Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Καλημερα κοριτσια! Ειχα ξαναρωτησει αλλα καπου χαθηκε..! Μου ειπε ο γιατρος να παω 2η-3η μερα περιοδου για πρωτο υπερηχο. Δεν το θυμομουν καθολου απο την προηγουμενη φορα! Ηθελα να ρωτησω.. τι ακριβως περιμενουμε απο αυτο τον υπερηχο. Το ενδομητριο κοιταμε; τι ακριβως.. τις ζωνες;? (Αφου ειναι πολυ νωρις για να το μετρησουμε..)

Τις καταβολές νομίζω έτσι λέγονται 

Με λίγα λόγια τη δημιουργία των ωαρίων 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Καλημερα μανουλες !!!

Χθες εφτιαξα αυτη τη συνταγη που ειχε ο καλλιδης στη μενεγακη με το χοιρινο στη λαδοκολλα καλα μιλαμε βγηκε μουρλια !!! ο αντρας μου εγλυφε κ το πιατο ! χαχαχα!!!

Μετα καναμε μπανακι κ εγω με τη μπεμπα την πεσαμε στον καναπε γι αυπνο αγκαλιτσα με το τζακι αναμμενο κ τα φωτακια απ το δεντρο μας φυσικα ! τελεια ηταν ! ο μπαμπας εβλεπε μπαλα κ στις 1 που τελειωσε πηγαμε ολοι μαζι στο κρεββατι μας !!!

Ααααχχχ!! ζηλεύωωωωωωωωωωω μπουχούχου....

πάντα τέτοιες αγκαλιές να κάνετε :)

το κεχρι ειναι δημητριακο ???

απλα το θεμα ειναι μαρακι αυτο λεω κ για σενα, οτι ναι θελουμε εποχης απλα πρεπει να ταιριαζουν στην ηλικια τους !!!! εμενα γι αυτο μου εδωσε βιολογικα πχ !!!

ευακι μου, τι διαφωνια εχετε με τον καλο σου για τις κρεμες ??

οσο γι ατην αποστειρωση εμας μας την εχει κοψει απλα οταν πεφτουν κατω οιπιπιλες τοτε να τις αποστειρωνω !

το νερο το αποστειρωνα κ αυτο τωρα μου ειπε να το βραζω στον βραστηρα κ αρκει αυτο !

ετσι κ αλλιως χωνει τα παντα κυριολεκτικα στο στομα της !!!

αυτα τα ολιγα οπου να ναι θα ξυπνησουν , αντε να κανω καμια γρηγορη δουλεια κ να ετοιμαστω γιατι θα παμε στη μαμα μου για φαγητο κ μετα βολτα με τα κοριτσουδια !!!!

φιλακια σε ολες !!! ομορφη κυριακη να εχουμε !

Το κεχρί συγκαταλέγεται στα σιτηρά και ταυτίζεται με το σιτάρι και το ρύζι. Είναι πλούσιο σε υδατάθρακες και πρωτείνες και μαγειρεύεται όπως το ρύζι ή σαν χυλός.

Αυτά έχω διαβάσει, εμπειρικά δεν έχω άποψη γιατί δεν το έχω μαγειρέψει ποτέ.

Να πω και για την αποστείρωση πως την κάνουμε όχι για το μωρό, αλλά για τα δοχεία που δέχονται το φαγητό του μωρού! Το φαγητό είναι αυτό που είναι ευπαθές και πρέπει να προσέχουμε πως συντηρούμε ώστε να το δεχτεί το στομάχι του παιδιού. Κι εγώ έιχα μπερδευτεί με αυτό το θέμα!!!

Τώρα γιατί άλλοι παιδίατροι λενε ναι στην αποστείρωση και άλλοι όχι...είπαμε....οι διαφορετικές σχολές που βγάζουν!

Mopep2.png1LxNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερουδια σε ολη την παρεα!!!

τι κανετε αγαπες?

εμεις μια χαρα, ξυπνησαμε, φαγαμε και τωρα ξανακανουμε νανι!

Θα αναψω το τζακι τωρα και θα ερθουν και κατι φιλοι για καφε εδω στο σπιτι.

Ευακι καλη επιτυχια, ξεχασα να στο γραψω χτες!

Κοριτσια θυμαστε που ειεπ η κατερινα η μικρη οτι εκοψε την απστειρωση στις 40 μερες? ε! φανταστειτε τωρα στο 6 που ειμαστε ποσο ματαιη ειναι, αφου βαζουν τα παντα στο στομα!

