Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , linaa είπε:

Ε τα κοιτάει όλα για να δει πως ξεκινάει ο κύκλος . Αν υπάρχει καμία κύστη με τι μέγεθος ξεκινάει το ενδομήτριο κτλ. 

Τις καταβολές αυτού του κύκλου 

Ναι ναι εχεις δικιο.. για κυστες κυριως κοιτανε! Πωπω.. τα εχω ξεχασει! Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι!

πρίν από 6 λεπτά , kate82 είπε:

Χμμμ καλημέρα λενιω  ,εμένα δεν μ είπαν κάτι τέτοιο μόνο να κάνω εξετάσεις αίματος τις πρώτες μέρες περιόδου και μετά την 10 μέρα μέρα πάλι εξετάσεις και υπερυχο

Ε τελικα οντως ο καθε γιατρος κανει τα δικα του. Εμενα αιματος δε ζηταει. Τι να πουμε..!

πρίν από 1 λεπτό , Lila86 είπε:

Κι εμένα δεν μου είχαν ζητήσει υπέρηχο στη περίοδο αλλά το έχω ξανά ακούσει εδώ που το γράφουν τα κορίτσια

Αλλες κανουν υπερηχο.. αλλες ορμονολογικες.. και παει λεγοντας. Διαφορετικα ο καθε γιατρος..! 

• Μου αρέσει 2

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Επίσης κορίτσια έτσι που τα λέτε φαίνεται ότι τα δικα μας παιδιά έχουν ανάγκη το ρυζαλευρο ενώ τα δικα σας όχι!καλα δεν έχουμε νανους και εσείς γίγαντες!!!

Χαχαχ!μην παρεξηγηθουμε κιόλας για τις κρέμες!!!

Eυακι μου τι ακριβως θες να πεις? ποιος ειπε να μεν παιδια γιγαντακια και τα δε νανους? μην λες πραγματα που δεν γραφτηκαν εδω μεσα...

Αν ενοχληθηκες απο κατι που εγραψα, δεν το καταλαβα, συγνωμη...

εγω απλα συμφωνησα με την Μινα να μην δωσει κρεμες επειδη το ειπε και η γιατρος της, οπως και η δικη μου..

Και εγω δεν θα δωσω οσο το παιδι μου θα τρωει τα φρουτα, ειναι κενες θερμιδες, ολοι το λενε..

αν δεν τρωει τα φρουτα θα δω τι θα κανω..

Τελος παντως, στεναχωρηθηκα ετσι που το εγραψες...

η καθε μανουλα κανει το καλυτερο γαι το παιδι της..

παω να μαγειρεψω τα λεμε μετα...

Η καθε μαμα κανει αυτο που θελει και αυτο που θελει το νινι της!

οι γιατροι λενε μια γραμμη...και αμα σε καθησει και τη θελει και το παιδι εχει καλως!

Εμενα ετσι με εχει πει...εγω σε λεω 5 πραγματα ενδεικτικα απο εκει και περα..εσυ κρινεις και πραττεις αναλογως!

Μαρακι δεν ενοχληθηκα με τίποτα,όπως είπες ο καθένας κάνει αυτό που πιστεύει!επισης θα ήθελα να πω πως και κενές θερμίδες να είναι το ρύζι,ανάγκη το έχουν τα παιδιά,για την παραπάνω ενέργεια,αυξάνονται οι ενεργειακές ανάγκες, τις βιταμίνες εννοείται δεν τις παίρνουν από το ρύζι,αλλά για αυτο έχουμε τα φρούτα,τα λαχανικά και το γαλατακι!

Φιλακια και συγνώμη αν σε στενοχώρησα και εγώ!

Και είπα αυτο που ένιωσα, δεν είπα ότι μίλησε κανείς για νανους και γίγαντες,εγώ το είπα γιατί αυτο εισπράττω όταν διαβάζω μερικές φορές,χωρίς να υπάρχει κανένα πρόβλημα όμως!!!!

