Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

γεια σας και παλι..

βαλαμε τον μπαμπα μας για υπνο και τωρα παιζουμε στο στρωματακι μας, μπρουμυτα μονιμα!!:D

Κοριτσια να σας ρωτησω κατι, με τι κοβετε να νυχια των μωρων? με νυχοκοπτη ή ψαλιδακι?

εγω το κανω με ψαλιδακι, δοκιμασα μια φορα με νυχοκοπτη και το εκοψα το παιδι στο ενα δακτυλακι..:-(

Επισης λουζετε το παιδι καθε φορα που το κανετε μπανιο?

(αυτη η ερωτηση δεν παει στην Μινα, γιατι εχει παιδι μαλλιαρουλη και θελει λουσιμο καθε μερα φανταζομαι:lol::lol::lol:)

εμεις την κανουμε μπανιο καθε βραδυ αλλα το "πολυ" μαλλι το λουζουμε 1-2 φορες την εβδομαδα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κορίτσια!τι κάνετε??

Με γεια τα ρουχαλακια στα μωράκια!!!εγω ένα παλτουδακινθελω να του πάρω του μικρού και παπουτσάκια!

Έφτιαξα και μελομακαρονα σημερα για όλη την οικογένεια (αδερφή, και μαμά)

Μαράκι εμείς αν και δεν έχουμε πολυ μαλλι τον λουζουμε κάθε φορά που κάνει μπάνιο!

Εμείς σημερα το φάγαμε με πολυ ευχαρίστηση το μήλο μας!!

Το απογευματινο δεν το τρωμε αλλά δεν πειράζει,σιγά σιγά!νερακι δεν πίνουμε,αλλα θα ήθελα να μάθει με το εκπαιδευτικό ποτηράκι!!σιγα σιγα και αυτο!!!

Σας φιλω,καληνύχτα στα ζουζουνια!!

5LOMp3.png

wkcLp3.png

Ελπιδακι εγω τα κοβω με ψαλιδακι και με βολευει..δε δοκιμασα με νυχοκοπτη γιατι φοβηθηκα μηπως τον κοψω γιατι δεν καθεται και ησυχα!

Οσο για το μπανακι,και εμεις δεν εχουμε μαλλακια πολλα και τον λουζουμε καθε μερα ολοκληρο!

Ευη και του χρονου!! Καλες γιορτες κοριτσι! :D:D

γεια σας μανουλιτσες!!!!!:D :D :D :D

συγγνωμη που εχω να δωσω το παρον κατι ημερες αλλα ειχα πεσει με τα μουτρα στις δουλειες ουφφφφ...μελομακαρονα,κουραμπιεδες,σπιτακια...κατασκευες διακοσμητικα....και ο θησαυρουλης φυσικα παντα duracell :tongue: !!!χαχαχα

περαστικα σε ολα τα κρυωμενα μωρουλινακια (ευχομαι να γινουν πολυ γρηγορα καλα τα γλυκουλια μου).

bloublou ευχαριστω πολυ για το καλωσορισμα!!!

κατα τα αλλα καλα δοξα το θεο!!!εχουμε μπει για τα καλα στο πνευμα των χριστουγεννων και μου αρεσει πολυυυυυ.

φιλακια σε ολες :lol: :lol: :lol:

a66gp3.png

aaHup3.png

καλημερα!

βρεχει ολη την νυχτα και η μερα τωρα ειναι μαυρη, εχω αναψει καλοριφερ και τωρα θα φουντωσω το τζακι!!:D

ειχαμε ενα πολυ ησυχο βραδυ, το ψυχουλακι μας, εκανε μπανακι και μαμ και εγινε βουτυρακι απο τις 11 εως τις 6:30 το πρωι..

Τωρα ξαναεφαγε και κοιμαται στο κρεβατι μας:tongue:

Παλι βρεχει και θα χασουμε την βολτα και σημερα, να δω ποτε θα κανουμε τις δουλειες μας..

χτες καναμε μελομακαρονα με την γειτονισσα και καναμε και με σχεδια και θα βαλουμε σοκολατα, μιαμ-μιαμ!!

τα υπολοιπα μωρακια τι κανουν?

Διαφημίσεις

καλημερα και απο μας ~!!!!

καθολου ησυχο βραδυ δεν ειχαμε ! ποτε ανα μισαωρο ποτε ανα δυωρο ξυπνουσε ! να περναμε παλι κανα αλμα ? θα δειξει ! αυτα τα μισαωρα με γονατιζουν αλλα τεσπα !!!!

μαριω μου γλυκο κ γω με ψαλιδακι τα κοβω 2 φορες τη βδομαδα, κ μάλιστα δεν μου ειναι καθολου ευχαρστη εμπειρια γιατι η μπεμπα κουτσοπηδαει κ δεν της αρεσει καθολου κ δυσκολευομαι στο θεμα αυτο πολυ !!!!!!!!!

μπανακι καθε βραδυ κ λουσιμο απαραιτητα ! η παιδιατρος ετσι εχει πει ! καμια φορα ομως ειδικα αν δεν την βγαλω εξω δεν την κανω.... την κανω παλι το επομενο βραδυ αλλα οχι παντα αυτο να πχ χθες δεν την εκανα !!!!

