Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Alex@ είπε:

Κ εμενα μου έκανε εντυπωση αυτό, επισης δεν κάνω δουλειά γραφείου...στον ιδιωτικό τομέα είναι πιο εύκολο να βγεις με επαπειλουμενη.

Τι να πω.. Γιατί να είναι τόσο δυσκολα!! Γνώριζα ότι όταν περάσεις το επιτρεπομενο όριο, μετά για επομενη άδεια περνας απο Β/θμια υγειονομική επιτροπη..

Εμένα τις έγραφε ο γιατρός μου κ μετα με καλουσαν να περασω από Β/θεία υγειονομική επιτροπη.. Προ κοβιντ κάθε μήνα, στην 2η εγκυμοσύνη, μετα κοβιντ, 1φορα..

Ειδικά για τις κυησεις έπρεπε να'ναι σε όλες τις γυναίκες το ίδιο ασχέτως τομέα εργασίας

πρίν από 14 λεπτά , Alex@ είπε:

Κ εμενα μου έκανε εντυπωση αυτό, επισης δεν κάνω δουλειά γραφείου...στον ιδιωτικό τομέα είναι πιο εύκολο να βγεις με επαπειλουμενη.

Και εγώ  αν είχα τόσους μήνες δε θα έπαιρνα επαπειλουμενη, ναι είναι άσχετη με την αναρρωτικη, θεωρείται σαν ειδική άδεια.

Δεν το έγραψα καλά.. Επαπειλουμενη πήρα ασχέτως που είχα δικαίωμα 15μηνων αναρρωτική

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

εγω λεω φετος να κανω την συνταγη της αργυρως γενικα μου αρεσει να πειραματιζομαι και η συγκεκριμενη σχεδον παντα εχει επιτυχια!τι αλλα γλυκακια φτιαχνετε εσεις για τις γιορτες???εγω φετος θα φτιαξω και μπισκοτακια με τζιντζερ και σπιτακια(ξερετε αυτα τα γιορτινα με το γλασσο)επεισης και κουραμπιεδες...αν με αφησει ο μπεμπακος και δεν θελει να ειμαστε αυτοκολητακια χαχαχαχαχαχα :lol: :lol: :lol:

a66gp3.png

aaHup3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ναι ναι zoitsa χαχαχχααχχαχα ειναι τελεια η θεσσαλονικη!!!!

πρεπει να ερθεις ειναι πανεμορφα στην Μονεμβασια!!!και το γεγονος ειναι οτι εχουμε πολυ τουρισμο απο βορεια ελλαδα συγκεκριμενα απο θεσσαλονικη (το ξερω λογω οτι τα καλοκαιρια εργαζομουν σε μαγαζι μεσα στο καστρο).

a66gp3.png

aaHup3.png

κοριτσια να σας ρωτησω..ο παιδιατρος εδω και καμια 20αρια μερες μας ειπε να ξεκινησουμε τις κρεμουλες (βανιλλια ρυζαλευρο και φρουτακια) ο μπεμπακος ομως δεν τα θελει με τιποτα!!!!!βρε με την καμια ομως...προσπαθω αλλα τζιφος...εσας τα μπαρμπουνακια σας πως την πηραν την κρεμουλα.αχ πειτε μου γιατι εχω απελπιστει νομιζω οτι μεχρι να παμε φανταροι γαλα θα πινουμε χαχαχαχχαχαχα

a66gp3.png

aaHup3.png

Ρενεζακι θα φαει..μην ανησυχεις! Ειναι στο παιδι!

Πχ ο δικος μου ειχε βαρεθει το γαλα...του αλλαξαμε ενα σωρο γαλατα, του καναμε και εξεταση για ουρολοιμωξη γιατι δεν επινε..και τελικα αρχισαμε τις κρεμες και ησυχασε!

τι φρουτακια του βαζεις? Δε τρωει καθολου?

Αμα τον αφησεις πεινασμενο..δηλαδη εμενα ετσι με ειπε η γιατρος, αστον να πεινασει και μετα δωστου για να το φαει!

καλημερα μανουλιτσες ! ρενεζακι καλως μας ηρθες ! να σου ζησει ο μπομπιρακος !!! θα φαει μην αγχωνεσαι !Ολα θελουν το χρονο τους ! εμενα το ρυζαλευρο το δεχτηκε με μεγαλη επιτυχια καθως κ το κουταλι ! ειναι σα να γνωριζονταν απο παλια ! χαχαχα!!! και τωρα τρωμε φρυτα κ λαχανικα επισης μια χαρα !

