Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Makelen είπε:

Καλημερα κοριτσια! Ειχα ξαναρωτησει αλλα καπου χαθηκε..! Μου ειπε ο γιατρος να παω 2η-3η μερα περιοδου για πρωτο υπερηχο. Δεν το θυμομουν καθολου απο την προηγουμενη φορα! Ηθελα να ρωτησω.. τι ακριβως περιμενουμε απο αυτο τον υπερηχο. Το ενδομητριο κοιταμε; τι ακριβως.. τις ζωνες;? (Αφου ειναι πολυ νωρις για να το μετρησουμε..)

Αν κάνεις αίματος και η Ε2 είναι κάτω από 70 (ιδανικά κάτω από 50)σημαίνει ότι δεν υπάρχει κάποια κύστη. Άλλη βέβαια ζητουν υπέρηχο για να το δουν. Εγώ με οιστραδιολη 56,έκανα και τα δύο! (ζουρλια δική μου) 

πρίν από 1 λεπτό , Eternity είπε:

Αν κάνεις αίματος και η Ε2 είναι κάτω από 70 (ιδανικά κάτω από 50)σημαίνει ότι δεν υπάρχει κάποια κύστη. Άλλη βέβαια ζητουν υπέρηχο για να το δουν. Εγώ με οιστραδιολη 56,έκανα και τα δύο! (ζουρλια δική μου) 

.... άλλοι γιατροί ήθελα να γράψω... 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

καλησπέρα κορες...σας διάβασα και βλεπω είστε όλες καλά και πολύ χαίρομαι..

περασα δυο πολυ κουραστικες μέρες και τωρα εχω μια κουραση απίστευτη.

τα νέα μας γρήγορα....τρώμε με το ζόρι και με μια αηδία αλλο πραμα...

στα φρούτα βάζω μπανανα , μηλο και σήμερα εβαλα και αχλάδι....με το ζόρι τρωει καθε κουταλια την βαζει και την βγαζει 5 φορές...οταν αρχίζει να γκρινιάζει σταματάω και τα τρωω εγω:rolleyes::rolleyes:

ρυζαλευρο τα ίδια κάνει αλλα ίσως επιδή της μυρίζει το γάλα μου τρωει λίγο περισσότερο.ΔΕν αποστειρωνω τίποτα, το θεωρω περιτό αφου βαζει πλεον τα πάντα στο στόμα.Ομως πλενω με καυτό νερό καθε δευτερη μερα ΟΛΑ τα παιχνίδια και βραζω την πιπιλα που δεν πιπιλιζει για να βρίσκεται.....θηλάζουμε 7-8 φορές την μέρα, μιλαει ασταματητα και δεν κάθεται πουθενάαααα.

Ελπίζω να καταφερουμε κάποια στιγμή να συναντηθούμε όλες ολες.....

Μαρακι μην σκας και πολύ κουκλα μου....φαε μερεντουλα κανει θαυματα.;)

Βιργινία πολυ γουτσου γουτσου ......μμμμμμμμ ωραίο.....:tongue::tongue:

Μπλουμπλου κουράγιο σε καταλαβαίνω ο πόνος στο ένετρο δεν παλευεται:-(

Φλωρα ελπίζω να περάσατε τέλεια σήμερα....:tongue::tongue:

Αγγελική καλή αρχή με το φαγητούλι σας,:P

αν ξεχασα καμία συγνώμη αλλα εχω πρόβλημα εγκεφάλου....

ααα και τωρα που θυμηκα το απογευμα πηγα για καφε σε ενα σουπερ μαγαζί που κόντεψα να λιποθυμίσω απο τα γλυκά που είχε........δεν έρχεστε να πάμε να πλακωθούμε στα σιρόπια??????

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα!!

Θα με τρελάνετε! Αφού ο γιατρός έτσι μου είπε! Να μην κατάλαβα καλά?θα τον ξαναπ΄αρω!!

Πάντως μου φάινεται ότι αποστειρλωνουμε για το λόγο που είπε η Φλώρα! Για το φαγητό δηλαδή όλοι για το μωρό!

Τελέιωσα βιργινακι!σημερα θα την πάμε στη γραμματεία!!

