Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Alex@ είπε:

Κ εμενα μου έκανε εντυπωση αυτό, επισης δεν κάνω δουλειά γραφείου...στον ιδιωτικό τομέα είναι πιο εύκολο να βγεις με επαπειλουμενη.

Τι να πω.. Γιατί να είναι τόσο δυσκολα!! Γνώριζα ότι όταν περάσεις το επιτρεπομενο όριο, μετά για επομενη άδεια περνας απο Β/θμια υγειονομική επιτροπη..

Εμένα τις έγραφε ο γιατρός μου κ μετα με καλουσαν να περασω από Β/θεία υγειονομική επιτροπη.. Προ κοβιντ κάθε μήνα, στην 2η εγκυμοσύνη, μετα κοβιντ, 1φορα..

Ειδικά για τις κυησεις έπρεπε να'ναι σε όλες τις γυναίκες το ίδιο ασχέτως τομέα εργασίας

πρίν από 14 λεπτά , Alex@ είπε:

Κ εμενα μου έκανε εντυπωση αυτό, επισης δεν κάνω δουλειά γραφείου...στον ιδιωτικό τομέα είναι πιο εύκολο να βγεις με επαπειλουμενη.

Και εγώ  αν είχα τόσους μήνες δε θα έπαιρνα επαπειλουμενη, ναι είναι άσχετη με την αναρρωτικη, θεωρείται σαν ειδική άδεια.

Δεν το έγραψα καλά.. Επαπειλουμενη πήρα ασχέτως που είχα δικαίωμα 15μηνων αναρρωτική

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

ευχαριστω για τα καλωσορισματα μανουλες!!!!!

σιγα μην φαγαμε...με τα χιλια ζορια 2-3 κουταλακια και τα μισα στην σαλιαρα!!! θα παρω και τον παιδιατρο αργοτερα να μου πει μια γνωμη...δεν ανυσηχω αλλα θεωρω πως πρεπει να συνηθιζει σιγα-σιγα και κατι αλλο περα απο το γαλατακι μας.

a66gp3.png

aaHup3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Υλικά

2 φλ. τσαγιού βούτυρο

3/4 φλ. τσαγιού ζάχαρη ψιλή

4 φλ. τσαγιού αλεύρι

2 φλ. τσαγιού αμύγδαλα ξελουδισμένα και καβουρδισμένα

1 κρόκο αυγού

2 βανίλιες

1 κουταλάκι μπέικιν πάουντερ

3 κουταλιές σούπας λικέρ μαστίχα

Ανθόνερο

700 γρ. ζάχαρη άχνη

Εκτέλεση

Αφήνετε το βούτυρο εκτός ψυγείου να μαλακώσει καλά. Το χτυπάτε καλά να ασπρίσει και να αφρατέψει. Συνεχίζοντας το χτύπημα, προσθέτετε σιγά – σιγά την ψιλή ζάχαρη, τον κρόκο και το λικέρ μαστίχας.

Κοσκινίζετε μαζί το μπέικιν πάουντερ και τη βανίλια και το ρίχνετε λίγο – λίγο στο βούτυρο. Ζυμώνετε καλά και πλάθετε κουραμπιέδες στο σχήμα που θέλετε. Τους βάζετε σε βουτυρωμένο ταψί και τους ψήνετε στους 180 βαθμούς για 15 – 20 λεπτά.

Τους βγάζετε από το ταψί σε πιατέλα και τους ραντίζετε με λίγο ανθόνερο. Κοσκινίζετε από πάνω άχνη ζάχαρη.

Ελπιζω να μην εχει κατι το παιδι!

ευχαριστω Ζωιτσα, να βαλω βουτυρο καλο λεω Κερκυρας αρα ειναι μαλακο, θα δοκιμασω.. ευχαριστω πολυ!

ελπιζω και εγω να μην εχει τιποτα, θα δουμε..

Ρεζενακι, υπομονη..

maria-elpida ναι ναι κοντοχωριανες!!!ειναι πολυ ωραια η καλαματα...

ερχομαστε συχνα και λογω jumbo!!!

εαν θηλαζεις την μπεμπα σου πιθανον να ειναι απο κατι που εφαγες εσυ...ελπιζω να μην ειναι τπτ μωρε....

virgi περαστικα και παλι στο μωρακι σου.

μανουλες θα σας αφησω γιατι εχω ενα σωρο γιορτινοδουλειες!!!!θα τα πουμε το απογευματακι!!!φιλια σε ολες και σας ευχαριστω που με καλοδεχτηκατε :D :D :D :D :D

a66gp3.png

aaHup3.png

Καλησπέρα κοριτσια!

Τι κάνετε???

renezaki καλωσορισες στην παρέα μας!!!!!!!!!!! Να σου ζήσει ο μπέμπης!!!!

