Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Μαρακι τι θέμα εχει η μικρή σου??? Σορρυ δεν παρακολουθησα.....

Kατερινακι μου δεν εκανε καποιες μερες και χτες το βραδυ ηταν και λιγο ανυσηχη και δεν κοιμοταν και ελεγα οτι φταιει η κοιλιτσα, αλλα σημερα μας τα σερβιρε μαζεμενα...:lol: οποτε καραμελακι οκ!

Ζωιτσα το εχουμε συζητησει και πιο παλια το θεμα του jumperoο, φανατζομαι θα πιανει και χωρο και ακριβο αλλα εχει πλακα!

Ρενεζακι για ποσο καιρο πιστευεις να καθεται εκει το μικρο σου?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μαρια μεχρι 12 κιλα λεει τωρα δεν μπορω να προβλεψω γιατι ειναι και το μωρουλινακι μου για ποσο θα το θελει!!!!παντως εαν εξαιρεσεις την τιμη του που ειναι αλμυρη ειναι σουπερ!!!παιζουμε και εμεις μαζι του...χαχαχαχαχαχα

αααα επεισης ναι ειναι αρκετα μεγαλο και εχει ογκο.

a66gp3.png

aaHup3.png

Διαφημίσεις

maraki μου ειπαμε κοριτσάκι μου. Τα μωράκια που θηλάζουν κανουν καποιες φορες αρκετες μερες να κανουν κακα. Η δικιά μου εφτασε 2 φορες συνεχόμενες τις 7 μερες!

Μην μου αγχώνεσαι, οκ???

cEyXp3.png

q61sp3.png

Kόρες δεν σας προλαβαίνω με τίποτα λέμε.

Κατ' αρχήν να καλωσορίσω τη καινούργια μανούλα, renezaki μου να σου ζήσει το μωράκι σου, διάβασα ότι είσαι υπέρ ομοιοπαθητική, χαίρομαι την ακολουθώ 3 χρόνια περίπου κια με έχει βοηθήσει, το ίδιο και στα μικρά.

Να πω ένα μεγάλο μπράβο σε όσες έφτιαξαν τα γλυκάκια του, κορίτσια καλές γιορ΄τες να έχουμε. Φέτος θα φτιάξω μόνο χριστουγεννιάτι μπιστοκάτακια που τα στολίζω με γλάσο κια διάφορα σχεδιά, από βδομάδα λέω να τα κάνω, οπότε θα σας βάλω φώτο.

Τα μπουμπούκια μας δέν έχουμ εξοικιοωθεί με φαγητό ακόμα, που θα πάει θα στρώσουν, εμείς είμαστε ακόμα στην φρουτόκρεμα, βέβαια χθες και σήμερα δεν της έδωσα, λόγω του πυρετού, προτίμησε γαλατάκι.

Να πω ότι είναι πολύ καλύτερα, μετά το 39.5 το οποίο έπεσε με ντεπόν, η χθεσινή μέρα κύλησε το πρωί με 38.5 δεν της έδωσα τίποτα την παρακολουθούσα και τελι΄κά έπεσε μόνος του. Έχει βέβαια μία ανυσηχία άλλο πράγμα. Μίλησα με παιδιάτρο μου είπε πάλι για καλλιέργεια ούρων, μετά από τις προηγούμενες εξετάσεις που είχαμε κάνει και είχαν δείξει κολοβακτηρίο να δούμε μήπως παίζει από αυτό ο πυρετός.

Ο μικρός ψιλοήρεμος μπορώ να πω. Την Τρίτη έχουμε γιορτούλα, ανυπομωνώ να το δω το αστέρι μου, στην πρώτη δημόσια εμφάνιση. Είμαι πολύ κουρασμένη αυτές της μέρες, δεν κοιμόμουν και πολύ καλά.

Το βιργινομωρό ευτυχώς είναι καλύτερα, φιλάκια στα μπουτάκια του.

Μαράκι μου μην ανυσηχείς δεν είνια τίποτα, στα μωράκια που θηλάζουν είνια φυσιολογικό.

Σας φιλώ και σας καληνυχτίζω, πάω για μπανάκι και νάνι.

Πάλι σεντόνι άπλωσα :tongue:

dYU4p3.png

καλημερα κι απο μενα!!δαιβαζω τα νεα σας και παρολο που δεν ηρθα σε καμια συναντηση(σνιφ σνιφ) και δεν μπαινω και συχνα,ειναι σα νας σας ξερω χρονια!!εμεις ειμαστε καλα.μεγαλωνουμε και δεν μπορω ακομα βρε κοριτσια να συνειδητοποιησω ποτε περασε ο καιρος.χθες πηγαμε με τον αντρα μου για προσκλητηρια βαφτισης και περασαμε απο το δρομο που ειχαμε φυγει αρον αρον μετα το γυναικολογο για τη γεννα.περιττο να σας πω οτι με πιασαν τα κλαμματα.ξαναθυμηθηκα και την αγωνια και τη θερμοκοιτιδα και ολα.μαλλον μου βγαινει τωρα η επιλλοχειος:rolleyes::tongue:.σημερα περιμενουμε το νονο της μπεμπας για επισκεψη και μετα προβλεπεται βολτα για ψωνια.

