Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 37 λεπτά , Nima21 είπε:

Καλησπέρα!

Μια που λεμε για τις αντιπηκτικές και τα σαλοσπιρ παρουσιασε κάποια κοπέλα καμια περιεργη αιμορραγια στον οδοντιατρο κλπ; Θελω ας πουμε να κανω καθαρισμο και φοβαμαι μην πάθω αιμορραγια! Απο το κεντρο μου ειπαν απλως να ενημερώσω τον οδοντίατρο για την αγωγή και να μην ανησυχώ! Ειμαι φοβιτσιαρα και το εχω κανει λιγο μεγαλο στο μυαλο μου! Προς το παρον παιρνω σαλοσπιρ μονο, το οποιο θα το σταματήσω μολις ξεκινησω την ivor!  

Για καθαρισμό μόνο δεν έχεις πρόβλημα . Μόνο άμα είναι να γίνει εξαγωγή Κ τέτοια πρέπει να το σταματήσεις . Τώρα ο καθαρισμός είναι σαν γρατσουνια ας πούμε δεν είναι θέμα με τις αντιπικτικες. 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Kαλησπέρα απο το κουνημένο νησί, μία το πρωί και μία το απόγευμα, δεν τον γλιτώσαμε το σεισμό, ευτυχώς μικρούς.

Εμείς είμαστε κάπως, είναι δυο βράδια που τι βγάζουμε στο τσιτσίο, αλλά μάλλον κάτι περνάει, γιατί ακούγεται κάπως η μυτούλα της, της έβαλα ορό και ελπίζω σήμερα να έχουμε ένα καλό βράδυ.

Φτάσαμε τα 7.500 κιλά κια ύψος 66, μάλλον είμαστε τα μινιόν του καφέ.

Ξεκινήσαμε μηλαράκι σήμερα έφαγε κάποιες κουταλίτσες αλλά το έφτυνε, τουλάχιστον άνοιγε το στοματάκι της είχε πολύ γέλιο. Ρύζι με γαλατάκι μου ούτε να το φτύσει, δεν πειράζει αργότερα.

Να ευχηθώ περαστικά στη μικρούλα σου Κατερινάκι μου.

Μαράκι ελπίζω να καταφέρατε να στολίσετε δένδρο.

Βιργινάκι μου είδες το κορίτσι μια χαρά με το μπαμπά της, δεν σε έχουν ανάγκη:tongue: Η δικιά μου όσο δεν με βλέπει είνια μια χαρά, αν με δεί όμως να την πάρω αγκαλιά.

Εύακι μου την έχω στο δωμάτιο της, αλλά είμαι και εγώ εκεί, σε κρεβάτι μόνο που έχω, δεν έχω αποφασίσει ακόμα να πάω στον αντρούλη μου, φοβάμαι ότι δεν θα την ακούσω, είχε και το θέμα με την παλλινδρόμηση και δεν το ρίσκαρα. Τώρα ευτυχώς είναι μια χαρά, οπότε σιγά σιγά θα την κάνω.

Κοριτσάρες μου σας φιλώ, πάω στον αντρούλη.

dYU4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα αγαπουλες!

στολισαμε το δεντρακι μας!!!!!! και του χρονου!

η μικρη ηταν μια χαρα και μας κοιτουσε με απορια:cool:!

βγαλαμε και φωτο, δεν ειναι πολυ καλες, δηλαδη η μαμα δεν ειναι.. θα βαλω φωτο..

Τωρα εκλαιγε και κοιμηθηκε, την κουρασε ο στολισμος μαλλον!! βα δω ποτε θα ξυπνησει τωρα...

Μπλουμπλου μου, καλη αρχη μετα φρουτακια!

φιλακια, τα λεμε!!!!

Καλημερα κοριτσια!! Ξυπνησατε? Τα ζουζουνια?

Εμεις απο τις 7 και κατι...και τωρα εφαγε και νανι!

Αχ σημερα θα φαμε παλι χορτοσουπα...

Δε με λετε..την πατατα να τη λιωσω και αυτη στο μουλτι?

η με το πηρουνι? Γιατι η πατατα στο μουλτι γινεται λαστιχο!