οσο για το νερο απο οσο ξερω θα το βραζουμε και αρκει..

Φλωρουκο συμφωνω, θα πηγαινουμε παντου με τα βασικα μετρα προφυλαξης, δεν γινεται να μπουμε σε γυαλα.

Και της δικης μου της αρεσει η δροσια.. στηνπολυ ζεστη κοκκινιζουν τα μαγουλα της.

Βιργινακι θα περιμενω να μου δωσει οδηγιες και θα δω τι θα κανω, φανταζομαι πως οτι ειναι εποχης θα συμφωνει να το δωσουμε, τι ρολο παιζει η ηλικια?

Αφού τα έιπα όλα να πω και μια καλημέρα :)

Έτρεχα να προλάβω να σας απαντήσω τώρα που κοιμάται η μικρή και τα ΚΑΤΑΦΕΡΑ!!! χεχεχε

Έχω κέφια σήμερα! Κάναμε έναν υπεροχο ύπνο!!!

Για πρώτη φορά στη ζωή της κοιμήθηκε από τις 10,30 το βράδυ μέχρι τις 6,30 το πρωι, που έφαγε και ξανακοιμήθηκε. Ξύπνησε κατά τις 8,30 έφαγε πάλι και ακόμα κοιμάται λέμε!!! τι καλά!

Έχω πολύ σίδερο αλλά δεν θα κάνω τίποτα...θα κάνω κούρα :P, μετά θα πάμε για καφέ, το μεσημέρι θα φάμε στα πεθερικά μου και το απόγευμα πάλι για καφέ με τα αγαπημένα μου κορίτσια ;)

Καλή Κυριακή να έχουμε!!!

Mopep2.png1LxNp2.png

καλημερα τσουπρες!!

ειστε καλα?

Ευη καλη επιτυχια με την εργασια σου!!

Βιργινια μια απο τα ιδια! Μπαμπα μπαμπα λεει και παππου πουπου

Μαμα σιγα!! :lol::lol::lol:

Κοριτσια εμεις την αποστειρωση την κοψαμε τελη Νοεμβρη ! 5 μιση μηνων!

Και νερο πινουμε εμφιαλωμενο! ετσι μας ειπες!

οσο για τις βιολογικες κρεμες...αστο !!

Ο μικρος αναγουλιασε και το εφτυσε στο τελος! και το εκανα και με το γαλα του!

Το δοκιμαζω και εγω και....:lol::lol:

Εμενα συνεχιζει να μην πινει νερο! δαγκωνει το μπιμπερο, το ποτηρακι!

Σημερα τον εδωσα να πιει με το καπακι απο το μπιμπερο, που καλυπτει τη θηλη! και ηπιε!! :lol::lol::lol::lol:τι να πω!

Διαφημίσεις

Συνταντησούλα τι τέλεια, γράψτε και σε μας λεπτομέρειες.

Το κεχρί όπως είπε η Φλώρα ανήκει στα σιτηρά αλλά είναι πλουσιο σε σίδηρο, μπορείτε να προσθέσετε και λαχανικά και είνια μια χαρά, όσο για το αν είναι πολύ ή όχι θα το αφήσετε στο παιδί, θα φάει όσο θέλει. Μπήκε ο μικρός θα μπω το βράδυ πάλι. Σόρυ.

dYU4p3.png

εχω κατι νευρα που δεν λεγεται... με φουντωσε η μανα μου..

Μιλουσαμε και της ελεγα οτι μια γλαστρα στο μπαλκονι επιασε μυγακια και την πεταξα, γιατι ηταν ολο το μπαλκονι γεματο και δεν ηξερα πως να τα κανω να φυγουν..

ε! αρχισε να μου λεει, οτι δεν αγαπαω τα λουλουδια και να τα πεταξω ολα και να ησυχασω.

Αυτα μου τα ελεγε γιατι τις γλαστρες μου τις εχει φτιαξει εκεινη με χωμα απο το χωριο και κοπρια και φανταστηκε οτι την κατηγορω..

Εγω δεν της ειπα οτι φταιει η κοπρια απλα ειπα οτι σαπισε μαλλον το λουλουδι..

Τελος παντων γελοιος λογος αλλα με φουντωσε!!!:evil:

σημερα ειχαν ερθει και στο σπιτι φιλοι μας με τα παιδια τους, 3 κοριτσακια, 9-5-2 χρονων, επαιζαν μια χαρα με την δικη μας αλλα η σοφια το 2χρονο καποια στιγμη πεταξε μια κουδουνιστρα στο κεφαλι της μικρης, κατα λαθος σιγουρα και κοκκινησε το μετωπακι μας μωρε...:-(

βαλαμε νερακι και βουτυρο και ευτυχως δεν εγινε καρουμπαλο.. καλα φοβηθηκαμε πολυ.. ο μπαμπας πιο πολυ βεβαια..

