Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Μάράκι μου σε λίγες μέρες θα έχεις τα αποτελέσματα και είμαι σίγουρη ότι θα είναι όλα καλά. Λογικό να έχεις άγχος και να το σκέφτεσαι, εδώ όλα καλά είναι και πάλι περνάνε διάφορα από το μυαλό.

Μαριλού μου καλή ανάρρωση και σε περιμένουμε στην παρέουλα μας.

Κατερινάκι άλλο ένα κιλό βρε, πως το κατάφερες, πλάκα πλάκα μήπως να κοίταζες το θυροειδή σου;

Ο μικρούλης μου ευτυχώς είναι ευδιάθετος, δεν έκανε άλλο εμετό, οπότε μάλλον το περάσαμε και αυτό έτσι, ούτε θέμα δεν πρέπει να το κάνω, αλλά εκείνο το χαλί στο ξένο σπίτι, πολύ στραβά μου έκατσε, τέσπα.

Τιτίνα μου αν δεις την κοιλιά μου είναι για πέντε μηνών, άστα, όλοι αυτό μου λένε, ότι έχει μεγαλώσει και δεν έχει καμία σχέση με την πρώτη εγκυμοσύνη.

Αγγελική μου άστα αυτή η συχνουρία με έχει κουράσει, να κοιμάται το παιδάκι μου και εγώ να σηκώνομαι σαν το παλαβό, άστα.

dYU4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Βιργινία μου τι να μην ντρέπομαι, δεν ήταν και κολλητή μου το κορίτσι, ένιωσα πολύ άσχημα, βέβαια ήταν άψογο το κορίτσι, μου λέει να ανυσηχούσες αν πήγαινες κάπου που δεν έχουν παιδάκια, μπορεί να συνέβαινε και σε έμάς, αλλά όπως και να το κάνεις, μου ήρθε κάπως. Εν τω μεταξύ ήταν η πρώτη φορά που ο καήμενος έκανε εμετό.

Άχ αυτές οι κοιλίτσες και να σκεφτήτε ότι μετά το πέμπτο η ανάπτυξη του μωρού μέσα στην κοιλιά είναι μεγάλη, δεν τις γλιτώνω τις ραγάδες αυτή την φορά.:lol:

dYU4p3.png

Δεν εχω θυροειδη, το κοιταξα.. Θα γινω πολυ χοντρη.. :(

Τωρα που ανεφερες τις ραγαδες, τι βαζετε για προληψη, κοριτσια;

Μωρε, χαλαλι το χαλι μπροστα στο παιδακι σου, κανεις δεν τα παρεξηγει αυτα.

IAL5p2.png

u83tp3.png

Κατερίνα μου είχε κοιτάξει μπράβο, γιατί βλέπω τι μητέρα μου τώρα, που πρέπει να τον βγάλει κιόλας και θα πάει μετά τις γιορτές, πήρε κιλά, για την πλάκα.

Για ραγάδες στο γιο μου χρησιμοποιούσα http://www.pharmacy4u.gr/product_info.php?products_id=8659 και δυστυχώς αρκετές φορές βαζελίνη, εκ των υστέρων διάβασα καί εδώ μέσα ότι δεν είναι ότι πιο αγνό.

Τώρα χρησιμοποιώ http://www.pharmacy4u.gr/product_info.php?products_id=5049 είναι λαδάκι και απόρροφότα πολύ γρήγορα. Το αγοράζω απο σίτε εξωτερικού σας παραθέτω και αυτό το βλογκ που μόλις βρήκα http://shopping-mommy.blogspot.com/2010/10/online-weleda.html και να σας πω ότι έχω αγοράσει πράγματα από iherb και από bce-europe και επίσης έχω πάρει και αυτή εδώ http://www.nealsyardremedies.com/Mothers-Balm την οποία αγόρασα από αυτό το σιτε μαζί με άλλα καλυντικά αλλά έχει ακριβά μεταφορικά οπότε ανακάλυψα κάποια άλλα όπως αυτό http://www.bathandunwind.com/brands/neals-yard/το οποίο έχει και άλλες εταιρείες που μπορεί να θέλετε κάτι και οικονομικότερα μεταφορικά.

Άυτή είναι συμπαγής κρέμα, δεν απορροφάται όπως το λαδάκι είναι σαν τη φυτίνη, για να καταλάβετε, την βάζω πάντα βράδυ και από πάνω φοράω μπουζάκι πιο πρόχειρα, και το πρωί είναι μια χαρά. Και οι δύο είναι χωρίς παραμπένσ και όλα τα σχετικά, ότι πιο αγνό. Επίσης διαβάζω για το αμυγδαλελαιο και το σιτέλαιο, τα έχουν αναφέρει κορίτσια σε τοπιν στο παρεντσ.

