Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Ευακι αυτο επαθα και εγω, δεν ξυπνουσε η μικρη και το στηθος τουμπανο.

Κανε αυτο που λεει η Κατερινα, βγαλε λιγο με το χερι, η αστο να βγει μονο του, σε κανα δυο μερες να προσαρμοστει..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κατερινα με τον θηλασμο απλα σταματησαμε εχουμε θηλασει μονο 4 μηνες και κατι εχουμε σταματησει τωρα...στην αρχη δεν ξεκινησε καθολου καλα ο θηλασμος μας δυστυχως γιατι εκανα καισαρικη και ημουν απο τις ατυχες που δεν κατεβαινει αμεσως το γαλα..να καταλαβεις οτι το γαλατακι αρχισε να αχνοφενεται μετα τις 10 ημερες!!!!μου ειπαν και απο το κεντρο θηλασμου οτι συμβαινει αυτο...ειχα πρωτογαλα για πολλες ημερες και το γαλατακι δεν ερχοταν....ανεβασε ικτερο το μπεμπακι και ο γιατρος του νοσοκομειου επεμενε οτι επρεπε να δωσω και ξενο γαλα οπωσδηποτε!!!!τι να σου πω δεν ξερω....ηθελα τοοοοοσσσσσοοοοο πολυ να θηλασω και μου πηγε στραβα...μετα απο δικη μου επιμονη και του θυσαυρακου που λατρευε το μαμαδογαλατακι μπορεσαμε και θηλασαμε για 4 μιση μηνες :-( :-( .... την αλλη εβδομαδα εχουμε παιδιατρο θα δουμε τι θα μας πει......:rolleyes:

evi2010σε ευχαριστω πολυ για το καλοσωρισμα :-D :grin: :-D

ζωιτσα και εμενα το μονο εμβολιο που τον ταραζει ειναι του πνευμονιοκοκκου ετσι μου ερχεται να μην το ξανακανω!!! αλλα πυρετο δεν μου κανει ενα 37,7 μονο την προηγουμενη φορα για λιγη ωρα και παει περασε.ελπιζω και εσας να μην σας πειραξει....

ρε κοριτσια για πειτε και εσεις την γνωμη σας για τα εμβολια εγω πολυ προβληματισμενη ειμαι με αυτο το θεμα.......

a66gp3.png

aaHup3.png

γεια σας και παλι..

βαλαμε τον μπαμπα μας για υπνο και τωρα παιζουμε στο στρωματακι μας, μπρουμυτα μονιμα!!:D

Κοριτσια να σας ρωτησω κατι, με τι κοβετε να νυχια των μωρων? με νυχοκοπτη ή ψαλιδακι?

εγω το κανω με ψαλιδακι, δοκιμασα μια φορα με νυχοκοπτη και το εκοψα το παιδι στο ενα δακτυλακι..:-(

Επισης λουζετε το παιδι καθε φορα που το κανετε μπανιο?

(αυτη η ερωτηση δεν παει στην Μινα, γιατι εχει παιδι μαλλιαρουλη και θελει λουσιμο καθε μερα φανταζομαι:lol::lol::lol:)

εμεις την κανουμε μπανιο καθε βραδυ αλλα το "πολυ" μαλλι το λουζουμε 1-2 φορες την εβδομαδα.

χαχαχαχαχα βρε μαρακι με κανεις και γελαω!!!! Οντως, αν δεν τον λουσω μια μερα, την επομενη ειναι σαν λαδωμενο το μαλακι του και δεν μαρεσει, οποτε καθε μερα μπανιο. Παω να δω και γω για τα αλματα αναπτυξης, να δω τι με περιμενει!

wcBmp3.png

Διαφημίσεις

Κατερινακι και μαράκι μην γελάσετε αλλα δεν ξέρω πως να βγάζω γάλα με το χέρι,δεν το ζω κάνει ποτέ!