κατα τα αλλα ολα καλα σπιτακι σημερα, εχω και αδιαθετησει και ειμαι σκατα απο νευρα!!!

Γεια σας κορίτσια!!δεν πολύ μπαίνω Facebook alla από ότι κατάλαβα θα συνατηθειτε???μπραβο!!

Εμείς φάγαμε την πρώτη μας κουταλιά,δηλαδή πιο πολύ έγλειφε το κουταλι!χαχαχα πολύ πλάκα είχε!

Αλλά μια ώρα δουλειά να φτιάξουμε το ρύζι,αποστειρωσεις κτλ για μια κουταλιά!

Δεν μπόρεσα να το αλέσω άβραστο στο στο μπλεντερ και πρώτα το εβρασα και μετά το άλεσα και μετά πρόσθεσα το γαλατακι!

Επίσης το κουταλάκι χάλασε στον αποστειρωτή, έχασε το σχήμα του!μουφα!!!

Σας φιλώ!!

5LOMp3.png

wkcLp3.png

Αχ βρε Μαρία για αυτό εγώ δεν έχω πολλά λουλούδια για να μην τα ακούω!!χαχαχ

Επίσης κάθε ποτέ σου έρχεται περίοδος?πολυ συχνά μου φαίνεται ότι είσαι αδειαθετη!τι ρωτάω και εγώ βραδιάτικα ε??

5LOMp3.png

wkcLp3.png

Ευακι μονο μια κουταλιτσα?? βρε τον ατιμο!

υπομονη μωρε θα φαει, που θα παει...

Νομιζω πως καπου στο εγραψα οτι δεν αποστειρωνονται τα κουταλια και τα πιατικα,

αλλα ακομα αποστειρωνεις, και τις πιπιλες?

Περιοδος μου ερχετε καθε 27 μερες σταθερα..

εφαγα 4 κουταλιες μερεντα και στανιαρα λιγο απο νευρα και ενταση....

Διαφημίσεις

Καλή επιτυχία με την εργασία σου Εύη μου και πάλι :)

Εγώ ήμουν που το πήρα, ναι. Το αγόρασα πριν κανά δίμηνο όταν άρχισα να ψάχνομαι για την εισαγωγή των στερεών, ώστε να ξέρω όταν θα έρθει η ώρα πως γίνεται, τι γεύση έχει κλπ, μην τρέχω τελευταία στιγμή.

Στην πορεία διάβαζα, το συζήτησα και με την παιδίατρο και με άλλες μαμάδες και κατέληξα στην απόφαση να μην δώσω. Η παιδίατρος μου είπε χαρακτηριστικά πως τα μόνα θρεπτικά στοιχεία που θα έχει η κρέμα αυτή θα είναι το γάλα μου εφόσον τη φτιάχνω με αυτό, αλλιώς είναι μόνο θερμίδες, τις οποίες η Βικτώρια δεν χρειάζεται!!!

εμενα παλι μου ειπε οτι οι βιολογικες με νερο δεν εχουν αξια να γινονται ! βασικα για το σκετο ρυζαλευρο οτι δεν ειναι καθολου θερμιδικο !!!:rolleyes:

Ααααχχχ!! ζηλεύωωωωωωωωωωω μπουχούχου....

πάντα τέτοιες αγκαλιές να κάνετε :)

ελα στην παρεα μας φανταρε ! χιχι!!! ελα να κοιμοιθουμε αγκαλιτσα !!!

Το κεχρί συγκαταλέγεται στα σιτηρά και ταυτίζεται με το σιτάρι και το ρύζι. Είναι πλούσιο σε υδατάθρακες και πρωτείνες και μαγειρεύεται όπως το ρύζι ή σαν χυλός.

Αυτά έχω διαβάσει, εμπειρικά δεν έχω άποψη γιατί δεν το έχω μαγειρέψει ποτέ.

αρα δν ειμαστε ακομα για σιτηρα,νομιζω ειναι για πιο αργα αυτα !Να πω και για την αποστείρωση πως την κάνουμε όχι για το μωρό, αλλά για τα δοχεία που δέχονται το φαγητό του μωρού! Το φαγητό είναι αυτό που είναι ευπαθές και πρέπει να προσέχουμε πως συντηρούμε ώστε να το δεχτεί το στομάχι του παιδιού. Κι εγώ έιχα μπερδευτεί με αυτό το θέμα!!!