Καληνύχτα!!!!

5LOMp3.png

wkcLp3.png

Γεια σας γλυκιες φιλεναδιτσες μου!!!! Τι μου κανετε???? Εμεις καλα!!!

Το Σαββατο πηγαμε σε παιδικο παρτυ της βαφτιστηρας μου και περασαμε πολυ ομορφα!!! Την Κυριακη σπιτι-στολιζαμε οικογενειακως! Εχουμε στολισει μεσα εξω ολο το σπιτι!!!! Φωτακια εδω-φωτακια εκει-φωτακια παντου!!!! Θα ανεβασω φωτο... αναψαμε και το τζακακι μας και περασαμε πολυ ομορφα! Βεβαια, ζηλεψα πολυ που δεν ημουν μαζι σας, αλλα την αλλη φορα!:wink: Σημερα πηγαμε το μεσημερι στην πεθερα μου για φαι και το απογευμα ηταν να παμε σε ενα φιλο Σπυρο, αλλα ηταν αρρωστα τα πιτσιρικια του και δεν πηγαμε! Γυρισαμε σπιτακι μας, φαγαμε την κρεμουλα μας, μετα καναμε μπανακι και εδω και μιση ωριτσα κοιματαιο ο ζουζουνος μου!!! Με την φρουτοκρεμα εχουμε θεμα... δεν του αρεσει με τιποτα! Σαν τη νεραιδουλα της οζαλινας! Μια τρωει-5 φτυνει!!!!! Θα την συνηθισει, αραγε????? Παντως και το ρυζαλευρο βανιλια που δεν το πολυσυμπαθουσαμε στην αρχη, τωρα τα 100ml τα τρωμε. Αλλα θελουμε να ειναι πολυ ζεστο και του το φτιαχνω 50-50 για να μην νερωνει κιολας!!!! Αλλα τα φρουτα καυτα τρωγονται??? Δε τρωγονται!!!!

Τις τελευταιες μερες πονανε παλι οι θηλες μου. Μαλλον, μου τις εχει τσακισει ο μικρος και ακομα δεν εχουμε και δοντακια...αχ!αχ!αχ! Κατερινα μου, εκει που ευχομουν να βγαλει να ησυχασω-μετα τα χτεσινα δαγκωματα σας, αλλαξα γνωμη!!!!!

Σημερα εκανα και ενα τεστ εγκυμοσυνης, γιατι ειχαμε φαει ενα σκαλωμα... αρνητικο! Δε πειραζει, δε βιαζομαστε!

Χαριτινη μου, ουτε εγω εχω αδιαθετησει ακομα. Αλλα αισθανομαι οτι θα ηθελα, γιατι οι ορμονες μου δεν ειναι και πολυ στα καλα τους!!!!

Μαρακι, εννοειται οτι κανουμε οτι πιστευουμε καλυτερο για τα παιδια μας! Μη στεναχωριεσαι... νομιζω οτι το Ευακι μας εκανε μια ατυχης παρομοιωση! Και πιστευω οτι παιζουν μεγαλο ρολο και οι οδηγιες παιδιατρου! Τι και αν φανε ρυζαλευρο, τι και αν δε φανε... μετα απο λιγο καιρο σημασια δε θα δινουμε!!!! Οσον αφορα της γλαστρες-εμενα τις εχει αναλαβει ο συζυγος και εχω σωθει-γιατι για να ειμαι ειλικρινης μου αρεσουν να τα βλεπω-αλλα βαριεμαιιιιιιιιιιιιιι μεταφυτεψεις-ποτησματα κ.α.!!!!!

Βιργινακι, το φαγητακι το τρωει η μικρη? Τη φρουτοκρεμα? Να ρωτησω αποτ ον 6ο μηνα και μετα να δωσω φαριν λακτε του μπεμπιτου, αντι για ρυζαλευρο???????? Και αν ο παιδιατρος σου ειπε οχι απογευματινο φαγητακι-μη δωσεις καλυτερα.

