Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

καλημερα!

τι κανετε? εγω καλα, πηρα το βραδυ ντεπον και κοιμηθηκα καλα σχετικα, τωρα εχω λιγο βαρυ κεφαλι, θα δουμε..

Το περδικακι μου κοιμηθηκε καλα, κατα τις 12:30 και ξυπνησε στις 7, μια χαρα!

Τωρα ξανακοιματε..

Σαν σημερα περσι με πηραν τηλ. για τα αποτελεσματα απο τον τροφοβλαστη, σαν σημερα εμαθα οτι το μωρακι μου ηταν γερο..

Μπλουμπλου, παλι καλα που ηταν αρνητικη η καλλιεργια της μικρης, αντε να ειναι και η δικη σου η μαγιερ αρνητικη, να ξαναφας και εσυ κανα γαλακτοκομικουλι...:D

Ζωιτσα δεν ηθελε γαλα ο στρουμπουλουλης??:lol: και τι εφαγε?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερουδια και απο μενα ! καλε κοιμαται το μωρο μου ! αν ειναι δυνατον ! αχαχαχχα!!!!

μπουκωμενη ειναι ακομα ακουω τη μυτουλα της ! σνιφ !!!!

μαρακι μου περαστικα σου μωρε !!!΄λιγο υπομονη και θ απερασει !

μπλουμπλου μου τι καλα που ειναι ολ ααρνητικα ! πολυ χαιορμαι κ η μικρη καλυτερα αντε να ηρεμησετε λιγακι !

ζωιτσα δεν ηθελε μαμ ο μικρουλης ? χιχιχι1!!!!ψυχη μου !

ευακι μου, ισως δεν του αρεσει αυτη η κρεμα ! κατ'εμε δοκιμασε κ βανιλια δεν εγινε κ τιποτα !!!! το μεσημερι τρωει πατατα καροτο κολοκυθι κ μεσα βαζω μαιντανο κ κρεμμυδι, το κρεμμυδι δεν το αλεθω ομως κ στο πιατο λιγο λεμονακι !!!!! την δευτερα ξεκιναμε κ κοτοπουλο ! χαχχαα!!!! παντως της αρεσει πολυ το μεσημεριανο!!!!!

Ολα τα μωράκια μια χαρά, Βιργινία μου θα περάσει και η μυτούλα μην ανυσηχείς το μεσημεριανό αρέσει και στη δική μου καρόλο πατατούλα σέλερι πολύ της άρεσε, τη φρουτόρκεμα την τρώω εγώ. ;)

Μαράκι μου μετά απο ένα χρόνο και έχεις την καραμελίτσα να είναι γερή και δυνατή εύχομαι και σε ένα δεύτερο φατσάκι.

Ζωή μου δεν είνια πολύ του γάλατος ο μικρός δεν πειράζει, μπορεί αυτό που θα σας δώσει τώρα να του αρέσει πιο πολύ.

Εμείς σήμερα μια χαρά, τη νύχτα όμως πολύ ανυσηχία και κλάμα κάθε φορά που ξύπναγε, που πήγε το νεογέννητο που ούτε πως ξέραμε ότι έχουμε μωρό στο σπίτι:rolleyes:

Σας φιλώ. Καλό βράδυ σε όλα τα μωρουλάκια.

dYU4p3.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου :)

Κοιμηθήκαμε ήσυχα και όμορφα απόψε, από τις 10,30 εφαγε στις 5 και στις 8 και τώρα κοιμάται αγκαλιά με τον μπαμπά της! Ευτυχώς επανήλθε στα ωράριά της, μόνη της, μέχρι την επόμενη φάση ανάπτυξης, υποθέτω...

Μαράκι μου, περαστικά σου...κοντά-κοντά εμείς τα κάνουμε όλα!!! κι εγώ τα αποτελεμάτα τα πήρα λίγες μέρες μετά, παραμονή Χριτουγέννων...δεν θα ξεχάσω ποτέ την αγωνία μου...ποτέ!