Σας ζάλισα.

dYU4p3.png

http://parents.org.gr/forum/showpost.php?p=1780194&postcount=2760

Σας παραθέτω και τα σιτε που έχουν βρει τα κορίτσια στα βιολογικά. Μπορεί κάτι να σας ενδιαφέρει και γενικώς να ενημερωθείτε.

dYU4p3.png

Διαφημίσεις

Τελεια, ευχαριστουμε πολυ!! Εγω προς το παρον βαζω φυτικη βαζελινη και baby oil gel και σιγα σιγα πρεπει να παρω και καμια κρεμα.

Δεν ξερω τι θα κανω με τα κιλα, θα δω μηπως μπορεσω να χασω τωρα το ενα τουλαχιστον και να το παρω πιο μετα.. Μη με κοροιδευετε, ε; ;):D

IAL5p2.png

u83tp3.png

Μαριλου μου, χαρηκα πολυ για τα νεα σου..

περαστικα σου κοριτσακι μου!!

Κοριτσια ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας..

Σημερα, ειναι του Αγ. Ελευθεριου, ευχομαι σε ολες μας να εχουμε καλη εγκυμοσυνη και καλη λευτερια!!

Καλημέρα κορίτσια!!!!

Εχω αρκετές μέρες να μπω...ελπίζω να είστε όλες καλά!

Σήμερα επιτέλους μας χιόνισε στη Θεσσαλονίκη και είμαστε στα λευκά...Χριστούγεννααααααααααααααααα!!!!!

Κορίτσια για τις ραγάδες εγώ χρησιμοποιώ αμυγδαλέλαιο...είναι πάρα πολύ καλό και οικονομικό...

καλημερα κοριτσακια!!

πως ειστε?

εγω καλα, ξυπνησα πριν λιγο και τωρα μπηκα στην παρεα μας...

κοριτσια κρυο πολυ ε???

να κρατατε τις κοιλιτσες ζεστες!!

καλα μου φαινεται πως απο την Τριτη εχει περασει ενας αιωνας.........

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Τι Κάνετε; Εγώ είμαι λιγάκι πιεσμένη, και γι αυτό δεν μπαίνω τόσο συχνά..!!!

Ο μικρός τελικά είχε δερματοπάθεια. Αλλά όλα θα πάνε καλα, μια χαρά.

Εσείς τι κάνετε;; Εγω ήμουν καλύτερα αλλά σήμερα επέστρεψαν οι αναγουλίτσες μου!

Καλέ κορίτσια καταλάβατε τα μωράκια σας;;; Πς πς ΜΠΡΑΒΟ! Σε κάποιες μου φάνηκε ότι έγινε πολύ νωρίς! αλλά, δεν είναι υπέροχη αίσθηση???:tongue:

Σας φιλώ γλυκά!

cEyXp3.png

q61sp3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τι κάνετε έδώ έχει πολύ κρύο σήμερα, και ναι επιτέλους χιόνισε στο βούνο, έστω, να πάμε βόλτα τουλάχιστον το μικρό να δει χιόνι.

Εγώ καλά είμαι, χθες ένιωσε πάλι αυτά τα περίεργα χτυπηματάκια, τώρα θα δείξει στην πορεία, τι πραγματικά είναι, κατά τα άλλα είμαι πολύ καλά, ξεκούραστη, έφυγε εκείνη η κούραση του πρώτου τριμήνου, η κοιλιά μεγαλώνει, αυτό νομίζω θα γίνεται πιο δύσκολο από εδώ και πέρα, αλλά δεν πειράζει, και επιτέλους την Πέμπτη θα δω πάλι το μωρουλίνι μας.

Χθες κατάφερα και έφτιαξα τα γλυκά μου μελομακάρονα και κουραμπιέδες. Το μόνο που δεν μπορώ να πετύχω είνια το μέλωμα, μου αρέσουν μαλακά, αλλά δεν μου βγήκαν, δεν ξέρω τι να κάνω.

Τζο μου τι κάνεις; η κοιλίτσα μεγαλώνει φαντάζομαι. Αμυγδαλέλαιο το έχω διαβάσει ΄΄οτι είνια πολύ καλό, μόλις μου τελειώσουν αυτά που έχω θα το πάρω. Χιόνια στη Θεσ/νίκη τι τέλεια, το είδα και στην τηλεόραση, αυτά είνια Χριστούγεννα, όχι πέρισυ που σκάγαμε από την ζέστη.