Ευακι, συγχαρητηρια που καταφερες και τελειωσες την εργασια σου!!!! Οσον αφορα το ρυζαλευρο που δινεις, αν δε το τρωει θα σου προτινα να του δωσεις του εμποριου που εχει και εξτρα βιταμινουλες και ειναι και νοστιμουλη! Εγω της Γιωτης παιρνω.

Ασχετο... τωρα καταλαβα γιατι παχαινουν οι μαμαδες.. περισσευει ρυζαλευρο το τρωω εγω, περισσευει φρουτοκρεμα το ιδιο... τουλαχιστον ετσι τρωω και φρουτακια που δε πολυτρωω!!!! χα!χα!χα!

Ζωιτσα, γιαμ γιαμ γιαμ!!!! Αντε να ξεκινησουμε και μεις φαγητακια να τρωω και εγω σουπιτσες που τρελλαινομαι!!! Οσον αφορα την αποστειρωση και εμεις την εχουμε διακοψει και εδωσα και τον αποστειρωτη σε μια ξαδερφη μου που περιμενουμε να γεννησει. Αλλα οταν αγορασα πιατακια- κουταλακια τα περασα μια αποστειρωση. Τωρα τα πλενω με ζεστο νερακι. Οπως και τα παιχνιδακια του αν πεφτουν κατω. Και ολα τα λουτρινα τα εχω πλυνει.

Μαρακι, θυμηθηκα οτι ειχες ρωτησει για τα ρουχαλακια. Αυτο που φοραει οταν τρωμε του το βαζω και μια δευτερη φορα. Αυτα που φοραμε εξω, αν λερωωθουν -πλυσιμο, αλλα αν οχι του φοραω κανα 2 φορες ακομα. Εσωρουχακια τωρα πλενουμε συνεχεια... μπορει να λερωθει και να αλλαξουμε και 2 την ημερα! Αν και που απο τοτε που ξεκινησαμε τις στερεες αλλαξαν τελειως μορφη κ οσμη τα κακακια μας! Μποχα λεμε... τα πεταμε εξω απο το σπιτι!!!!!!!

Μινουλα, εμας ο παιδιατρος μας ειχε πει να του τραβαμε το πετσακι οσο παει. Βεβαια το εκανε ο αντρας μου, γιατι εγω ανατριχιαζα! Τους τελευταιους 2 μηνες δε κατεβαινει οσο κατεβαινε και μας ειπε ο παιδιατρος αν θελαμε να του το τραβαγε ή να το αφηναμε για αργοτερα και ειπαμε αστο να το κανουμε καποια φορα που δε θα εχει και εμβολιο. Αυτο που μας ειπε να κοιταξουμε ειναι αν κατουραει συντριβανατα-μην εχει βουλωσει και δε μπορει να κατουρησει το παιδι. Αλλα οση ωρα και να τον αφησε χωρις πανα δε κατουρησε, αλλα οι πανες οποτε τον αλλαζω ειναι γεματες κατουρο! Αρα τραβα το, σιγα σιγα!

Φλωρα μου δε σε ξεχασα-σμουτς!!!! Και καλες βολτες!!!!!

Χαιρομαι που περασατε τοοοοσο ωραια στην συναντηση και θα ηταν μεγαλη μου χαρα να ερθετε και στο σπιτι μου! Βεβαια, εδω ειναι πολυ ωραια και οταν ανοιξει ο καιρος για να κατσουμε στον ωραιο κηπο μας!!! Αλλα θελω να ξαναδω και το Μινακι πριν μας φυγει...!!!

Ελειψα λιγο, αλλα επανηλθα!!!!!!!!!! Ενα σεντονακι απο μενα με αγαπη!!!!!!! Καλο βραδυ σας φιλω γλυκα!!!!!