Σας φιλώ θα ξαναμπώ!

5LOMp3.png

wkcLp3.png

καλημερα

Οζαλινα μου ερχομαι εγω σουμπιτη στα Γιαννενα ν ατα φαμε ολα τα γλυκακια!!!!

Ευακι μου δεν το καταλαβαινω να αποστειρωσω τα πιατα για να βαλω εκει το φαγητο?? γιατι τιε χει το φαγητο? μικροβια?

βρε κοριτσι μην κανεις την χωη σου δυσκολη.. απλα καυτο νερο και συχνο πλυσιμο αρκει..

Μια φιλη μου επλενα τα πιατικα του μωρου πριν βαλει το φαγητο..

εμεις εχουεμ τον μπαμπα μας εδω με αδεια, και θα βγω εξω σε καμια ωρα να κανω κατι δουλιτσες!! φιλακια!!

Μμ γιάμι Μερέντα.Περίοδος μια το αναφέρατε δεν έχει έρθει και ελπίζω να αργήσει μια χαρά έίμαι χωρίς αυτή, δεν έχω και τα νευράκια μου:tongue: Πρέπει να κλείσω και γυναικολόγο για το γνωστό έλεγχο μετά το εξάμηνο και τεστ παπ. Λοιπόν μη μου συγχίζεσαι για ένα λουλούδι και εγώ ότι έχω να είναι καλά η μαμά μου, αλλά απο το καλοκαίρι, βλέπω να τις κάνω επιστροφή γιατί η μικρή στο μπαλκόνι, θα είναι με τα χέρια μέσα, τα ίδια έκανε και ο μικρός. Τους αρέσει το ανακάτεμα βρε παιδί μου:rolleyes:

Μην ανυσηχείς για το κόκκινο θα φύγει, τα άτιμα όμως δεν τα προλαβαίνεις. Εύακι μου μην αποστειρώνεις, δεν χρειάζεται, αφού το παιδί έτσι και αλλιώς όλα στο στόμα τα βάζει, απλά πλύνε τα με ζεστό νερό.

Όσο για τα φαγητά που λέγαμε, Βιργινάκι μου για πόσο θα δίνεις ρυζάλευρο; ο καιρός περνάει, μια χαρά το στομαχάκι του θα δέχεται μια ωραιότητα χορτόσουπα με φρέσκα λαχανικά, ή κοτόσουπα και το απόγευμα, όσο θέλει ΄βέβαια το παιδί, δνε το πιέζουμε, παρά τη σκόνη, με απλή λογική δέστο.

Σήμερα εμείς δεν τρελαθήκαμε με την φρουτόκρεμα φάγαμε λίγη, αλλά δεν στεναχωριέμαι καθόλου, όσο είμαι σπίτι, ας τρώει όσο θέλει, έχουμε τσιτσίο. Μετά με τη γιαγούλα τι θα κάνει θα πεινάει, θα την φάει η καημενούλα.

εγω να το δω με απλη λογικη,κ γω θα ηθελα να της δωσω φαγητο παρα κρεμα, αλλα οριοτανε πως οχι ! κ ομολογω κ διπλα σε αλλο τοπικ που τοεγραψα καμια μανουλα δεν δινει απογευμα φαγητο ! δεν ξερω ειμαι πολυ μπερδεμενη με αυτο αλλ για να το λεει η γιατρος κατι παραπανω θα ξερει κ απο μενα σιγουρα !! ισως ειναι πολυ νωρις 2 φαγητα την ημερα, ισως αυτη η ετοιμη κρεμα να ειναι πιο ελαφρυα ! το ρυζαλυερο βανιλια θα ειναι μεχρι τον αλλο μηνα να υποθεσω ? μετα ειναι αλλες κρεμες αντιστοιχες μπισκοτοκρεμες φαριν λακτε κ τα σχετικα !!! θελει ψαξιμο το θεμα, αλλα εγω ειμαι ικανη να σκαω καθε φορα οποτε ακολουθω την παιδιατρο !!!

Βιργινία μου ωραία περάσατε, ε;

Καλό βράδυ να έχετε, πάω να χαλαρώσω λίγο.

