Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Είμαι από το 2021,όταν έκανα την πρώτη μου ωοληψια.Και εγώ θυμάμαι το ψευδώνυμο σου😊Αχ σ' ευχαριστώ πολύ,μακάρι να μου τα προκαλεί όλα το μικρούλι!Να σου πω την αλήθεια και εγώ όσο έχω έντονα συμπτώματα,νιώθω κάπως πιο ήρεμη.Εσυ σε ποια μέρα είσαι τώρα?

Να δεις που έτσι θα είναι! Εγώ το Σάββατο έκανα εμβρυομεταφορα, σε 10 ημέρες μου είπε χοριακη. Λέω να κάνω ένα τεστ πιο πριν ή και την ίδια μέρα ακόμη γιατί δεν αντέχω αυτή την αναμονή του μικροβιολογικου.

• Καλή τύχη! 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

θα με καλεσει εκεινη το βραδακι που τελειωνει το ιατρειο της !

ευχαριστω κοριτσια !!!!

μαρακι μου κ γω δειλα δειλα τωρα ξεκιναω να κανω μελομακαρονα !!! το ξερω οτι πυρετος ειναι πανω απο 38 αλλα εδω εμας μας ταλαιπωρουν πολυ τα δεκατα ποσο μαλλον τα μικρα κ σε συνδυασμο με μυτη κ βηχα αχ ταλαιπωρειται μωρε η καρδουλα μου !!!!

στα καλα καθουμενα !! αμαν πια !!!

ειναιπου δεν αναβουν κ τα καλοριφερ εδω οι τσιγκουνηδες δεν εχουν βαλει πετρελαιο ! τεσπα !

σας φιλω

καλη μας επιτυχια !

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Σε ευχαριστω πολυ! και εσυ με το καλο!! και σε ολα τα κοριτσια καλες γιορτες να εχουμε!

ρε Βιργινια απο που κολλησατε??

Εμεις κοριτσια απο θερμανση ειμαστε σουπερ!

Ολη η πολυκατοικια εχει καλοριφερ...αλλα δε γινεται..με το μωρο, επειδη ειμαστε μονο 5 διαμερισματα. θα βγαινε ο κουκος αηδονης!!

Εχουμε να αναψουμε καλοριφερ απο περσι τα Χριστουγεννα! Περσι τη βγαλαμε με το κλιματιστικο και φετος βαλαμε μια σομπα πελετ και εχει ζεσταθει το κοκαλακι μας! Τζαμπα!! βγαινει την ημερα με ειπε ο ανδρας μου, κανα 2ε!

και καιει απο τις 8 παρα που ξυπναει ο Γωγος μεχρι τις 10!

Και εδω..μπορει εχει τελειωσει το πετρελαιο και ακομα δε βαλανε!!

καλησπερα κοριτσια,

τι κανετε?

Βιργινακι καλυτερα το βιργινομωρο μας?

εγω ειχα βγει μια βολτα με την μικρη αλλα επιασε βροχη και ετσι γυρισαμε σπιτακι, τωρα θα ερθουν και κατι φιλοι μας να κατσουμε στο τζακι..

Εμεις απο θερμανση ευτυχως εχουμε ζεστο σπιτακι, αναβουμε τζακι που ζεσταινει τελεια το σαλονι και την κουζινα και το βραδακι αναβουμε και τα καλοριφερ κανα 2ωρο.

Αυτονομη εχουμε οποτε το αναβουμε οποτε θελουμε.

Γενικα ομως εχουμε γυρω στους 18-19 βαθμους μεσα στο σπιτι σταθερα..

καλυτερα απο την αποψη οτι δεν ανεβασε παλι δεκατα !!! ευτυχως !

επισης φτερνιζεται πολλες φορες η καρδουλα μου κ ευτυχως βγαζει πολλες μυξουλες κ με αυτον τον τροπο !!!!

ελπιζω αυριο να ειμαστε περδικια !!!!!

μαρακι εμενα δεν πετυχαν κ τοσο θα ελεγα ! ειναι πολυ τελεια γευστικ ακ εμφανισιακα αλλα τα προτιμω πιο μαλακα κ δεν ειναι ! αλλα ετσι μου εδωσαν τη συνταγη τωρα τι να πω θα δειξει οταν θα τα τρωμε απο αυριο που θα κρυωσουν κιολας !! κ ειχα παρει κ κουβερτουρα να κανω μισα με σοκολατα επικαλυψη αλλα δεν με εμπνεουν !!!

δεν πειραζει σε καμια 10αρια μερες θα ξαναφτιαξω ισως !!!!

ζωιτσα δεν ξερω πως μπορει να κολλησε !!!

ειχε ερθει κ η ξαδερφη μου χθες που ηταν αρρωστη την προηγουμενη βδομαδα ομως ! να ναι αυτο ? θα σε γελασω !

εγω πονταρω στις αλλαγες θερμοκρασιας που εχουν οι χωροι του σπιτιου !

πχ η το σαλονι κ η κουζινα που καθομαι τα εχω παντα ζεστα, ενω τα υπολοιπα ειναι κρυα κ ιδιως το μπανιο !!!!! πιθανον κ η εναλλαγη λοιπον να εκανε τη ζημια !!!!

κοριτσια σας καληνυχτιζω, θα τα πουμε αυριο !

φιλια !

Διαφημίσεις

γεια σας μανουλιτσες!!!ειμαι τελειως καινουργια και δεν εχω καμια εμπειρια απο forum γενικα.θα ηθελα να μπω στην παρεα σας.

εχω κανει και εγω τον θυσαυρουλη μου τον ιουνιο που μας περασε...

a66gp3.png

aaHup3.png

Ρενεζακι καλως ηρθες! Να σε ζησει το μωρακι σου!!!:D

Βιργινια, μπορει να ειναι απο αυτο...και απο τη θερμοκρασια που λες αλλα και απο την ξαδερφη σου.

