Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 hours ago, Makelen said:

Καλημερα κοριτσια! Ειχα ξαναρωτησει αλλα καπου χαθηκε..! Μου ειπε ο γιατρος να παω 2η-3η μερα περιοδου για πρωτο υπερηχο. Δεν το θυμομουν καθολου απο την προηγουμενη φορα! Ηθελα να ρωτησω.. τι ακριβως περιμενουμε απο αυτο τον υπερηχο. Το ενδομητριο κοιταμε; τι ακριβως.. τις ζωνες;? (Αφου ειναι πολυ νωρις για να το μετρησουμε..)

Καλησπέρα Makelen και εμένα το ίδιο μου είπε τώρα θα αρχίσω και εγώ πιστεύω σε μια εβδομάδα περίπου. Μου είπε για να δει αν είναι κυστικά αν καταλαβα καλά και να κάνω παράλληλα και εξετάσεις αίματος την ίδια μέρα. Η αλήθεια είναι ότι μου ακούστηκε και εμένα κάπως ... αλλά λέω οκ σκέψου ότι αυτοί ειναι εξοικειωμένοι με αυτό, ενώ εγω μόνο που το ακουσα γουρλωσα τα μάτια 🙄  Καλη επιιτυχία σου εύχομαι να πάνε όλα καλά 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Μα δεν είπα βιργινακι για έτοιμη κρέμα,αλλα για ρύζι με δικο μου γάλα!!

Δεν ξέρω ανα κάνω λάθος αλλα μου δημιουργούν και την εντύπωση ότι με την απογευματινή κρέμα δεν θα παει καλα ο θηλασμος και με αγχωνουν περισσότερο!!τι να πω,

Δηλαδή το ρυζαλευρο που τρώνε παρα πολλα μωρά και απο πιο μικρά λάθος η σωστό δεν το κρίνω,δεν είναι ρύζι??

Τότε όλα έχουν προβλημα με το σίδηρο??

Δεν ξέρω μπερδεύτηκα σας λέω!και τελικά απάντηση δεν πήρα!!

Σας φιλω!

5LOMp3.png

wkcLp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Βιργινια τι να πω....σκατομερα!

Ενταξει τωρα ειναι η μπουμπουκα?

Ποιος ξερει..μπορει να την ενοχλουσε κατι στο στομαχακι της!

Να σε πω δεν ξερω αν πιστευεις στο ματι...εγω παλι ναι! μηπως στη ματιασαν?(μπορει να σε λεω και χαζα αλλα εγω πιστευω)

καλημέρα.

Εύη καλή επιτυχία σου εύχομαι να πάνε όλα καλά με την εργασία σου.;)

Βιργινία από τετοια ουυυυυυυυυ πολλά απο εδω και πέρα απλα να είναι μικρά και ανωδυνα όσο γίνεται.;)

Μπλουμπλου μου για να εχω νευρα δεν χρειαζεται να με πειράξει κανείς.:rolleyes:

ειμαι νευρική από την φύση μου και όπως λέει και η μάνα μου ακόμα και το βρακί μου μου φταίει....

ο Θωμάς πάει θέτρο σήμερα:rolleyes::rolleyes: και όλη νύχτα παραμίλαγε.Το κοριτσάκι μου ήσυχο μόνο 2 φορίτσες έφαγε.:tongue::tongue:

Σημερα θα φάμε και φρούτα......για να δούμε.:!:

ααα οζαλινακι μου δε γινεται να τα αποφυγουμε ?

ζωιτσα ολα καλα τωρα !πιστευω πολυ στο ματι, αλλα τι να πω ολα ξεκινησαν στραβα απ το πρωι κ δεν ειχαμε βγει εξω ημασταν σπιτι οταν αρχισε ολο αυτο !

ευακι ναι ρε εσυ αρχικα ειπες για το δικο σου γαλατακι, αλλα μετα κατι ρωτησες για τη βανιλια, κ σου λεω αυτο μην της το πεις καν ! χαχαχαχ!οσο για το θηλασμο μην αγχωνεσαι ! δεν παθαινει τπτ οσο το παιδι μπαινει στο στηθος !! μετα το φαι καμια ωρα μετα ζητανε παντα ! εμενα εχει τυχει να θηλασει κ κατευθειαν μετα την κρεμα !!!

εχει τυχει ομως να περασει κ ωρα κ να μην θελει 1 εκει εβγαλα λιγο με το χερι μου απλα για να υπαρξει η κινηση , ξερεις !!!

ξυπνησε το λουλουδι μου !

