Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Καλημερα κοριτσια! Ειχα ξαναρωτησει αλλα καπου χαθηκε..! Μου ειπε ο γιατρος να παω 2η-3η μερα περιοδου για πρωτο υπερηχο. Δεν το θυμομουν καθολου απο την προηγουμενη φορα! Ηθελα να ρωτησω.. τι ακριβως περιμενουμε απο αυτο τον υπερηχο. Το ενδομητριο κοιταμε; τι ακριβως.. τις ζωνες;? (Αφου ειναι πολυ νωρις για να το μετρησουμε..)

Τις καταβολές νομίζω έτσι λέγονται 

Με λίγα λόγια τη δημιουργία των ωαρίων 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

μαρακι μου στα σουπερ εχει ιταλιας στο βασιλοπουλο ας πουμε !

στο ιατρειο κ μας εχει σαν προγραμμα να μπαινουν πρωτα τα μωρακια στα ραντεβου αλλα δυστυχως οι γονεις πανε απο νωρις κ ετσι εχει παντα κοσμο σχεδον !!! γγκκρρρ κ με πιο μεγαλα παιδια !

για την καφετερεια θα πω κ δω οτι κυνηγαμε αυτες που δεν επιτρεπεται το καπνισμα, που ειναι μηδαμινες, σε παρτυ δεν πηγαινουμε κ φυσικα δεν καθομαστε εξω !

μπαμπας κ μαμα ειναι ακρως κρυουλιαρηδες οποτε πιστευουμε οτι θα κρυωνει κ το παιδι !!! κ ετσι δεν το προτιμαμε !!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

επισης μαρακι επειδη ηταν τοσο καθετη για το φαγητο το απογευμα κολλησα κ ξεχασα να την ρωτησω μεχρι ποτε ! φανταζομαι οτι καποια στιγμη θα επιτρεπεται αλλα για την ωρα φανηκε εντελως αρνητικη !

κ οπως λεγαμε κ την αλλη φορα, εχω επιλεξει αυτην για γιατρο κ πρεπει να ακολουθω τις συμβουλες της εως εκει που θεωρω οτι μπορω βεβαιως !

κ γι ατα βιολογικα καλα ειπε απαραιτητα να ειναι αλλα μη νομιζεις κιολας οτι αν δεν βρισκω θα τρελλαινομαι !!!

καλησπερα κοριτσια!!!!!111

τι κανετε?

εμεις καλα?τελειωσα και την εργασια και τη δευτερα την παραδιδω!!!!!!!

τελος!!!!!!!!1

αυριο θα φτιαξω το ρυζακι με δικο μου γαλατακι!

πηρα να δοκιμασω και το ανθος ορυζης αλλα δεν μου αρεσε καθολου!!!!!!

επισης ο γιατρος μας ειπε να συνεχισουμε την αποστειρωση (μονο τις πιπιλες καναμε δηλαδη)αλλα τωρα θα κανουμε και τα πιατακια κια τα κουταλακια κια το ποτηρακι!και το νερο βρασμενο που θα πινει το μωρο!μπλιαχ!!!!!

ουτε εμας βιργινια μας ειπε να δινουμε δευτερη φορα φαγητο!οταν ερθει η ωρα!

πηγαμε και εμεις σε ενα παρτυ,αλλα δεν προλαβαμε ουτε την τουρτα!κοιμηθηκαμε χαχχαχαχα!!

εξω βραδυ δεν βγαινουμε, τωρα αυριο θα παμε για φαγητο γιατι εχει γενεθλια ο αντρουλης μου(με τον οποιο ετοιμοι ειμαστε να αρπαχτουμε για τις κρεμες,χαχαχα) οποτε θα σας πω!ελπιζω να μην καπνιζουν!!!!1

σας φιλω!

υγ.φλωρα εσυ δεν ησουν που πηρες ενα μαυρο ρυζι για μωρα, καπου στυην κηφισια?γιατι το πηρες αφου δεν θα το δωσεις στο μωρο?????ή απλά το ειχες δει?δεν θυμαμαι!

μουτσ!

