Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Ναι ναι εχεις δικιο.. για κυστες κυριως κοιτανε! Πωπω.. τα εχω ξεχασει! Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι!

Ε τελικα οντως ο καθε γιατρος κανει τα δικα του. Εμενα αιματος δε ζηταει. Τι να πουμε..!

Αλλες κανουν υπερηχο.. αλλες ορμονολογικες.. και παει λεγοντας. Διαφορετικα ο καθε γιατρος..! 

Και εγω ποτε δεν εκανα υπερηχο τις πρωτες μερες περιοδου..ουτε για τη διεγερση, μονο οιστραδιόλη.. που πλακα πλακα ρε κοριτσια αν εχεις μεγαλη ροη πως σε εξετάζει ο γιατρός κολπικα;; Εμενα για εμβρυομεταφορα μονο τη 12η μερα με βλεπει στον υπερηχο και κανω τις αιματος... Που αυτο σημαινει οτι αν κατι δεν ειναι καλο απλως θα παίρνω τζαμπα τα cyclacur.. 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

καλησπερα μανουλες !!!! κατι εχω παθει αυτον τον καιρο κ δεν ξερω γιατι αλλα δεν προλαβαινω να μπαινω !!! μηπως φταιει το παιδι μου ? μηπως με σαμποταρει ???

μαρακι θυμασαι που εμπαινα πριν κατι μερες κ ελεγα δινω ντεπον κ τα σχετικα ? ε καπως ετσι ηταν κ η δικια μου εκλαιγε χωρις λογο σπαρακτικα κ η τελευταια μου λυση ηταν το βραδακι ποτε ποτε ντεπονακι για να μπορει ν ακοιμαται κ να ηρεμει !!!

ειμαι σιγουρη οτι πονουσε κ ετσι το εδινα αλλα κ γω πολυ λιγοτερο απο την σωστη δοσολογια !!!

και μεις δεν ειχαμε κ το καλυτερο βραδυ σημερα ξυπνουσε συχνα την εβαζα στο στηθος αλλα τιποτα καμια αντιδραση ουτε γι απιπιλα ουτε για μαμ !!! ελπιζω απλα να ετυχε !!!!!!!

σας φιλω ολες !!!

ααααα φλωρακι ηρθε η φωτο !!!! σε ευχαριστω πολυ , τωρα θα την κανω κ μεγαλΗ! αχαχχααχαχ!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σας κοριτσια!! μολις γυρισαμε απο ενα παρτυ γενεθλιων..

περασαμε πολυ ωραια, η μικρη μου ηταν κυρια και πολυ ησυχη και πηγαινε σε ολους αγκαλια!

σημερα ειναι αλλο παιδι το σκατουλι μου..

δυστηχως δεν ειχε ερθει ο αντρουλης και δεν την ειδε να κοιταει με τρομερη περιεργεια τα βεγγαλικα..

Καλα κοριτσια ειχε ενα σωου με βεγγαλικα, μπουρμπουλιθρες, κλοουν και αλλα ο παιδοτοπος γιατι ειχε εγκαινια μαζι με τα γενεθλια και το παιδι μου ειχε χαζεψει, κοιτουσε τα παιδακια και γελαγε..

Ωραια ηταν..

Κορίτσια τι μου κάνετε;

Από τα γρήγορα που διάβασα, τα παιδάκια μας μας παιδαίνουν, Μαράκι μου να ξεκινήσω απο σένα, πολύ πιθανό να την ενοχλεί δοντάκι ή απλά να έτυχε, όπως και εμείς δεν είναι όλες οι μέρες ίδιες. Όσο για τους περισσότερους θηλασμούς, θέλει να αυξήσει παραγωγή, φάση ανάπτυξης, οπότε και ζητάει περισσότερο, και εμείς ξυπνάμε δύο φορές το βράδυ αλλά την παίρνω μαζί μου οπότε δεν ξαγρυπνώ, γιατί δεν παλεύεται η μέρα και με τα δύο.

Τι ωραία που διάβαζες τα παλιά, δεν είναι φοβερό πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός.