Καλημερούδια εμείς δεν κοιμηθήκαμε καλά σήμερα, ξύπνησε 1.30 έφαγε κοιμήθηκε μετά 3 παρά ,΄εφαγε δεν κοιμόταν τα έκανε κιόλας πήγε 4 και μετά της 7. Τώρα κοιμάται από της 9.30 έκανε κάτι δουλειές κια περιμένω να ξυπνήσει να φάμε φρουτάκι.

Εύα μου η βανίλια ρυζάλευρο του εμπορίου περιπέχει σίδηρο και βιταμίνες γι' αυτό τη συστήνουν, κοινώς είνια επεξεργαμένη τροφή. Εμείς ξεκινάμε με φρουτάκια και την άλλη βδομάδα θα φτάξω ζωμό κοτόπουλο και θα βάλω καροτάκι και μετά άλλα λαχανικά. Έχουμε και το θέμα με την αλλεργία , προχθές της έκανα μάγιερ γιατί είχε δει ροζ βλένες και ήταν ασθενός θετική ,δηλαδή αρνητική.:rolleyes: Θα επαναλάβω την άλλη βδομάδα.

Οζαλινάκι μου γέλασα με αυτό που λέει η μαμά σου. άκου και το βρακί σου φταίει χαχαχαχα.

Βιργινάκι μάλλον κάποια ιωσούλα πέρασε η μικρή, τέλος καλό όλα καλά. Όσο για το μικρό, προσπαθουμε να μην του δίνουμε πολύ προσοχή, την απαιτούμενη μόνο γιατί μετά σου λέει ,,α μια χαρά αυτοί με τρέχουν, οπότε θα συνεχίσω. Γενικώς μας έχει ψήσει ένα μήνα τώρα.

Πάω να ξεπλυνω τη μάσκα, είπα να ενυδατώσω μούρη λίγο. :wink:

dYU4p3.png

Διαφημίσεις

καλη μου μπλουμπλουδιτσα αν ηταν ιωση δεν θα το επερνα χαμπαρι ? δεν ειχε τπτ το παιδ ουτε μυξες ουτε κατι !!! λοιπον η γκαντεμια συνεχιστηκε κ σημερα !

η μικρη εφαγε προς εκπληξη μου ολην την φρουτοκρεμα κ μολι ςτην σηκωσα για να ρευτει την εβγαλε ολη ! ολη κοριτσια κυριολεκτικα !!! ειμαι να σκασω !!!!!

εχω παιδιατρο στις 4,30 οποτε θα δω τι θα πει !

οσο για τον μικρο ,αχ δυσκολα μπορεις να χειριστεις γενικα τετοιες καταστασεις ! εγω ειμαι νευρικη κιολας, δεν ξερω πως θα αντιδρω μεθαυριο !!!

Γεια σας κοριτσια!!!

γυρισαμε απο την μαμα, περασαμε πολυ ωραια η μικρη μου ηταν μια χαρα, επαιξε με τους παππου και γιαγια και χορτασε αγκαλια..

Τωρα το πρωι ειχαμε παει γαι ψωνια, πηραμε βιβλια για δωρα σε κατι κοριτσακια φιλων που εχουν γενεθλια, εχουμε να παμε σε παρτυ σημερα και αυριο!!

Ζωιτσα συμφωνω με Μπλουμπλου, βαλε οτι λαχανικο βρεις που να ειναι εποχης και καροτο γιατι δεν βαζεις? ειναι πολυ γλυκο και πλουσιο με πολυβιταμινες..

Μπλουμπλου παραξενεψε ο μικρουλης σου, αχ, μωρε τα καημενα ζηλευουν...

Οζαλινακι κουραγιο εγω δεν ειμαι πολυ καθολου νευρικη αλλα οταν ειναι ο αντρας μου οποτε δεν λειπει η ενταση..

Ευακι εγω την ρωτησα την δικια μου για κρεμες και μου ειπε οτι θα μου πει τον αλλο μηνα οποτε δεν ξερω να σε κατατοπισω..

Βιργινακι τι γκαντεμομερα ηταν αυτη κοριτσι μου? δεν βαριεσαι συμβαινουν αυτα.. υπομονη και εμενα μου εχει τυχει να μην εχω παρει ρουχα μαζι μου αλλα οχι σε τετοια περιπτωση, εμετου εννοω, ευτυχως!

ευακι μην πεις στην αγλαια για κρεμα βανιλια κ γενικα εμποριου θα της σηκωθει η τριχα καγκελο ! ειναι πολυ κατα κ το ξεριες ε ??

καλα η αγλαια... ο,τι και να ακουσει εκτος αποκλειστικου θηλασμου παλι της σηκωνεται η τριχα!!! (σορυ, κακία αλλα δεν την μπορω ρε παιδια...)

