Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

ποιήματα θα ακούσετε

τραγούδια θα σας πούμε,

μα μην ξεχνάτε πως είμαστε μικρά,

μην παρεξηγηθούμε!!!

αχ βουρκωσα.... κατερινακι μου αυτο το ποιηματακι τι ειχε πει και ο αδελφος μου στο νηπιο... αχ μωρε!!!!

Μπλουμπλου μου να σε ρωτησω κατι, με το δημοτικο δεν θα εχεις θεμα για τα εμβολια? εγω θελω να τα κανουμε ολα, δεν εχω καποιο θεμα, γιατι να μην κανει?

κοριτσια βγηκα μια βλτα το απογευμα, πηρα κατι ρουχαλακια της μικρης, και πηρα και το βιβλιο του παπαβεντση, ποσο το πηρατε εσεις? εγω απο παπασωτηριου 8.70..

καλα πολυ νεκρα τα μαγαζια

γυρισα εφαγε και κοιμηθηκε, τωρα που θα παμε και εμεις θα ξυπνησει:lol::lol:!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Βρηκα το χρονο να διαβασω και το φορουμ μας!!!!

Φλωρα μου, και εμενα το ιδιο ο μπομπιρακος... το αρπαζει στη στιγμη και τη ρωγα την εχει κανει λαστιχο...τρελος κουτσομπολης!!!!

Μαρακι, εγω με ψαλιδακι και τουλαχιστον 2 φορες την εβδομαδα. Μπανακι κανουμε ερα παρα μερα ολοκληρος.

Βιργινια, καλυτερα η μικρη?

Ζωουλα, μεγια τα ρουχαλακια!!!

Κατερινα και Χαριτινη και παλι να χαιρεστε τα βλασταρακια σας!!!!!

Οζαλινα και εμεις που πηγαμε βολτα στα μαγαζια απ'εξω τα κοιταμε... μονο του μπεμπη ψωνισαμε τα απαραιτητα.

Και μολις γιναμε 6 μηνων!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ειμαι ευτυχισμενη!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αυτο το παιδι ειναι η ζωη μου!!!!!!!!! Σας φιλω γιατι μολις ξυπνησε!!! Καλο βραδυ!

GKvPp2.png

nN72p2.png

SoVDp2.png

Καλημερουδια! Πως κοιμηθηκατε;

Εμείς απο τις 10 το βράδυ μέχρι τις 5 το πρωι και μετα στις 7 και τώρα κοιμάται ακομη...μόνο εγω είμαι ατομικά απο τα ξημερώματα, δεν μ΄έπιανε ύπνος πάλι :(

Μαράκι με γεια τα ρουχαλακια σας! Εγω περιμένω με αγωνία την αυριανή, θα έρθει ο φίλος μου απο Αγγλία με όσα του έχω παραγγείλει απο next Kai monsoon!!!

Αγγελικουλα μου να μας ζήσει ο Ζωρζ!!! Μίσος χρόνος ζωής!!! Το μαναρακι μου, ολόκληρος άντρας έγινε, τρώει και όλο του το φαί, διαβάζω!

Αχ, μας έχουν πάρει τα μυαλά αυτα τα νινάκια μας!

Φεύγω γιατί έχω δουλειές με φουντες, που λένε!!

Φιλακια σε όλες

Xxx

Mopep2.png1LxNp2.png

Καλημερουδια! Πως κοιμηθηκατε;

Εμείς απο τις 10 το βράδυ μέχρι τις 5 το πρωι και μετα στις 7 και τώρα κοιμάται ακομη...μόνο εγω είμαι ατομικά απο τα ξημερώματα, δεν μ΄έπιανε ύπνος πάλι :(

Είμαι ξυπνια απο τα ξημερώματα, ήθελε να πει το ποιητή, αλλα το iPod μου δεν συμφωνεί :P

Mopep2.png1LxNp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα και εδω!!

