Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Βιργινία μου μάλλον δεν τα άφηνα και πολύ ώρα, μέσα στην κατσαρόλα, τέσπα από γεύση είναι πολύ ωραία, εν τω μεταξύ σε άλλους αρέσουν μαλακά σε άλλους πιο σκληρά, θα τα ευχαριστηθούν οι δεύτεροι.

Τουρίστρια καλώς ήρθες στην παρέα μας. Αυχενική έκανες; όλα καλά;

Μαράκι είδες όσο περνάνε οι μέρες θα είσαι και καλύτερα, τώρα που πέρασε το πρώτο τρίμηνο τα έντονα συμπτώματα υποχωρούν, τώρα θα βλέπουμε κοιλίτσες να μεγαλώνουν, από τον άλλο μήνα θεωρώ τουλάχιστον για μένα που έχω και το μικρό ότι θα είναι λίγο πιο δύσκολα τα πράγματα πάλι, αλλά δεν το βάζουμε κάτω.

Σκέφτομαι το καλοκαιράκι με το αγοράκι μου και το μωράκι μου και τρελαίνομαι. Μάλλον από την μία ψάχνω λύσεις για τις τυχόν δυσκολίες και από την άλλη λέω όλα θα τα καταφέρουμε.

dYU4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αυτην την συζητηση με τα μελωμενα μελομακαρονα, μπορουμε να την σταματησουμε??

εχει κολλησει το στομα μου...

ευτυχως θα φαω το βραδυ στην μαμα μου...

παντα γλυκιασμενη να εισαι μπλουμπλου μου, με ολη σου την οικογενεια!

Γεια σας, κοριτσια, καλημερα. Πως ειστε; Δεν μπορω να το χασω το κιλο με τιποτα..:(

Ψαχνουμε με τον αντρα μου να βρουμε αλλο σπιτι λιγο μεγαλυτερο για να χωραμε καλυτερα με το μωρο και ειναι πολυ δυσκολο..

Λεω να προσπαθησω κι εγω για πρωτη φορα να κανω μελομακαρονα, για να δουμε πως θα βγουν.. Ευτυχως εγω δεν τα τρωω, οποτε το επομενο κιλο δε θα ειναι απο αυτο..

Τεταρτη εχω ραντεβου με το γιατρο και το αγχος εχει κορυφωθει τοσο καιρο που εχω να το δω, θα ειναι καλα;

IAL5p2.png

u83tp3.png

Καλημέρα!

Τι κάνετε??? Εγώ χθες... πάλι με εμετους...:?

κατερινακι μην έχεις καλέάγχος! Όλα καλα θα πάνε! ΟΛΑ. Όσο για τα κιλά...μην το παλεύεις μωρε..Στη εγκυμοσύνη δεν χάνονται εύκολα. Απλά προσπάθησε να μην βάλεις άλλο για την ώρα..

Εδώ που τα λέμε έχω καιρό να ζυγιστώ...:rolleyes:

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

Εγώ είμαι στη δουλειά και βαριέμαιιιι!! Αλήθεια εσύ κατάλαβες το μωράκι σου??? Την Τετ'αρτη ίσως σου πεί και φύλλο ε;;;;

bloublou μου έδωσε κρεμούλες και αφρόλουτρα της frezyderm. Ο μικρός είναι καλύτερα! Όσο για τις κινήσεις του σπόρου μου, και εγώ κάτι νιώθω αλλά πρααγματικά δεν μπορώ να το ξεχωρίσω. Στον μικρό μου τον κατάλαβα 16 εβδομάδων. Αντε να δούμε.Για την ώρα υποφέρω και από δυσκοιλιότητα και έσι δεν ξέρω αν είναι το εντερο μου!

cEyXp3.png

q61sp3.png

Αχ, βρε κατερινα μου, συγγνωμη που δεν το ειπα πριν, περαστικα στο παιδακι σου.. Τωρα ειναι καλυτερα παντως, ε;

Εγω νιωθω καποιες στιγμες κατι σαν φουσκαλιτσες, αλλα δεν ξερω αν ειναι το μωρο, παντως διαφερει απο τις κινησεις που κανει το στομαχι γενικα.