κρυο και δω εβγαλε ομως λιγακι ηλιο, τωρα βραζω λαχανικα της μικρης, εχει κοτοπουλακι απο χθες, κοιμουνται μπαμπας κ κορη κ μολις σηκωθουν θα δωσω πρωινο θα ετοιμαστω και θα φυγουμε εξω στο εμπορικο, να παω τζαμπο, κ θα αφησω απ εξω μπαμπα κ κορη γιατι θα γινεται χαμος σιγουρα !!!!

θα λιωσω κ το μεσημεριανο της κ θα το βαλω στο θερμο να την ταισω εκει !!!! και ολα μια χαρα !!!!!

εγω κοριτσια για δωρο θα ασχοληθω με παιχνιδια, δεν εχει αναγκη απο ρουχα γμτ, ακομα της εχω αφορετα κ το βρισκω κριμα να παρω κι αλλα !!!!

θα τη ςφορεσω κατι που δεν εχει ξαναβαλει κ βλεπουμε !!!!

αυτα παω να συμμαζεψω λιγο οσο προλαβαινω !

Καλημερα και απο εδω!!

Σημερα καναμε εμβολια! Αχ πως ευχομαι να μην κανει πυρετο..γιατι την αλλη φορα καναμε 1 μερα πυρετο και 10 μερες να φαει κανονικα!!

Μακαρι να ειναι καλα το ζουζουνι μου! Τωρα κοιμαται!

Βιργινια και εμεις κοτοπουλακι θα φαμε!! και θα κανω και λαχανικα!

Στο θερμος? Λες μωρε? Και εγω σκεφτομουν που να τα βαλω!!

Μπραβο Βιργινακι!! Σε ευχαριστω!

Καλη βολτα να εχετε!!

Ελπιδακι κρυο?? εε! Αντε περιμενω μωρ να χιονισει!!

Βιργινακι μου, μαλλον κανα αλμα θα ειναι, η δικη μου μαλλον το ξεπερασε..

θυμασαι που μου ειχες πει για το ποιες εβδομαδες ειναι τα αλματα αναπτηξης? τις εχεις καπου?

και εγω να βγουμε εξω την κανω παντα μπανιο και για να χαλαρωνει κιολας το πλασμα! σπανια παντως δεν την κανω.

οσο για το μαλλι δεν το λουζω και απο τοτε που το εκανα σταματησε την νινιδα.

Ζωιτσα μακαρι να μην κανει πυρετο, δεν ειναι αλλωστε ολα τα εμβολια το ιδιο.

φιλακια!

καλημερα μανουλες!!!!:lol: :lol: :lol:

βρε κοριτσια απο ποτε αρχισαν να τρωνε λαχανικα και κρεατακι να νινακια σας????:confused: :confused:

εμενα ουτε που μου το εχει μελετησει ο γιατρος μας....

ζωιτσα χιονια ε???τελεια!!!εσεις εκει μπορει να δειτε και καμια ασπρη μερα!!!χαχαχαχα

bloublou σχετικα με τα εμβολια και την ομοιοπαθητικη τι κανεις???τι σου λεει εσενα ο γιατρος σου??εχω πολυ μπερδευτει μωρε :confused: :confused:.....ο ενας μου λεει ετσι ο αλλος αλλιως.....

a66gp3.png

aaHup3.png

Καλημέρα!

renazaki στην ηλικία που ειστε, τοτε περίπου ξεκινάνε. βέβαια η δικιά μου ούτε να το δει δεν θέλει. ποτε εχεις ραντεβού με παιδίατρο? Τι τρώτε για την ώρα???

Επισης δεν έχω παρακολουθήσει...Γιατι το θηλάζεις 4 μήνες;;; Στην αρχη τι εγινε και δεν θήλαζες???

και εγώ σημερα ηθελα να την πάω βόλτα αλλα κοιμάται.... μετα δεν θα προλάβω γιατι πρέπει να πάω να πάρω τον γιαννη ... Αυτο το παιδι το έχω κλείσει πολύ μέσα...ουφ

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!

Τι κάνετε?και εδώ βρέχει πολυ και κάνει παρά πολυ κρύο και δεν μπορώ να βγω και έχω του κόσμου τις δουλειές!!!

Και εμείς χθες κοιμηθήκαμε με μια χαρά αλλα δεν ξύπναγε για να φάει και έγινε τούμπανο και σκληρό το στήθος μου και τον έβαλα να φάει κατα τις 5.30,μάλλον δεν έκανα καλα γιατί μπορεί ο μπόμπιρας να παει να κόψει το βραδινό και εγω να το συνεχίζω,αλλα δεν μπορούσα εκείνη τη στιγμή να σηκωθώ να βγάλω με το θήλαστρο!!

Αχ αρχίσαμε τα λαχανικά και το κοτοπουλάκι!τι καλα!βάλτε κανένα λινκ για το θερμός που έχετε!!

Renezaki δεν θυμάμαι αν σε καλωσόρισα και εγω!!

Πολλά φιλιά σε όλες!

5LOMp3.png

wkcLp3.png

evi να σου πω. Μην τον ξυπνήσεις άλλη φορά. Σήκω απο το κρεβατι σου και πήγαινε και προσπάθησε να βγάλεις λιγο γάλα με το χέρι σου. Θα ανακουφιστείς και έτσι θα είσαι οκ οταν ξυπνήσει ο μικρός. Το στήθος σου το επόμενο βράδυ θα εχει ήδη πάρει το "μήνυμα"

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...