Αγγελικη να σας ζησει! :D:D:D

Ελπιδακι μεγια τα ρουχαλακια της μικρης! καλοφορετα!!

aobatsan μεγια και σε σας!!

Ασε και εδω κοριτσια νεκρα! Ολοι απεξω τις βιτρινες κοιτανε!!

Εμεις χτες καναμε πυρετο αλλα κοιμηθηκε καλα....

Εδω ρε κοριτσια εχει ηλιο!

Λενε θα χιονισει!

Με ηλιο??:tongue::tongue:

καλημερα και απο μας!!

ειχαμε ενα χχμμμ.. ησυηχο βραδακι, και τιν εννοω.

κοιμηθηκε στις 9:30 και στις 11 ξυπνησε ολο γελια και χαρες!!:D

ε, μετα ξανακοιμηθηκε στις 12:30 μεχρι το πρωι..

Αν δεν κοιμηθει το απογευμα, δεν κρατιεται να κοιμηθει μια και καλη, θελει να το κανει σπαστα:cool:

Κατα τα αλλα μια χαρουλα, σηκωθηκαμε ηπιαμε ο γαλατακι μας, βγαλαμε κιολας παραλληλα, καλα εχει πολυ πλακα.. κοιταει το θηλαστρο και της φαινεται πως ειναι κατι εξωγηινο!!!:rolleyes:

Εχει καλουτσικη μερα και εδω αλλα κατα λαθος το καροτσι μας ειναι στο αμαξι και ετσι θα βγουμε καμια κοντινη βολτιτσα με τον μαρσιπο..

Αγγελικουλα μου να χαιρομαστε τον αντρακο μας!!!

Οζαλινακι και εγω μην φανταστεις μια βολτα πηγα μονη μου για να κανω κατι απαραιτητα ψωνια.. εγω ομως δεν θελω να στεναχωριεμαι, οκ δεν μας φτανουν τα λεφτα και τι θα κανουμε? θα πεθανουμε! Ας εχουμε την υγεια μας εμεις και τα μπεμπακια και ολα θα πανε καλα!!!

Φλωρουκο καλα να περασετε σημερα και αυριο και με το καλο να παραλαβεις τα ρουχαλακια σου!!!

Ζωιτσα εκανε τελικα πυρετο ο μικρουλης ε?

σας αφηνω να κανω και καμια δουλιτσα!!

Εκανε ...αλλα ευτυχως επεσε με το ντεπον και κοιμηθηκε καλα!!

καλη βολτουλα!!! Εδω κανει κρυο ...δε βγαινουμε!!

εχει δεκατα, τον πιανω τωρα που κοιμαται ασε καλυτερα!

Καλημέρα μανουλες!!

Ζωίτσα ελπίζω να πέσει γρήγορα ο πυρετός του μικρούλα σας!!

Φλώρα έχεις τραπεζωματα??τι ωραία!καλα να περάσετε!!και να μοιραστεις μαζί μας το μενού να κλέψουμε καμία συνταγή!!

Μαρακι και εγω έβγαλα σημερα ενώ θηλαζα,και ο γιος μου κλωτσούσε με μανία το θ΄ηλαστρο!με τα χίλια ζόρια!χαχαχα!

Αλλά έτσι θα βγάζω γιατί όντως βγάινει πιο εύκολα το γάλα!

Σημερα το μήλο μας ξίνιζε!δεν φάγαμε πολυ!απ΄ο άυριο θα βάλω και αχλαδάκι όμως και ελπλιζω να γλυκάνει!

Σας φιλώ!