αχ ξυπνησε το νινι μου !

δεν προλαβαινω να πω περα απο το οτι η νυχτα ηταν πολυ δυσκολη, χαλια το παιδι !

μαρια να σου στειλω μαρη τα δικα μου που ειναι τραγανα κ δεν προβλεπω να τα τρωει κανεις ?

επισης για στειλτε καμια συνταγη με αφρτα κ πολυ μαλακα μελομακαρονα παρακαλω !!!

ευχαριστω και γεια σας !!!

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια και απο μας!!

απο μενα δηλαδη, μπαμπας και κορη κοιμουνται ακομα.

Το πλασμα σημερα ηταν πολυ υσηχο, ξυπνησε μονο για φαγητο και μια φορα για πιπιλα, και εμεις κοιμηθηκαμε πολυ καλα μεχρι τις 9:30!

Ρενεζακι ειμαστε και κοντοχωριανες!! απο την καλαματα ειμαι...

και εμενα μου αρσεουν πολυ οι χειροτεχνιες και πιανουν και τα χερια μου αρκετα...

Δεν τρωει τιποτα ο μπεμπακος? ουτε φρουτα ουτε κρεμα? βρε τον ατιμουλι, θα φαει μωρε, κανε υπομονη...

Ζωιτσα μου αρεσουν οι τραγανοι αλλα αρκετα σιροπιασμενοι μου εγιναν οι δικοι μου, ελα να σε κερασω που σου αρεσουν!!!:D

Βιργινια καλημερα και απο εδω!! Η νεραιδα σου ελπιζω να ειναι καλυτερα σημερα!

Αυτη κανω

ΥΛΙΚΑ

2 φλυτζανες σπορελαιο

1/2 '' μπυρα

4 κουταλιες της σουπας κονιακ

4 '' '' χυμο πορτοκαλι

1/2 κουταλακι του γλυκου κανελα

1/2 '' '' γαρυφαλλο

λιγο αλατι

1/2 φλυτζανα ζαχαρη

1 μπεικιν

1 μυτουλα σοδα

1 ξυσμα πορτοκαλι

αλευρι 1 κιλο περιπου

καρυδια

ΣΙΡΟΠΙ

3 1/2 φλυτζανες ζαχαρη

3 φλυτζανες νερο

3-4 κουταλιες της σουπας χυμο λεμονι

1 φλυτζανα μελι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Aνακατευομαι ολα τα υλικα μαζι, μεχρι να γινει μαλακη η ζυμη, οχι σκληρη.

παιρνουμε ζυμη σε μεγεθος ενος καρυδιου και το ανοιγουμε και βαζουμε μεσα καρυδι

το πλαθουμε. Τα βαζουμε στο φουρνο στους 180 βαθμους για περιπου 45΄, μεχρι να

ροδισουν.

Aφου τα βαλω στο φουρνο ετοιμαζω το σιροπι, ριχνω τα υλικα και βραζω σε χαμηλη φωτια για 15' περιπου, μετα προσθετω το μελι.

Τα βγαζω απο το φουρνο και τα περιχυνω με το σιροπι, τα αλλαζω και μερια ετσι ωστε να παει το ζουμι πανω κατω.

Ερχομαι!!!!! μαρια-Ελπιδα!! θα φερω και κουραμπιεδες με αμυγδαλο!!!

Βιργινια και αυτη κανω....

Υλικά

-1 κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις

-1 ποτήρι ζάχαρη

-1 1/2 ποτήρι λάδι

-1/2 >> βούτυρο απλό

-1/4 >> ρακή η κονιάκ

-3/4 >> χυμό μανταρινοπορτάκαλων

-2 κουταλάκια μπαίικιν πάουντερ

-1 >> σόδα

-Ξύσμα από ένα μανταρίνι και ένα λεμόνι

Σιρόπι

-3 ποτήρια μέλι (1 βάζο 800 γραμ.)

-3 >> ζάχαρη

-3 >> νερό

Πασπάλισμα

-1 1/2 ποτήρι αμύγδαλο καβουρντισμένο-χοντροαλεσμένο η καρύδι

-1 κουταλάκι καννέλα

-1/2 >> γαρύφαλλο

Εκτέλεση

Χτυπάμε στο μίξερ, λάδι,βούτυρο,ζάχαρη,ρακή.

