Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

καλημερα κοριτσακια και μπεμπακια!!

πως ξυπνησατε?

Εμενα μου εφερε ο μπαμπας το πρωι πριν φυγει την μικρη στο κρεβατι, καναμε λιγες αγκαλιτσες και μετα μαμ..

Εβγαλα παραλληλα και γαλατακι, και ειπα να κρατησω λιγο στο μπουκαλι για να δω αν πινει η μικρη, απο τον Αυγουστο εχει να βαλει μπουκαλι στο στομα της:D!

Ε! ειχε βαλει την θηλη στο στομα και καμαρωνε, δεν ηξερε να ρουφηξει..:lol::lol:

Πιστευω οτι δυο πραγματα φταινε, ή οτι ηταν χορτατη ή επειδη η θηλη ειναι για μικρη ηλικια δεν ετρεχε καθολου..

Θα της παρω μεγαλυτερη και θα δωσω και τωρα που θα ξυπνησει να δω αν το πινει..

καλα εκανα κατι γελια, ειχε πιασει το μπουκαλι και το κοιτουσε και το κουνουσε για να βλεπει το γαλα να κουνιεται...χχαχαχ!!

Φλωρα τελικα δεν το εβαζα καλα το σακουλακι, σημερα το εβαλα καλυτερα και ειναι πολυ βολικο.. σημερα αποθηκευσα λιγοτερο.

Κοριτσια ισως και να εχετε δικιο για τα εμβολια αλλα εγω δεν το σκεφτηκα καν να μην τα κανω..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημέρα..

μπραβο Μαράκι με τις αντλήσεις...ουτε η δικιά μου θέλει μπιμπερό και καλά κάνει αλλά αν λείψω τι θα γίνει??

έχουμε θέμα με το φαγητό....

βλέπουμε κουτάλι και ουρλιάζουμε......

αχ να δω τι θα κάνω.

σήμερα φρουτα δλδ αχλαδι,μπανανα, μηλο και λίγο αβοκάντο

μεσημεριανό πατατα, καρότο,μπρόκολο

και απογευμετινό νιφάδες βρώμης με δικό μου γάλα......

και αμα φαει φτύστε με......

όσο για τα εμβόλια εγω δεν το διαπραγματευομαι......τον Αυγουστο θα παει στον σταθμό....αρα πρεπει να ειναι ετοιμη....

φιλάκια.

Λινακι μου μαλλον τζαμπα το μαζευω... δεν θελει με τιποτα, θα της παρω καινουριες θηλες μηπως και φταιει αυτο.. και βλεπουμε, παντως και εγω θα μπορουσα να ειμαι πιο ανετη αν επινε απο το μπουκαλι, θα μπορουσα να βγαινω εξω ποιο ανετα.. θα δουμε..

Λετε να μη τρωει και εμενα το φαι????

Κοριτσια και της φιλης μου...βλεπει κουταλι και παθαινει αμοκ!!

ΑΑΑ! η φιλη μου εκλεισε αυριο να παει στον Παπαβεντση , να τον εχει σαν γιατρο!

Το γαλα σας ειναι πιο νοστιμο! Οτι τρωτε εσεις το τρωει το μωρο!!

Γι'αυτο και δεν τρωνε!

Ο δικος μου που επινε υποαλλεργικο, το οποιο ηταν απαισιο στη γευση τον αρεσε το φαι!

Καλησπέρα κορίτσια!!πως είστε?

Μαρακι μάλλον δεν πειναγε,πιστεύω θα ρουφηξει αν της το δωσει άλλος!

Οζαλινα το έφαγε το φαγάκι της η μπουμπού?τις νιφάδες πως τις ελιωσες?

Εγω χθες ήμουν χάλια,πόνος φοβερός στο στομάχι ώσπου έκανα εμετό και ήσυχασα λίγο!σημερα βεβαια σερνομουν!!

Εμείς τα φρούτα σημερα τα φάγαμε,γιατι είχαμε πάνω απο το κεφάλι μας της γιαγιά,και γελαγε και το έβαζα το κουταλι στο στόμα!χαχαχα!βιργινια τι κόλπο κανείς εσύ με τη φρουτοκρεμα??