5LOMp3.png

wkcLp3.png

Διαφημίσεις

Kαλησπερούδια και εμάς, σήμερα πήγαμε σούπερ με τον μικρό, ο μπαμπάς στο σπίτι κοίμησε το κοριτσάκι του, μια χαρά, φάγαμε το φρουτάκι μας μήλο αχλάδι, καλά το πάμε, όχι πολύ ποσότητα γύρω στα 100 θα έλεγα, αύριο θα βάλω και μπανάνα. Το μεσημέρι έφτιαξα μηλόπιτα και το απόγευμα πίτσα, είχα επισκέψεις τα κουμπάρια μας με τα παιδάκια τους. Έπαιξαν τα μικρά, η δικιά μου μια χαρά ευτυχώς το κορίτσι, τώρα κοιμούνται.

Βιργινάκι μου μην τρελαίνεσαι, της δίνεις φρουτάκια όπως το πας μια χαρά, θηλάζεις οπότε θέλει και αν θέλει, ξεκινάς και τα λαχανικά σου και κοτοπουλάκι όσο για αποτευματινό, δεν χρειάζεται καν η κρέμα εμπορίου συνεχίζεις με θηλασμό, αφήνεις και αυτό το μήνα και απο τον άλλο, με το ζουμάκι απο το μεσιμεριανό, μπορείς να της βράζεις ζυμαρικούλι ή τραχανά, χωρίς αυγό αν μπορείς να βρείς και επίσης λαχανικά, καλύτερα όχι κρεατάκι στο απογευματινό να μην της πέφτουν βαριά, μεγαλώνοντας μπορείς να βάζεις λίγο και από αυτό. Επίσης υπάρχει και το κεχρί το οποίο έχει και πολύ σίδηρο με ζουμάκι απο το μεσημεριανό, δεν υπάρχει καλύτερο απο φυσικές τροφές.

Μαράκι μου εμείς πάμε σε παιδικά πάρτυ, την ΄βάζω στο σλίνγκ και κοιμάται μια χαρά εκεί, έξω για καφέ βγαίνουμε την ημέρα όταν έχει ήλιο, βράδυ δεν έχουμε βγει τελευταία, από κρύο δεν ξέρω εσείς πως τα πάτε, αλλά εδώ ακόμα μπουφάν δεν έχουμε βάλει.

Αγγελικούλα μου νεράκι θα το πιει σιγά σιγά μπουκάλι δεν υπάρχει λόγος να τους δίνεις, πάρε εκπαιδευτικό της nuk που τρέχει λίγο πιο εύκολα το νεράκι. Να σας πω την αλήθεια την δοκίμασα με καλαμάκι στην αρχή το δάγκωνε, μετά ρούφηξε μια χαρά. Βέβαια με το νερό έχει ένα θέμα όταν μπαίνει στο στόμα της κάνει σαν να της κόβεται η ανάσα, συγνώμη, αλλά ρίχνω πολύ γέλιο, όπως κάνει το φατσάκι της.

Εύα μου καλή επιτυχία μετην πτυχιακή σου.

Βιργινία μου η δικία μου όταν κλαίει λέει μαμαμαμα, το είπα του άντρα μου και με κορόιδευε, σήμερα όμως την άκουσε ο μικρός και χαρούμενος μμου λέει, ''η μπέμπα μιλάει'' του λέω ''τι λέει'', μου λέει ''ααα, μαμα''.

Αυτά τα ολίγα, σεντονάκι :tongue: πάω να ψαχτό λίγο για την αλλεργία. Τα έχει παίξει η χλωρίδα του εντέρου μου, μου λείπει το γιαούρτι, το έχω ρίξει στη ψωμούρα και περιττό να σας πω το τι αέρια έχω, συγνώμη ρε κορίτσια για το ακατάλληλο, αλλά τα έχω δει όλα μιλάμε.

dYU4p3.png

Καλημερούδια και από εμάς.

Ευτυχώς είχαμε ένα ήσυχο βράδυ, η μυτούλα της μια χαρά και κοιμήθηκε ήρεμα η καημενούλα, και τώρα κοιμάται, θα μπω για ένα μπανάκι.