GKvPp2.png

nN72p2.png

SoVDp2.png

Διαφημίσεις

Αγγελικη τι φρουτα βαζεις? μηπως του ξινιζει κατι? εννοω δεν ειναι πολυ γλυκο? γιατι πηραμε και εμεις κατι αχλαδια αλλα γλυκα δεν ειναι!

Να ρωτησω και κατι ασχετο?

Ρε κοριτσια τι ειναι το σεντονακι????

Γεια σας μανουλες κ μπεμπακια! Τι μου κανετε; Εμεις εχουμε γινει ολοκληρα αντρακια! Αυριο θα γινουμε 7 μηνων!

Διαβασα τα τελευταια σας νεα κ βλεπω οτι αγχωνεστε με την απογευματινη κρεμα. Αν δε θελετε μη δωσετε, αν θελετε δωστε...δεν ειναι κ τοσο σημαντικο! Κενες θερμιδες δεν ειναι παντως, εχουν σιδηρο, βιταμινες, πρωτεινες κ ναι παραπανω θερμιδες, αλλα δε νομιζω οτι εχουμε παχυσαρκς μωρα για να ανησυχουμε. Ο δικος μου τα τρωει ολα, φρουτα λαχανικα κρεας κοτοπουλο...αυτο ομως που πραγματικα απολαμβανει κ φαινεται κ μετα στη διαθεση του ειναι η απογευματινη κρεμα. Μετα εχει απιστευτη ορεξη για παιχνιδι, για γελια, αγκαλιες του τυπου πεφτει ολος πανω μου κ με αγκαλιαζει, ειναι τελεια. Γιατι να του χαλασω αυτη την απολαυση;

Εχουμε φτασει 76 ποντους κ 9,5 κιλα, νερο δεν θελει με τπτ, μου ειπε η γιατρος ετσι κανουν ολα, καποια στιγμη θα γινει το κλικ.

Για το πουλακι που λετε, εμεις εχουμε φιμωση κ μαλλον θα κανει επεμβαση αφου γινει ενος, αλλα μπροστα στα αλλα αυτο μου φαινεται τιποτα. Παντως συντριβανατα τα κανει

Σας φιλω κ σας σκεφτομαι εστω κ αν δεν προλαβαινω...πολυ μαγειρεμα ρε κοτιτσια...με το γαλα ξεμπερδευαμε ευκολα χαχα

Gbjsp2.png

XUUFp3.png

Να σε ζησει ο μπουμπουκος σου!ολοκληρο παλικαρακι!:D:D:D

Ετσι και ο δικος μου οταν τρωει το ρυζαλευρο!Αμα τρωμε καμμια αλλη κρεμα να δω τι κανει!!

Ενεργοποιειται καλε!:lol::lol:

καλημερα !!!

αν με ρωτησετε ποσες φορες σηκωθηκα σημερα για να παω στην καραμελα, δεν ξερω να σας απαντησω.. πολλες λεμε...

ολο κατι ηθελε, μια πιπιλα, μια φαι, μια αγκαλια... τελικα την εβαλα στο κρεβατι διπλα και κοιμηθηκαμε παρεα καμια ωρα.. μετα ξυπνησε και ηθελε μαμ, την ταισα και την ξαναεβαλα στην κουνια της..

Αυτο το κρεβατι στο δωματιο της ειναι σωτηριο, εκει την βγαλαμε...

Ειχα και τον μπαμπα με την μεση του...

Τωρα ειμαστε μια χαρα ξυπνησαμε, ηπιαμε καφεδακι και θα βγουμε για βολτα στα μαγαζια..

Ευακι ολα καλα..:D:D φιλακια πολλα και απο μενα..!!!

Αγγελικουλα και του χρονου να στολισετε με υγεια και χαρα!!!

Λιζακι μου, που εισαι? με τον παιδαρο που εγινε κιολας 7 μηνων, φιλακια πολλα!!