Στον χυμό ανακατεύουμε την σόδα και την ρίχνομαι στα υπόλοιπα υγρά.

Συνεχίζουμε για λίγο το χτύπημα μέχρι να <<ασπρίσουν>>.

Σε λεκάνη βάζουμε το αλεύρι,μπαίκιν.

Ρίχνουμε τα στερεά στο μίξερ με τα υπόλοιπα υλικά μέχρι να γίνει ζύμη.

Προσοχή δεν χρειάζεται σε αυτή την φάση πολύ ζύμωμα!!!

Πλάθουμε τα μελομακάρονα στο κλασσικό σχήμα.

Ψήνουμε στους 180 βαθμούς στον αέρα για 35 περίπου λεπτά.

Τα βγάζουμε και τα αφήνουμε να κρυώσουν μέσα στις λαμαρίνες.

Έχουμε βράσει για 5-6 λεπτά εν τω μεταξύ τα υλικά για το σιρόπι.

Ζεστό όπως είναι περιχύνουμε τα μελομακαρονά μας.

Τα αφήνουμε μισή ώρα από την μια πλευρά, τα γυρνάμε και από την άλλη και τα αφήνουμε μια ώρα ακόμα.

Τα τοποθετούμε σε φορμάκια χάρτινα και τα πασπαλίζουμε με το αμύγδαλο.

Από πάνω , έχουμε ανακατέψει σε πιατάκι το καννελογαρύφαλλο και τα πασπαλίζουμε με μέτρο.

Διαφημίσεις

καλη ορεξη ρενεζακι!

Ζωιτσα θα βαλω και εγω ειναι πολυ απλη, θα δειτε..

θελω και κουραμπιεδες γαι βαλε, ευχαριστω!

Βιργινακι μου καλυτερα η μικρη? αχ μωρε η καψερουλα...

βρε κοριτσια σημερα τα τσισα του παιδιου μου ηταν καπως κιτρινα, κακα ειχε να κανει 3 μερες και εκανε χτες το βραδυ, αλλα τα τσισα σημερα ειχα λιγο χρωμα, δεν μυριζαν ομως... τι να ειναι αραγε? θα περιμενω να δω και τα επομενα πως ειναι και θα παρω την γιατρο..

Καλημέρα και από εμάς!

Ευτυχώς έχουμε επανέλθει στα φυσιολογικά μας βράδυα και ξεκουράζεται και η μαμά πλήρως!(ντούρασελ) Κοιμάται κατά τις 10-10,30 το βράδυ και ξυπνάει μόνο 1 φορά στις 6-6,30 για να φάει και ξανακοιμάται μέχρι τις 8-8,30, μια χαρά! τώρα παίρνει τον 20λεπτο υπνάκο της και μετά θα την κάνουμε για βόλτα στα μαγαζιά γιατί έχει μια υπέροχη μέρα με λαμπερό ήλιο, εδώ ;)

γεια σας μανουλιτσες!!!ειμαι τελειως καινουργια και δεν εχω καμια εμπειρια απο forum γενικα.θα ηθελα να μπω στην παρεα σας.

εχω κανει και εγω τον θυσαυρουλη μου τον ιουνιο που μας περασε...

εγω λεω φετος να κανω την συνταγη της αργυρως γενικα μου αρεσει να πειραματιζομαι και η συγκεκριμενη σχεδον παντα εχει επιτυχια!τι αλλα γλυκακια φτιαχνετε εσεις για τις γιορτες???εγω φετος θα φτιαξω και μπισκοτακια με τζιντζερ και σπιτακια(ξερετε αυτα τα γιορτινα με το γλασσο)επεισης και κουραμπιεδες...αν με αφησει ο μπεμπακος και δεν θελει να ειμαστε αυτοκολητακια χαχαχαχαχαχα :lol: :lol: :lol:

ΡΕνεζάκι, καλώς μας ήρθες, να χαίρεσαι το βλαστάρι σου!

Προσωπικά δεν τρώω κανένα γλυκό χριτουγεννιάτικο...άντε κανένα κουραμπιέ. Φτιάχνω όμως κάθε χρόνο μελομακάρονα γεμιστά με καρύδι (που αρέσουν στον άντρα μου), δίπλες και μπισκότα βουτύρου.