τελεια ηταν ! μακαρι να ησουν κοντα μας !:!:

τωρα εχεις δικιο σε αυτο για τους μηνες, τι να πω, ειδωμεν!!

Μωρε την αλλη φορα σε σενα θελω να μεινω, το σκεφτομαι σοβαρα, να σε χορτασω!!!

το βουτυρο δεν κανει μελανια και καρουμπαλο, ειναι καλυτερο απο το παγο, το διαβασα και διπλα.

να μεινεις μαρακι μου εννοειται να μεινεις !!! α δεν το ηξερα αν χρειαστει θα το εφαρμοσω ! ελπιζω πως οχι ομως !;)

καλησπέρα κορες...σας διάβασα και βλεπω είστε όλες καλά και πολύ χαίρομαι..

περασα δυο πολυ κουραστικες μέρες και τωρα εχω μια κουραση απίστευτη.

τα νέα μας γρήγορα....τρώμε με το ζόρι και με μια αηδία αλλο πραμα...

στα φρούτα βάζω μπανανα , μηλο και σήμερα εβαλα και αχλάδι....με το ζόρι τρωει καθε κουταλια την βαζει και την βγαζει 5 φορές...οταν αρχίζει να γκρινιάζει σταματάω και τα τρωω εγω:rolleyes::rolleyes:

ρυζαλευρο τα ίδια κάνει αλλα ίσως επιδή της μυρίζει το γάλα μου τρωει λίγο περισσότερο.ΔΕν αποστειρωνω τίποτα, το θεωρω περιτό αφου βαζει πλεον τα πάντα στο στόμα.Ομως πλενω με καυτό νερό καθε δευτερη μερα ΟΛΑ τα παιχνίδια και βραζω την πιπιλα που δεν πιπιλιζει για να βρίσκεται.....θηλάζουμε 7-8 φορές την μέρα, μιλαει ασταματητα και δεν κάθεται πουθενάαααα.

Ελπίζω να καταφερουμε κάποια στιγμή να συναντηθούμε όλες ολες.....

Μαρακι μην σκας και πολύ κουκλα μου....φαε μερεντουλα κανει θαυματα.;)

Βιργινία πολυ γουτσου γουτσου ......μμμμμμμμ ωραίο.....:tongue::tongue:

Μπλουμπλου κουράγιο σε καταλαβαίνω ο πόνος στο ένετρο δεν παλευεται:-(

Φλωρα ελπίζω να περάσατε τέλεια σήμερα....:tongue::tongue:

Αγγελική καλή αρχή με το φαγητούλι σας,:P

αν ξεχασα καμία συγνώμη αλλα εχω πρόβλημα εγκεφάλου....

ααα και τωρα που θυμηκα το απογευμα πηγα για καφε σε ενα σουπερ μαγαζί που κόντεψα να λιποθυμίσω απο τα γλυκά που είχε........δεν έρχεστε να πάμε να πλακωθούμε στα σιρόπια??????

μεσα για τα σιροπια!! χαχαχαχα!!!

οσο για τα φρουτα σιγα σιγα θα τα μαθει!!!!!!!!!!!!!!!!

καλημερα

Οζαλινα μου ερχομαι εγω σουμπιτη στα Γιαννενα ν ατα φαμε ολα τα γλυκακια!!!!

Ευακι μου δεν το καταλαβαινω να αποστειρωσω τα πιατα για να βαλω εκει το φαγητο?? γιατι τιε χει το φαγητο? μικροβια?

βρε κοριτσι μην κανεις την χωη σου δυσκολη.. απλα καυτο νερο και συχνο πλυσιμο αρκει..

Μια φιλη μου επλενα τα πιατικα του μωρου πριν βαλει το φαγητο..

εμεις εχουεμ τον μπαμπα μας εδω με αδεια, και θα βγω εξω σε καμια ωρα να κανω κατι δουλιτσες!! φιλακια!!

συμφωνω κ γω απλα το μονο που κανω εχω διαφορετικο σφουγγαρι απο το δικο μας που πλενω τα πραγματα της μικρης!!!