Τώρα γιατί άλλοι παιδίατροι λενε ναι στην αποστείρωση και άλλοι όχι...είπαμε....οι διαφορετικές σχολές που βγάζουν!

ναι αλλα αμα ειναι ετσι η κατσαρολα που τα βραζουμε δεν αποστειρωνεται !!!! αλλα κ παλι αφου δεν νομιζω οτι αυτα τα πιατοκουταλακια αποστειρωνονται !!!

και ειπαμε ! σπουδαζαν διαφορετικα πραγματα ! αχ !

καλημερουδια σε ολη την παρεα!!!

τι κανετε αγαπες?

εμεις μια χαρα, ξυπνησαμε, φαγαμε και τωρα ξανακανουμε νανι!

Θα αναψω το τζακι τωρα και θα ερθουν και κατι φιλοι για καφε εδω στο σπιτι.

Ευακι καλη επιτυχια, ξεχασα να στο γραψω χτες!

Κοριτσια θυμαστε που ειεπ η κατερινα η μικρη οτι εκοψε την απστειρωση στις 40 μερες? ε! φανταστειτε τωρα στο 6 που ειμαστε ποσο ματαιη ειναι, αφου βαζουν τα παντα στο στομα!

οσο για το νερο απο οσο ξερω θα το βραζουμε και αρκει..

Φλωρουκο συμφωνω, θα πηγαινουμε παντου με τα βασικα μετρα προφυλαξης, δεν γινεται να μπουμε σε γυαλα.

Και της δικης μου της αρεσει η δροσια.. στηνπολυ ζεστη κοκκινιζουν τα μαγουλα της.

Βιργινακι θα περιμενω να μου δωσει οδηγιες και θα δω τι θα κανω, φανταζομαι πως οτι ειναι εποχης θα συμφωνει να το δωσουμε, τι ρολο παιζει η ηλικια?

γιατι λοιπον λενε οτι αυτο ξεκιναει στον 6ο το ταδε στον 8ο κ το αλλο στο χρονο παραδειγμα ???

εμενα μου ειπε οτι το στομαχι τους δεν ειναι ετοιμο να δεχεται απο την αρχη ολες τις τροφες !

θα το γραψω και εδω, ζηλευω πολυυυυυυ λεμε!!!

καντε κατι!!!!

χιιχι αντε ελα μαρη μια βολτα !!!! μεινε εδω σε μενα !!!

καλημερα τσουπρες!!

ειστε καλα?

Ευη καλη επιτυχια με την εργασια σου!!

Βιργινια μια απο τα ιδια! Μπαμπα μπαμπα λεει και παππου πουπου

Μαμα σιγα!! :lol::lol::lol:

Κοριτσια εμεις την αποστειρωση την κοψαμε τελη Νοεμβρη ! 5 μιση μηνων!

Και νερο πινουμε εμφιαλωμενο! ετσι μας ειπες!

οσο για τις βιολογικες κρεμες...αστο !!

Ο μικρος αναγουλιασε και το εφτυσε στο τελος! και το εκανα και με το γαλα του!

Το δοκιμαζω και εγω και....:lol::lol:

Εμενα συνεχιζει να μην πινει νερο! δαγκωνει το μπιμπερο, το ποτηρακι!

Σημερα τον εδωσα να πιει με το καπακι απο το μπιμπερο, που καλυπτει τη θηλη! και ηπιε!! :lol::lol::lol::lol:τι να πω!

μην αγχωνεσαι βρε θα το μαθει κ το νερο !!!

εχω κατι νευρα που δεν λεγεται... με φουντωσε η μανα μου..

Μιλουσαμε και της ελεγα οτι μια γλαστρα στο μπαλκονι επιασε μυγακια και την πεταξα, γιατι ηταν ολο το μπαλκονι γεματο και δεν ηξερα πως να τα κανω να φυγουν..

ε! αρχισε να μου λεει, οτι δεν αγαπαω τα λουλουδια και να τα πεταξω ολα και να ησυχασω.

Αυτα μου τα ελεγε γιατι τις γλαστρες μου τις εχει φτιαξει εκεινη με χωμα απο το χωριο και κοπρια και φανταστηκε οτι την κατηγορω..

Εγω δεν της ειπα οτι φταιει η κοπρια απλα ειπα οτι σαπισε μαλλον το λουλουδι..