Οζαλινάκι μου τι έγινε; ποιος σε πείραξε; Και εγώ είμαι λίγο στην τσίτα με το γιο μου, μας βγάζει κάτι περίεργα καπρίτσια τελευταία, όλο γκρίνια και άρνηση για όλα, του φταίει η μπέμπα, του φταίει το σχολείο, δεν ξέρω θα δείξει, Πάντως μας έχει χαλάσει την διάθεση δεν μπορούμε να τον βρούμε πουθενά.

.

Κοριτσάκι άρχισε ο μικρος να κάνει νούμερα???? Και ο δικος μου τα ιδια ακόμα. Η αγαπημένη του λέξη ειναι ΟΧΙ!!! Πόση υπομονη να δειξω????

Ιδου πως ηταν η σκατομερα μας εχθες !!!!!!

Αρχικα ειχα ατυχημα με τη μικρουλα μου την ειχα στο παρκο κ εκανα δουλειες , πηγαινοερχομουν , κ επιασε ενα παιχνιδι που εχει ενα κοκκαλινο πιαστρακι μεγαλο κ την ακουω που κλαει, παω κ τι να δω ? της ειχε σφηνωσει ενα μερος στο στομα της κ ειχε μεινει ανοιχτο επαθα πλακα σας λεω ουτε θυμαμαι πως το εβγαλα μονο οτι μετα σπαραξε στο κλαμα, πονεσε κ φοβηθηκε κ εκατσα στον καναπε σας λεω κοντεψα να λυποθυμησω !!! δεν το χω εγω αυτο !!! δεν τα αντεχω τα χτυπηματα.......

μετα εφαγε φρουτοκρεμα την εκανε ολη εμετο, κ νωρις το απογευμα, φευγουμε για ριβερ γουεστ !!! παμε να αλλαξουμε καποια ρουχα της μικρης, πουθενα η αλλαγη ..δεν την ειχαμε παρει μαζι τελικα !!! καθομαστε γι ακαφε ταιζω την μικρουλα μου, κ παω στο μουστακα για να παρω κανα παιχνιδι κ την αφηνω με το μπαμπα !!! με παιρνει καπακι τηλεφωνο κ παω κ τι να δω παλι ??? ειχε κανει παλι εμετο, κ ηταν πασαλυμενη απο πανω ως κατω μπλουζες φουστες καλσον μεχρι κ το καροτσι ηταν μεσα στον εμετουλι !!! ανοιγω την τσαντα κ τι να δω ??????????????? αχ !!!γι απρωτη φορα δεν ειχα παρει δευτερη αλλαξια !!! πρωτη φορα στους 6 μηνες που κυκλοφορω !!!!!! αδυνατον !!! φευγουμε αρων αρων, παω αγοραζω ενα φορμακι ολοσωμο κ της φοραω ετσι κοριτσια, ουτε πλυσιμο τιποτα !!! αφου ηταν μουσκεμα η ψυχη μου.χεσμενη κιολας εγω, μην μου βγαλει κ καμια αλεργια !!!!! τεσπα ερχομαστε σπιτι, την αλλαξα κ ολα καλα μετα. !!!!! αλλα γενικα ηταν ολα θεοστραβα την τυχη μου !!!!!!!

Βιργινια μου καλα έκανες και της αγόρασες άλλο φορμάκι! Η μικρη δεν έπρεπε να μεινει έτσι! Οσο για τη μέρα σου, ήαν πράγματι χάλια!!!

Εμεις είμαστε καλα. Η μπέμπα νομιζω ανάρρωσε πλέον και βρήκε τον καλο της εαυτό! Ήσυχη, ηρεμη και χαμογελαστή!

Ο Γιάννης μου ζωηρότατος όπως πάντα.

Εγώ???? Στην τρέλα μου!!!!

κατι λέγατε και θηλασμο και κρεμες πάλι αλλά απο τη βιασύνη μου δεν μπορεσα να τα διαβάσω....σορρυ.....

