσμο και παγωνια)

3 βραδυα κλαιμε ! αν δεν τον παρουμε αναμεσα μας δε κοιμαται!:lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

καλημερα και απο μας !!!

εμεις παιρνουμε τον δεκαπενταλεπτο υπνο μας !!!!!

ζωιτσα μου, το ψυχουλακι...ναι μωρε καταλαβαινουν αλλα ενταξει ειναι με ατομα που τα αγαπανε πολυ οποτε ενταξει !!!

ευακι με εριξες ! ξαναμετρα ! αχαχαχαχ!!!!!!

μαρακι χαιρομαι που ειστε καλυτερα, να φυγουν κ οι παλιομυξουλες που τα παλαιπωρουν τα πλασματα !!!!!

καλοι ειναι λες οι θηλασμοι ??

αα ευακι κ γω μονη μου προσφερω χαχαχ αν περιμενα να ζητησει παει σωθηκα !!!!

οσο για το εντερακι δεν θυμαμαι αν το εχω αναφερει, εμεις με το θηλασμο καναμε 1 φορα καθε τρεις μερες ! βεβαια γεμιζε ολη η πανα γινοταν χαμος οποτε μας εχεζε ! αχαχαχχααχ!!!!

τωρα κανει καθε μερα 4-5 φορες κ με εχει τσακισει !!!! ειχα συνηθισει αλλιως ! βεβεαια το καλο ειναι οτι πια ειναι αλλη συσταση κ δεν λερωνει το κωλακι της !!!!

Καλημέρα κορίτσια!πως είστε σημερα?

Μαρακι η μικρή σου?πηγατε στην παιδιατρο?

Ζωίτσα ο δικός σου ο μπόμπιρας πως τα παει με το νέο γάλα?ηθελα να σε ρωτήσω και όλο ξεχνούσα!

Εμείς καλα ειμαστε,πήγαμε χθες στη μητέρα μου για φαγητό και του φορέας μια σαλοπετα next μου μου πήρε η μητέρα μου απο την Κύπρο και τη θεωρούσα και μεγαλη τρομάρα μου και τελικα του ερχόταν ίσα ίσα προς κοντή θα έλεγα,όταν τον επαιρνες αγκαλιά έφτανε στα γόνατα!χαχαχα!

Βιργινακι δίκιο έχεις σε έριξα,δεν μέτρησα το θηλασμοι που περιγραφές με λόγια!χαχαχα!

Σας φιλω περιμενω να ξυπνήσει να φάει να βγάλω και λίγο με το θηλαστρο που δεν βλέπω να με αφήνει και πολυ!χαχαχχα!

5LOMp3.png

wkcLp3.png

Καλημερα και απο μενα!!

Ευη μου το πινει το γαλα!! Αλλα το θεμα ειναι το γαλα ειναι πηκτο και στουμπωνε τις θηλες! ευτυχως η Λιτσα η κοπελα με ειπε να παρω μια θηλη με σχημα σαν σταυρο!!

Το ειχα αγχος για το γαλα...

Αμα δεν το επινε θα με πιανε λαλλαλλαλαα!!:D:D

καλημερα και απο μας!

τι κανετε, εμεις καλα, δεν εκανε καθολου πυρετο ολη μερα χτες, εχει βεβαια μυξες και βηχα και το μεσημερι θα παμε να μας δει η γιατρος μας.

το βραδυ την πηραμε στο κρεβατι μας και τωρα το πρωι που ξυπνησε δεν ηθελε να φυγει απο την αγκαλια μου. Την αφηνα διπλα μου και εκει νιουριζε παραπονιαρικα.. τελικα κοιμηθηκε καλα στην αγκαλια μου και την εβαλα στην κουνια.

Βρε κοριτσια βηχει και μου ματωνει την καρδια...

Τεσπα θα δουμε τι θα πει και η γιατρος...

Κατα τα αλλα ολα ησυχα, την Παρασκευη θα φυγουμε για Πατρα.

Ευακι μου και εγω την εχω πατησει με καποια ρουχα, δεν της τα εβαζα γιατι νομιζα οτι θα της ειναι μεγαλα και οταν πηγα να τα φορεσω, ηταν μικρα:rolleyes:!

Ζωιτσα ενταξει με το γαλα ε?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...