Διαφημίσεις

Καλα εκανες! Ετσι και εγω...αμα καμμια φορα το βραδυ ξυπναει μαλλον απο τα δοντακια πολλες φορες, τον παιρνουμε στο κρεββατι και νανι!!

:D

τρελαινομαι να τον βλεπω να κοιμαται..αν και με τραβαει τα μαλλια ακομα και στον υπνο του και τον μπαμπα του τον χαιδευει στο προσωπο!

καλησπερα, μπαμπας και κορη κοιμουνται...

σημερα πηγα το πρωι στα μπενετον πηρα δωρο απο την μικρη για τον μπαμπα της που εχει σε λιγες μερες την γιορτη του, του εγραψα και καρτουλα απο την κορη, πλακα θα εχει..

Πηρα και στην μικρη μια φουστα και ενα πουλοβερακι..

Ηθελα να σας ρωτησω κατι βρε κοριτσια, τα ρουχα των παιδιων καθε ποτε τα πλενετε δεν εννοω τα ζυπουνακια, αυτα που τους βαζετε εξω..

Εγω αν κατι δεν λερωθει της το φοραω ακομα 2-3 φορες και μετα το πλενω.. το ειχα απορια.. εσεις τι κανετε?

Οσο για τα παιχνιδια εγω δεν βαζω σφουγγαρι, με το χερι μου τα πλενω με καυτο νερο και σαπουνι, ουτε και στο μπανιο εχω σφουγγαρι της μικρης, η γιατρος δεν τα θελει καθολου, εχουν πολλα βακτηρια λεει..

Μωρε θα σου'ρθω εσενα τρελοβιργινακι μου, μας χωραει το σπιτι??

Ζωιτσα ωραια σουπιτσα εκανες εφαγε ο μπεμπιτος?? εχεις πμ.

κ γω αν δε λερωθουν τα φοραω 2-3 ακομη κ μετα!

ολοι οι καλοι χωρανε αγαπη !!! οποτε θελετε να ερθετε, σας περιμενω!!!!:P:p:p

Καλησπέρα κορίτσια!και μωράκια!

Ούτε εμάς μας είπε ο γιατρός κάτι για τι πουλάκι του,next time!

Επίσης κορίτσια έτσι που τα λέτε φαίνεται ότι τα δικα μας παιδιά έχουν ανάγκη το ρυζαλευρο ενώ τα δικα σας όχι!καλα δεν έχουμε νανους και εσείς γίγαντες!!!

Χαχαχ!μην παρεξηγηθουμε κιόλας για τις κρέμες!!!

Εμείς σημερα δεν φάγαμε ούτε το ένα κουταλάκι!κανω μια ώρα όλη την προετοιμασία για το τπτ!χαχα! Τζάμπα θα πανε τα γαλατακια μου που έχω στην κατάψυξη!!

Μάλλον χθες ήταν περίεργος!

Φυλάκια!!!

αυτος ο γραπτος λογος καμια φορα.... αλλα δεν εννοουν αυτο τα κοριτσια μωρε! μην στεναχωριεσαι, κ αν δεν προσφερανε τιποτα οι κρεμες δεν θα κυκλοφορουσαν, θα υπηρχε κατι αλλο ;);)

εμενα απλα μου κανει εντυπωση κ περιμενω να δω τι θα δωσουν οι αλλοι παιδιατροι το απογευμα..!! γιατι ενταξει δεν δινουνε ολοι φαγητοο !! ο καθε ενας εχει τη δικια του γραμμη...κ δε δινουν κρεμες ετοιμες οταν ειναι ''νανοι'' τα παιδια!!! εμενα τη χαρακτηριζει εξαιρετικη κ ομως αυτο θεωρει οτι πρεπει να φαει κ οταν της ειπα για φαγητο ξανα ηταν ΚΑΘΕΤΗ.