Έχουμε αγκαλιά τα αγγελούδια μας κι αυτό είναι το σημαντικό, τα φετινά Χριστούγεννα θα είναι από τα καλύτερα :)

Πως είσαι σήμερα? καλύτερα?

Μπλουμπλού μου βλέπω πάτε καλύτερα με τις αλλεργίες σας, πολύ χαίρομαι! Άντε να φας κι εσύ καημένο μου ΄τιποτα, να στρώσει το εντεράκι σου! Τα φιλιά μου και στις δυο σας.

Ζωή, σου κάνει κόλπα ο μικρούλης? όσο θέλει κι όποτε θέλει, δεν πειράζει είναι μικράκι ακόμα μωρέ :)

Βιργινάκι, μια χαρά η μπεμπού :D με το καλό να ξεκινήσετε και το κοτοπουλάκι...αχ, αγωνιώ κι εγώ να ξεκινήσουμε φαγητό, να δω πως θα τα πάει!!! Υπομονή μεχρι τον καινούριο χρόνο...

Εχθές είχαμε πάει στην παιδική γιορτή της εταιρείας του άντρα μου και περάσαμε καταπληκτικά!!! Είχε ένα σωρό δραστηριότητες για τα πιτσιρίκια...μάγους, ξωτικά, άγιο Βασίλη, τον Μίκυ και τη Μίννυ, τα ζωγραφίζαν στα μουτράκια, φτιάχναν χρ.κάρτες και στολίδια για το δέντρο τους, σοκολατένια-μπισκοτένια σπιτάκια, είχε κομμωτήριο για τις δεσποινίδες....έπαθα πλάκα σας λέω!!!! χορούς, τραγούδια, δώρα, μπαλόνια...η Βικτώρια είχε χαζέψει κυριολεκτικά! 3 ώρες δεν έβγαλε μιλιά...καμάρωνε στο καρότσι και παρακολουθούσε γύρω-γύρω αποσβολωμένη!

Σήμερα θα πάμε για ψώνια και μετά στους νονούς της, στους άλλους κουμπάρους μας και σε ένα ζευγάρι άλλων φίλων, να δώσουμε δώρα σε όλα τα πιτσιρικάκια της παρέας, οπότε θα μαζευτούμε βραδάκι πάλι υποθέτω :)

Φιλάκια σε όλες

xxx

Mopep2.png1LxNp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα και απο μενα!!!

Αχ μωρε θα την πας για ψωνια...ζουζουνα!! Φανταζομαι χτες ε? Τρελαινονται...χαζευουν τα μωρα μας!!:D:D

καλα ψωνια και καλα να περασετε!

Εμεις σημερα θα παμε για ψωνια για τον μπομπιρα...αλλα χωρις εκεινο!

Θα μεινει με παπουδες! Πηγαμε χτες στο cosmos και δε βρισκαμε να παρκαρουμε!

Γινοταν της τρελης!

Σημερα θα κατεβουμε αγορα το μεσημερι και ιδωμεν!!

φιλακια πολλα σε ολες και σε ολα τα μικρουλικα!!:D:D:D

μια γλυκιά καλησπέρα και απο εμένα!

Θα θελα να γράψω αλλα...... γκρινιάζει η μικρή μου! Η οποία ειναι μια χαρα, αλλα μαμ γιοκ!!!! χα χα! Μιλάμε χορτόσουπα ουτε να τη φτύσει! Η καλυτερα.... μονο τη φτύνει!

καμια ιδέα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

cEyXp3.png

q61sp3.png

κοριτσια καλησπερα!

τι κανετε? εμεις μια χαρα, γυρισαμε απο τους γονεις μου ωραια περασαμε, η μικρη μου ηταν μια κυρια.

Σημερα πηγαμε για καφε, στο σπιτι μιας φιλη μου, οι αντρες μας ειχαν βγει αντροπαρεα και εμεις γυναικοπαρεα!