Μαρακι μην αγχωνεσαι για τα κακα της.η Μυρσινη μου εκανε και 4-5 μερες να ενεργηθει κ η παιδιατρος τοτε μου ελεγε οτι επεμβαινουμε μετα τις 8-10 μερες(σιγα μην περιμενα τοσο)

Κατερινακι καλο ταξιδι και καλη αρχη και κουραγιο.ευχομαι ολα να ειναι ευκολα και θετικα.κοριτσια πολλα πολλα φιλια σε ολες

6ze1tak0qlrac6sy.pngas1cJNlVM3D1200NjM4NTJkYnw2MDhiZHxteSBsaXR0bGUgYmFieSBpcw.gifan1cEZgJmf-1200MjA5ZHw1NDU1ODc5ZGF8bXkgYmlnIGxvdmUgaXM.gif

Διαφημίσεις

μπλουμπλουδακι μου περαστικουλια μωρε, κριμα να ανεβαζουν ουρετο τα μικρουλια !!!!

κ η δικια μου ρε κοριτσια ξαναμπουκωσε εντονα παλι ειναι δυνατον ??? δε βγηκαμε εξω γμτ !!!!

τεσπα ! θα περασει τι στο καλο !

σημερα το φρουτο δεν το ηθελε με τιποτα λεμε ! ουτε κουταλια ! ηπιε γαλατακι της μαμας σε αντιθεση με το μεσημεριανο που το εκανε να εγλυψε κ το μπολ ! αχαχα!!!

Περαστικά στα μωρά σας μπλουμπλου και Βιργινία!

Τι φάγαμε για μεσημεριανο Βιργινία??

Εμείς το ρυζακι δεν το τρώμε!δεν τον πίεζω και πολυ,τρώει την πρώτη κουτσορεμενη κουταλιά,προσπαθεί να καταπιει και μετα γκρίνιαζει και μου σπρώχνει το κουταλι, προσπαθώ λίγο ακόμα και σταματώ!

Θα περιμένω να δώ πως θα πάμε και με τα φρουτάκια!!και μετα θα αγχωθω!!:tongue:

Διάβασα ότι φτιάξατε γλυκά!με το καλο να τα φάτε και να τα κερασετε!

Εγω τη Δευτέρα θα φτιάξω μελομακαρονα!

Καληνύχτα!!

5LOMp3.png

wkcLp3.png

καλησπερα φιλεναδες,

σημερα δεν προλαβα να σας γραψω, ειμουν εξω το πρωι, πηγα Ικα και Οαεδ και μετα γυρισαμε σπιτι.

Καλα ειμαι σκατα, μαλλον ιγμοριτιδα με γυροφερνει.

με ποναει πολυ το κεφαλι μου..

τωρα το απογευμα ειχε ερθει η κουμπαρα και μου εκανε μονιμο γαλλικο στα χερακια για τι γιορτες..

Βιργινακι μου παλι η μικρη μπουκωσε? υπομονη βαλε ορακι και θα περασει που θα παει...

Ευακι, ας μην τον πιεζεις, δωσε γαλατακι λιγες μερες και ισως αν ξεχασει την γευση μετα να το θελει..

Μπλουμπλου εισαι καλυτερα?

αυριο θα βγω να παρω υλικα να φτιαξω γουρια για τους φιλους και τους συγγενεις.

φιλακια σε ολες!!!

Kαλησπερούδια μόλις είδαμε ένα DVD ναι τα καταφέρα και πάμε για νάνι.

Η ζουζούνα είναι απύρετη από χθες, η μυτούλα της μια χαρά, και ευτυχώς η καλλιέργεια ούρων είναι αρνητική, αλλά είναι πολύ πολύ ανύσηχει. Από φρουτάκια σήμερα ζήτημα αν έφαγε 5 κουταλιές την υπόλοιπη εγώ. Εν αντιθέση με το καρότο σελινάκι που της άρεσε πολύ. Μεθαύριο θα βάλω και πατατούλα κια μετά θα προσθέτω και θα αφαιρώ διάφορα λαχανικά, θα αφήνω μερικές μέρες για τυχόν αλλεργία. Μια και είπα για αλλεργία και μάγιερ που της είχα κάνει Δευτέρα δεν θυμάμαι αν το ανέφερα και αυτή αρνητική. Θα επαναλάβω πάλι Δευτέρα και αν βγει και αυτή αρνητική θα ξεκινήσω λίγο τυράκι κατσικίσιο να τρώω και κανά πρόβειο γιαούρτι, για να δούμε. Σας φιλώ πάω να την πέσω, γιατί προβλέπετε δύσκολη νύχτα.

dYU4p3.png

Καλημερα και απο εδω!! Ειστε καλα? Τα αρρωστουλικα τι κανουν??

εμεις σημερα δεν ηπιαμε γαλα! Νομιζω το βαρεθηκε!! Την Τριτη εχουμε εμβολιο, θα του αλλαξει το γαλα, θα παμε 2ης βρεφικης! Αντε να δουμε..γιατι ειμαστε στο γαλα λιγο δυσκολοι!:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...