Καλημερα και απο εμας! Αυτες οι μερες ηταν πολυ κουραστικες-πολυ τρεξιμο! Τη Δευτερα πηγαμε παιδιατρο και μας βρηκε μια χαρα και μας ειπε να ξεκινησουμε φρουτακια. Φαγαμε(λεμε τωρα) 2 μερες μηλο, 2 μερες αχλαδι και αυριο μπανανα. Το αχλαδι μας αρεσε καλυτερα. Το απογευμα τρωμε ρυζαλευρο-βανιλια, που τωρα πια το τρωμε με μεγαλυτερη ευχαριστηση. Εχτες φαγαμε 100 ml. Το επιθυμητο μου ειπε ο παιδιατρος ειναι 150-200 ρυζαλευρο κ περιπου τοση φρουτοκρεμα( μισο φρουτο απο το καθε ειδος δηλαδη). Νερο δε πινει, μονο αν του μπει στο στομα απο το ποτηρακι ή απο το μπιμπερο(που δεν το πιπιλαει με τιποτα λεμε) επειδη τα δαγκωνει. Πως θα μαθει να πινει? Οταν τρωει κρεατοσπουπα μου ειπε ο παιδιατρος οτι πρεπει να πινει νερο. Απο κιλα ειμασταν 7 και 68 ποντους υψος. Δοντια εν αναμονη, αν κ τα κατω λεει παλι οτι ειναι ετοιμα!!! Συνεχιζω λιγο αργοτερα...φιλια!

GKvPp2.png

nN72p2.png

SoVDp2.png

γεια σου Αγγελικουλα μου, μια χαρουλα καλη αρχη στο φαγητακι σας!!

να σε ρωτησω, ξεκινησες και φρουτα το πρωι και κρεμα το μεσημερι?

Δηλαδη δυο γευματα κατευθειαν στερεες?

εμενα μου ειπε να ξεκινησουμε δεκατιανο φρουτα και ολα τα υπολοιπα γαλα, μολις ολοκληρωσουμε την φρουτοκρεμα, δηλαδη να μην συμπληρωνω με θηλασμο θα παμε στα λαχανικα και το απογευμα την ρωταω τι θα δινω τοτε? γαλα μου λειει..

Απλα ρωταω μη τυχον και εχεις θεμα με τον θηλασμο..

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Μπαμπάς και κόρη κοιμούνται αγκαλίτσα και βρήκα ευκαιρία να σας διαβάσω :)

Δεν ξέρω ανα κάνω λάθος αλλα μου δημιουργούν και την εντύπωση ότι με την απογευματινή κρέμα δεν θα παει καλα ο θηλασμος και με αγχωνουν περισσότερο!!τι να πω,

Δηλαδή το ρυζαλευρο που τρώνε παρα πολλα μωρά και απο πιο μικρά λάθος η σωστό δεν το κρίνω,δεν είναι ρύζι??

Τότε όλα έχουν προβλημα με το σίδηρο??

Δεν ξέρω μπερδεύτηκα σας λέω!και τελικά απάντηση δεν πήρα!!

Ευάκι, μην πελαγώνεις γλυκειά μου :)

Το ρυζάλευρο είτε είναι φυσικό είτε είναι επεξεργασμένο, εμποδίζει την απορρόφηση σιδήρου. Θα ήταν καλύτερο-από τη στιγμή που θηλάζεις αποκλειστικά-να μη δοθεί στο παιδί αφού είναι μόνο θερμίδες και να λάβει σίδηρο και υπόλοιπες βιταμίνες από φυσικές τροφές (φρούτα, λαχανικά, κρέας). Δεν χρειάζεται δλδ να κάνει σώνει και καλά απογευματινό γεύμα με ρυζάλευρο, θα δίνεις φρουτόκρεμα το πρωί και την υπόλοιπη μέρα θα θηλάζεις. Όταν σιγά σιγά μπουν οι περισσότερες τροφές το απόγευμα μπορείς να δίνεις πάλι φρούτα, ή λίγο από το μεσημεριανό ή αβοκάντο, υπάρχουν πολλές επιλογές. Έτσι ομαλά θα ρυθμιστεί και η παραγωγή σου.

Καλή επιτυχία με την πτυχιακή σου, κοριτσάκι :)

Βιργινία, πως είναι η μικρή σήμερα? τι σας είπε η παιδίατρος?

