Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Ξεχασα να ευχηθω στα πατουσακια που κλεινουνε σημερα μισο χρονο ζωης,,

Γερα,ευτυχισμενα,,να τα εκατοστησουν τα ζουζουνια μας....

Πρεπει να φτιαξω κ το στικερ μου;);)

"cogito,ergo sum"

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ρε Βανιλα γυρνα πισω σε παρακαλω κανονικα!!! Μου λειπεις πολυ γμτ!!!

ναι ενα σου λεω, επεσα στο βουρκο, αλλα μονο για τις Μανουλες Ιουνιου...

καλα θα τρελαθουν οι αλλες αμα ερθεις και εσυ απο κει.. και εγω μαζι!!!!

Τι κανει το βανιλομωρο???

Καλησπέρα μανουλες!τρέχω και δεν φτάνω,μέχρι την Παρασκευή πρέπει να τελειώσω την εργασία!ουαου!!

Και εμείς χθες κάναμε εμβόλιο,όλα καλα φτάσαμε 7200 και 68,5 όλα μια χαρα!!εμείς ξεκινάμε με καστανο ρύζι και γαλατακι δικό μου σε πέντε μέρες και σε δέκα φρούτα!

Δηλαδή μας είπε μια κουταλια την πρώτη μέρα,μια κουταλια τη δεύτερη κι την τριτη όσο θέλει!αυτο θα το κάνουμε για κάθε καινούριο φαγητό!

Επίσης ηταν κατα των βιολογικών κρεμων,δεν ξέρω γιατί,και επίσης μου είπε ότι αν δεν προλαβαίνω να βγάλω γάλα καλύτερα να παίρνω το άνθος αραβοσιτου παρα να βάζω μήλο,δεν θέλει να ανακατευονται οι γεύσεις!

Ποια κοπέλα το έχει πάρει το άνθος?πως γίνεται?

Επίσης θα ρωτήσω την οζαλινα που μου το είχε πει,πως κάνουμε το ρύζι!

Το αλεθω πρώτα και μετα για πόση ώρα το βραζω?με πόσο νεράκι?θα το αποροφησει όλο?και μετα?ζεσταινω το γαλατακι μου που έχω στην κατάψυξη και το αναμυγνυω?επίσης πόση ποσότητα φτιάχνουμε?

Πουφ!πολλές απορίες!για νερό μας είπε με το εκπαιδευτικό ποτηράκι σιγά σιγά!και για κουταλι μας είπε αυτο που είναι μαλακό μπροστά!έχει καμία ιδέα που θα τα βρω????

ΑυτΑ τα ολίγα!

Σας φιλω

Και επιτέλους στολισαμε!ο μπεμπης τρελαθηκε απο τη χαρα του με τα φωτακια!!!χαχαχαχ!!είναι τρέλα!!!

5LOMp3.png

wkcLp3.png

Ευη εγω τον δινω ανθος ορυζης της Γιωτης! ειναι μαι χαρα! το τρωει , το αραιωνω με γαλα οχι με νερο και το τρωει το μωρο!

πηραμε και το βιολογικο της frezylac ουτε να το δει δεν ηθελε!:lol::lol::lol:

Καλα γευματα!

ΑΑ! Κοριτσια φαγαμε και κρεατακι! Το θεμα ειναι οτι δεν πινει καθολου ουτε χαμομηλι ουτε μαραθο για να ξεδιψασει μετα απο καθε γευμα!

Και τωρα περιμενω τηλ απο τη γιατρο, να του δωσω νερακι!

Καλησπέρα μανουλες!τρέχω και δεν φτάνω,μέχρι την Παρασκευή πρέπει να τελειώσω την εργασία!ουαου!!

Και εμείς χθες κάναμε εμβόλιο,όλα καλα φτάσαμε 7200 και 68,5 όλα μια χαρα!!εμείς ξεκινάμε με καστανο ρύζι και γαλατακι δικό μου σε πέντε μέρες και σε δέκα φρούτα!