5LOMp3.png

wkcLp3.png

Καλησπερα κοριτσακια μου!!!! Ευχαριστουμε πολυ για τις ευχουλες σας!!!!! Ποτε αγωνιουσαμε μηνα με το μηνα αν εμεινα εγκυος, ποτε γεννησα, ποτε περασαν κιολας 6 μηνες δε το καταλαβα.... ειμαι ευτυχισμενη και δε με κουραζει ο καιρος που περναει!!!! Σημερα εκανα μαγειρεματα... εφτιαξα κοτοπουλο λεμονατο με ρυζι, και εκανα και τρουφακια! Τωρα θα φτιαξω ενα χριστουγεννιατικο σπιτακι!!!! Και πρεπει να μαζεψω την κουζινα...να κανω μπανιο και να ειμαι στις 7 στο μαγαζι! Θα προλαβω??????? Εχω και σιδερο, θελω να βαλω και καμμια σκουπα... αχ!αυτο το εορταστικο θα με πεθανει!!!!! Και μεχρι τα Χριστουγεννα να κανω και εναν καλωπισμο... μαλλια, νυχια, αποτριχωση κ.α. Πρεπει να μειωσω τις ωρες ξεκουρασης!!!! Εχτες ξυπνησε στις 12, εφαγε και ξανακοιμηθηκε μεχρι τις 5 παρα και ξαναφαγε και ξυπνησε κατα τις 8, ορεξατος!

Φλωρα μου με το καλο να ερθουν τα ρουχαλακια σας!!!!!

Μαρακι, καλη βολτουλα!!!!

Ζωουλα, πυρετο ο μικρουλης σου...αχ! αυτα τα εμβολια... ηλιο εχει και εδω, αλλα απο το βραδυ βροχες! Και ερχονται και χιονια...

Ευη μου, με το αχλαδι θα γινει πιο νοστιμη η φρουτοκρεμα, που να μπει και η μπανανα!!!! Παντως, εμενα μονο ζεστη την τρωει...

Σας φιλω!!!!!

GKvPp2.png

nN72p2.png

SoVDp2.png

Διαφημίσεις

Αγγελική μου να ζήσει το αντράκι και να χιλιοχρονίσει, περνάει ο καιρός πολύ γρήγορα, αλλά με τα ζουζούνια είναι το κάτι άλλο.

Ευάκι μου όλα έχουν θέμα με τα φρούτα, συννενοημένα είναι; :rolleyes:

Μαράκι μου πραγματι είναι ολόκληρη συζήτηση τα εμβόλια, όσο για το δημοτικό θα γίνουν τα απαραίτητα και σε λίγες δόσεις και θα προσκομίσω χαρτί ότι το παιδί είνια αλλεργικό.

Τα εμβόλια σε παιδιά με αλλεργία χειροτερεύουν την κατάσταση.

Τα μωρά μας για τους πρώτους μήνες της ζωής τους έχουν ανάγκη μόνο το μητρικό γάλα να πάρουν αντισώματα απο τη μαμά τους, οτιδήποτε άλλο, μόνο αναστάτωση μπορεί να τους προκαλέσει, τα εμβόλια τους περνάνε τον ιό για να δημιουργήσουν ανοσία, όσο θηλάζει το μωρό δεν έχει ανάγκη και βεβαίωσ ΄μπορεί να προκαλέσουν πολλές παρενέργειες μακροπρόθεσμα στα κύτταρα τους λόγω του υδραργύρου. Αν έχεις χρόνο διάβασε το λίνκ που έβαλα του mercola τα εξηγεί πολύ ωραία και προτείνει μόνο για 4 αρρώστιες εμβόλια να γίνουν. Τα υπόλοιπα είναι πολύ καλά στημένα για να βγάζουν φράγκα και οι φαρμακοβιομηχανίες, θυμιθείτε το εμβόλιο για την γρίπη εδώ και 2 χρόνια, αγοράσε η Ελλάδα 18 εκατομμύρια, τα πληρώσαμε καλά καλά και τώρα τα κοιτάμε. Μπες και εδώ έχουν γίνει πολλές συζητήσεις για τα υπέρ κια τα κατά ακούγονται και αντίθετες απόψεις http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=32648 Το έχω συζητήσει με αρκετούς γιατρούς μέχρι που τσακώθηκα εκείνη την εποχή με το πολυσηζητημένο εμβόλιο με ένα φίλο που με κατηγορησε εν ολίγος ότι θέλω το κακό του παιδιού, και τελικά μέσω φίλης του στο ινστιτούτο παστέρ επιβεβαίωσω για τον υδραργυο και μου ζήτησε και συγνώμη στο τέλος.