Διαφημίσεις

καλησπερα, μπαμπας και κορη κοιμουνται...

σημερα πηγα το πρωι στα μπενετον πηρα δωρο απο την μικρη για τον μπαμπα της που εχει σε λιγες μερες την γιορτη του, του εγραψα και καρτουλα απο την κορη, πλακα θα εχει..

Πηρα και στην μικρη μια φουστα και ενα πουλοβερακι..

Ηθελα να σας ρωτησω κατι βρε κοριτσια, τα ρουχα των παιδιων καθε ποτε τα πλενετε δεν εννοω τα ζυπουνακια, αυτα που τους βαζετε εξω..

Εγω αν κατι δεν λερωθει της το φοραω ακομα 2-3 φορες και μετα το πλενω.. το ειχα απορια.. εσεις τι κανετε?

Οσο για τα παιχνιδια εγω δεν βαζω σφουγγαρι, με το χερι μου τα πλενω με καυτο νερο και σαπουνι, ουτε και στο μπανιο εχω σφουγγαρι της μικρης, η γιατρος δεν τα θελει καθολου, εχουν πολλα βακτηρια λεει..

Μωρε θα σου'ρθω εσενα τρελοβιργινακι μου, μας χωραει το σπιτι??

Ζωιτσα ωραια σουπιτσα εκανες εφαγε ο μπεμπιτος?? εχεις πμ.

Βρισκω ευκαιρια που χαζοκοιμαται ο μικρος και γραφω και εδω μην κανετε παραπονα!

Λοιπον, δεν θυμαμαι αν το ειπα, παιδιατρο πηγαμε την περασμενη τεταρτη, μας βρηκε πολυ καλους, 70 εκ. 7.900 κατι, δεν θυμαμαι, και ειπαμε να αρχισουμε στερεες απο τον καινουριο χρονο, εχουμε ακομη. Να ρωτησω τις αγορομανες, μου ειπε το πουλακι του να το κατεβαζω οσο παει, για να το καθαριζω και να μην χρειαστει εγχειρηση μετα και μουκοψε τα ποδια... Δεν ξερω ποσο παει, επειδη τον ενοχλει οποτε το κανω, μαλλον το κατεβαζω λιγο, με αποτελεσμα να φοβαμαι μην χρειαστει καμια επεμβαση. Εσεις τι εχετε κανει;;

Χτες περασαμε πολυ ομορφα, απλα ειχε φασαρια-δυνατη μουσικη και πολυ ζεστη. Ειπαμε την επομενη φορα να το κανουμε σε καποιο σπιτι. Οποια μενει μακρια και θελει ενα ζεστο κρεβατακι :rolleyes:, μπορει να μεινει και σπιτι μου!

Για την αποστειρωση μου ειπε μονο τα μπιμπερο-οταν χρησιμοποιω-και οτι ερχεται σε επαφη με το γαλα. Τα αλλα δεν χρειαζονται, αλλωστε ολα πλεον τα βαζει στο στομα του. Α! και μαλλον μεχρι τις γιορτες θαχουμε οχι ενα, αλλα 2 δοντακια, ειναι ετοιμα.

αχ, δεν θυμαμαι κατι αλλο...

Θαχω ερωτησεις οταν αρχισουμε τις στερεες και μεις, σκεφτομαι προς το παρον να μην δωσω ρυζαλευρα, η παιδιατρος (που μεταξυ μας, την παω πολυ!) μου ειπε οτι το ρυζαλευρο ειναι κενες θερμιδες, δεν παιρνει κατι το παιδι, αλλα βοηθαει στο να μαθει το κουταλι και να καταπινει. Θα της πω να μην δωσω, να αρχισω με φρουτα και βλεπουμε.

Σας φιλω ολες, σματς σμουτς!!