Σας φιλώ γλυκά γλυκά!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

cEyXp3.png

q61sp3.png

Kαλησπερούδια και εμάς, σήμερα πήγαμε σούπερ με τον μικρό, ο μπαμπάς στο σπίτι κοίμησε το κοριτσάκι του, μια χαρά, φάγαμε το φρουτάκι μας μήλο αχλάδι, καλά το πάμε, όχι πολύ ποσότητα γύρω στα 100 θα έλεγα, αύριο θα βάλω και μπανάνα. Το μεσημέρι έφτιαξα μηλόπιτα και το απόγευμα πίτσα, είχα επισκέψεις τα κουμπάρια μας με τα παιδάκια τους. Έπαιξαν τα μικρά, η δικιά μου μια χαρά ευτυχώς το κορίτσι, τώρα κοιμούνται.

Βιργινάκι μου μην τρελαίνεσαι, της δίνεις φρουτάκια όπως το πας μια χαρά, θηλάζεις οπότε θέλει και αν θέλει, ξεκινάς και τα λαχανικά σου και κοτοπουλάκι όσο για αποτευματινό, δεν χρειάζεται καν η κρέμα εμπορίου συνεχίζεις με θηλασμό, αφήνεις και αυτό το μήνα και απο τον άλλο, με το ζουμάκι απο το μεσιμεριανό, μπορείς να της βράζεις ζυμαρικούλι ή τραχανά, χωρίς αυγό αν μπορείς να βρείς και επίσης λαχανικά, καλύτερα όχι κρεατάκι στο απογευματινό να μην της πέφτουν βαριά, μεγαλώνοντας μπορείς να βάζεις λίγο και από αυτό. Επίσης υπάρχει και το κεχρί το οποίο έχει και πολύ σίδηρο με ζουμάκι απο το μεσημεριανό, δεν υπάρχει καλύτερο απο φυσικές τροφές.

Μαράκι μου εμείς πάμε σε παιδικά πάρτυ, την ΄βάζω στο σλίνγκ και κοιμάται μια χαρά εκεί, έξω για καφέ βγαίνουμε την ημέρα όταν έχει ήλιο, βράδυ δεν έχουμε βγει τελευταία, από κρύο δεν ξέρω εσείς πως τα πάτε, αλλά εδώ ακόμα μπουφάν δεν έχουμε βάλει.

Αγγελικούλα μου νεράκι θα το πιει σιγά σιγά μπουκάλι δεν υπάρχει λόγος να τους δίνεις, πάρε εκπαιδευτικό της nuk που τρέχει λίγο πιο εύκολα το νεράκι. Να σας πω την αλήθεια την δοκίμασα με καλαμάκι στην αρχή το δάγκωνε, μετά ρούφηξε μια χαρά. Βέβαια με το νερό έχει ένα θέμα όταν μπαίνει στο στόμα της κάνει σαν να της κόβεται η ανάσα, συγνώμη, αλλά ρίχνω πολύ γέλιο, όπως κάνει το φατσάκι της.

Εύα μου καλή επιτυχία μετην πτυχιακή σου.

Βιργινία μου η δικία μου όταν κλαίει λέει μαμαμαμα, το είπα του άντρα μου και με κορόιδευε, σήμερα όμως την άκουσε ο μικρός και χαρούμενος μμου λέει, ''η μπέμπα μιλάει'' του λέω ''τι λέει'', μου λέει ''ααα, μαμα''.

Αυτά τα ολίγα, σεντονάκι :tongue: πάω να ψαχτό λίγο για την αλλεργία. Τα έχει παίξει η χλωρίδα του εντέρου μου, μου λείπει το γιαούρτι, το έχω ρίξει στη ψωμούρα και περιττό να σας πω το τι αέρια έχω, συγνώμη ρε κορίτσια για το ακατάλληλο, αλλά τα έχω δει όλα μιλάμε.

Δεν έχετε φορέσει μουφάν??? Μια χαρά ειστε. Οχι οτι και εδω εχει κρυο, αλλα σαφως το μπουφανάκι το θέλουμε

Κεχρι που θα βρώ? ποτε το δίνω???

Τι αλλεργια έχεις??/Σορρυ δεν παρακολουθησα.....

cEyXp3.png

q61sp3.png

Και εγω το ιδιο προβλημα με την Αγγελικη,ενω τρωει δεν πινει καθολου νερο! Ουτε τσαι, ουτε μαραθο....τιποτα!