Γιατι να γελάσουμε καλή μου? λοιπον απλά θα τατάς ειτε τη θηλή σου ειτε το στήθος σου. Μην σε σγχώνει. Οταν ειναι τουμπανο, βγαινει τοσο ευκολα. @0 Ml να βγάλεις καλό θα ειναι!

renazaki μπράβο σου που τα κατάφερες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Μονο αυτο! Τιποτε αλλο. Μην στεναχωριέσαι! Το πήγες ΠΕΡΙΦΗΜΑ!

cEyXp3.png

q61sp3.png

Alo alo!

Mόλις κοιμήθηκε το καμάρι μου αλλά προβλέπω να ξυπνά άμεσα γιατί έχει διακόψει τις διπλωματικές επαφές με τον μεσημεριανό ύπνο τις τελευταίες μέρες :P

Να απαντήσω στις ερωτ'ησεις που θυμάμαι τώρα που τα έχω φρεσκα:

Τα νύχια, της τα κόβω με ψαλιδάκι όταν θηλάζει και είναι ήρεμη, ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ 2 φορές την εβδομάδα, αλλιώς βγάζει τα μάτια της και θα τη δει κανείς και θα μας καταγγείλει στην πρόνοια :P

Μπάνιο την κάνουμε κάθε βράδυ (εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων μουχλίασης) και σαπούνι στο μαλλί της βάζουμε μέρα παρά μέρα...δεν έχει δα και μπούκλες!

Εύη, 1-2 μέρες είναι μετά θα στρώσει το στήθος σου. Αν πονάς πολύ βγάλε λίγο με το χέρι αφού κάνεις λίγο μασάζ στο στήθος. Όταν λέμε λίγο εννοούμε λίγο, καμιά 10ρια σταγόνες...θα ανακουφιστείς αμέσως...δες εδώ :http://www.thilasmos.gr/Marmet.htm

Ρενεζάκι, είστε στην κατάλληλη ηλικία να αρχίσετε στερεες, θα σας πει ο παιδίατρος στην επόμενη συνάντηση...δεν μπορεί! Εμείς θα αρχίσουμε μόλις κλείσει τον 6ο, με τον καινούριο χρόνο.

Μαράκι, κι εγώ σκεφτόμουν την Κατερίνα...θα προσπαθούν να βρούν τις νόρμες τους τώρα, μες το καινούριο σπίτι :)

Βιργινάκι, υπομονή κορίτσι! Είστε στην κορύφωση του άλματος...λίγες μερες είναι και μετά θα κλαίμε εμείς :P

Ζωή, ελπίζω να περάσετε ανώδυνα το βράδυ σας :)

Παραδόξως το μικρό μου δεν έχει ξυπνήσει ακόμη, οπότε συνεχίζω...

Βρε κορίτσια, τις τελευταίες μέρες η μικρή μου κάνει ταρζανιές την ώρα που τρώει!

Χτυπάει πόδια, χέρια, κουτσομπολεύει ποιος μπαίνει, ποιος βγαίνει, ποιος μιλάει, το τηλέφωνο, τι κρατάω στα χέρια μου να το πάρει...και όλα αυτά με τη θηλή στο στόμα!!! Λάστιχο την έχει κάνει πια και πονάωωωωω!!! Εσάς σας κάνουν τέτοιες "ιστορίες" ή μόνο η δικιά μου θέλει να τα ξέρει και να τα κάνει όλα?

Ακόμη, μόλις την ξαπλώσω σε θέση να θηλάσει, μέχρι να βγάλω το στήθος, μπορεί και να σπαράξει (όχι αληθινό κλάμα, ψεύτικο, αλλά και πάλι!!!). Πολύ ανυπόμονη!

Επίσης, σήμερα θήλασε 2 φορές καθιστή!

Είμασταν στον καναπέ και παίζαμε. εγώ ξαπλωμένη κι εκείνη καθιστή κοντά στην κοιλιά μου και άρχισε να μου τραβάει τη μπλούζα και να τρίβει τα μουτράκια της πάνω μου. Έβγαλα στήθος, το άρπαξε με τα χέρια κι έφαγε...κάνει να τρώει έτσι άραγε? Φάνηκε να της αρέσει...