αγαπουλες Καλημερα!!!

πηγαμε στην καλη μας την γιατρο, και μας βρηκε μια χαρα,

πηραμε 600γρ και φτασαμε 7640γρ και 2 ποντ και γιναμε 73!

Μας βρηκε μια χαρουλα τον αλλον μηνα που θα γινουμε 6 θα ξεκινησουμε με αχλαδακι, δεν θελει να μας δωσει ρυζαλευρο, δεν το χρειαζομαστε ειπε..

Επισης μου ειπε πως τα παιδακια που θηλαζουν πιο ευκολα δεχονται τις φυσικες τροφες παρα τις κρεμες που εχουν μεσα γλυκαντικα..

Πολυ χαρηκα που συμφωνουμε..!

Δεν εκλαψε στα εμβολια, καθοταν πολυ ηρεμη γενικα, μου την χορτασε χαδια και φιλια!

Της ειπα για το βραδυνο ξυπνημα και μου ειπε οτι ειναι φυσιλογικο, νιωθουν ανασφαλεια και τον φοβο του αποχωρισμου..

Να την βαζω στο στηθος και αν δεν θελει να της βαζω πιπιλα..

Για τον κλαμα της Παρασκευης μου ειπε οτι πιθανον ταραχτηκε που την σηκωσε απο την κουνια η γειτονισσα και οχι εγω..

α! για τον ντεπον μου ειπε οτι πρεπει να δινουμε το μισο απο το βαρος τους και οτι τα 2μλ μου εδωσα εγω δεν της εκαναν τιποτα..

Φυσικα μου ειπε να μην της ξαναδωσω χωρις σημαντικο λογο και να το αποφευγω..

Αυτα τα νεα μας, δυστηχως δεν καναμε βολτα γιατι επιασε βροχη και τωρα που εβγαλε ηλιο ειναι μεσημερι γμτ...

Ζωιτσα βρασε καλα την πατατα και λιωστη με ενα πηρουνι, στο μουλτι γινεται χαλια.. εχεις δικιο. καλη σας ορεξη και μακαρι να φαει σημερα!!!

φιλακια σε ολες!!!

Καλησπέρα κορίτσια μου!

Έχουμε περάσει 2 μαρτυρικές μέρες!! Εχθές η Βικτώρια έκλαιγε από το πρωί μέχρι το βράδυ από τα ούλα της! Δεν έφαγε καθόλου από τις 11 το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ και όπως καταλαβαίνετε είχα πάθει!!!!...μόνο κλάμα απαρηγόρητο η ψυχούλα μου και κακάκια σαν διάρροια ένα πράγμα...πολλές φορές μάλιστα. Αφού είπα σήμερα θα βγει το δόντι αλλά δεν...

Εχθές ήταν να πάμε στην παιδίατρο για το εμβόλιο αλλά μου είπε πως μια και το παιδί ήταν σε αυτά τα χάλια να μη το κάναμε άλλη μερα. Της δώσαμε και 2 φορές ντεπόν αλλά δεν έκανε τ-ι-π-ο-τ-α απολυτως!!!!

Σήμερα ξύπνησε ευδιάθετη και πολύ καλύτερα από εχθές οπότε πήρα τη γιατρό τηλ. και ήρθε από εδώ να τη δει. Την εξέτασε, μια χαρά όλα, της έκανε και το εμβόλιο και μου είπε πως τα χθεσινά είναι από τα δόντια...τα ούλα της έχουν σκληρύνει πολύ...στην αναμονή λοιπόν!

Πήρε 400γρ αυτό το μήνα (ευτυχώς, όχι περισσότερο !) έφτασε τα 8600, το τερατάκι μου και τους 74 (:Ο) πόντους!