Eυακι μου τι ακριβως θες να πεις? ποιος ειπε να μεν παιδια γιγαντακια και τα δε νανους? μην λες πραγματα που δεν γραφτηκαν εδω μεσα...

Αν ενοχληθηκες απο κατι που εγραψα, δεν το καταλαβα, συγνωμη...

εγω απλα συμφωνησα με την Μινα να μην δωσει κρεμες επειδη το ειπε και η γιατρος της, οπως και η δικη μου..

Και εγω δεν θα δωσω οσο το παιδι μου θα τρωει τα φρουτα, ειναι κενες θερμιδες, ολοι το λενε..

αν δεν τρωει τα φρουτα θα δω τι θα κανω..

Τελος παντως, στεναχωρηθηκα ετσι που το εγραψες...

η καθε μανουλα κανει το καλυτερο γαι το παιδι της..

παω να μαγειρεψω τα λεμε μετα...

απλα μαρακι οι κρεμες αυτες ειναι το απογευματινο τους, οχι το πρωινο !;)

Η καθε μαμα κανει αυτο που θελει και αυτο που θελει το νινι της!

οι γιατροι λενε μια γραμμη...και αμα σε καθησει και τη θελει και το παιδι εχει καλως!

Εμενα ετσι με εχει πει...εγω σε λεω 5 πραγματα ενδεικτικα απο εκει και περα..εσυ κρινεις και πραττεις αναλογως!

σωστος!!!!!!!!!!

Μαρακι δεν ενοχληθηκα με τίποτα,όπως είπες ο καθένας κάνει αυτό που πιστεύει!επισης θα ήθελα να πω πως και κενές θερμίδες να είναι το ρύζι,ανάγκη το έχουν τα παιδιά,για την παραπάνω ενέργεια,αυξάνονται οι ενεργειακές ανάγκες, τις βιταμίνες εννοείται δεν τις παίρνουν από το ρύζι,αλλά για αυτο έχουμε τα φρούτα,τα λαχανικά και το γαλατακι!

Φιλακια και συγνώμη αν σε στενοχώρησα και εγώ!

Και είπα αυτο που ένιωσα, δεν είπα ότι μίλησε κανείς για νανους και γίγαντες,εγώ το είπα γιατί αυτο εισπράττω όταν διαβάζω μερικές φορές,χωρίς να υπάρχει κανένα πρόβλημα όμως!!!!

Καληνύχτα!!!!

ελα γλυκουλα μου τωρα ολα καλα!!!:D

Γεια σας γλυκιες φιλεναδιτσες μου!!!! Τι μου κανετε???? Εμεις καλα!!!

Το Σαββατο πηγαμε σε παιδικο παρτυ της βαφτιστηρας μου και περασαμε πολυ ομορφα!!! Την Κυριακη σπιτι-στολιζαμε οικογενειακως! Εχουμε στολισει μεσα εξω ολο το σπιτι!!!! Φωτακια εδω-φωτακια εκει-φωτακια παντου!!!! Θα ανεβασω φωτο... αναψαμε και το τζακακι μας και περασαμε πολυ ομορφα! Βεβαια, ζηλεψα πολυ που δεν ημουν μαζι σας, αλλα την αλλη φορα!:wink: Σημερα πηγαμε το μεσημερι στην πεθερα μου για φαι και το απογευμα ηταν να παμε σε ενα φιλο Σπυρο, αλλα ηταν αρρωστα τα πιτσιρικια του και δεν πηγαμε! Γυρισαμε σπιτακι μας, φαγαμε την κρεμουλα μας, μετα καναμε μπανακι και εδω και μιση ωριτσα κοιματαιο ο ζουζουνος μου!!! Με την φρουτοκρεμα εχουμε θεμα... δεν του αρεσει με τιποτα! Σαν τη νεραιδουλα της οζαλινας! Μια τρωει-5 φτυνει!!!!! Θα την συνηθισει, αραγε????? Παντως και το ρυζαλευρο βανιλια που δεν το πολυσυμπαθουσαμε στην αρχη, τωρα τα 100ml τα τρωμε. Αλλα θελουμε να ειναι πολυ ζεστο και του το φτιαχνω 50-50 για να μην νερωνει κιολας!!!! Αλλα τα φρουτα καυτα τρωγονται??? Δε τρωγονται!!!!