περαστικα και ευχομαι μια ησυχη νυχτα!

Κοριτσια τα μελομακαρονα για να ειναι μαλακα θελει να τα εχεις πολυ ωρα στο ζουμι...και να τα αλλαζεις πλευρα! πανω κατω.

Ετσι κανω εγω...επειδη ο φουρνος μου ειναι αστα να πανε(του ιδιοκτητη) το πρωτο με βγηκε λιγο ξερο, τα εβαλα στο σιροπι αρκετη ωρα και εγιναν ζουμερα σαν και μενα!!:lol::lol::lol:

zoitsa ευχαριστω πολυ για το καλωσορισμα!!!!!

:D :D :D

περαστικα και απο εμενα στο μωρακι σου βιργινια.

ασε και εμεις εχουμε φοβηθει πολυ με ολες αυτες τις παλιοιωσεις που κυκλοφορουν!!!

ολα τα κοντινα μας παιδακια επειδη ειναι μεγαλυτερα απο εμας ειναι χαλια τα καημενα...και εχουμε κλειστει σπιτι.

αλλα ευτυχως εχουμε στολισει και δεν μας πολυπειραζει :D

a66gp3.png

aaHup3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας, τι κανετε; Τι κανουν τα μωρακια μας;;

Συγγνωμη που εχω χαθει αλλα ειμαι στη μαμα μου μεχρι να φυγουμε και δεν εχω λαπτοπ και γενικως τρεχω πανικοβλητη σε απειρες δουλειες που πρεπει να γινουν για να φυγουμε και εχω και το μπεμπακι μου που γκρινιαζει ασταματητα, τον πονανε πολυ τα ουλα του..

Σας διαβαζω λιγο διπλα αλλα δεν προλαβαινω να γραψω, ολο κατι γινεται..

Ελπιζω να ειστε ολες καλα και τα μωρακια ακομα καλυτερα!!

Δευτερα φευγουμε επιτελους, ειλικρινα δεν αντεχω αλλο εδω, νομιζω οτι θα μας κανει πολυ καλο αυτη η αλλαγη, θα ειναι βεβαια δυσκολα στην αρχη αλλα θα στρωσει φανταζομαι..

Σας φιλω και σας αγαπω πολυ!!!!!!!!!!!!!!!!!

IAL5p2.png

u83tp3.png

γεια σας κοριτσια, τι κανετε?

εμεις καλα, ειχαμε παρεα, τα ειπαμε το κοριτσακι μου ηταν πολυ καλι και ησυχο και τωρα προσπαθει να κοιμηθει στην κουνια της..

Ρενεζακι καλως ηρθες και να χαιρεσαι το αγορακι σου, πες μας αν θελεις καποια πραγματα για εσενα..

Βιργινακι εμενα μου εγιναν καλοι θα ελεγα, οχι σαν της μαμας αλλα καλοι.. θα κανουμε και αλλους με την γειτονισσα και θα βαλουμε και σοκολατα!

Μπραβο που καλυτερεψε το μωρο, αυριο θα ειστε οκ!

Κατερινακι μου καλο, αντε κοντευουνοι μερες... η μεγαλη αλλαγη φτανει..

Ζωιτσα εγω παλι τα θελω πιο τραγανα, δεν τα αφησα πολυ ωρα στο σιροπι.

Και του χρονου!!!

Καλημέρα κορίτσια.πως είστε??

Βιργινία το μωράκι σου καλύτερα???

Να σας ρωτήσω αν ξέρετε,τα σακουλάκια της Medela που έχουμε το γάλα στην κατάψυξη, μπαίνουν κατευθείαν σε μπεν μαρί??αφου ξεπαγωσει βέβαια το γάλα εννοώ στο ψυγείο.ή πρέπεια να το βάζω σε μπιμπερό για να το ζεστάνω το γάλα όπως κάνω δηλαδή?

Ευχαριστώ!!

5LOMp3.png

wkcLp3.png

καλημερα σε ολες τις μανουλες!!!!εχεις δικιο μαρια -ελπιδα δεν συστηθηκα

σωστα.

λοιπον κοριτσια ειμαι απο την πανεμορφη Μονεμβασια, ειμαι 33 ετων, ειμαι παντρεμενη 8 χρονια εαν και με τον αντρουλη μου ειμαστε απο το 94 μαζι!!!!ερωτας ερωτας....:lol: :lol:

και τον Ιουνιο ηρθε στην ζωη μας το θυσαυρουλινακι μας,το γλυκο μας αγορακι.

ειναι απιστευτο ποσοοο αλλαζει η ζωη σου (Προς το καλυτερο παντα) μολις πιασεις στα χερια σου ενα μωρουλινι!!!!

ας πω ακομα καποια πραγματα για εμενα....μου αρεσουν παρα πολυ τα ταξιδια,και ειμαι καλλιτεχνικη φυση,ασχολουμαι γενικα με οτι εχει να κανει με καλλιτεχνικα και με διακοσμηση(ειναι το μερακι μου).αυτα τα ολιγα (χαχαχχαχα σας ζαλισα δηλαδη) οτι θελετε να με ρωτησετε και εσεις .:D :D :D

a66gp3.png

aaHup3.png

Καλημεραααααααααααα ολη μερα!!

Ρενεζακι πως το καταλαβες??:lol::lol::lol::lol: Δεν με φαινεται καθολου!!

Μαρια-ελπιδα ναι εε??

Τραγανα? :D:D:D

οπως σε αρεσει..

Μονεμβασια Ρενεζακι? τι ωραια! δεν εχω ερθει καμμια φορα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...