Πάω να στίψω μια πορτοκαλάδα :)

φιλάκια

Mopep2.png1LxNp2.png

Φλωρακι μου γελασα πολυ με τις μπουκλες σας και την προνοια!!χαχχαχα!!!

επισης και εμενα τωρα ετσι κανει, δεν καθεται να φαει με ηρεμια, το ματι και το κεφαλι ολο γυρω-γυρω το παει!:lol:

Ευακι μου, πιανεις το στηθος σου με τον αντιχειρα απο πανω και τα 3 δακτυλα απο κατω και το πιεζεις ελαφρα.. θα αρχισει να βγαινει γαλατακι αν ειναι τουμπανο και θα ξελαφρωσεις..

κατερινακι ευχαριστω για τα καλα σου λογια!!! :D

aobatsan η αληθεια ειναι πως εχουμε μπει στις τροφουλες αλλα μονο φρουτακια και ρυζαλευρο οχι κατι αλλο...την παρασκευη εχουμε γιατρο θα δουμε τι θα μας πει...:rolleyes: :rolleyes:

a66gp3.png

aaHup3.png

Διαφημίσεις

καλημερα μανουλες!!!!:lol: :lol: :lol:

βρε κοριτσια απο ποτε αρχισαν να τρωνε λαχανικα και κρεατακι να νινακια σας????:confused: :confused:

εμενα ουτε που μου το εχει μελετησει ο γιατρος μας....

ζωιτσα χιονια ε???τελεια!!!εσεις εκει μπορει να δειτε και καμια ασπρη μερα!!!χαχαχαχα

bloublou σχετικα με τα εμβολια και την ομοιοπαθητικη τι κανεις???τι σου λεει εσενα ο γιατρος σου??εχω πολυ μπερδευτει μωρε :confused: :confused:.....ο ενας μου λεει ετσι ο αλλος αλλιως.....

Renezaki και η παιδιάτρος μου εδώ και η παιδίατρος ομοιοπαθητικός στην Αθήνα, συμφωνούν μετά τον 1,5 χρονο και τα απολύτως απαραίτητα και βεβαίως θα χρειαστούν λιγότερες δόσεις. Προς το παρόν δεν έχουμε κάνει κανένα και είμαστε μια χαρά, να σου ότι ο μικρός πάει παιδικό και την έχουμε περάσει με δυο συναχάκια και ένα 39 το οποίο έπεσε με μιά φορά ντεπόν.

Μαράκι μου νύψια κόβω με τον νυχοκόπτη δεν τα καταφέρνω με ψαλίδι φοβάμαι, μπάνιο κάθε μέρα εκτός αν βαρεθώ και πλύνω μόνο ποπό και χέρια και ματιά κάθε 2-3 μέρες, όντως η νινίδα καθάρισε και στη δικιά μου, το νερό ξηραίνει την επιδερμίδα κια δεν αφήνει το σμήγμα για να διατηρείται μαλακό.

Ευάκι με το χέρι δεν είναι τίποτα θα τα καταφέρεις.

Την Κατερίνα την σκεφτόμουν και προχθές την έπαιρνα και τηλέφωνο αλλά δεν το σήκωνω, εύχομαι να είνια καλά και να βρουν γρήγορα τη σειρά τους.

Εμείς με τα φρουτάκια τα τρώμε μέχρι ένα σημείο μετά το ράβουμε το στοματάκι μας, δεν μπορώ να πω ότι τρελαίνεται κιόλας με τα λαχανικά το πάμε καλύτερα από τέλος βδομάδας θα βάλω και κοτόπουλο, όσο είμαι σπίτι ηλαδή μέχρι και τον Φλεβάρη θα έχουμε τσιτσίο οπότε δεν με πολυνοίαζει, θα τρώει όσο θέλει, μετά με τη γιαγιά θα την βρούνε την άκρη δεν ανυσηχώ.

