Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Πρωτομανούλες μου είναι υπέροχο αυτό που ζείτε, πιστέψτε με νιώθω την ίδια μαγεία και με το δεύτερο, είναι φοβερό, γεμίζουν την ζωή μας, όσο και αν μας τρέχουν Βιργινάκι μου γλυκό, ήρθε να σας γεμίσει χαρά η κουκλίτσα σας, όσο για το ότι έκατσε με παππού κια γιαγιά, πέρναγε καλά μαζί τους, να ξέρετέ ότι τα παιδιά νιώθουν, ένιωθε ασφάλεια μαζί τους και ήταν ήρεμη, και βεβαίως προσαρμόζονται, να το χαίρεσαι που μπορείς να την αφήνεις σε καλά χέρια. Όταν ξεκίνησα για δουλειά με το μικρό 4 μηνών, απο τη μια είχα την στεναχώρια μου, από την άλλη έφευγα με το κεφαλάκι μου ήσυχο, ήξερα ότι είναι στη γιαγιούλα του, καλύτερα δεν γινόταν.

Μαράκι μου μεγειά το κάθισμα σας, πολύ καλό, εγώ πρέπει να πάρω του μικρού το μεγαλύτερο για να πάρει η μικρή το δικό του, με τά Χριστούγεννα θα παραγγείλω, τη βλέπω σε αυτό που έχουμε τώρα και θυμάμαι την μέρα που την βάλαμε απο το μαιευτήριο για να γυρίσουμε στο νησί πόσο μικρούλα ήταν.

Οζαλινάκι μου πολύ μου άρεσε το μουσού, ώστε Βασίλισσα ο μικρός Θωμάς, μπράβο το καμάρι μου.

Ζωίτσα μου καλές γιορτές να έχετε όσο για ζουμιά άστε για πολλά χρόνια θα μας παίρνουν.

Μόλις έβαλα τα δωράκια κάτω απο το δένδρο, αυτοκινήτα mackouin ζήτησε ο μικρός, και ένα φωτεινό αγκαλίτσα για τη μικρή, επιθυμία του μικρού κια παντοφλίτσες για μαμά και μπαμπά,:tongue: ευκαιρία ήταν γιατί μου έχουν χαλάσει αυτές που φοράω. Έχουμε παραγείλει ένα γκαράζ του Κοσμά και ένα παιχνίδι δραστηριότητων για τη μικρή, από Αγγλία, οπότε τα περιμένω απο βδομάδα. Τα μικρά ήδη κοιμούνται θα την κάνουμε κια εμείς για νάνι νωρίς, και αύριο θα μαζευτούμε καμιά 15 ατομα στους δικούς μου. Θα φτιάξω μακαρόνια με τυριά με μπόλικες θερμίδες κια τηγανιά χοιρινό με φετά.

Σας φίλώ όλες να έχετε ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ γεμάτα υγεία, χαρά και ευτυχία.

dYU4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΚΑλημερα ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ !!!!!!

Μπλουμπλουδακι μου... τι να σχολιασω..συμφωνω με ολα οσα εγραψες !!!!!!!!!!!!!!

με γεια τα δωρακια σας !

περιμενω να ξυπνησουν και να ανοιξουμε τα δωρααααααααα !!!!!!!!!!!

Μετα φαγητο στη μανουλα !!

φιλια σε ολες !!!

καλημερα και απο εμας!!!!!

χρονια πολλα μανουλες!υγεια και ευτυχια να πλημμυρισει σε ολα τα σπιτια!!!!!καλα χριστουγεννα να εχουμε!!!!!

φλωρα μου επιτυχια το μπανοφι!!!!!σε ευχαριστω για τη συνταγη το εφτιαξα χθες!!!!!!μαζι με ενα μωσαικο σοκολατας και το ευχαριστηθηκαμε!!!!!

κοριτσια χθες ο μπεμπιτος μου δεν εκανε καθολου κακα!μαλλον στουμπωσε απο το μηλο και το ρυζι!δεν ξερω πως του εκανε κλικ και απο προχθες το τρωει ολο το φαι του!χαχαχαχ!σημερα εκανε λιγη ποσοτητα ομως!αλλαζουν τα πραγματα οταν μπαινουν οι τροφες??

επισης ςχω να δηλωσω πως απογοητεομαι απο τις αντλησεις!βγαζω 30-40 μλ!θα δωσω περιθωριο ενα μηνα το πολυ στον εαυτο μου και μετα μαλλον θα σταματησω!

σας φιλω!!!

καλες μασες!!!!!!!

5LOMp3.png

wkcLp3.png

καλημερα μανουλες και χρονια πολλα!!!!!

Χαρουμενα Χριστουγεννα παντα με υγεια και χαρα και να ειναι καλα τα παιδακια μας και ολα τα παιδακια του κοσμου!!