Δηλαδή μας είπε μια κουταλια την πρώτη μέρα,μια κουταλια τη δεύτερη κι την τριτη όσο θέλει!αυτο θα το κάνουμε για κάθε καινούριο φαγητό!

Επίσης ηταν κατα των βιολογικών κρεμων,δεν ξέρω γιατί,και επίσης μου είπε ότι αν δεν προλαβαίνω να βγάλω γάλα καλύτερα να παίρνω το άνθος αραβοσιτου παρα να βάζω μήλο,δεν θέλει να ανακατευονται οι γεύσεις!

Ποια κοπέλα το έχει πάρει το άνθος?πως γίνεται?

Επίσης θα ρωτήσω την οζαλινα που μου το είχε πει,πως κάνουμε το ρύζι!

Το αλεθω πρώτα και μετα για πόση ώρα το βραζω?με πόσο νεράκι?θα το αποροφησει όλο?και μετα?ζεσταινω το γαλατακι μου που έχω στην κατάψυξη και το αναμυγνυω?επίσης πόση ποσότητα φτιάχνουμε?

Πουφ!πολλές απορίες!για νερό μας είπε με το εκπαιδευτικό ποτηράκι σιγά σιγά!και για κουταλι μας είπε αυτο που είναι μαλακό μπροστά!έχει καμία ιδέα που θα τα βρω????

ΑυτΑ τα ολίγα!

Σας φιλω

Και επιτέλους στολισαμε!ο μπεμπης τρελαθηκε απο τη χαρα του με τα φωτακια!!!χαχαχαχ!!είναι τρέλα!!!

αν θυμαμαι καλά πρέπει να το βράσεις 20 λεπτα αλλά αναλογίες δεν θυμάμαι καθόλου.το γάλα σου στο τέλος δεν πρεπει να βράσει γιατι θα χάσει τα στοιχεία του...μόνο το ζεσταίνεις στο μπρίκι οχι σε μικροκύματα.

κουταλάκι πήρα ένα της κικο απο τα τζαμπο που μπροστα ειναι απο σιλικόνη απιστευτα ευκαμπτο και τρομερά βολικό.

επίσης φιλική συμβουλή.....ασε τα μια κουταλια σήμερα μια αυρι κλπ......δώσε στο παιδί όσο θέλει.και μην εχεις την ψευδαίσθηση οτι θα τωει κανονικα.εσύ θα το βάζει στο στόμα και αυτό θα την βγάζει.υπομονή και επιμονή αγάπη μου;)

βανιλάκι ελα ρε να μας φτιάχνεις το κέφι.....;);)αντε καλό μου και σε αγαπάμε πολύ.

η βιργινία που είναι?

οι υπόλοιπες καλά? εγώ μεσα στα νευρα σήμερα.πύραυλος είμαι.γιαυτό το εριξα τωρα στην μπύρα και στα πατατακια.....:lol::lol:

Διαφημίσεις

Mπυρα και πατατακια, αυτα ειναι φιλεναδα!!!

και εγω τωρα εκανα μπανιο το πλασμα και παμε και εμεις για υπνακο, αυρο θα λειπω θα ειμαι στην μαμα μου, θα τα ξαναπουμε την Παρασκευη..

Το βανιλακι μακαρι να γυρισει, μας εχει λειψει,

το τρελοβιργινακι ειναι καλα, μιλησαμε στο τηλ.. απλα δεν προλαβαινει..

Ευακι μου δεν ξερω καθολου για κρεμες, θα δωσω κατευθειαν αχλαδακι οποτε... μονο καλη ορεξη να ευχηθω..!

Ζωιτσα καινουρια μας φιλεναδα, φιλακια!!!

Καλημερα τσουπρες!! Ειστε καλα???

Αντε με το καλο και καλη ορεξη στα νινακια που αρχιζουν κρεμουλες!!

φιλακια πολλα μαρια-ελπιδα!!

Καλα να περασεις σημερα!!

Τι αλλο λαχανικο κοριτσια να βαλω στη σουπα?

Καλα το καροτο το κατασυμπαθησε ο μικρος!!:lol::lol: βαζω ενα κομματακι οσο να παρει χρωμα! τιποτα αλλο!