Μαρακι, και γω καπως ετσι με τα εξωρουχα του, 2-3 φορες και μετα στον καλαθι απλυτων. Τα παιχνιδια του, σωστο αυτο που λες, να τα λενω και γω ετσι, συνηθως πλενω οτι μας πεφτει κατω, δεν τα εχω μαζεψει ποτε ολα μαζι, αλλα με τα λουτρινα τι κανεις;

Και γω δεν εχω σφουγγαρι, δεν χρειαζεται απο τοσο μικρο το μωρο πιστευω, τι βρωμια να εχει το δερματακι του;;

wcBmp3.png

Μινακι μου καλησπερα,

τα πλαστικα και οτι πλενεται τα πλενω καθε φορα που πεφτουν κατω, οχι ομως να πεσουν στο παπλωμα της ή στο ριλαξ..

μονο στο πατωμα, τα λουτρινα υα εχω πλυνει κανα δυο φορες, αλλα δεν τα πολυπαιζει, τον φωνεινουλη που εχουμε στην κουνια και ενα μικρο κουνελακι που με αυτο κοιμαται ειναι ,μονιμα στην κουνια της, και ετσι δεν λερωνονται.

Τα κανω με τον ατμο απο το σιδερο ομως...

Τωρα αν σου πω οτι μασουσε την τσαντα απο το δωρο του μπαμπας της, τι θα πεις..ασε βρε δεν παθαινουν τιποτα...

να ξεκινησεις με φρουτα δεν χρειαζεται κρεμες ο μαλλιαρουλης!!

Μαρια-ελπιδα σε στειλα και μηνυμα...δεν σας βρηκα! Κανε με add!

Και εγω ετσι...κανα 2 φορες και μετα πλυσιμο! Τα λουτρινα πλυντηριο με το απορρυπαντικο του και στεγνωτηριο στο καπακι και ειναι φρεσκοτατα!:lol::lol::lol:

Ωραια σουπιτσα δε λες τιποτα εφαγε σημερα!!

Αυριο θα τον κανω γιουβαρλακος!

Ρε συ να το κανω το πουλακι του δηλαδη μεχρι κατω???

Δεν μας ειπε κατι η γιατρος εμας...

Διαφημίσεις

Μαρια-ελπιδα σε στειλα και μηνυμα...δεν σας βρηκα! Κανε με add!

Και εγω ετσι...κανα 2 φορες και μετα πλυσιμο! Τα λουτρινα πλυντηριο με το απορρυπαντικο του και στεγνωτηριο στο καπακι και ειναι φρεσκοτατα!:lol::lol::lol:

Ωραια σουπιτσα δε λες τιποτα εφαγε σημερα!!

Αυριο θα τον κανω γιουβαρλακος!

Ρε συ να το κανω το πουλακι του δηλαδη μεχρι κατω???

Δεν μας ειπε κατι η γιατρος εμας...

Zvitsa δεν ξερω, και γω ρωταω, εμας μας ειπε να το κατεβαζω το πετσακι οσο παει και για να το καθαριζω και για να κατεβαινει σιγα σιγα και φυσιολογικα. Δεν ρωτας την παιδιατρο σου για καλο και για κακο; μη σου βαζω τωρα ιδεες χωρις να υπαρχει λογος..

Στειλε μου πμ να σε κανω add στο fb.

wcBmp3.png

Καλησπέρα κορίτσια!και μωράκια!

Ούτε εμάς μας είπε ο γιατρός κάτι για τι πουλάκι του,next time!

Επίσης κορίτσια έτσι που τα λέτε φαίνεται ότι τα δικα μας παιδιά έχουν ανάγκη το ρυζαλευρο ενώ τα δικα σας όχι!καλα δεν έχουμε νανους και εσείς γίγαντες!!!

Χαχαχ!μην παρεξηγηθουμε κιόλας για τις κρέμες!!!

Εμείς σημερα δεν φάγαμε ούτε το ένα κουταλάκι!κανω μια ώρα όλη την προετοιμασία για το τπτ!χαχα! Τζάμπα θα πανε τα γαλατακια μου που έχω στην κατάψυξη!!

Μάλλον χθες ήταν περίεργος!

Φυλάκια!!!

5LOMp3.png

wkcLp3.png

Τι τον δινεις??

εννοω σε κρεμα?

εμεις τρωμε ρυζαλευρο...και οταν θα αλλαξουμε το γαλα σε κανονικο θα του δινω και αλλες κρεμες πχ φαριν λακτε και γιαουρτακια!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...