Μακαρι να δουμε και φυλο!!!!!!! Ας ειναι καλα το μωρακι μου και ο,τι να΄ναι, δε με πειραζει καθολου. :-D

IAL5p2.png

u83tp3.png

Καλα, μια χαρα, κι εγω χαιρομαι αρκει να καταφερουμε να το βρουμε κιολας, ειναι λιγο δυσκολο.. :roll:

Κατερινακι σου ευχομαι να εχεις την τυχη μου σε αυτο το θεμα !

Ψαχνω για σπιτι απο Σεπτεμβρη μιας κ το συμβολαιο ληγει τον αλλο μηνα, αλλα πιο εντατικα εψαχνα απο Νοεμβρη !

Τεσπα δεν εβρισκα τιποτα που να με ευχαριστει κ στα 450 ευρω που διαθετουμε ! Μεχρι κ σε μεσιτικα πηγαιναμε αλλα τιποτα καλο !

Ειχαμε σκεφτει να μεινουμε σε ενα απο τα πολλα που ειχαμε δει ..για την ακρινεια ημασταν σε 2 αναμεσα αλλα δεν μας αρεσαν απλα ηταν 3αρι κ στην περιοχη που θελαμε ! Ελεγα στον αντρα μου αντε κ αν τα νποικιασουν κ αυτα ποιος ξερει αν βρουμε τιποτα αλλο !

Αυτος εκανε υπομονη εφτασε η προηγουμενη βδομαδα κ τιποτα καλο !

Ηταν Κυριακη που μας περασε κ ελεγα του αντρα μου αυριο θα παμε να το κλεισουμε κ ας συμβιβαστουμε !

Ε κ με παιρνει το απογευμα η φιλη μου να μου πει οτι στην πολυκατοικια τη ςμπηκε ενοικιαστηριο για 3αρι πανω απο αυτην !!!!!!

Παιρνω τηλ τη Δευτερα κ κλεινω να παμε να το δουμε, το λεω στον αντρα μου μολις σχολαει..και μου λεει το εξης ! Εχω ενα προαισθημα οτι αυτο θα μας αρεσει πολυ !

Παμε κ μπαινουμε σε ενα παλατακι(ετσι το ονομασα) 85 τετραγωνικα με τεραστιες βεραντες 36 τετραγωνικα μπαρμπεκιου κ τζακι μεγαλοι χωροι στο σπιτι κ ολο ανακαινισμενο ! Ολο !!! Κ το νοικιαζε 450 οσο δινω τωρα για ενα δυαρακι !!!!

Καλα τρελλαθηκαμε απο τη χαρα μας το κλεισαμε επιτοπου κ ειμαστε σε φαση μετακομισης κ μπαινουμε την αλλη βδομαδα !

Με το που φυγαμε απο κει κατευθειαν ειπαμε οτι βρηκαμε την τελεια φωλιτσα γι ατην μπεμπουλα μας !!! Κ κατευθειαν

ονειρα κ σχεδια !!!!!!

Στο μεταξυ μας ειπε αν θελουμε καποια στιγμη αργοτερα να μας το πουλησει !!!!

Εκει να δεις χαρα !!!

Φλυαρυσα αλλα επειδη ετσι ελεγα κ γω δεν θα βρω...... κανε υπομονη ωσπου να βρεθει η καταλληλη ευκαιρια για την οικογενεια σου ! Σιγουρα κατι θα υπαρχει !!!!!

Φιλακια !!

Διαφημίσεις

Βιργινία μου μάλλον δεν τα άφηνα και πολύ ώρα, μέσα στην κατσαρόλα, τέσπα από γεύση είναι πολύ ωραία, εν τω μεταξύ σε άλλους αρέσουν μαλακά σε άλλους πιο σκληρά, θα τα ευχαριστηθούν οι δεύτεροι.