Μαράκι υπομονή λίγες μέρες μείνανε, όλα θα είναι πολύ καλά, θετική σκέψη.

Κατερινάκι πολύ κρύο και εδώ, στο γραφείο εν τω μεταξύ χάλασε το καλοριφέρ και τα έχουμε δει όλα, βάζουμε το αιρ κοντίσιον, αλλά τι να κάνει.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ μου περαστικά στο μικρό, τι σας είπε ο γιατρός, από τι αυτό, σας ε΄δωσε καμιά κρέμα;

Όσο για τα χτυπηματάκια όντως είναι νωρίς, αλλά και τον γιο μου νωρίς τον άκουσα, για να καταλάβεις αυτή την εβδομάδα τον άκουγα κανονικά, τώρα απλά νιώθω κάτι και προσπαθώ να το σιγουρέψω, γιατί δεν γίνεται συνέχεια.

dYU4p3.png

Καλημερα και απο μενα !!!

Κοριτσια μου ειμαι σε φαση μετακομισης κ εχει παρει ο κ&^%ς μας φωτια για να καταφερουμε να μπουμε απο βδομαδα !!!

μπλουμπλου μου να τους ριχνεις πολυ σιροπι να τα βουτας μεσα στην κατσαρολα που εχεις το σιποπι κ να τα αναποδογυριζεις ωστε να περναει κ πιο μεσα το ζουμακι !!! κ μετα τα βγαζεις κ στην πιατελα βαζετα λιγα λιγ αγια να τα ξανα αναποδογυριζεις !

Ετσι κανω εγω κ γινονται λουκουμια !!

Φετος δν εφτιαξα ομως γιατι τα κιλα θα τα παρω μαζεμενα μου φαινεται !

φιλια σε ολες !

καλημερα κοριτσακια μου!

πως ειστε?

αντε κοριτσια, μου φαινεται πως εχουν φουσκωσει ολες οι κοιλιτσες!

εγω καλυτερα εχω παει αυτην την εβδομαδα.

σταματησαν και οι εντονες ενοχλησεις απο τις μυρωδιες και νιωθω καλυτερα.

παντως δεν βλεπω τις μερες να περνανε....... εχω πολυ αγωνια!

τουριστρια καλως ηρθες στην παρεα μας, με το καλο το μωρακι σου..

φυλο?

θα σε βαλω και στο πινακακι μας τωρα..

ONOMA………........Τ.Π..........Π.Η.Τ......ΑΥΧΕΝΙΚΗ.....ΦΥΛΟ.......Β'ΕΠΙΠΕΔΟΥ

1.Τουριστρια......????????.........20/5/2011

2.titina (Χριστινα)..27/8/2010...3/6/2011…24/11/2010...MΠΕΜΠΗΣ

3.katerinars..........29/8/2010....5/6/2011.................................

4.bloublou……………..30/8/2010...6/6/2011..29/11/2010...ΜΠΕΜΠΑ?....26/1/11

5.Katerina_s………....1/9/2010……8/6/2011...1/12/2010

6.Εua_..................4/9/2010....9/6/2011....1/12/2010...ΜΠΕΜΠΑ

7.SPORIDIO……………4/9/2010……11/6/2011…29/11/2010

8.doratz…………………7/9/2010……12/6/2011….8/12/2010

9.aspegoula…………..5/9/2010……13/6/2011…30/11/2010

10.Gina_cfu……………...6/9/2010……14/6/2011….30/11/2010....ΜΠΕΜΠΗΣ

11.tzo28…………………..8/9/2010.....16/6/2011 ..29/11/2010

12.virgi…………………..13/9/2010....22/6/2011....11/12/2010...ΜΠΕΜΠΑ

13.aggeliki83..........13/9/2010....24/6/2011....10/12/2010...ΜΠΕΜΠΑ...17/02/11

14.μινουλα……….…….16/9/2010... 23/6/2011.....??????????

15.liana………………..…19/9/2010....26/6/2011.....??????????

16.maria-elpida........21/9/2010...28/6/2011.....14/12/2010(τροφοβλαστη)

17.kampoy………………..2/9/2010……29/6/2011……14/12/2010

18.Marilou85-Διδυμα..23/9/2010....30/6/2011....9/12/2010

19.titina37………...... 24/9/2010....30/6/2011.....17/12/2010

20.pani10…………….....????????.....????? ????......?????????

21.Fani………………......09/10/2010....16/07/2011......30/11/2010

22.Mamatopolina......07/10/2010...14/07/2011....?????????

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...