Βιργινια μου τι κάνει το μωρο μας??? καλυτερα ε;; Σου εγραψα διπλά κάτι για την θέρμανση!

Τα υπολοιπα κοριτσάκια τι κάνετε???????????????

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

katerina_s ευχαριστω πολυ!!!!και εσενα να σου ζησουν τα μπαρμπουνακια σου!!!

zoitsa! η αληθεια ειναι πως το μυστικο του κουραμπιε ειναι το καλο βουτυρο!!!και το κερκυρας ειναι ενα απο αυτα,οπως επεισης και τα γνωστα lurpak,president κ.α αλλα πανω απο ολα να στηριζουμε τα ελληνικα βουτυρακια μας και εγω κερκυρας εχω παρει.θα κανω μια συνταγη της νεας καρβαλης φετος..ειναι οι πιο ονομαστοι κουραμπιεδες στην ελλαδα.εαν θελετε να σας γραψω συνταγη.

εχω πελαγωσει στις δουλειες....αλλα ειναι και ωραια η παρεα σας χιχιιχιχιχι

τωρα κοιμαται ο θυσαυρουλης...ουφ!!! αντε να τελειωσω με τις δουλειτσες να αρχισω τα γλυκακια,κατασκευουλες και το ευχαριστο κομματι των γιορτων!!!:D :D :D :D

a66gp3.png

aaHup3.png

Καλησπερα και απο μας!!!! Οι αντρες μου κοιμουνται και εγω ετοιμαζομαι να παμε βολτουλα οταν ξυπνησουν. Σημερα ημουν σπιτι και εκανα λιγες δουλειες...οσες με αφησε ο γιοκας μου δηλαδη που δε κοιμηθηκε καθολου μεχρι το μεσημερι...!!! Κατα τα αλλα τα ιδια. Παρηγγειλα μεσω internet πανες libero απο τα carrefour με 30%, γιατι οσες φορες πηγαμε στο καταστημα δεν ειχαν :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:! Σημερα οπως ειπα και διπλα φαγαμε την φρουτοκρεμα μας!!! Και το προβλημα μας ηταν οτι δεν ηταν καυτοζεστη... γιαυτο δεν την τρωγαμε... τα ιδια μου εκανε και με την κρεμα. Και ενταξει εκει βαζει καυτο νερακι, αλλα την φρουτοκρεμα μου ειπαν να την κανω μπεν μαρι!!!! Τι να κανω...αφου το φαγε! Και να χανεται καμμια ουσια-καλη καρδια!!! Θα μαθουμε την γευση και θα την τρωμε κανονικα σιγα σιγα!!!!

Ρενεζακι, καλως μας ηρθες!!!! Να σου ζησει ο γιοκας σου!!!!! Να χαιρεσαι την οικογενεια σου!!!!!! Η Μονεμβασια ειναι πολυ ομορφη!!!! Ειχα ερθει πριν καμμια 10 ετια και καλα να μαστε να ξαναρθουμε.

Θα σου προτινα να δοκιμασεις διαφοριτικες θερμοκρασιες καταρχην στην κρεμα. Πιο ζεστο... πιο κρυο... και την πυκνοτητα. Εμενα πριν 10 μερες δεν ετρωγε τιποτα, τα φτυνε. Τα εκανα πιο ζεστα και δεν τον προλαβαινω!!! Οσον αφορα τα γλυκα των ημερων, εμεις δεν τρελλαινομαστε! Γιαυτο θα φτιαξω μονο ενα σπιτακι με γλασσο και βασιλοπιτα!!!

Βιργινια, πως ειναι το μωρο σου?????

Μαρακι, τα τσισα της μικρης πως ειναι???? Μαλλον θα συμφωνησω οτι φταιει κατι που εφαγες. Χυμο πορτοκαλι κανει να πινουμε??????

Κατερινα μου, καλο ταξιδι να εχετε!!! Καλη αρχη και ευχομαι οτι καλυτερο!!!!!!

Φλωρουκο, γυριστρουλα θα την κανεις τη Βικτωρια και μετα αντε να την μαζεψουμε!!!!!!!!! χα!χα!χα!!!!!! Καλες βολτες!!!!!

Ευακι, εγω το εβγαζα λιγες ωρες στην ψυξη και μετα το εβαζα στο μπουκαλι του μωρου και το ζεσταινα μεσα σε μπρικι με νερο.

Σε ολα τα κοριτσια που εκαναν γλυκακια να ευχηθω και του χρονου!!!! Φιλια-παω να ετοιμαστω!!!!!!!!!