Αγγελικούλα μια χαρά τα πάτε. Μην αγχώνεσαι με το νερό, σιγά σιγά θα μάθει, μην τον πιέζεις...έχεις δει άνθρωπο να μην πίνει νερό??? Όταν διψάσει και το συνδυάσει στο μυαλουδάκι του θα πιει ;)

Μαράκι, πως τα περάσατε στο πάρτι?

Μπλουμπλού, υπομονή με τον γιόκα σου...τι άλλο να σου πω...

(κάνουμε και μάσκες βλέπω...:P )

Οζαλινάκι πως τα πήγατε με τα φρούτα?, φάγατε?

Ζωίτσα, να βάλεις γλυκοπατάτα...όσα μωρά έχω ακούσει να την τρώνε τους αρέσει πολύ, όπως και το παντζάρι.

Σήμερα το πρόγραμμα έχει χριστουγεννιάτικα ψώνια και φαγητό στην παραλία, οπότε θα τα ξαναπούμε το βραδάκι.

Φιλάκια πολλά στα μπουτάκια

xxx

Mopep2.png1LxNp2.png

καλημερα!

τι κανετε? εμεις μια χαρα, το βραδυ πηγαμε στο παρτυ, φορεσαμε και καπελακι παρτυ αμε... οπως τα αλλα τα παιδακια!! ωραια περασαμε, μολις κοψαμε τουρτα το πλασμα κοιμηθηκε και ετσι ειμασταν και εμεις ησυχοι...

Μετα γυρισαμε σπιτι, ειχαν ερθει κατι ξαδελφια του αντρα μου και κατσαμε μεχρι τις 12, το πιαδι κοιμηθηκε 12:30 και ετσι δεν ξυπνησε το βραδυ:rolleyes::rolleyes:!!!

Σημερα εχει βολτα στην πλατεια, κατι ψωνια και μετα καφε, το απογευμα εχουμε και αλλο παρτυ γενεθλιων, τωρα που το σκεφτομαι ολοι μας οι φιλοι Μαρτιο εκαναν τρελιτσες???:lol::lol::lol:

Φλωρουκο καλα να περασετε!!

Καλημερα κοριτσια!!!

τι κανετε?Τα ζουζουνακια μας?

Το δικο μου κοιμαται, εφαγε και νανι!

Βιργινια αληθεια τι σε ειπε η γιατρος?

Αγγελικη τα ιδια και εμεις! Τρωμε φρουτο, κρεας, ρυζαλευρο αλλα νερο γιοκ! Το μπιμπερο το δαγκωνει, τον πηραμε ποτηρακι και εκεινο ανοιγει η τρυπα και το δαγκωνει και κατι πινει..ελαχιστα!Οσο για τα δοντια.ακριβως το ιδιο! ετοιμα ειναι αλλα ακομα τιποτα!:D

Μαρια-Ελπιδα φανταζομαι με το καπελινο ε? τρελα!!Νινι μου!:D

Το προγραμμα εχει χαλβα σιμιγδαλενιο με σταφιδα και καρυδια, φαγητο για τον παιδαρο και για εμας!

Οσο για τη γλυκοπατατα πηραμε!!!σημερα θα τον δωσω μπροκολο και μεθαυριο θα τον δωσω! Εντωμεταξυ εμεις δεν εχουμε φαει καθολου, ουτε ξερω τι ειναι σαν γευση!:lol::lol::lol:

γεια σας μανουλες !!!!

αρχικα θελω να πω στη ζωιτσα οτι κ να σου λεμε εμεις εδω πρεπει να παιρνεις εγκριση απο τον γιατρο σου κοριτσακι οκ ????

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΛΑΛΑΚΙΑ !!!

Ειχα τη μαμα μου να μου λεει για μπισκοτα πηρα κ γω μια μπισκοτοκρεμα εγραφε μετα τον 5ο οκ λεω θα την δωσω χωρις να τηλ στη γιατρο !

το αποτελεσμα ηταν να με χεσει γιατι λεει το μπισκοτο εχει μελι κ δεν κανει σε αυτην την ηλικια !!! κ κακως δεν την πηρα τηλεφωνο !

ερχεστε μου λεει εδω μας δινετε ενα σκασμο λεφτα κ κανετε του κεφαλιου σας ? κ ειχε δικιο !!!

πηγαμε λοιπον ειμαστε οκ, 7300 66,5 ξεκιναμε καροτο πατατα κολοκυθι τωρα, απο δευτερα + κρεμμυδι+μαιντανο+λεμονι την επομενη βδοματα κοτοπουλο, κ την μεθεπομενη μοσχαρι !!!!

της ειπα να δινω κ το απογευμα φαγητο κ με μαλωσε κ εδω !