Το μπιμπερο το μασαει,τον πηραμε και ποτηρακι nuk αλλα τιποτα παιζει!

Σημερα πηγαμε επισκεψη και πινει ο ανδρας μου νερο, εβγαλε μια γλωσσα οπως κανουν τα διψασμενα σκυλακια,και περιμενε!

τον εδωσε και ηπιε! θα με τρελανει!

Ενω πριν τον εδωσα το ποτηρακι του και δεν επινε!:lol::lol::lol::lol:

γεια σας κοριτσια, τι κανετε εμεις μια χαρα, πηγαμε στο παρτυ, γυροσαμε νωρις, ο μπαμπας μας πηγε να δει τον αγωνα και εγω εδω σπιτακι.. εβαλα την μικρη για υπνο.

Ωραια περασαμε στο παρτυ, ηταν ολα τα ξαδελφια μου, οι θειοι μου, ολα καλα!!

Βιργινακι μου μιλησε το μικρο σου!! εμενα σημερα η δικη μας ελεγε συνεχεια μπου-μπου και ο πατερας μου ελεγε οτι ελεγε παππου!!

Οσα για τα βιολογικα, θα δω πρωτα με τι θα μου πει να ξεκινησουμε και μετα οτι βλεπω.. παντως θελω να της δωσω οτι ειναι εποχης..

Μπλουμπλου μου πες μας λεπτομερειες για το κεχρι.. πως πας με τα αλλεργικα σου? κανεις κατι?

εγω παντως κοριτσια θα περιμενω να μου δωσει οδηγιες η γιατρος για τα γευματα, δηλαδη ποσα και ποτε και μετα βλεπουμε.. υπομονη, βασικα θηλαζουμε και μετα ολα τα αλλα..

Οσο για το κρυο, εμεις τα πρωινα καθομαστε παντα εξω οταν εχει ηλιο, μια χαρα καιρο εχουμε... εμεις εδω εχουμε θεμα με την υγρασια. εχουμε μπολικη και το βραδυ απλα δεν πολυκυκλοφορουμε εξω.

Ευακι ακομα αποστειρωση? εμας μας την εκοψε, και πολυ την κρατησαμε μονο πιπιλες ειχαμε φυσικα..αλλα τωρα τις πλενω καλα με ζεστο νερακι και ολα οκ! Τα πιατα και τα κουταλια δεν αποστειρωνονται απο οσο ξερω..

Κατερινακι μια χαρα το μικρο σου, μπραβο! περαστικα και αγυριστα!

Ζωιτσα μαλλον ο μικρος θελει νερο μονο απο τον μπαμπα του!!!:lol::lol:

Διαφημίσεις

Καλησπερουδια!!!! Λιγος χρονος και για δυκτιωση!!!! Ειμαστε καλα! Ποναμε παλι βεβαια και εχουμε γεμισει σαλια, αλλα την παλευουμε! Κανουμε και μπρρρρρρρρρρρρρ και γεμιζουμε τα παντα σαλια!!!!!

Χαιρομαι που ειστε ολες καλα!!!! Μακαρι να τα καταφερουμε και με τα φαγητα τοσο καλα οπως και με το θηλασμο!!!

Μαρακι, εδωσα για 1 εβδομαδα μονο ρυζαλευρο και μετα εβαλα φρουτα. Αυριο θα προσπαθησουμε να φαμε και τα 3 φρουτα μαζι. Οσον αφορα τα υπολοιπα φαγητα, φρουτα, και αλλαγη κρεμας μου ειπε απο τον αλλο μηνα που θα παμε. Οσον αφορα τον θηλασμο, του συμπληρωνω κ μετα απο την φρουτοκρεμα στο δεκατιανο μας και μετα απο την κρεμα το αππογευμα-αλλα οχι στο καπακι. Αφηνω να περασει κανα μισαωρο, για να μην συνδυαζει στο πονηρο κεφαλακι του οτι αν δεν φαω δε πειραζει-θα μου δωσει γαλατακι η μανουλα!!!!!!!!

Σας φιλω και ελπιζω αυτη την εβδομαδα να εχω πιο ενεργο δραση στο φορουμ μας!!!! Καλο και ησυχο βραδυ να εχουμε!!!!!