Τις τελευταιες μερες πονανε παλι οι θηλες μου. Μαλλον, μου τις εχει τσακισει ο μικρος και ακομα δεν εχουμε και δοντακια...αχ!αχ!αχ! Κατερινα μου, εκει που ευχομουν να βγαλει να ησυχασω-μετα τα χτεσινα δαγκωματα σας, αλλαξα γνωμη!!!!!

Σημερα εκανα και ενα τεστ εγκυμοσυνης, γιατι ειχαμε φαει ενα σκαλωμα... αρνητικο! Δε πειραζει, δε βιαζομαστε!

Χαριτινη μου, ουτε εγω εχω αδιαθετησει ακομα. Αλλα αισθανομαι οτι θα ηθελα, γιατι οι ορμονες μου δεν ειναι και πολυ στα καλα τους!!!!

Μαρακι, εννοειται οτι κανουμε οτι πιστευουμε καλυτερο για τα παιδια μας! Μη στεναχωριεσαι... νομιζω οτι το Ευακι μας εκανε μια ατυχης παρομοιωση! Και πιστευω οτι παιζουν μεγαλο ρολο και οι οδηγιες παιδιατρου! Τι και αν φανε ρυζαλευρο, τι και αν δε φανε... μετα απο λιγο καιρο σημασια δε θα δινουμε!!!! Οσον αφορα της γλαστρες-εμενα τις εχει αναλαβει ο συζυγος και εχω σωθει-γιατι για να ειμαι ειλικρινης μου αρεσουν να τα βλεπω-αλλα βαριεμαιιιιιιιιιιιιιι μεταφυτεψεις-ποτησματα κ.α.!!!!!

Βιργινακι, το φαγητακι το τρωει η μικρη? Τη φρουτοκρεμα? Να ρωτησω αποτ ον 6ο μηνα και μετα να δωσω φαριν λακτε του μπεμπιτου, αντι για ρυζαλευρο???????? Και αν ο παιδιατρος σου ειπε οχι απογευματινο φαγητακι-μη δωσεις καλυτερα.

Ευακι, συγχαρητηρια που καταφερες και τελειωσες την εργασια σου!!!! Οσον αφορα το ρυζαλευρο που δινεις, αν δε το τρωει θα σου προτινα να του δωσεις του εμποριου που εχει και εξτρα βιταμινουλες και ειναι και νοστιμουλη! Εγω της Γιωτης παιρνω.

Ασχετο... τωρα καταλαβα γιατι παχαινουν οι μαμαδες.. περισσευει ρυζαλευρο το τρωω εγω, περισσευει φρουτοκρεμα το ιδιο... τουλαχιστον ετσι τρωω και φρουτακια που δε πολυτρωω!!!! χα!χα!χα!

Ζωιτσα, γιαμ γιαμ γιαμ!!!! Αντε να ξεκινησουμε και μεις φαγητακια να τρωω και εγω σουπιτσες που τρελλαινομαι!!! Οσον αφορα την αποστειρωση και εμεις την εχουμε διακοψει και εδωσα και τον αποστειρωτη σε μια ξαδερφη μου που περιμενουμε να γεννησει. Αλλα οταν αγορασα πιατακια- κουταλακια τα περασα μια αποστειρωση. Τωρα τα πλενω με ζεστο νερακι. Οπως και τα παιχνιδακια του αν πεφτουν κατω. Και ολα τα λουτρινα τα εχω πλυνει.