dYU4p3.png

bloublou τελικα βλεπω οτι οι φοβοι μου επαληθευονται οσο αναφορα τα εμβολια.....πραγματικα μας εχουν βαλει στο τρυπακι.....εμεις εχουμε αρχισει τα εμβολια οταν τα αρχιζουν ολα τα μωρακια αλλα καθε φορα που εχουμε εμβολιο παω με βαρια καρδια....εχω ρωτησει 2 παιδιατρους και μου εχουν πει μπλα μπλα μπλα τα γνωστα για το εθνικο συστημα υγειας και αλλα τετοια.....ο ομοιοπαθητικος μου απο την αλλη μου ειπε οτι τα πολυδυναμα εμβολια δεν τα χρειαζεται το παιδι κ εν ολιγης οτι δεν χρειαζεται να κανω τοσα εμβολια και τοσο συμπυκνωμενα.....ειλικρινα δεν μπορω να παρω μια αποφαση.....ασχετο μολις ειδα το τικερ σου απιστευτο!!!συγχαρητηρια που μπορεσες και θηλασες τοσο καιρο!!!εμενα μου στραβωσε εξ αρχης....δεν ξερω εαν διαβασες που ειπα τι μου εχει συμβει με τον θηλασμο....δοξα τον θεο που μπορεσαμε και 4 μισι μηνες....δοξα τον θεο!!!τελικα μερικες φορες οταν θελεις κατι παααραα πολυ κατι γινεται και σου στραβωνει.....τελος παντων ας το αφησω γιατι με ποναει πολυ αυτο το θεμα......:( :( :(

zoitsa αχ αυτα τα σκατοεμβολια....ελπιζω να ειναι καλυτερα το μωρουλινακι σου...:D

virgi η μπεμπουλα ειναι καλυτερα???

aggeliki83 :lol: να σου ζησει το μωρακι!!!!και εμενα ο θυσυρουλης εγινε εξι στις 17!!να τα χαιρομαστε!!!

δεν ξερω ποιες αλλες μανουλιτσες ξεχναω αλλα θα σας μαθω σιγα σιγα ειμαι πολυ νεα ακομα :lol::lol::lol:

a66gp3.png

aaHup3.png

renezaki μου, ακόμα και η παιδιάτρος μου που είναι στο νοσοκομείο, είναι κάθετη σε κάποια εμβόλια και δεν τα κάνει κάν, όπως δεν τα έχει κάνει και στα΄παιδιά της, βεβαίως η παλιά παιδιάτρος όλα, το εθνικό σύστημα:rolleyes: ΄βλέπεις. Εμείς θα κάνουμε μετά τον 1,5 χρόνο κια σε λιγότερες δόσεις. Δεν λέω να μην γίνονται εμβόλια, προς θεού, αλλά δνε μπορείς ένα βρεφάκι που δεν έχει καν άμυνα ο οργανισμός του να τον βομβαρδίζεις με ιούς χ2 κάθε φορά. Στο γιο μου δυστηχώς κάναμε αρκετά με την παλιά παιδιάτρος, πλέον έχουμε σταματήσει.

Η μικρή της κουμπάρας μου κοντεύει τα 2 σε τρεις μήνες, ακολουθούν την ομοιοπαθητική και έκανε μόνο ένα εμβόλιο 19 μηνών και είναι μια χαρά, ο αδελφός της δε πάει παιδικό, εκείνος ο καημένος αρρωσταίνει πάντα πιο σοβαρά και έχει κάνει όλα τα εμβόλια και εκείνη περνάει τις ιώσεις στο πόδι. Και η κουμπάρα μου πολύ επιφυλακτική με το όλο θέμα και δυστυχώς δεν θήλασε καθόλου, παρόλα αυτά η μικρή άψογη.

dYU4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...