GKvPp2.png

nN72p2.png

SoVDp2.png

Καλημερα μανουλες !!!

Χθες εφτιαξα αυτη τη συνταγη που ειχε ο καλλιδης στη μενεγακη με το χοιρινο στη λαδοκολλα καλα μιλαμε βγηκε μουρλια !!! ο αντρας μου εγλυφε κ το πιατο ! χαχαχα!!!

Μετα καναμε μπανακι κ εγω με τη μπεμπα την πεσαμε στον καναπε γι αυπνο αγκαλιτσα με το τζακι αναμμενο κ τα φωτακια απ το δεντρο μας φυσικα ! τελεια ηταν ! ο μπαμπας εβλεπε μπαλα κ στις 1 που τελειωσε πηγαμε ολοι μαζι στο κρεββατι μας !!!

Μπλουμπλουδακι μου τρωει 100 μλ μονο με δυο φρουτα ? μωρε μπραβο ! εμενα χωρις τη μπανανα ειχε μεινει στις 2-3 κουταλιες γι αυτο κ την εβαλα λιγο νωριτερα κανα δυο μερες !!!Οσο για το απογευμα, μα πως να βαλω ζυμαρικουλι αφου μου ειπε οχι φαγητο το απογευμα ??? εστω κ τον αλλο μηνα δε νομιζω οτι θα με αφησει !

Για τις κρεμες μου ειπε να φοβαμαι πιο πολυ τα βιολογικα τα δικα μας παρα αυτες !

αλλα μου ειπε ομως αν θελω να σταματησω κ να θηλαζω !!! εγω συνεχιζω κ βλεπω πως θα διαμορφωθει το προγραμμα!

το κεχρι ειναι δημητριακο ???

απλα το θεμα ειναι μαρακι αυτο λεω κ για σενα, οτι ναι θελουμε εποχης απλα πρεπει να ταιριαζουν στην ηλικια τους !!!! εμενα γι αυτο μου εδωσε βιολογικα πχ !!!

ευακι μου, τι διαφωνια εχετε με τον καλο σου για τις κρεμες ??

οσο γι ατην αποστειρωση εμας μας την εχει κοψει απλα οταν πεφτουν κατω οιπιπιλες τοτε να τις αποστειρωνω !

το νερο το αποστειρωνα κ αυτο τωρα μου ειπε να το βραζω στον βραστηρα κ αρκει αυτο !

ετσι κ αλλιως χωνει τα παντα κυριολεκτικα στο στομα της !!!

αυτα τα ολιγα οπου να ναι θα ξυπνησουν , αντε να κανω καμια γρηγορη δουλεια κ να ετοιμαστω γιατι θα παμε στη μαμα μου για φαγητο κ μετα βολτα με τα κοριτσουδια !!!!

φιλακια σε ολες !!! ομορφη κυριακη να εχουμε !

Σημερα πηγαμε για καφε, δεν διαλεξαμε εμεις ομως την καφετερια με αποτελεσμα να παμε σε μια που ειχε πολυ κοντα τα τραπεζια, καπνιζαν, εβηχαν, σκατουλες..

Γυρισα το παιδι πλατη σε ολους και δεν το εβγαλα απο το καροτσι, παρα μονο για να φαει.

καθομασταν εξω ευτυχως, ειχε πολυ ωραιο ηλιο..

Το συζητουσα και με την Βιργινια, εσεις τι λετε? τα βγαζετε τα παιδακια σας εξω, που τα πατε? σε παιδοτοπους? που?

Α!πηγα και καλτσεντονια και πηρα καλσον της κορης μου, πολυ ωραια σχεδια και οχι πολυ ακριβα, 5-6? το καθενα, μου αρεσαν.

Εμείς βγαίνουμε και πάμε σχεδόν παντού. Ακόμη έχει καλό καιρό και το ιδανικό είναι να πάμε για καφέ στη λιακάδα, έξω, με μπουφανάκι και κουβερτάκι η μικρή είναι κομπλέ. Έχω παρατηρήσει πως της αρέσει η δροσιά!