Σας αφήνω πάω για ύπνο.νυστααααζωωωω!!φιλακια

5LOMp3.png

wkcLp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια!!

τι κανετε? εμεις μια χαρουλα, ειχαμε βγει για δουλιτσες εξω.. πηραμε παρκο αυριο θα μας το φερουν, πηγαμε και τις πηραμε και εκπαιδευτικο ποτηρακι avent, εχω ενα της ταπερ αλλα πηραμε και αυτο γιατι εχει και χερακι που μπαινει και στο μπουκαλι.

Της πηρα και θηλες για 6 μηνων να δω αυριο αν θα πιει γαλα η μικρη..

Κατα τα αλλα πολυ κρυο και παγωνια αλλα εμεις ντυθηκαμε πολυ καλα και βγηκαμε.

Ευακι πως εισαι?

φιλακια σας καληνυχτω!!!!

Καλησπέρα κορίτσια!!πως είστε?

Μαρακι μάλλον δεν πειναγε,πιστεύω θα ρουφηξει αν της το δωσει άλλος!

Οζαλινα το έφαγε το φαγάκι της η μπουμπού?τις νιφάδες πως τις ελιωσες?

Εγω χθες ήμουν χάλια,πόνος φοβερός στο στομάχι ώσπου έκανα εμετό και ήσυχασα λίγο!σημερα βεβαια σερνομουν!!

Εμείς τα φρούτα σημερα τα φάγαμε,γιατι είχαμε πάνω απο το κεφάλι μας της γιαγιά,και γελαγε και το έβαζα το κουταλι στο στόμα!χαχαχα!βιργινια τι κόλπο κανείς εσύ με τη φρουτοκρεμα??

Σας αφήνω πάω για ύπνο.νυστααααζωωωω!!φιλακια

καταρχην περαστικα και γρηγορα....τις νιφαδες κουκλι μου δεν τις λιωνω γιατι ειναι ετοιμες για να γινουν κρεμουλα....δεν ειναι αυτες απο το σουπερ μαρκετ.νομιζω μετα τον 7ο θα μπορουμε να δινουμε τετοιες.θα διαβασω κ θα σου πω.....κάπως καλύτερα εφαγε σημερα αλλα τραβαμε κουπί.....:D

Καλησπερα κοριτσια!!

τι κανετε? εμεις μια χαρουλα, ειχαμε βγει για δουλιτσες εξω.. πηραμε παρκο αυριο θα μας το φερουν, πηγαμε και τις πηραμε και εκπαιδευτικο ποτηρακι avent, εχω ενα της ταπερ αλλα πηραμε και αυτο γιατι εχει και χερακι που μπαινει και στο μπουκαλι.

Της πηρα και θηλες για 6 μηνων να δω αυριο αν θα πιει γαλα η μικρη..

Κατα τα αλλα πολυ κρυο και παγωνια αλλα εμεις ντυθηκαμε πολυ καλα και βγηκαμε.

Ευακι πως εισαι?

φιλακια σας καληνυχτω!!!!

καλα λες εκει για κρυο?????

-3 ειχε το απογευμα φαντασου το βραδυ...η μουσου (ετσι την λεει ο Θωμας οταν δεν την λεει βασιλισα μου):rolleyes: εχει κατι μαγουλα κατακκοκινα.....παγωνει το μουτρο της χιχιχι

αν πειναει θα πιει......μην σκας καθολου.

φιλακια;);)

Καλημέρα κορίτσια!πρωινη πρωινη όπως ξέρετε!πλεον βεβαια δεν ξύπναγε στις έξι αλλα στις επτά!ναι έχουμε κάνει πρόοδο!χαχαχ και έχουμε παρα πολλές μέρες να κάνουμε κακά νύχτα!τι καλα??

Εμενα Οζαλινα μου είπε αργότερα για βρωμη!τι να πω!παντως πες μου απο που τις παίρνεις γιατι ενδιαφερομαι!