Ο μικρός μου είναι με λίγο βήχα, σήμερα είνια πολύ καλύτερα, ευτυχώς είνια του 24ώρου.

Αγγελικούλα μου θέλουν το χρόνο τους με τα φρουτάκια, περιμένω με αγωνία τη δικιά μου να δω τι θα κάνει.

Βερολίνα μου τι κάνεις; Ο μικρός ακόμα δεν λέει να το πάρει απόφαση; Υπομονή που θα πάει θα περάσει και αυτό.

Βιργινία μου τι έπαθες, το ζουζούνι κάνει ζουζουνιές.

Φλώρα, Μινούλα ,Εύη σας φιλώ όλες.

Να πω ότι στολίσαμε χθες, οπότε θα μπώ απέναντι να βάλω φώτο.

Καλό βράδυ σε όλες μας.

dYU4p3.png

καλησπερούδια....

άλλη μια τεραστια μέρα έφτασε στο τέλος της......το πρωι είμασταν σε παρτυ γεννεθλίων ενος συμμαθητη του Θωμά και η μικρή μου ήταν άψογη...μέχρι και που κοιμήθηκε μετά που θήλασε:rolleyes:.

το απόγευμα φάγαμε την πρώτη μας κρεμούλα.Σκέτο σόου.......ο μπαμπας εβγαζε φωτό, ο Θωμάς τραβούσε με την κάμερα και η μπέμπα σκόρπαγε χαμόγελα:tongue::tongue::tongue:δεν μπορω να πω ότι έφαγε αλλά ανοιγε το στοματακι μια χαρά απλα δεν ήξερε τι να το κανει αυτό που της έβαζα μέσα....:rolleyes::rolleyes:

μετά θήλασε και ολα οκ...

καλώς ήρθαν τα καινούρια κορίτσια μας....:tongue::tongue:

την αγάπη μου σε όλες.

καλημερα κοριτσια!! Ξυπνησαμε και εμεις απο ενα υσηχο βραδυ, μονο μια φορα ξυπνησε κατα τις 5 το καμαρι μου..

Τωρα ξανακοιμηθηκε, εγω ειμαι μονη μου δουλευει ο αντρουλης και θα κατσω τωρα να σιδερωσω..

Μπλουμπλου μου ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες, μαλλον φαση αναπτυξης ειναι, γιατι μονο φαι θελει, κατα τα αλλα ειναι ησυχη..

Οζαλινακι, καλη αρχη στις κρεμουλες σας!!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια και απο εμάς!!

Περαστικά στην κατερίνα για τη μπεμπουλα!!!

Οζαλινα τελειες οι φωτο των παιδιών σου!!!

Και εμείς σήμερα κοιμηθηκαμε ήσυχα,ξυοναγαμε για φαΐ αλλα κοιμομασταν!

Έχω όμως απορία βρε κορίτσια,όντως πειναει?γιατί δεν κλαίει!απλά ξυπνάει αναστατωμενος,μήπως τον έχω μάθει κατευθείαν στήθος και δεν σταματήσει ποτε αυτο?

Εκτός απο τη Μαρία που το ξέρω,οι υπόλοιπες τα έχετε βάλει στο δωμάτιο τους τα ζουζουνια??

Πήγα εχθές στην άλλη μου κουμπαρα,που έκανε το τέταρτο παιδάκι της,κοριτσάκι τριων μηνών τώρα,έχει αλλα τρία αγόρια,Τρίτη και Τετάρτη δημοτικού!

Καλα αυτη η μπουμπούκια δυο μαγουλα ηταν όλα κιόλα!δεν θηλαζει,και ούτε που ακουγόταν,την είχαν στο πάρκο μονή της κοιμόταν,αν ξυπναγε της έβαζαν την πιπιλα,της αναβαν το παιχνιδάκι και καθόταν μονή της,λίγο γκρινιαξε και την έβαλαν στο ριλαξ στον πίσω καναπέ απο αυτόν που καθομασταν και κοιμήθηκε πάλι!!

Εμένα τοσο μηνών δεν μας άφηνε σε ησυχία!χαχαχαχ!