Κολοκυθακι τελικα τον πηραμε βιολογικα εισαγωγης και το τρωει! και πατατα!

Τι αλλο ομως???

Καλημερούδια και από εμάς.

Ευτυχώς είχαμε ένα ήσυχο βράδυ, η μυτούλα της μια χαρά και κοιμήθηκε ήρεμα η καημενούλα, και τώρα κοιμάται, θα μπω για ένα μπανάκι.

Οζαλινάκι μου τι έγινε; ποιος σε πείραξε; Και εγώ είμαι λίγο στην τσίτα με το γιο μου, μας βγάζει κάτι περίεργα καπρίτσια τελευταία, όλο γκρίνια και άρνηση για όλα, του φταίει η μπέμπα, του φταίει το σχολείο, δεν ξέρω θα δείξει, Πάντως μας έχει χαλάσει την διάθεση δεν μπορούμε να τον βρούμε πουθενά.

Μαράκι μου καλά να περάσεις στην μανούλα σου.

Ζωίτσα μπορείς να βάζεις σπανάκι, κολοκύθα κίτρινη, γλυκοπατάτα, καλύτερη και απο την πατάτα, μπρόκολο, κουνουπίδι, όλα αυτά, αλλά ένα ένα η εισαγωγή τους, για τυχόν αλλεργίες.

Σας φιλώ πάω να μπανιαριστό.

Που χαθήκατε όλες.

dYU4p3.png

Αντε καλο μπανακι! και εγω θελω αλλα ο παιδαρος ετοιζεται να ξυπνησει! στην επομενη δοση υπνου τωρα!

Λες? να βαλω γλυκοπατατα? σε ευχαριστω πολυ κουκλα!!

Θα τα δοκιμασω ολα ενα ενα!

καλησπερα κοριτσια!!!!ειμαι ενα πτωμα!αυριο παραδιδω και ακομα να τελειωσω!ποιυφ!

ξεκινησα να σας γραφω το πρωι και τελικα πιαστηκα με δουλειες και δεν το εστειλα!

σας ελεγα οτι θα πηγαινα να αναψω εκεινη τη λαμπαδ απου ελεγα,γιατι ο μπεμπης κοιμηθηκε οοοοολη νυχτα!!!!!!!!!ναι ηρθε αυτη η ωρα!!!!!εγω βεβαια ξαγρυπνησα, κοιτουσα το ρολοι και ελεγα τωρα θα ξυπνησει δεν μπορει!μην σας πω οτι ου κακοφανηκε κιολας!χαχαχα!

αλλα μαλλον τυχαιο ηταν δε νομιζω να επαναληφθει!χαχαχα!

zoitsa το ανθος δε γινεται μονο με νερο?πρεπει οπωσδηποτε να μπει γαλα?

αφηστε που ρωτησα και διπλα για το καστανο ρυζι και μου ειπε η αγλαια οτι το καστανο ρυζι δεν κανει για τοσο μικρα παιδια και οτι σε αυτην την ηλικια εχουν αναγκη απο τροφες πλουσιες σε σιδηρο και βιταμινη c και το ρυζι εμποδιζει την απορροφηση σιδηρου!

δηλαδη το ρυζαλευρο βανιλια καλυτερο ειναι??μπερδευτηκα κοριτσια!!!!!

θα φαμε και φρουτα αλλα το σιδηρο κυριως απο το κρεας δεν το παιρνουν?κρεας δεν μας εχει ακομα,μαλλον απο τον επομενο μηνα φανταζομαι!

οζαλινα μου τη μια κουταλια που μας ειπε ο γιατρος,μας το ειπε σα γενικη οδηγια για καθε νεα τροφη που προσθετουμε ετσι ωστε να προλαβουμε τυχον αλλεργιες!

σας φιλω παω να την πεσω και η συνεχεια αυριο!

αααα επιστρεψτε σας παρακαλω στο καφε!!!!!!χαχχααχχ!