Τελος παντων γελοιος λογος αλλα με φουντωσε!!!:evil:

μαλλον φταει η περιοδος μαριω !!!:tongue:

σημερα ειχαν ερθει και στο σπιτι φιλοι μας με τα παιδια τους, 3 κοριτσακια, 9-5-2 χρονων, επαιζαν μια χαρα με την δικη μας αλλα η σοφια το 2χρονο καποια στιγμη πεταξε μια κουδουνιστρα στο κεφαλι της μικρης, κατα λαθος σιγουρα και κοκκινησε το μετωπακι μας μωρε...:-(

βαλαμε νερακι και βουτυρο και ευτυχως δεν εγινε καρουμπαλο.. καλα φοβηθηκαμε πολυ.. ο μπαμπας πιο πολυ βεβαια..

κατα τα αλλα ολα καλα σπιτακι σημερα, εχω και αδιαθετησει και ειμαι σκατα απο νευρα!!!

το βουτυρο που βοηθαει ? γι απειτε κ μενα να ξερω !

Γεια σας κορίτσια!!δεν πολύ μπαίνω Facebook alla από ότι κατάλαβα θα συνατηθειτε???μπραβο!!

Εμείς φάγαμε την πρώτη μας κουταλιά,δηλαδή πιο πολύ έγλειφε το κουταλι!χαχαχα πολύ πλάκα είχε!

Αλλά μια ώρα δουλειά να φτιάξουμε το ρύζι,αποστειρωσεις κτλ για μια κουταλιά!

Δεν μπόρεσα να το αλέσω άβραστο στο στο μπλεντερ και πρώτα το εβρασα και μετά το άλεσα και μετά πρόσθεσα το γαλατακι!

Επίσης το κουταλάκι χάλασε στον αποστειρωτή, έχασε το σχήμα του!μουφα!!!

Σας φιλώ!!

αφου δεν αποστειρωνεται βρε !!!;);););)

εισαι καλα η τρεχεις ακομα με την εργασια ?

Μμ γιάμι Μερέντα.Περίοδος μια το αναφέρατε δεν έχει έρθει και ελπίζω να αργήσει μια χαρά έίμαι χωρίς αυτή, δεν έχω και τα νευράκια μου:tongue: Πρέπει να κλείσω και γυναικολόγο για το γνωστό έλεγχο μετά το εξάμηνο και τεστ παπ. Λοιπόν μη μου συγχίζεσαι για ένα λουλούδι και εγώ ότι έχω να είναι καλά η μαμά μου, αλλά απο το καλοκαίρι, βλέπω να τις κάνω επιστροφή γιατί η μικρή στο μπαλκόνι, θα είναι με τα χέρια μέσα, τα ίδια έκανε και ο μικρός. Τους αρέσει το ανακάτεμα βρε παιδί μου:rolleyes:

Μην ανυσηχείς για το κόκκινο θα φύγει, τα άτιμα όμως δεν τα προλαβαίνεις. Εύακι μου μην αποστειρώνεις, δεν χρειάζεται, αφού το παιδί έτσι και αλλιώς όλα στο στόμα τα βάζει, απλά πλύνε τα με ζεστό νερό.

Όσο για τα φαγητά που λέγαμε, Βιργινάκι μου για πόσο θα δίνεις ρυζάλευρο; ο καιρός περνάει, μια χαρά το στομαχάκι του θα δέχεται μια ωραιότητα χορτόσουπα με φρέσκα λαχανικά, ή κοτόσουπα και το απόγευμα, όσο θέλει ΄βέβαια το παιδί, δνε το πιέζουμε, παρά τη σκόνη, με απλή λογική δέστο.

Σήμερα εμείς δεν τρελαθήκαμε με την φρουτόκρεμα φάγαμε λίγη, αλλά δεν στεναχωριέμαι καθόλου, όσο είμαι σπίτι, ας τρώει όσο θέλει, έχουμε τσιτσίο. Μετά με τη γιαγούλα τι θα κάνει θα πεινάει, θα την φάει η καημενούλα.

dYU4p3.png

γιατι λοιπον λενε οτι αυτο ξεκιναει στον 6ο το ταδε στον 8ο κ το αλλο στο χρονο παραδειγμα ???

τωρα εχεις δικιο σε αυτο για τους μηνες, τι να πω, ειδωμεν!!

Μωρε την αλλη φορα σε σενα θελω να μεινω, το σκεφτομαι σοβαρα, να σε χορτασω!!!

το βουτυρο δεν κανει μελανια και καρουμπαλο, ειναι καλυτερο απο το παγο, το διαβασα και διπλα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...