Ούτε μια αγκαλια δεν την πήραν!:rolleyes:

Τελοςπαντων είπαμε κάθε μανούλα ξέρει!

Φιλακια απο εμάς!μουτς!!

5LOMp3.png

wkcLp3.png

ελα μωρε Ευακι, στεναχωρηθηκα τωρα... ουτε μια αγκαλιτσα δεν την εκαναν?

και εμενα ηταν τοσο ησυχη αλλα αγκαλιτσες τις καναμε συνεχεια....

Ευακι αυτο με το στηθος το εχω σκεφτει και εγω, αλλα μαλλον φαση αναπτηξης ειναι..

Καλημέρα απο τη βροχερη Άρτα!!

Όλη νύχτα έβρεχε!!

Ακόμα δεν καταφέραμε να στολισουμε,τον μπεμπη τον πιάνει ένας ύπνος το απόγευμα και το αναβαλλουμε!!ελπίζω σήμερα!!

Μαρακι δεν μου φαίνεται να είναι άλμα ανάπτυξης σεε εμάς παει πολύς καιρός αυτη η δουλειά!!!

Σας φιλω θα ξαναπμω γιατί νυσταζουμε!

5LOMp3.png

wkcLp3.png

Καλημεραααααα! Καλη βδομαδα να εχουμε! Εδω κοριτσια Θεσσαλονικη εχει συννεφια...και μια υγρασια!

Να ρωτησω κατι.? Σημερα θα φαει χορτοσουπα, να βαλω και ρυζαλευρο να πηξει ή αμα δεν βαλω ζουμακι πολυ θα ειναι καλο??

το κολοκυθακι να το ξεφλουδισω ή οπως το τρωμε εμεις?

Καλημέρα κοριτσια!

Επιτέλους σας γράφω και απο εδώ!

Τα δικά μου τα ξέρετε...Εχω τη μπέμπα αρρωστούλα...Κρίμα το ζουζουνάκι μου!

Στολίσαμε και το δέντρο, αλλα οι φωτο που τράβηξα ειναι χαλια. Με τον Γιάμμη να το καταστρέφει και τη μπέμπα με πυρετό, καταλαβαίνετε!

Σας φιλώωωωωωωωωω

Καλημέρα

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα!!!

Κατερινάκι περαστικά σας, μην στενοχωριέσαι για το δέντρο....και εμείς στολίσαμε χθες αλλά ο γιόκας μου μας έκανε τα νευρα κρόσια και κρύφτηκε κάτω απο το τραπέζι...

zoitsa! καλημέρα.την πατατούλα την δίνουμε με το ζουμάκι που έχει βράσει.κολοκυθάκι θα σου έλεγα να μην βάλεις γιατί είναι εκτός εποχής και όλο ορμόνες.αν πάλι το θέλεις κανονικά όπως το τρώμε και εμείς.Εννοείται χωρίς αλάτι και με μερικές σταγονίτσες ελαιολαδο στο πιάτο.Ρυζάλευρο δεν χρειάζεται για να γίνει πηχτή......καλές ορέξεις να έχετε.;)

καλημερα και απο μας!

τι κανετε? εμεις καλα, ειχαμε παλι βραδινα ξυπνηματα, αχ τι του φταιει του παιδιου μου??

Ευτυχως βεβαια, ξυπναει, τρωει και ξανακοιμαται αμεσως, παλι καλα..

Θα δουμε αυριο εχουμε παιδιατρο και θα της πω, να δουμε και την γνωμη της..

Κατερινακι μου περαστικα σας, πως ειναι η μικρουλα σημερα?

Ζωιτσα μου συμφωνω με την Οζαλινα σε ολα, και εγω αυτα θα εκανα..

Ευακι μου και εμεις δεν εχουμε στολισει ακομα, ο μπαμπας μας δουλευε το σκ,την Παρασκευη δεν ηθελε η μπεμπα, ελπιζω σημερα..

Φιλακια σε ολες!

γεια σας μανουλιτσες !!! πως ειστε ???? εω εδω ουτε που προλαβαινω, με τρεχει το ζουζουνι ειμαστε κ ολο στη βολτα !!! μια χαρα !!!