5LOMp3.png

wkcLp3.png

Διαφημίσεις

ναι βρε γινεται και με νερακι! Απλα εγω το εκανα με το γαλα, γιατι ειναι πιο νοστιμο ετσι!

με νερο δεν ειναι τοσο!

Δεν εχουμε βεβαια δοκιμασει το ρυζαλευρο βανιλια, εκεινο δε χρειαζεται γαλα, γιατι εχει ηδη γαλα, αρα μονο νερακι!!

Καλα γευματα να εχετε!!:D:D

καλημερα μανουλες !!! τι κανετε ????

ααααααααααααααααααααααααααα

σουργελο βανιλακι τι θα γινει τωρα θα μπανοβγαινεις χωρις να σε παρουμε χαμπαρι !???????????? ελα ρε σουργελακι αφου βλεπεις εγω κ η μαρια εχουμε εξαρτηση απο σενα κ τα ροζ κειμενα σου !!!!!!! τι κανεις ? πες μας μωρε τα νεακια σου !!!!!!!

μπλουμπλουδακι μου ζορια με το μικρο ? αχ κ πως το αντιμετοπιζετε ??????

μαριω τι εγινε την εκανες ?

ζωιτσα ξεκινησατε καλα ε ? μπραβο !

ευακι μην πεις στην αγλαια για κρεμα βανιλια κ γενικα εμποριου θα της σηκωθει η τριχα καγκελο ! ειναι πολυ κατα κ το ξεριες ε ??

εμεις εχουμε παιδιατρο σημερα !!!!

σε λιγο θα γραψω κ την χθεσινη περιπετειωδη ημερα μας !!!

γκκκκρρρρρρρρρ

Ιδου πως ηταν η σκατομερα μας εχθες !!!!!!

Αρχικα ειχα ατυχημα με τη μικρουλα μου την ειχα στο παρκο κ εκανα δουλειες , πηγαινοερχομουν , κ επιασε ενα παιχνιδι που εχει ενα κοκκαλινο πιαστρακι μεγαλο κ την ακουω που κλαει, παω κ τι να δω ? της ειχε σφηνωσει ενα μερος στο στομα της κ ειχε μεινει ανοιχτο επαθα πλακα σας λεω ουτε θυμαμαι πως το εβγαλα μονο οτι μετα σπαραξε στο κλαμα, πονεσε κ φοβηθηκε κ εκατσα στον καναπε σας λεω κοντεψα να λυποθυμησω !!! δεν το χω εγω αυτο !!! δεν τα αντεχω τα χτυπηματα.......

μετα εφαγε φρουτοκρεμα την εκανε ολη εμετο, κ νωρις το απογευμα, φευγουμε για ριβερ γουεστ !!! παμε να αλλαξουμε καποια ρουχα της μικρης, πουθενα η αλλαγη ..δεν την ειχαμε παρει μαζι τελικα !!! καθομαστε γι ακαφε ταιζω την μικρουλα μου, κ παω στο μουστακα για να παρω κανα παιχνιδι κ την αφηνω με το μπαμπα !!! με παιρνει καπακι τηλεφωνο κ παω κ τι να δω παλι ??? ειχε κανει παλι εμετο, κ ηταν πασαλυμενη απο πανω ως κατω μπλουζες φουστες καλσον μεχρι κ το καροτσι ηταν μεσα στον εμετουλι !!! ανοιγω την τσαντα κ τι να δω ??????????????? αχ !!!γι απρωτη φορα δεν ειχα παρει δευτερη αλλαξια !!! πρωτη φορα στους 6 μηνες που κυκλοφορω !!!!!! αδυνατον !!! φευγουμε αρων αρων, παω αγοραζω ενα φορμακι ολοσωμο κ της φοραω ετσι κοριτσια, ουτε πλυσιμο τιποτα !!! αφου ηταν μουσκεμα η ψυχη μου.χεσμενη κιολας εγω, μην μου βγαλει κ καμια αλεργια !!!!! τεσπα ερχομαστε σπιτι, την αλλαξα κ ολα καλα μετα. !!!!! αλλα γενικα ηταν ολα θεοστραβα την τυχη μου !!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...