Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Alex@ είπε:

Είμαι δημόσιος υπάλληλος κ λειτουργεί διαφορετικα δυστυχώς, δεν δέχονται από ιδιώτη γιατρό 

Ε τότε μπορείς από οποίο νοσοκομείο θες . Μπορείς να πηγαίνεις στο νοσοκομείο που θα γεννήσεις Κ να στα γράφουν. Δεν χρειάζετε να είναι το ίδιο που πήγες αρκεί να είναι ένα νοσοκομείο ιδιωτικό ή δημόσιο από όσο ξέρω.  

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!! :-D :grin: :-D :grin:

δεν ξερω μαλλον εισαστε γουρλουδες ρε κοριτσια γιατι σημερα ο μπεμπακος εφαγε την φρουτοκρεμα!!!!με μεγαλη δυσκολια αλλα ναι....... τα καταφεραμε να καταπιουμε μερικες μπουκιες!!!!!!

περαστικα σε ολα τα μπαρμπουνακια που εχουν ιωσουλα τα καλα μου.περαστικουλια σας!!!!!

maria-elpida:παρε μωρε τον γιατρο να μην σε τρωει η εννοια με τα τσισακια της μπεμπουλας.

zoitsa:οι διπλες ειναι λιγο απελπισια!!!αυτη η γιαγιακα μου πως τις κανει θεικες!!!το εμπειρο χερι ειναι αλλο πραγμα!!!

Σοφία17 σοφακι ευχαριστω να χαιρεσαι την οικογενεια σου και εσυ!!!

παω και εγω σε ομοιοπαθητικο 2 χρονια..ειμαι πολυ ευχαριστημενη και πολυ υπερμαχος της ομοιποθητικης εαν και εχω ολους γυρω μου να μου λενε οτι να μην κανω στο μωρο και να μην εμπιστευομαι και τετοια ουφφ....φυσικα εχω και τον παιδιατρο μας και εχω σφερικη αποψη και γνωμη...αλλα εμπιστευομαι πολυ και τον ομοιπαθητικο μας!!!!

aggeliki83 LinakiOZ σας ευχαριστω πολυ για το καλωσορισμα!!!να μας ξαναερθετε συντομα και να πιουμε μαζι στο καστρο καφεδακι!!!

a66gp3.png

aaHup3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα και απο μας που ειμαστε πολυ πολυ καλυτερα ! δουλεψε τελικα ο υγραντηρας κ η κατσαρολα με το νερο που εβραζε στην κουζινα !!!!!!!

δεν προλαβαινω για πολλα, το τζακι το αναβουμε κ μεις αλλα παντα το βραδυ αφηνω κουζινα κ σαλονι ανοιχτα κ αεριζονται κ το πρωι κανω τα δωματια !!!!

μαρακι ενταξει η μικρη ? κ μας χτες κοιμηθηκε 12.30 τα παιξα ! κουτουλουσα μιας κ 2 βραδυα αυπνη !!!!

σας φιλω γιατι τσιριζει

zoitsa οχι απλα καλο!!!το ΚΑΛΥΤΕΡΟΤΕΡΟ χαχαχαχαχαχα η κουκουβαγιομαμα...ναι μωρε ο γλυκουλης μου ειναι πολυ καλος.τωρα χοροπηδαμε ολο χαρα μεσα στο jumperoo μας!!!χαχαχαχα εχει πολυ γελιο ο φαφουτακος μου....:lol: :lol: :lol: :lol:

virgi:-D :grin: μια χαρα που η μπεμπουλα ειναι καλυτερα μπραβο το καλο μου!!!

a66gp3.png

aaHup3.png

γεια σας κοριτσια! τι κανετε?

εμεις καλα, πηρα και την γιατρο, να μην ανυσηχω μου ειπε για τα τσισα μαλλον κατι εφαγα και κακα σημερα εκανε μια χαρα...

Το πρωι βγηκαμε βολτα και τωρα φτιαχνω το γλυκο για τον αντρουλη!

Βιργινακι μου καλυτερα η μικρη ε? μπραβο μωρε τιποτα δεν ηταν, παει περασε!!!

Ζωιτσα εγω διπλες ουτε κατα διανοια να κανω, δεν το εχω με τα γλυκα..

Ρενεζακι φαγατε σημερα? μπραβο σας!!

Διαφημίσεις

μαρια μου ναι φαγαμε!!!:D :D :D

ειδες δεν ηταν τπτ με τα τσισακια σας!!!...μια χαρα...αν καταλαβα καλα θηλαζεις οποτε να ξερεις οτι γενικα δεν κανει να τρως πραγματα περιεργα ετσι μου ειχαν πει και εμενα με τον θηλασμο (σκορδο-κρεμμυδι-μπαχαρικα βαρια κ.α τετοια)

a66gp3.png

aaHup3.png

Για πες τι ειναι αυτο που χοροπηδαει το ζουζουνι σου ...να το δω μπας και με αρεσει και του το παρουμε..γιατι και ο δικος μου θελει να χοροπηδαει..σαν καγκουρω κανει αμα τον αφησεις κατω!!

ρενεζακι, ναι θηλαζω αλλα πλεον τα τρωω ολα εκτος απο τα πολυ βαρια φαγητα και δεν τσιγαριζω τα φαγητα παρα πολυ.

Μου ειπε και η γιατρος να φαω πιο πολλα χορταρικα αυτες τις μερες για να βοηθισω την μικρη με τα καλα, θα δουμε...

zoitsa

σαν καγκουρω!!!χαχαχαχαχαχαχα τελεια παρομοιωση!!!!ναι μωρε τα ζουζουνακια ετσι κανουν τρελενονται για χοροπηδητουλια!!!!!

ειναι ενα τραμπολινο φανταστικο!!!!δινει ωθηση με τα ποδαρουνακια του και αυτο χοροπηδαει πανω κατω εχει και ενα καθισμα που γυρναει 360 μοιρες και γυρω γυρω εχει παιχνιδακια και ηχους!!!ειναι τελειο....του αρεσει αρκετα αλλα ενταξει οπως μας αρεσουν οι αγκαλιτσες δεν μας αρεσει τιποτα!!!! χιχιχιχιχιχιχι αν κανει να πω εταιρια πες μου να σου πω ακριβως πως και τι και τιμη και ολα.....:) :) :)

a66gp3.png

aaHup3.png

Διαφημίσεις

εγω εχω παρει το rainforest kanei 139.....το εψαξα να το παρω και απο εξωτερικο μηπως ειναι πιο φθηνο ηταν οντως αλλα....τα μεταφορικα ερχονταν ακριβως το ιδιο οποτε το πηρα απο ελλαδα....ειναι αλμυρη η μπουρδιτσα αλλα ειναι πολυ ωραιο...;)

a66gp3.png

aaHup3.png

Το εψαξα και εγω! πολλα ρε γ@@@ για ενα παιχνιδι ! 140ε !

καλο δε λεω..αλλα ετσι οπως ειμαι τωρα δε νομιζω!!

Εκτος αν δω με παπουδες..γιατι και εκεινοι μας βοηθανε..οποτε τι να πω? δωστε 140ε ?

με την καμμια που λεω!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...