λοιπον δεν εχω διαβασει ειδα μονο οτι η μικρη της κατερινας εχει πυρετο περαστικουλια σας !!!!

μαρακι της αρεσε της μικρης ε ??

να πω τα δικα μας, στα γρηγορα γιατι ξυπναει !!!

ξυπνησε !!! χμ !!!

εχει απο χθες που ολη μερα λεει γιαγιαγιαγιαγιαγιαγια !!! ολη μερα ομως κ μασαει την γλωσσα της οπως εμεις μασαμε την τσιχλα !!!!!!

στη βολτα που κανουμε ολο τραγουδαει, χθες στην καφετερεια τη ςεφτιαξα εκει την κρεμα κ την ταισα, την τρωει πια την φρουτοκρεμα μονο με κολπα βεβαια αλλα την τρωει !!!

γελαει ολη την ωρα γκρινιαζει οποτε θελει κατι η δεν της δινω σημασια νευριαζει οταν καθομαι στον υπολογιστη κ δεν την κοιταζω χαχαχαχα!!!!! αλλαξε μεσα σε μια μερα το νιανιαρο !!!!!

κ εκανα κ την υπερβαση χθες, πηγα στη φιλη μου απο κατω κ εκατσα μιαμιση ωρα κ εμεινε με τον μπαμπα της πρωτη φορα τοσο κ ουτε καν με ζητησε !!!!

ανοιξα την πορτα κ τους βρηκα να χορευουν ...... κλαρινα !!! χαχαχαχαχ!!! Ω ναι !!!!!!

αυτα τα λιγα εχω ζυμωσει κ ψωμακι παω να το βαλω στο φουρνο να γινεται, κ να παιξω με την μικρη που ξυπνησε κ με κοιταζει με μισο ματι !!!!!

κοριτσια εκανα τη σουπα, καροτο ,πατατα, κολοκυθι βιολογικο , ρυζι, αλλα δεν εφαγε!

εκανε κατι γκριματσες! νευριασε κιολας! εγω τον ταιζα και εκεινος το εβγαζε!

στο τελος ηπιαμε γαλα γιατι πεινουσε!

τι να κανω??

του εβαλα λιγο λεμονι,αλλα ουτε ετσι εφαγε!

Τεταρτη ηταν το κρεας να βαλω , αλλα με φαινεται θα το βαλω αυριο!

μα τι να βαλω για να νοστιμησει?

δεν εχω ιδεα!

γεια σας κοριτσια, με ξυπνησε η κορη μου, της επεσε η πιπιλα και τωρα ξανακοιμαται...

Περιμενω να ξυπνησουνε μπαμπας και κορη και θα στολισουμε και εμεις επιτελους, εχω το δεντρο στο σαλονι και το κοιταμε απο την Παρασκευη...:lol:

Το πρωι ειχαμε παει βολτα για να κανω ενα καθαρισμο προσωπου, μας κοιτουσε εμενα και την κοπελα και κοιμηθηκε... χαλαρωσε το πουλακι μου!!!!

Αυριο εχουμε ντοκτορ... για να δουμε..

Σημερα μου το ξαναεκανε αυτο το τρεμουλο την ωρα που γυριζαμε και κοιμοταν... Ξυπνησε αποτομα και ετρεμε το μουτρακι της.

Δεν της μιλησα, μονο αγκαλια την πηρα και μετα απο λιγο μου γελουσε..

Βιργινακι ζωηρεψε η μικρη??? ρε το σκατουλι.. Μπραβο κουκλα μου πολυ χαιρομαι που περνατε ωραια... Εκατσε και με τον μπαμπα της? Αυτα ειναι τα ωραια, αντε να χαλαρωνεις και εσυ λιγο..

Ζωιτσα, αρχη ειναι ακομα μην απογοητευεσαι, λογικο ειναι να του φαινονται περιεγες οι καινουριες γευσεις, εγω θα ελεγα να μην κανεις κατι και να ξαναδοκιμασεις αυριο...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...