Γεια σας, τι κανετε; Τι κανουν τα μωρακια μας;;

Συγγνωμη που εχω χαθει αλλα ειμαι στη μαμα μου μεχρι να φυγουμε και δεν εχω λαπτοπ και γενικως τρεχω πανικοβλητη σε απειρες δουλειες που πρεπει να γινουν για να φυγουμε και εχω και το μπεμπακι μου που γκρινιαζει ασταματητα, τον πονανε πολυ τα ουλα του..

Σας διαβαζω λιγο διπλα αλλα δεν προλαβαινω να γραψω, ολο κατι γινεται..

Ελπιζω να ειστε ολες καλα και τα μωρακια ακομα καλυτερα!!

Δευτερα φευγουμε επιτελους, ειλικρινα δεν αντεχω αλλο εδω, νομιζω οτι θα μας κανει πολυ καλο αυτη η αλλαγη, θα ειναι βεβαια δυσκολα στην αρχη αλλα θα στρωσει φανταζομαι..

Σας φιλω και σας αγαπω πολυ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κατερινάκι κι εμείς σ' αγαπάμε και μας λείπεις!

Με το καλό να φύγετε και να κάνετε μια υπέροχη νέα αρχή :D

Πολλά φιλάκια στον μικρούλη σου xxx

Να ευχηθώ και του χρόνου στα κοριτσάκια που έβγαλαν τα πρώτα γλυκάκια των γιορτών ;)

και να δώσω από ένα φιλί στην κάθεμιά σας, ξύπνησε η Βικτώρια, πάω να την αλλάξω και φέυγουμε!

Mopep2.png1LxNp2.png

βρε κοριτσια σημερα τα τσισα του παιδιου μου ηταν καπως κιτρινα, κακα ειχε να κανει 3 μερες και εκανε χτες το βραδυ, αλλα τα τσισα σημερα ειχα λιγο χρωμα, δεν μυριζαν ομως... τι να ειναι αραγε? θα περιμενω να δω και τα επομενα πως ειναι και θα παρω την γιατρο..

Μαρία, τί έφαγες χθες?? έχει αρκετές βρεγμένες πάνες μέσα στη μερα? δες και τα επόμενα και πάρε τη γιατρό σας...δεν ξέρω τι θα μπορούσε να είναι.

Για τα κακά είναι φυσιολογικό, πάντως.

Βιργινάκι περασατικά στο κορίτσι. Δως της ένα γλυκό φιλί από μένα :)

Mopep2.png1LxNp2.png

Μελομακαρονα

Υλικα:

3 φλυτζανια λαδι

1/2 φλυτζ. κονιακ

1 φλυτζ. ζαχαρη αχνη

1/2 φλυτζ. χυμο πορτοκαλι

ξυσμα απο 2 πορτοκαλια

2 κ.γ μπεικιν

1 κ.γ σοδα (την διαλυουμε μεσα στο χυμο παρτοκαλι)

1 κ.γ γαρυφαλλο (το βαζουμε απο την αρχη στο λαδι)

αλευρ οσο παρει για να γινει μαλακη η ζυμη

Σιροπι

3 ποτηρια ζαχαρη

3 ποτηρια νερο

1 κουταλα μελι

Εκτελεση:

ανακατεουμε λαδι, ζαχαρη αχνη καλα και μετα προσθετουμε ολα τα υγρα.

Μετα ριχνουμε τα στερεα κοκκινισμενα, λιγο λιγο για να δουμε ποσο θα παρει, θελουμε ζυμη μαλακη και ευπλαστη.

Πλαθουμε μικρα μελομακαρονακια, φουσκωνουν αρκετα, και ψηνουμε στους 180 για περιπου 30 λεπτα.

αν τα θελουμε πιο τραγανα ψηνουμε περισσοτερο.

Τα βουταμε ζεστα σε ζεστο σιροπι, οσο πιο σιροπιαστα τα θελετε τα αφηνετε και περισσοτερη ωρα.

πασπαλιζουμε με τριμενο καρυδι.

καλη επιτυχια!!!!

Φλωρουκο κοτοπουλο με πατατες φαγαμε και ηπια και χυμο πορτοκαλι και καφε ελληνικο. για τα καλα το ηξερα, δεν ανυσηχησα τα περιμεναμε υπομονετικα...χιχιιχ!!

θα περιμενω και θα δουμε, βρεχει πολλες παντως, οπως παντα.

καλη βολτα με την μικρη!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...