GKvPp2.png

nN72p2.png

SoVDp2.png

Κορίτσια καλησπέρα,επειδή το διάβασα αρκετές φορές θέλω να σας πώ ότι εμάς ο παιδίατρος μας είπε ότι τζάκι απαγορεύεται για τα μωρά και το ίδιο έχουν πεί οι παιδίατροι των φίλων μας!Ρωτήστε καλύτερα τον παιδίατρό σας!

Α ρε Αγγελικη γελαω...γιατι κοιτα να δεις..θελει και τα φρουτα ζεστα! πλακα εχει το μωρακι σου! Γερο να ειναι!!

Ας τα τρωει και ας τα τρωει ζεστα! Σημασια εχει να τα φαει!!

Μπραβο το μωρο μου!!:D:D:D

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια.πως είστε??

Βιργινία το μωράκι σου καλύτερα???

Να σας ρωτήσω αν ξέρετε,τα σακουλάκια της Medela που έχουμε το γάλα στην κατάψυξη, μπαίνουν κατευθείαν σε μπεν μαρί??αφου ξεπαγωσει βέβαια το γάλα εννοώ στο ψυγείο.ή πρέπεια να το βάζω σε μπιμπερό για να το ζεστάνω το γάλα όπως κάνω δηλαδή?

Ευχαριστώ!!

http://www.mitrikosthilasmos.com/2009/10/blog-post_30.html

στην ίδια ερώτηση πήρα αυτήν την απάντηση.:P

Κορίτσια καλησπέρα,επειδή το διάβασα αρκετές φορές θέλω να σας πώ ότι εμάς ο παιδίατρος μας είπε ότι τζάκι απαγορεύεται για τα μωρά και το ίδιο έχουν πεί οι παιδίατροι των φίλων μας!Ρωτήστε καλύτερα τον παιδίατρό σας!

εγώ το έχω αναμένο από τις 10 Οκτωμβρίου και καθε μέρα......;)η παιδιατρος δεν έχει να πει κατι διαφορετικό εκτός από τον καλό αερισμό του σπιτιού το πρωί....η δε νεραιδα τρελενεται να χαζευει τις φλόγες.

Κατερίνα καλό ταξίδι και να σας πανε όλα καλά.την αγάπη μου:tongue:

οι λοιπές που κάνατε γλυκά χρόνια σας πολλά και του χρόνου.εγώ το σ/κ γιατι μόνη μου και με τα δύο και γλυκα εφιάλτης μου μοιάζει....θα κάνω μελομακαρονα, ρωξακια,διπλες και καταίφι ή μπακλαβα.:rolleyes:και μετα θα γίνω ένα γουρούνι και μισό γιατί θα τα φάω όλα...:lol::lol::lol:

Η Μονεμβασιά είναι υπέροχη.....την λάτρεψα.καλώς ήρθες κούκλα μου;);)

περαστικά στα αρρωστούλικα αγγελούδια και φιλιά σε όλα τα μπουτάκια.

Καλησπέρα σε όλες τις μανούλες.

Δεν προλαβαίνω να γράψω αυτές τις μέρες με τίποτα.Πάνω που διαβάζω 2-3 σελίδες κλαιει ο μικρούλης και τα παρατάω συν οτι τρέχω στους γιατρούς για το κολυμβητήριο του μικρού.Κάθε μέρα πάω και σε άλλο γιατρό.Γραφτήκαμε στο οακα στην βρεφική κολύμβηση και θέλουν χαρτί απο παιδιατρο για τον μικρό και για μενα παθολογο δερματολόγο και γυναικολογο.Την Τριτη ξεκινάμε θα σας πω νέα...

Διαβάσα οτι μεγάλωσαν τα μωρουλίνια σας και πολύ σας χαίρομαι.Εμείς είμαστε ακόμα 65εκ. και 7200, καθόμαστε κανονικά στον πωπό μας και τρελένεται να τον κρατάς απο τα χέρια και να κάνει βηματάκια.

Απο φαγητό ο κλασσικος γιατρος με την ομοιοπαθητικο συμφωνουν σε ελαχιστα οπότε ακουω λιγο τον εναν λιγο τον άλλον λιγο και η εμπειρία το πρωι τρώμε τα φρουτάκια μας:αχλάδι-μήλο-μπανάνα-ρόδι-μανταρίνι-δαμάσκηνο σε διάφορους συνδιασμούς.Το μεσημερι το κλασσικό πατατα-καρότο-κολοκύθι και το απόγευμα δοκιμάσαμε 3 μέρες το ρύζι της holle με μητρικό γάλα και τρελάθηκε και 2 μέρες κεχρι με μητρικό και δεν άνοιγε το στόμα του με τίποτα ο τσιτσιφρίγκος...