αν δεν θελω να δωσω ξανα κρεμα να την θηλαζω μονο αλλα αρνειται πεισματικα για δυετερη φορα φαγητο !!!

την πατατα εμενα μου ειπε να την βαζω στο μουλτι κ οταν ειπα οτι γινεται λαστιχο(οπως γραψαμε εδω χαχαχα) μου ειπε να κοιταξω να ζησω ομορφα τη ζωη με το παιδι μου κ να αφηνω τα χαζα ! χαχαχα!!!!

επισης για τα φρουτα της ειπα να βαλω παραπανω οπως ελεγα με αλα κοριτσια κ ειπε ειναι μονο αυτα γι ατην ηλικια της !!! να μην τρεχω ! θα ρθει η ωρα να βαλουμε κιαλλα

!

κολοκυθακια κ καροτα απαραιτητα βιολογικα κ φυσικα εδω τα δικα μας δεν εχουν πιστοποιηση μου ειπε για ιταλιας ! τεσπα !!!

τι αλλο ? τυχαιο γεγονος οι εμμετοι !!!

καναμε εμβολιο και σπαραξαμε κ παλι ευτυχως τον αλλο μηνα ειναι το τελευταιο γι ατην ωρα μετα τον ιουλιο παλι !!!

αγγελικη σιγα σιγα θα μαθει κ στο νερο !!! ουτε εμενα πιπιλαει, αλλα δαγκωνει κ ειναι φυσιολογικοτατο !!!!

καλησπερα αγαπουλες!! κοιμουνται μπαμπας και κορη και ειπα να σας γραψω και εγω τα νεα μας..

το πρωι πηγα λαικη και σουπερ με την μαμα μου και την κορη την φυλαγανε μπαμπας και παππους, την χορτασαν αγκαλια..

χτε πηγαμε στο παρτυ, περασαμε πολυ ωραια, δεν ειχε πολλα παιδακια, 4 κοριτσακια και 1 κοκορικο, δεν εδωσαν και πολυ σημασια στην δικια μου, επαιζαν στο δωματιο!!

Πρωτη φορα ειδα παιδακι 2 χρονων να του πηγαινεις βιβλια για δωρο και να τρελαινεται απο χαρα!! αφησε τα παιδακια και -πηγε διαβασει τωα βιβιο:D:D

Το παιδι μου το εβαλα να κοιμηθει στη κρεβατοκαμαρα αλλα δεν ηθελε εκει, κοιμηθηκε μια χαρα στο σαλονι με ολη την φασαρια!!

Σημερα πηγαμε για καφε, δεν διαλεξαμε εμεις ομως την καφετερια με αποτελεσμα να παμε σε μια που ειχε πολυ κοντα τα τραπεζια, καπνιζαν, εβηχαν, σκατουλες..

Γυρισα το παιδι πλατη σε ολους και δεν το εβγαλα απο το καροτσι, παρα μονο για να φαει.

καθομασταν εξω ευτυχως, ειχε πολυ ωραιο ηλιο..

Το συζητουσα και με την Βιργινια, εσεις τι λετε? τα βγαζετε τα παιδακια σας εξω, που τα πατε? σε παιδοτοπους? που?

Εμεις παμε με κανα δυο που φυσικα δεν κανπνιζουν μεσα και συνηθως καθομαστε εξω στην πλατεια οταν εχει ηλιο.

Τωρα για παιδικα παρτυ εγω την πηγα απλα προσεχα να μην πανε κοντα τα αλλα παιδακια και να εχω ρωτησει αν ειναι κανενα αρρωστουλι.

Οσο για το ιατρειο συνηθως παμε πρωι απο τα πρωτα ραντεβου που δεν εχει αλλα παιδακια.

Αυτα τα νεα μας!!

Α!πηγα και καλτσεντονια και πηρα καλσον της κορης μου, πολυ ωραια σχεδια και οχι πολυ ακριβα, 5-6? το καθενα, μου αρεσαν.

Βιργινακι μια χαρουλα εισαστε απο βαρος και υψος, μπραβο σας και καλη αρχη στα λαχανικα σας!!

Οσο για ολα οσα σου ειπε, τι να πω αυη ξερει καλυτερα το παιδακι απο τον καθενα μας, καλα κανεις και τη ακους!

καλα εδω που τα λεμε ομως, οντως γινεται λαστιχο η πατατα στο μουλτι και τα βιολογικα Ιταλιας που θα τα βρεις?

αυτο για το φαγητο το απογευμα δεν το καταλαβα μηπως εννοουσε οτι ειναι νωρις ακομα να τρωει και απογευματινο?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...