χτες δεν προλαβα να μπω καθολου, ειχαμε το πρωι κατι τελευταια ψωνια και μετα ηρθαμε χωριο.

Σημερα πηγαμε εκκλησια, η μικρη ειχε ξυπνησει απο τις 5:30 και καμαρωνε, εφαγε, εκανε κακα δις, και μετα ξανακοιμηθηκε. Φυσικα την σηκωσαμε, βαλαμε την γουνα μας και πηγαμε εκκλησια.

Τωρα ειναι στο σπιτι με την γιαγια της και εμεις εξω για καφεδακι.

κοριτσια βγηκαμε την παρασκευη, το παιδι μου πεινασε, ξυπνησε, κοιτουσε γυρω-γυρω να μας βρει και τελικα αφου ειδε μονο την γιαγια της αποφασισε να φαει.. Μετα ειδε το μπουκαλι και φυσικα δεν το ηθελε καθολου.. καθολου λεμε.. με το ζορι το ηπιε, τζαμπα τραπεζα κανω..

Λοιπον φιλακια θα τα ξαναπουμε!!

Xρόνια πολλά και εδώ κορίτσια, να χαίρεστε τις οικογένειες σας και τα ζουζουνομωρά σας.

Πως τα περάσατε; Εμείς στη μαμά μου, δηλαδή ακριβώς απο κάτω, είχαν έρθει κια τα κουμπάρια με τα μικρά τους, και αφού φάγαμε ανεβήκαμε πάνω και λυσάξανε τα αγόρια. Η μικρή κυρία, έφαγε στο τραπέζι με όλη την παρέα, και όλο γελάκια ήταν στο κοριτσάκι της κουμπάρας μου. Επίσης τσάκισε την χορτόσουπα, σήμερα της πρόσθεσα κολοκύθα και τρελάθηκε με το στόμα ανοιχτό σαν το κοτσιφάκι και περίμενε. Α κια ο μικρός τρελάθηκε με τα αυτοκινητάκι, όταν είδε τα δώρα κάτω από το δέντρο, έτρεξε στον μπαμπά του που δεν είχε σηκωθεί, να έρθει να δει τι έφερε ο άγιος Βασίλης. Τι χαρά και αυτή.

Άύριο είμαστε για άλλο τραπέζι σε ένα θείο του άντρα μου, πολύ φαεί κορίτσια. :tongue:

Πάω να κάτσω με τον καλό μου λίγο κια νωρίς για νάνι, σας φιλώ.

dYU4p3.png

Διαφημίσεις

Καλα Χριστουγεννα και απο δω!

Τωρα καθησα!! Ο μικρος κοιμηθηκε και τωρα χαλαρωνουμε! ωραια περασαμε σημερα! στην αδερφη μου, τα εκανε ολα!!Ας ειναι καλα! ο μικρος μου κυριος!

Καθησε μαζι μας στο τραπεζι με τη σιλικονατη του σπατουλα και ηταν ολο χαρα!

Κοριτσια υγεια ευχομαι! τιποτα αλλο!

Να μας εχει ο Θεος καλα και εμας και τα παιδακια μας!!

Φιλακια πολλα!! καλο βραδυ!

αγαπουλες καλησπερα, απο την καλαματα..

γυρισαμε απο το χωριο νωριτερα γιατι η μικρη μου εκανε πυρετο.

Ειχε 38.1 τωρα το απογευμα στο χωριο, και πολυ βουλωμενη μυτη, απο χτες το βραδυ ηταν λιγο βουλωμενη και ελεγα η υγρασια θα την πειραξε..

Της βαζαμε συνεχεια ορο αλλα δεν εκανε τιποτα, τωρα το απογευμα που εβαλε και πυρετο πηρα την γιατρο μου ειπε να δωσω ντεπον αν ανεβει πανω απο 38 και να βαλω και ορτιβιν, μαλλον κατι τσιμπησε και δεν εφταιγε η υγρασια.

Τελικα μεχρι να ερθουμε της επεσε 37.1 και ετσι την καναμε μονο μπανακι και οτριβιν.

Τωρα ειναι καλα στο παρκο της.

Στεναχωρηθα πολυ:-(:sad::-(

Αυριο θα ερθουν για φαγητο οι γονεις μου εδω.

Καλημερούδια

Κοιμηθήκαμε καλά σήμερα μόνο κατά της 3 ξυπνήσαμε για μαμ, αλλά 7.30 το μάτι γαρίδα.

Μαράκι μου περαστικά στη μικρούλα, δεν είναι τίποτα, θα περάσει, ένα συναχάκι μόνο. Από σήμερα κιόλας θα είναι πολύ καλύτερα.

Ζωίτσα άψογο το αγόρι σου.

dYU4p3.png

Καλημερα!! Ελπιδακι αλλαγη περιβαλλοντος, ολοι αρρωστοι ειναι ...κατι θα πηρε που λες! Περαστικα σας!! Ειναι κυρια η μπουμπουκα!! Σημερα θα ειναι καλυτερα , να υποδεκτοι τους παππουδες!!:D

καλημερα κοριτσια!