Ο μικρός σήμερα είχε γιρτούλα στο σχολείο, περιμέναμε στην αίθουσα και με το που μπήκαν μέσα μας έψαχνε και έδειχνε αγχωμένος, μόλις όμως μας είδε τα ματάκια του έλαψαν απο χαριά, ήταν τέλειος κουκουβά, περιτό να πω ότι με πήραν τα ζουμιά, το μωράκι μου μεγαλώνει και μου φεύγει σιγά σιγά απο τα χέρια, είναι απίστευτο.

Καλά αυτή τη στιγμή ρίχνει πολύ νερό.

Η μικρή έχει μία ανυσηχία σε ελαφρά μορφή θα έλεγα, όσο για το βραδινό ύπνο θα ξυπνήσει αρκετές φορές, η ξάπλα δυστυχώς για μένα δεν της αρέσει καθόλου, αλλά που θα πάει θα στρώσει:tongue:

Της έκανα και μάγιερ και βγήκε πάλι αρνητιιή οπότε ξεκινάω να τρώω τυρί κατσικίσιο κια πρόβειο γιαουρτάκι και βλέπουμε.

Καλό βράδυ να έχουμε Φιλάκια.

dYU4p3.png

Aobatsan κοριτσάκια μεγαλώνουμε! Τι περίμενες;Κοτσομπόλες απο κούνια!

λοιπον τα ιδια ακριβώς κάνει και η δική μου, αλλα με νευριάζει γιατί δεν πίνει το γάλα της και μετα πεινάει σε λίγη ώρα.!!! χα χα χα!!!!!

reneraki την παρασκευή βλέπω να σας δίνει και χορτόσουπα! Μην ανησυχείς!!!

Τα υπόλοιπα κοριτσια τι κάνουν??

cEyXp3.png

q61sp3.png

bloublou δεν κάνεις εμβολια ε;;

Εγώ πάλι τα κάνω όλα. Δεν ξέρω... φοβάμαι, και θέλω να την προστατεύσω. Ειναι μεγάλη κουβέντα τα εμβόλια πάντως...

Ο μικρός σου σε συγκίνησε ε;; Αχ την Πέμπτη θα πάμε και εμεις στη γιορτούλα του. Του έδωσαν και ποιηματάκι να πει. Αχ δεν θα το πει μωρέ αλλα εγώ πολυ χάρηκα!

ποιήματα θα ακούσετε

τραγούδια θα σας πούμε,

μα μην ξεχνάτε πως είμαστε μικρά,

μην παρεξηγηθούμε!!!

Αχ αχ... μεγαλώνουν πράγματι...

cEyXp3.png

q61sp3.png

καλησπερα!!

Ευχαριστω πολυ για τα αλματα αναπτυξης!!

Κοριτσια το ειχε αυτο και επι 15 μερες ετρωγε μονο 120μλ την ημερα !αφου τον καναμε και εξεταση για ουρολοιμωξη!

Aobatsan, ο δικος μου να δεις, που οταν τρωει με το μπουκαλι ή με κουταλι, δεξια αριστερα, κουνιεται, θελει να πιασει το κουταλι! Σημερα με πιανει το χερι και παει η κρεμα στο καρεκλακι!

Χτες με πιασε το πιατο και ηθελε να το πεταξει! Ασε αμα χτυπησει τηλεφωνο...:lol::lol::lol:

Μεγαλωνουν οπως το ειπε η Κατερινα!

Διάβάστε αυτό εδώ είναι του mercolα πολύ γνωστός εναλλακτικός γιατρός στην Αμερική http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2004/12/29/vaccination-schedule-part-one.aspx έχει και δεύτερο μέρος η συνεχεια part 2 .

Mε την σύμφωνη γνώμη κια τον δύο παιδιάτρων αποφασίσαμε να κάνουμε επιλεκτικά κάποια και σε λιγότερες δόσεις μετά τον 1,5 χρόνο.

dYU4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...