Φαγητο ξεκινάμε κι εμείς τον άλλο μήνα, μόνο φρούτα, λαχανικά και κρέας. Για κρέμες δεν μου είπε τίποτα, δεν τις θέλω κι εγώ, δεν δίνει ούτως ή άλλως από μόνη της, το ξέρω αυτό ;)

Επιπλέον, εχθές το πρωί ξύπνησε το καημένο κατατσιμπημένο από κουνούπι!!! Που βρέθηκε μπορείτε να μου πείτε, το ρημάδι???? Τα τσιμπήματα (στη μύτη, στο κούτελο και από ένα σε κάθε μάγουλο!!!) σήμερα έχουν μολυνθεί από τα χθεσινά κλάματα και τριψήματα, έχουν πρηστεί κι έχει παραμορφωθεί το μουτράκι της... :( Δνε γλυτώσαμε την fusicort αλλά ελπίζω να είναι το τελευταίο...

Ευτυχώς τώρα κοιμήθηκε και χαλαρώνω λίγο γιατί τα 'χω δει όλα...

Μια ομορφιά τα νέα μας!

Σας φιλώ

Mopep2.png1LxNp2.png

Διαφημίσεις

Μπραβο Φλωρουκο μου πολυ ωραια τα νεα σας...!! σε λιγο καιρο το παιδκι σου θα θελει να τρωει ανθρωπακια για να χορταινει!!!!:lol::lol::lol:

Πολυ καλη, το νταρντανομωρο του τοπικ μας!!!

Εμείς σήμερ πολύ γκρίνια, ευτυχώς τώρα κοιμάται, δεν ξέρω για πόσο θα δείξει, εν τω μεταξύ είνια κάπως και η μυτούλα της κια όλα μαζί ήρθαν και έδεσαν. Κατά τα άλλα το μηλαράκι το καλόφαγε, λίγε κουταλιές βέβαια, δεν την πιέζω, να συνηθίσει και το στομαχάκι της.

Μαρία μου η μικρούλα τέλεια, μπράβο, από το άλλο μήνα και εσείς φαγητάκι.

Φλώρα μου αυτά τα δόντια είναι θέμα, ο γιος μου μας είχα κουράσει πολύ, ειδικα όταν έβγαζε αυτά τα πίσω τα μεγάλα άστα, αλλά αυτός παρηγοριόταν με στήθος, η μπλουμπλού όμως μου κάνει κόλπα, ππου θα πάει θα στρώσει. Όσο για τα κουνούπια, προχθές σκότωσα ένα, την είχαν κάνει κομμάτια και τη δικιά μου.

Κορίτσια μην αδέιάζει το καφενεδάκι μας, που τόσο έχουμε αγαπήσει.

Σας φιλώ. Καλό κια ήρεμο βράδυ να έχουμε.

dYU4p3.png

καλησπερα κοριτσια και απο μενα, το κοριτσακι μου κοιμαται, εγω πριν επλεκα ενα σκουφι της μικρης μου ξαδελφουλας και τωρα μπηκα να δω τα νεα σας..

Πηγαμε τζαμπο, πηραμε κατι μαλακα παιχνιδακια της μικρης, και ενα στρωματακι δραστηριοτητων, θα σας βαλω φωτο απο κει.

Της αρεσει πολυ, απεσυρα και το γυμανστηριο, το βαρεθηκε πια και δεν την χωραει..

Της πηρα και μια στεκα με κερατακια ταρανδου, καλα πολυ γελιο!

Μπλουμπλου που βρεθηκαν τα κουνουπια τετοια εποχη ρε παιδι μου?

εμενα παντως κοριτσια δεν καθεται καθολου, μονο μπρουμητα και ανασκελα γυριζει συνεχεια ομως....:D:D

Λοιπον τα λεμε το πρωι!

Φιλακια!!!

Καλημέρα καλημέρα!!

Τι κανετε κοριτσια??? Ο γιός μου κοιμάται, η μπέμπα στο ριλαξ και έτσι βρήκα χρόνο να μπώ και εδώ!!!

Διάβασα και πάλι τα νέα σας! Να πώ οτι οι "σκλεναρικοβες" της παρέας, Βικτώρια και μπέμπα μαρια-ελπίδα, μας έχουν βάλει τα γυαλιά.!!! Φτου σας γλύκες μου! Ολόκληρα κορίτσια!!