Τουρίστρια καλώς ήρθες στην παρέα μας. Αυχενική έκανες; όλα καλά;

Μαράκι είδες όσο περνάνε οι μέρες θα είσαι και καλύτερα, τώρα που πέρασε το πρώτο τρίμηνο τα έντονα συμπτώματα υποχωρούν, τώρα θα βλέπουμε κοιλίτσες να μεγαλώνουν, από τον άλλο μήνα θεωρώ τουλάχιστον για μένα που έχω και το μικρό ότι θα είναι λίγο πιο δύσκολα τα πράγματα πάλι, αλλά δεν το βάζουμε κάτω.

Σκέφτομαι το καλοκαιράκι με το αγοράκι μου και το μωράκι μου και τρελαίνομαι. Μάλλον από την μία ψάχνω λύσεις για τις τυχόν δυσκολίες και από την άλλη λέω όλα θα τα καταφέρουμε.

Δεν πειραζει ειμαι σιγουρη κ ετσι ωραια θα ειναι !

Αν θες φτιαξε κ αλλο σιροπι κ ροξε με κουταλα απο πανω κ θα ποτισουν κι αλλο αυτα !!

Οσο για τις δυσκολιες πιθανον να συναντησεις αλλα η χαρα που θα εχεις απο τις δυο σου ζωες θα ειναι μεγαλυτερη !!!!!!!!!!!!!!!!

καλημερα!!!!!!

με πηραν τηλεφωνο απο το ΕΜΒΡΥΟ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ!!!!!!!

εχει το στιγμα του μπαμπα του και η μαμα ειναι τρελη απο χαρα!!!!

αχ! κοριτσακια μου, με πηραν χτες το βραδυ, ειμασταν στον μπαμπα μου, γιορταζε και μου ειπαν τα ευχαριστα.

καλα τρελαθηκα, δεν το περιμενα και τοσο νωρις....

θα κανουμε και καρυοτυπο αντι του Α-τεστ για να ειμαστε σιγουρη για τρισωμιες και κυστικη ινωση και φυσικα το φυλο!

αυτα τα κανουν καμια 15-20 μερες να βγουν.

πηρα και τον γιατρο μου, τον ειχαν παρει ηδη βεβαια και θα με ξαναδει αρχες του χρονου.

εκανα τον πιο ωραιο υπνο χτες το βραδυ, μου εφυγε ενα τοσοοοο μεγαλο αγχος!

λοιπον καλο Σαββατο να εχουμε και φιλακια πολλα σε ολες!!!

Μαρια μου τελειαααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!

Ειδες που σου λεγαμε οτι θα ειναι καλα? το μωρακι ηρθε γι ανα μεινει !!!

Λοιπον τερμα το αγχος απολαυσε στο μεγιστο την εγκυμοσυνη σου και κανε μονο θετικες σκεψεις!!!!!!!!!

Κ φυσικα κανενα ψωνακι ε ?

ας ειναι στην κοιλιτσα μας...θελουν και αυτα τα δωρακια τους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111

χιχιχιχιχχι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

φιλακια και καλημερα σε ολες !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλημερα!!!!!!

με πηραν τηλεφωνο απο το ΕΜΒΡΥΟ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ!!!!!!!

εχει το στιγμα του μπαμπα του και η μαμα ειναι τρελη απο χαρα!!!!

αχ! κοριτσακια μου, με πηραν χτες το βραδυ, ειμασταν στον μπαμπα μου, γιορταζε και μου ειπαν τα ευχαριστα.

καλα τρελαθηκα, δεν το περιμενα και τοσο νωρις....

θα κανουμε και καρυοτυπο αντι του Α-τεστ για να ειμαστε σιγουρη για τρισωμιες και κυστικη ινωση και φυσικα το φυλο!

αυτα τα κανουν καμια 15-20 μερες να βγουν.

πηρα και τον γιατρο μου, τον ειχαν παρει ηδη βεβαια και θα με ξαναδει αρχες του χρονου.

εκανα τον πιο ωραιο υπνο χτες το βραδυ, μου εφυγε ενα τοσοοοο μεγαλο αγχος!

λοιπον καλο Σαββατο να εχουμε και φιλακια πολλα σε ολες!!!

Μ Π Ρ Α Β Ο ! ! !

Τέλεια Νέα!!!!!!!Αντε κοριτσάκι μου, θα πάνε όαλ ΚΑΛΑ!!! Φιλάκια!!!!

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...