Ωραια ηταν..

αυριο θα βγουμε για μερικα ψωνια και καποια δωρα..

το περδικακι τωρα κοιμαται να δω ποτε θα ξυπνησει, για μπανιο και μασα.. για να δουμε..

Κατερινακι μου δεν τρωει το περδικακι σου? υπομονη μωρε θα φαει που θα παει..

Φλωρουκο μου, εμεις μαζι καναμε πολλα!!!:wink:;-)

Μπλουμπλου καλα εισαστε?

σας αφηνω παω και απο κει να διαβασω λιγο και τα λεμε αυριο!

Καλησπερααααααααα!! Ηρθαμε απο την αγορα! Κοριτσια γινοτας της τρελης!!

Σημειωτον στο πεζοδρομιο!!

Τα μαγαζια ομως αδεια! Λιγα φισκα! Τα κλασσικα! Ζαρα και Η&Μ!!

Ε ναι!! Αμα δειτε τις τιμες στα αλλα ...

Τον ψωνισαμε το μπομπιρα, δωρο του παππου....:D

Κατερινακι αμα θα μπει κρεας μεσα θα δεις θα το φαει! Ειδικα το κοτοπουλακι!!

καλησπέρα!!!

όλες βόλτα σήμερα ε?

χαίρομαι που ήταν μια ΄μορφη Κυριακή.εμείς σήμερα πήγαμε στην ΛΊΜΝΗ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΏΝ έτσι ονομάζουν μια χαριτωμενιά που έχουν κάνει για τα παιδάκια όπου έχει παγοδρόμιο καρουζέλ κλπ...ο θυσαυρός έκανε καρουζελ και τραμπολινο μπαντζι τζαμπινκ:rolleyes::rolleyes: και η νεραιδα τον κοίταζε με τις ματάρες γουρλωμένες και έκανε συνέχεια μπφφφφφ...:lol::lol:

αρχίσαμε χορτόσουπα που τρωμε 4-5 κουταλιές αλλά μόλις δυσανασχετεί σταματάω αμέσως..έχουμε ένα θεματάκι με τον ύπνο τον βραδυνο αλλά αντέχω ακομα......:rolleyes:

την αγάπη μου σε όλες;)

Διαφημίσεις

Καλημερα και απο εδω!!Ειστε καλα??

Περαστικα στη Μινα, που ειναι αρρωστουλα!!:D

Ο μικρος κοιμαται και εγω καφεδακι!!

Θα φαει ολιζακι, αμα μπει μεσα και κρεατακι θα ειναι πιο νοστιμο!!

καλημερα φιλες μου!!

τι μου κανετε? εμεις μια χαρα..

Κοιμηθηκαμε το βραδυ στις 9 ξυπνησε στις 11 την καναμε μπανιο, την ταισα και παλι νανι μεχρι τις 7.. και μετα συνεχισαμε τον υπνακο μας παρεα στ κρεβατι.. Η μικρη κοιμαται ακομα και εγω εδω στην παρεα σας..

Βρεχει και εχει και κρυο, ελπιζω το απογευμα να ειναι λιγο καλυτερα, να μην βρεχει τουλαχιστον, θελουμε να βγουμε για ψωνια.

Εχει και παζαρι το "χαμογελο του Παιδιου" και θελουμε να παμε να ψωνιζουμε γουρια και αλλα..

Οζαλινακι τι εβαλες στην χορτοσουπα?

Ζωιτσα τι πηρατε του μικρου?

φιλακια σε ολες παω να κανω καμια δουλιτσα...

Ελπιδακι τον πηραμε 2 παντελονια, ενα κοτλε και ενα ψαροκοκκαλο, 1 πουκαμισακι,1 πουλοβερακι και μια πολο μπλουζα!!

Η μαμα μου ελεγε..παντα την Πρωτοχρονια να φοραμε κατι καινουριο, να μας βρει ο νεος χρονος με καινουρια ρουχα..:)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...