Αν δεν μπορούμε να καθήσουμε έξω θα πάμε κάπου που να μην έχει τσιγάρα, πολλά καφέ δεν επιτρέπουν το κάπνισμα ή εχουν 2 ξεχωριστές σάλες ή θα πάμε για φαγητό που εκεί σίγουρα δεν καπνίζουν ;)

Και σε πάρτυ έχουμε πάει και επαφές με υγιή, βέβαια, παιδάκια έχουμε! Δύσκολα φαντάζομαι μια μαμά θα πάει το παιδί της, αν είναι άρρωστο, σε ένα πάρτυ, οπότε επαφύομαι σ΄αυτό. Άλλωστε είναι μικρή ακόμη και δεν έρχεται σε "στενή" επαφή με τα πιτσιρίκια.

επισης εχει λυσσαξει το βρωμοπαιδο να λεει μπαμπαμπαμπα γιαγιαγιαγιαγια !!!

εγω δεν υπαρχω πουθενα στις αναζητησεις της !!!!

βρωμοπαιδι σας λεω ! χαχαχα!

χαχαχαχα Βιργινία! κι εμένα όλο μπαμπαμπα λέει και παπαπουπου!!

Αχ, σε καταλαβαίνω απόλυτα...εδώ δίαιατα κάνουμε και μας φεύγει το σκαρπέλο...εσύ που έχεις κόψει ολόκληρη αλυσίδα τροφίμων από τη διατροφή σου...φαντάζομαι!!

Μια χαρά τα νεάκια σας πάντως...φιλάκια

Και εγω το ιδιο προβλημα με την Αγγελικη,ενω τρωει δεν πινει καθολου νερο! Ουτε τσαι, ουτε μαραθο....τιποτα!

Το μπιμπερο το μασαει,τον πηραμε και ποτηρακι nuk αλλα τιποτα παιζει!

Σημερα πηγαμε επισκεψη και πινει ο ανδρας μου νερο, εβγαλε μια γλωσσα οπως κανουν τα διψασμενα σκυλακια,και περιμενε!

τον εδωσε και ηπιε! θα με τρελανει!

Ενω πριν τον εδωσα το ποτηρακι του και δεν επινε!:lol::lol::lol::lol:

χαχαχα, θα μας τρελάνουν τα μωράκια μας λέμε!!!

Mopep2.png1LxNp2.png

τελειωσα και την εργασια και τη δευτερα την παραδιδω!!!!!!!

τελος!!!!!!!!1

αυριο θα φτιαξω το ρυζακι με δικο μου γαλατακι!

επισης ο γιατρος μας ειπε να συνεχισουμε την αποστειρωση (μονο τις πιπιλες καναμε δηλαδη)αλλα τωρα θα κανουμε και τα πιατακια κια τα κουταλακια κια το ποτηρακι!και το νερο βρασμενο που θα πινει το μωρο!μπλιαχ!!!!!

υγ.φλωρα εσυ δεν ησουν που πηρες ενα μαυρο ρυζι για μωρα, καπου στυην κηφισια?γιατι το πηρες αφου δεν θα το δωσεις στο μωρο?????ή απλά το ειχες δει?δεν θυμαμαι!

μουτσ!

Καλή επιτυχία με την εργασία σου Εύη μου και πάλι :)

Εγώ ήμουν που το πήρα, ναι. Το αγόρασα πριν κανά δίμηνο όταν άρχισα να ψάχνομαι για την εισαγωγή των στερεών, ώστε να ξέρω όταν θα έρθει η ώρα πως γίνεται, τι γεύση έχει κλπ, μην τρέχω τελευταία στιγμή.

Στην πορεία διάβαζα, το συζήτησα και με την παιδίατρο και με άλλες μαμάδες και κατέληξα στην απόφαση να μην δώσω. Η παιδίατρος μου είπε χαρακτηριστικά πως τα μόνα θρεπτικά στοιχεία που θα έχει η κρέμα αυτή θα είναι το γάλα μου εφόσον τη φτιάχνω με αυτό, αλλιώς είναι μόνο θερμίδες, τις οποίες η Βικτώρια δεν χρειάζεται!!!

Mopep2.png1LxNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...