δεν εχουμε ξυπνησει ακομα αλλα ειμαστε πολυ καλυτερα, στις 4 εκανε ενα 38.9 και δωσαμε ντεπον, της επεσε και τωρα ειναι μια χαρα κοιμαται..

το ψυχουλακι μου πρωτη φορα το ειδα ετσι και το λυπαμαι..

Μπλουμπλου μου και Ζωιτσα ευχαριστω πολυ! τα ξαναλεμε μετα..

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια μου !!!

εχω τραπεζι στον κουνιαδο μου κ ετοιμαζω χοιρινο στη λαδοκολλα κ φευγω τρεχοντας να φτιαξω κ το φαι του παιδιου !!!!!

μαρακι μου περαστικα στη μικρουλα σου, βρε γλυκουλα γιατι γυρισατε ??? θα της εδινες ντεπονακι , κ θα την ειχες περισσοτερο στο νου σου και ολα καλα θα ηταν !!!!

αν κ εδω που τα λεμε σε τετοιες περιπτωσεις το σπιτι μας ειναι το καλυτερο !!!!!

Καλησπέρα κορίτσια!!

Μαρακι περαστικά στην καραμέλα σου!!να γίνετε γρήγορα καλα!!

Βιργινακι ωραία η συνταγή?να την κανω την πρωτοχρονιά που θα κανω ρεβεγιόν στο σπίτι μου??μενει σαλτσουλα για να ρίχνω πάνω απο πουρε??βαλε όταν μπορέσεις το λινκ ποια συνταγή έχεις!!

Εμείς καλα είμαστε!αν εξαιρεσετε. Ότι πάλι δεν κάναμε κακά!τι να πω?μαλλον προσαρμόζεται το εντερακι στις τροφές!

Φιλακια σε όλες!

5LOMp3.png

wkcLp3.png

καλησπερα κοριτσια, ειμαι να σκασω, πολυ στεναχωρημενη..

το ψυχουλακι μου δεν εχει πυρετο μεν αλλα ειναι χαλια η μυτουλα της, βουλωμενη και καθε φορα που βηχει κλαιει, αρα την ποναει ο λαιμος της...:-(

Κοιμαται συνεχεια αλλα ευτυχως τρωει καθε φορα που ξυπναει. Τωρα καθεται στο παρκο και παιζει με τα παιχνιδακια της, το καημενουλι μου εχει ορεξη και για παιχνιδι, μας σκαει και κανα χαμογελο που και που..;)

Της εριξα και γαλατακι μεσα στην μυτουλα μου το ειπε η Οζαλινα και η Μινα, θα δουμε θα βελτιωθει?

Κατα τα αλλα ειναι εδω οι γονεις μου ολη μερα και ο αντρουλης πηγε για δουλεια.

Μαρακι περαστικά στην καραμέλα σου!!να γίνετε γρήγορα καλα!!

Εμείς καλα είμαστε!αν εξαιρεσετε. Ότι πάλι δεν κάναμε κακά!τι να πω?μαλλον προσαρμόζεται το εντερακι στις τροφές!

Ευακι μου ευχαριστω μακαρι να γινει γρηγορα καλα, δεν αντεχω να βλεπω τα ματακια της στεναχωρημενα...

Ποσες μερες δεν κανει κακα? δεν μπορεις να ριξεις κανα φρουτο να το βοηθησεις?

μαρακι μου περαστικα στη μικρουλα σου, βρε γλυκουλα γιατι γυρισατε ??? θα της εδινες ντεπονακι , κ θα την ειχες περισσοτερο στο νου σου και ολα καλα θα ηταν !!!!

αν κ εδω που τα λεμε σε τετοιες περιπτωσεις το σπιτι μας ειναι το καλυτερο !!!!!

Βιργινακι μου δεν ειχα μαζι μου ντεπον και η παιδιατρος μου ειπε να βαλω και ορτιβιν που επισης δεν ειχα και ηταν και το φαρμακειο κλειστο στο χωριο. Αλλα ηθελα και την βολη του σπιτιου μας..

Σου πετυχε το χοιρινο?:D

Αχ μωρά Μαρακι η ψυχούλα!!

Φρούτα τρώει το πρωί,μισό μήλο και μισο αχλαδάκι,που να το βάλω το φρούτο??χθες έκανε το πρωί αλλα πολυ μικρή ποσότητα τ σε σχέση με ότι έκανε!

Δεν κάθεται πουθενά ενώ μεταξύ,ουτε στο ριλαξ! Θέλει όλο αγκαλιά!παει η μέση μου! Σας αφήνω γιατι κλαιει

5LOMp3.png

wkcLp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...