Μαρακι, θυμηθηκα οτι ειχες ρωτησει για τα ρουχαλακια. Αυτο που φοραει οταν τρωμε του το βαζω και μια δευτερη φορα. Αυτα που φοραμε εξω, αν λερωωθουν -πλυσιμο, αλλα αν οχι του φοραω κανα 2 φορες ακομα. Εσωρουχακια τωρα πλενουμε συνεχεια... μπορει να λερωθει και να αλλαξουμε και 2 την ημερα! Αν και που απο τοτε που ξεκινησαμε τις στερεες αλλαξαν τελειως μορφη κ οσμη τα κακακια μας! Μποχα λεμε... τα πεταμε εξω απο το σπιτι!!!!!!!

Μινουλα, εμας ο παιδιατρος μας ειχε πει να του τραβαμε το πετσακι οσο παει. Βεβαια το εκανε ο αντρας μου, γιατι εγω ανατριχιαζα! Τους τελευταιους 2 μηνες δε κατεβαινει οσο κατεβαινε και μας ειπε ο παιδιατρος αν θελαμε να του το τραβαγε ή να το αφηναμε για αργοτερα και ειπαμε αστο να το κανουμε καποια φορα που δε θα εχει και εμβολιο. Αυτο που μας ειπε να κοιταξουμε ειναι αν κατουραει συντριβανατα-μην εχει βουλωσει και δε μπορει να κατουρησει το παιδι. Αλλα οση ωρα και να τον αφησε χωρις πανα δε κατουρησε, αλλα οι πανες οποτε τον αλλαζω ειναι γεματες κατουρο! Αρα τραβα το, σιγα σιγα!

Φλωρα μου δε σε ξεχασα-σμουτς!!!! Και καλες βολτες!!!!!

Χαιρομαι που περασατε τοοοοσο ωραια στην συναντηση και θα ηταν μεγαλη μου χαρα να ερθετε και στο σπιτι μου! Βεβαια, εδω ειναι πολυ ωραια και οταν ανοιξει ο καιρος για να κατσουμε στον ωραιο κηπο μας!!! Αλλα θελω να ξαναδω και το Μινακι πριν μας φυγει...!!!

Ελειψα λιγο, αλλα επανηλθα!!!!!!!!!! Ενα σεντονακι απο μενα με αγαπη!!!!!!! Καλο βραδυ σας φιλω γλυκα!!!!!

κ του χρονου αγγελικουλα μου !!!!!

ναι το τρωμε κ το φαι μας πια ολα καλα!!!!

θα δωσεις διαφορετικη κρεμα οταν σου ο παιδιατρος.εγω εκανα το λαθος κ εδωσα 2 φορες μπισκοτοκρεμα που ελεγε μετα τον 5ο κ με ξεχεσε που πηρα την πρωτοβουλια κ θα μπορουσα να της εχω κανει κακο γιατι ειναι ακομα πολυ βαρια κρεμα...απο τον 8 μου ειπε κ μετα!!! η φαριν ειναι τον αλλο μηνα!

επισης δεν ειναι ρυζαλευρο αυτο, ειναι βανιλια κυριως!!!:P

επισης εχω κ γω καθυστερηση 6 μερες αλλα χλωμο μια φορα εγινε μονο αυτο το μηνα οποτε δεν μπαινω στον κοπο !

αχ βιργινακι μου περαστικα σας, μωρε..

πηρες την παιδιατρο? η δικη μου λεει πως πανω απο 38 ειναι πυρετος.

αχ, μωρε το παιδακι.. γραψε μας μετα τα νεα..

Οσο για το αλλο θεμα ας μην το συζηταμε, μια μικρη παρεξηγηση ηταν..

δεν χαλαμε τις καρδιες μας..:wink:

εγω κοριτσια βγηκα και ψωνισα υλικα να κανω μελομακαρονα..

παω τωρα..

φιλια σε ολες!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...