Μινα εμας και οι 2 γιατροί μας (κλασσικος κ ομοιοπαθητικος)μας είπαν απο νωρις οτι ο πιτσιρίκος έχει μια μικρή φίμωση και οτι 80-90% μεχρι τα 2 θα του έχει φύγει αλλιώς μετα τα 3 μπορεί να χρειαστεί εγχείρηση.Ο κλασσικός γιατρός μου είπε να μην το πειράζω καθόλου και οτι θα το βλέπει αυτος πως πάει στην μηνιαία εξέταση.Η ομοιοπαθητικός μου είπε να το κατεβάζω 1-2 φορές την εβδομάδα με προσοχή και να του ρίχνω λιγο ελαιόλαδο.Εγω ακολουθώ την συμβουλη με το λαδάκι 1 φορά την εβδομάδα.Παντως μην αγχώνεσαι πολλά αγοράκια το έχουν.

Καποιά κοπέλα ρώτησε για τα σακουλάκια της medela.Αφου ξεπαγώσουν στο ψυγείο ή κάτω απο τρεχούμενο νερο μπορούν να μπουν σε μπεν μαρι, τα συγκεκριμμένα ειναι bra free αλλά εμενα με βολευει να βαζω το γάλα στο μπουκάλι του για να μπορώ να τεστάρω και την θερμοκρασια μιας και το μητρικό γάλα καλό ειναι να μην ζεσταίνεται πάνω απο τους 40.

renezaki καλώς μας ήρθες! Να σου ζήσει το μωράκι σου!

Να πω γρήγορα περαστικά σε όλα τα μωράκια

Και του χρόνου σε όλες τις μανούλες που μας άνοιξαν την όρεξη με τα γλυκάκια τους...

Σας φιλώ και ας έχουμε μια ήρεμη νύχτα(μέχρι τωρα έχει ξυπνήσει 3 φορές)

καλημερα και χρονια πολλα για την ημερα, γυρισα απο την εκκλησια, μπαμπας και κορη κοιμουνται.. και πως να μην κοιμαται αλλωστε το καμαρι μου.. 2 το βραδυ την πηρε ο υπνος..

καλα κοριτσια ειχε ριξει εναν 4ωρο υπνο το απογευμα και το βραδυ δεν κοιμοταν με τιποτα.. Πηγε, 12, πηγε 1 τιποτα...

εμεις κουτουλαγαμε και η μπεμπα γελουσε και μας εκανε χαριτομενιες...!

Κατα τα αλλα τα τσισα της μια φορα μυρισαν και τωρα ειναι μια χαρα, κακα εκανε προχτες λιγα.

Λετε να ποναει η κοιλια της και γι'αυτο να μην κοιμαται? δεν εδειχνε να ποναει παντως.

Θα παρω ενα τηλ. την γιατρο να ρωτησω..

Σοφακι τι κανεις? καλα εσεις τρωτε μια χαρα!!! Μπραβο σας, παντα καλη ορεξη να εχετε!:D

Οζαλινακι, κανεις και διπλες βρε θηριο? μπραβο και του χρονου!!

Παντως εμας η δικη μας μια χαρα μας συστηνει να το αναβουμε και να το χαιρομαστε..

εγώ το έχω αναμένο από τις 10 Οκτωμβρίου και καθε μέρα......;)η παιδιατρος δεν έχει να πει κατι διαφορετικό εκτός από τον καλό αερισμό του σπιτιού το πρωί....η δε νεραιδα τρελενεται να χαζευει τις φλόγες.

εμεις δεν το εχουμε απο τις 10 οκτωμβριου, νοτος εδω..:wink: αλλα και εμας καιει καθε μερα πολλες ωρες και φυσικα η καραμελα κανει ακριβως το ιδιο με την φιλη της την νεραιδουλα..

Καλημερα σε ολα τα κοριτσια!! Και σε ολα ζουμπουρλουδικα!!

Ποιος ξερει πως κοιμηθηκαν τα αρρωστουλικα???

Ελπιζω να ειναι καλυτερα σημερα!!

Ασε Ελπιδα και εγω θελω να κανω διπλες αλλα το σκεφτομαι!!

Μηπως να ερθω να με φιλεψεις Οζαλινακι???:lol::lol::lol::lol:

Εγω θα φερω κουραμπιεδες!!

Και μελομακαρονα! θα κανω και τρουφακια!

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!

Κατι για τζάκι διάβασα. Εμεις εχουμε ενεργιακό και το ανάβουμε. Δεν νομιζω οτι υπάρχει πρόβλημα!

Σοφια ΖΗΛΕΥΩ που θα πάτε κολύμβηση! Το λεψαξα και εγώ εδώ στη Χαλκιδα, αλλα δεν έχει! Καλες βουτιες!

Τα άρρωστα μωράκια τι κάνουν?????

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...