Εμείς σήμερα είμαστε εμφανώς καλύτερα.. Φαίνεται η αντιβίωση έκανε τη δουλειά της!!!! Η καρδούλα μου....

aobatsan τα δοντάκια είναι ένα θέμα... Και η δική μυ, δεν της έφτανε η βρογχίτιδα, έβγαζε και δόντια με αποτέλεσμα να έχει απίστευτη γκρίνια.! Υπομονή!!!

bloublou ετσι ξεκινήσαμε και εμείς. Λίγες μυξούλες! Βάζε ορό. Ξέρεις εσυ μανούλα!!!! ;););)

Zoitsa, να σε καλωσορίσω και εγώ! Είχα καιρό να μπώ και έχασα επεισόδια!! Αν κατάλαβα καλά εχεις ένα αγοράκι ε;;; Να σου ζήσει! Λοιπον και η δική μου δεν τρώει με τιποτα. Υπομονή και επιμονή!!!!!

Σας γλυκοφιλώ. Η μπέμπα μου, σήμερα γίνεται 6 μηνών! Για μένα οι 6 μηνες ειναι ορόσημο!!! Και να πώ ότι είμαστε 7 κιλά και 69 εκ!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!!! Σε ευχαριστω Κατερινα μου! Σημερα και εμεις κλεινουμε τους 6 μηνες!!

Κατερινακι ο μικρος μου και η μπεμπα σου ιδια μερα γεννηθηκαν!!:lol::lol:

Τελικα χτες εβαλα λιγοτερο καροτο και το εφαγε!

Σημερα θα φαμε κρεας! θα σας πω τα νεοτερα το απογευμα με το καλο!:D

Περαστικα στα ζουζουνια που ειναι αρρωστα!!

καλημερα!!

Μαρια το κοριτσακι σας ειναι καλα?

καλημερα αγαπουλες!

ξυπνησαμε και εμεις, φαγαμε και ολα καλα, τωρα καθεται στο καινουριο στρωματακι της και παιζει..

Βροχερη μερα σημερα και χανουμε την πρωινη μας βολτα.. δεν πειραζει..

Κατερινακι μου καλυτερα η μικρη σου ε? αχ τι κανεις και εγω δεν τα θελω τα φαρμακα αλλα να που χρειαζονται..

Ζωιτσα ειδες θα βρεις τον τροπο να κανεις το φαγακι του μπεμπαρου ετσι οπως του αρεσει, υπομονη θελει!!

Να τα χαιρεστε βρε τα καμαρια σας!!! να ζησουν σαν τα ψηλα βουνα και να ειναι παντα γερα...!

καλημερα σε όλες....

ειμαστε καλά, κοτσοτρώμε την κρέμα μας, hole ρυζαλευρο και αυριο θα αρχίσουμε και μήλο.Δεν ξερει το μωρό μου να φάει και θηλάζει το κουτάλι και γίνεται με την κρεμα σωστός κλόουν....νερό με τίποτα...αλλα θα μάθει.και από υπομονή η μαμα αλλο τίποτα.2 ωρες μου έπερνε να δώσω τα φρούτα στον Θωμά...χαχαχαχα το θυμαμαι και αρρωσταίνω:lol::lol:

θα κοντευε να φτασει το επομενο γευμα βρε οζαλινακι...χαχαχχα!!! κουραγιο μανα! αχ τ με περιμενει το γεναρη, παντως μου ειπε η γιατρος οτι το βλεπει το παιδι μου νατρωει ευκολα, για να δουμε...

Καλησπερα στα γλυκα μας πατουσακια

Μπηκα στα γρηγορα για μια καλησπερα,,,,,σας "κουτσοδιαβασα",,,,τα ξεχασα οοολλλλαααααα

Αλλα τι μου εμεινε????????

Maraki κι εσυ τεκνο Βρουτε?????? Φατσοβιβλιο ε????? εμ βεβαια κυρια μου,,σε αφησα στις "λεαινες" κ πηρες την κατω βολτα:tongue::tongue:

Εχω λογαριασμο κοινο,,,αχρησιμοποιητο,,θα το ενεργοποιησω εκ νεου,,,θα βαλω φωτογραφιες κ θα σας αναζητησω,,,,

Σας φιλω προς το παρον....εχω δουλιτσα;)

"cogito,ergo sum"

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...