Βρε κορίτσια το γάλα βγαίνει σαφώς πιο γρήγορα όταν θηλαζα,αλλα βγάζω μονο 40 ml όσο θηλαζει ο μπέμπης,άραγε τόσο πίνει και αυτός?πολυ λίγο δεν είναι??

Καλύτερα είμαι κορίτσια!ευχαριστω!καιβεγω θα βγω σημερα επιτέλους για τις δουλειές,τον μπέμπη θα τον αφήσω όμως στη μαμά μου γιατι πρέπει να κανω και κάτι δουλειές του γραφείου!να δούμε αν θα φάει τη φρουτοκρεμα!

Σας φιλω!!καιβκαλημερα!

5LOMp3.png

wkcLp3.png

καλημερα κοριτσια!!

ξυπνησαμε, βγαλαμε γαλατακι της εδωσα 20 μλ, δεν τα ηπιε!!!

Κοριτσια δεν το θελει λεμε...:lol: πεινουσε, ειχε να φαει απο τις 4, την αλλαξα, βαλαμε ορακι γιατι ειχε λιγες μυξουλες, την εβαλα στο ριλαξ, της το εδωσα αλλα το πιπιλουσε οπως κανει με τα μασητικα!!:D:D

Να δω το βραδυ που θα βγουμε αν πεινασει τι θα κανει...:rolleyes:

Θα βγουμε μετα κατα τις 12 να παρω ενα παλτο που ειδα και μου αρεσε..

Οζαλινακι μου εχεις δικιο, δεν πρεπει να μιλαω για κρυο αλλα και για εμας εδω κρυο ηταν και αυτο το χτεσινο... Καλα και σημερα εχει ηλιο αλλα εχει και ενα κρυο...μπρρρρρ!!!

Ευακι και εμενα δεν κανει πια κακα την νυχτα..

αχ κλαιει... τα λεμε μετα!

καλημερα μανουλιτσες μου γλυκες !!!δεν προλαβαινω δηλωνω !!! με τρεχει με οποιον τροπο μπορει ! χαχαχα!!! μ αρεσει που θελω κ δευτερο !!! χαχαχαχιχιχιχοχοχοχο

ευακι ακου εμενα εχει τρελλα με καποια μασητητικα, κ ετσι της τα βαζω στα χειλια κ ανοιγει ορθανοιχτα το στομα της κ απο κατω καραδοκει ηδη η κουταλια οποτε ανοιγει στομα τραβαω μασητικο κ χωνω κουταλακι ! χαχαχα1! ετσι με αυτον τον τροπο συνηθισε κ τωρα τρωει χωρις κολπα !!!!

μαριω μου να δουμε αν θελησει απ τη γιαγια το μπουκαλι, πιστευω πως ναι !!!!

κοριτσια τσιριζει βγαινω δεν την παλευω

Διαφημίσεις

γεια σας και παλι!

κοιμηθηκαμε για μεσημερι, ηρθε ο μπαμπας νωριτερα, μας εφεραν και το παρκο καλα θα βαλω φωτο.. της αρεσε και το κοιτουσε.. πριν λιγο κοιμηθηκε εκει μεσα, την εβαλα τωρα στην κουνια.

Ηρθε λοιπον νωριτερα ο Αι-Βασιλης και μας εφερε και προθχες το καθισμα αυτοκινητου αυτο πηραμε:

http://www.pramworld.co.uk/product

/8856/Britax_Safefix_Plus_TT_2011_David_D

Με λιγα λογια ολο δωρα εφερε ο Αγιος, ας παει τωρα και στα αλλα παιδακια!!!:lol::lol:

Κατα τα αλλα εγω βγηκα και πηρα και το δικο μου δωρο, ενα παλτουδακι και το απογευμα θα ετοιμαστουμε για το χωριο, θα παμε αυριο!\

καλα πολυ κρυο!!!

Βιργινακι ακομα τρεχεις??:D κατι εκανα με το λουλουδακι.. θα σου στειλω φωτο..

φιλακια παω να μαγειρεψω!!!

με γεια σας μαριω μου !! ναι περιμενω φωτο !!!!

καλο ταξιδι για αυριο μαναρι μου !!!!

κ μεις πηραμε καθισματακι κ το εχω κ αυτο κατω απ το δεντρο ψωνισαμε κ γενικα τα δωρα των χριστουγεννων κ ολα ειναι απο κατω τωρα το δεντρο δεν φαινεται ! χαχαχα!!!!!!!!!!!!

καλημερα και χρονια πολλα !!!!!!!!!

να πω κ απο δω τα χθεσινα νεα μου !!!!

χθες ειπαμε να παμε για ψωνια με τον αντρα μου σουπερ κ τζαμπο, κ η μανουλα μου αρνιοταν πεισματικα να βγει εξω το μωρο κ ετσι ηρθε μαζι με τον μπαμπα μου για μπειμπι σιτιν !!!

θηλασα λοιπον το λουλουδακι κ ειπα να δωσουν το μεσημεριανο 1 ωρα αργοτερα(αφου ειχε πιει γαλα) ωστε να εχω χρονο να γυρισω κ να μην πεινασει !!!!

ε λοιπον εφυγα,δεν εκλαψε ουτε λεπτο, εφαγε ΟΛΟ το φαι της, την κοιμισε ο μπαμπας μου κ μετα ξυπνησε κ επαιζαν ! εγω καθε τεταρτο επαιρνα τηλεφωνο να δω πως ειναι η μπεμπα κ μου ελεγαν μια χαρα !!! Γυρισα κ το σκατο ουτε που της ειχα λειψει !!! κ ελειπα 3 ολοκληρες ωρες παρακαλω !!!

Αν ειναι δυνατον , κ στη διαδρομη ελεγα συνεχεια ποσο μου λειπει, ποπο μου λεει ο αντρας μου σκεψου πως θα εισαι οταν θα πας για δουλεια !!!!

Ουφ !!! πρωτη φορα τοση ωρα κοριτσια αλλη μια την ειχα αφησει στον αντρα μου μιαμιση ωρα αλλα ημουν απο κατω στην φιλη μου οποτε δεν πολυμετραει !!!

ενω τωρα αλονιζα στον αλιμο !!!

τεσπα , απ τη μια χαιρομαι που εκατσε πολυ καλο κοριτσι απο την αλλη στεναχωρεθηκα που δεν της ελειψα ! χαχαχαχ!!!!!!

της πηραμε δωρακια, ενα που βαζεις κρικους μεσα κ κανει πολλους ηχους κ τραγουδια, ενα τραπεζακι δραστηριοτητων, κ ενα αλλο που βαζει ςκατι ζωακια μεσα κ κανουν τσουληθρα κ κανει κ ηχους !!!!

μολις ψωνισαμε μπηκαμε στ αμαξι λεω ποπο...τα πρωτα χριστουγεννιατικα δωρα για το παιδακι μας και αυτο ηταν με πηραν τα ζουμια και κλαψουριζα σαν μικρο παιδακι........................................... ............................

αραγε θα το πιστεψω ποτε οτι εχω γινει μανουλα ??? καμια φορα νομιζω πως ειναι ονειρο κ θα ρθει η ωρα που θα ξυπνησω......!!!!!

Μεγιες μεγιες!!! Πολυ ομορφα ολα! και του χρονου με υγεια!!

Ασε Βιργινια...και εγω απο ζουμια αλλο τιποτα!

Ηρθαν να μας πουν τα καλαντα και ευτυχως ηταν πιτσιρικια μικρα και ο μικρος τα κοιτουσε εκπληκτος!!:D:D

Μωρο μου...τα πρωτα Χριστουγεννα!!

Αφου το γραφω και συγκινουμαι!

Καλες γιορτες ...να ειμαστε ολοι καλα!

καλα να περασουμε!!

Φιλακια πολλα σε ολες σας και στα μπουμπουκακια μας!!!:D:D:D:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...